Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ας κριθεί ο γκαγκάτσης για το όποιο αποτέλεσμα έχει. Αυτή τη στιγμή πρώτοι εμείς έχουμε υπονομεύσει όποια προσπάθεια γίνεται με τον διυλίζουμε τον κώνωπα προεξοφλόντας ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει κατεστημένο και παράγκα.

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις την ένσταση μερικών.
το θέμα δεν είναι τί θα κάνει ο γκαγκάτσης ή εάν θα γίνουμε κατεστημένο (που δεν).
Το θέμα και η ΟΥΣΙΑ είναι ότι φέρνεις σαν εκτελεστικό διευθυντή αυτόν που μέχρι εχθές έφτυνες κατάμουτρα.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Το θέμα και η ΟΥΣΙΑ είναι ότι φέρνεις σαν εκτελεστικό διευθυντή αυτόν που μέχρι εχθές έφτυνες κατάμουτρα.

ωραία ήρθε...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ...τώρα όμως είναι εδώ!
η ταμπακιέρα ποια είναι εν τέλει? Από τη στιγμή που όλοι λέμε δεν τον θέλουμε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ τον έφερε...
εγώ αυτό ρωτάω, γιατί για εμένα αυτή είναι η ουσία, τι κάνουμε τώρα?
Εγώ λέω λοιπόν ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...δε σβήνω δε γράφω!

εν κατακλείδι η ΠΑΕ θεωρεί (υποθέτω) ότι για να έρθει είναι πιο σημαντικό το να κάνει έργο (το όποιο...) από το ότι τον φτύναμε (ακόμα υποθέτω) στα μούτρα όπως λές.

και ξαναρωτάω (για την ουσία που είπες) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ρε παιδιά?
τελείωσε το ηθικό του θέματος συμφωνήσαμε όλοι ότι δε ταιριάζει στον ΠΑΟΚ αυτός ...ωραία ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
τώρα τίποτα.
απλά πέθανε το όνειρο και η απογοήτευση είναι δεδομένη.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
ολοι αυτοι ομως ειναι περαστικοι
με την ιδια λογικη επρεπε να αλλαξουμε ομαδα οταν ειχε ερθει ογιδοπουλος

Photis

• Guest
Ενώ εμείς που δε γουστάρουμε Γκαγκάτση είμαστε κομπλεξικοί, μίζεροι, συμπλεγματικοί, loosers με περιορισμένη αντιληπτικότητα, που θέλουμε ο ΠΑΟΚ να παραπαίει μεταξύ ένατης και πέμπτης θέσης, να τρώει 4άρες από το κάθε χωριό και να βαράει προσοχή στα κέντρα αποφάσεων της σούπερ κλίκας, ε Photis?

Εμείς είμαστε πιο ΠΑΟΚ από σας, τους άλλους. Αχχχ... Πότε θα μικρύνει κι' άλλο ο ΠΑΟΚ, πότε θα διαλυθεί τελείως, πότε θα πέσει επιτέλους κατηγορία να γεμίσω με ακόμη περισσότερη οπαδική ψευτο-περηφάνεια... :P

Δεν είπα κάτι τέτοιο φίλε μου.Υπάρχει διάσταση απόψεων.ΠΑΟΚ είμαστε όλοι.Αλλά εφόσον πάρθηκε η απόφαση και ο γκαγκατσης είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ τώρα δεν θα τον κράζω μέχρι να μου δώσει το δικαίωμα.Επαγγελματίας είναι...τι να κάνουμε?Αύριο είναι εκεί,μεθαύριο δεν είναι....Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα.Εύχομαι να βγεί ωφελιμένος.Δεν κοιτάζω το παρελθόν μόνο το παρών και ίσως το μέλλον.Αυτά είναι απόψεις και κάποιοι τις συμμερίζονται και κάποιοι όχι...Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε....
Αυτά....

Offline sabbath

• Αλλαγή
απλως δεν ειμαστε τοσο περηφανοι οσο νομιζαμε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
υπηρξε καμια αντιδραση απο τον κοσμο χθες για τον γκαγκα;
επειδη δεν εχω διαβασει κατι, αν μπορει καποιος να ενημερωσει αν ακουστηκε κατι

...γιατι παρατραβαει το θεμα...
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline bane

• Αλλαγή
μπορω να πω πολλα πραγματα τα οποια δεν επρεπε να ημασταν υπερηφανοι. αγωνιστικα ,διοικητικα,οπαδικα. και τοτε δεν καναμε τιποτε παλι.
αφηστε το με τις περηφανιες  οπως και με το ιδεολογικο. να μην την επικαλουμαστε οποτε το θελουμε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Diego-4

• Guest
Γεια σου ρε bane !
Πολλοι απο εδώ μέσα έπρεπε να είναι περηφανοι τότε που , είτε έπαιζες με τον Εργοτέλη , είτε με τον γαύρο το ένα και το αυτό για το κοράκι.Ησουν πάντα για αυτόν το μικρό ΠΑΟΚακι.
Μυξα και κλάμα αλλα και περηφάνια συγχρώνος γιατί ήσουν η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν είχες πάρει πέναλντι και όχι γιατι είναι νόμος να πάρεις αλλα γιατί σου γίνανε.
Περηφάνια γιατί το κάθε διαιτητάκι αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ σαν ομάδα της σειράς και πολλή βάζω.
Περηφάνια γιατί ο γαύρος μου έχει κάνει τον κώλο σουρωτηρι τα τελευταία 12 χρόνια μέσα στην Τούμπα με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Περηφάνια να με αδικεί η διαιτησία με τον Ατρόμητο και τον Θρασύβουλο.
Περηφάνια να ξεφτυλίζομαι απο το κάθε καφενείο και πιτσαρία.
Δεν μπορώ άλλο ρε , χόρτασα απο περηφάνια..
Κάποιοι έχουν βάλει την ζωή τους μπροστά απο τον ΠΑΟΚ για να πάει αυτή η ομάδα μπροστά και πρέπει να προστατέψουν με το οποιοδήποτε τρόπο τον αγώνα τους.Τέρμα οι χωμάτινοι πύργοι που χτίζαμε στην άμμο.
Τα δικά μας λέφτα υπερασπίζεται , το δικό μας υστέρημα που πάει σε διαρκείας και μετοχές και κατ'επέκταση στον ΠΑΟΚ για να γίνει μεγάλη ομάδα.Μας έβαλε μπροστά , το είπε και εχθές "Ευχαριστώ τον μεγαλύτερο επενδυτή του ΠΑΟΚ" , και μας προασπίζει , γιατί το δικό μου και το δικό σου ευρώ είναι πλέον ο ΠΑΟΚ.
Λυπάμε που κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν .....
Αυτή η λέξη ΟΠΑΔΟΣ και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ πιστεύω πως έχει παραξηγηθεί απο πολλούς τα τελευταία χρόνια.

makptol

• Guest
"αφηστε το με τις περηφανιες  οπως και με το ιδεολογικο. να μην την επικαλουμαστε οποτε το θελουμε"

σωστος πολυ σωστος ......εγω θελω να δω το εργο του τοτε θα τον κρινω θετικα η αρνητικα μεχρι τοτε εμπιστευομαι την επιλογη της διοκησης μηπως κανω λαθος  ?

Diego-4

• Guest
ΟΠΤΙΚΟΑΣΚΟΥΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ" (ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ)

http://www.youtube.com/watch?v=XGu_7SkLfIU (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=5thl_hMphKc (Embedding disabled, limit reached)

ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΩ .... ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ ΑΠΟ "ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ"...
« Last Edit: June 01, 2009, 20:21:43 by Diego-4 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Καλο θα ηταν αυτου του ειδους η συζητηση να λαβει τελος μεχρι του χρονου τετοιο καιρο που θα κανουμε τη σουμα της θητειας του γκαγκατση στην ομαδα. Ως τοτε δεν εχει πραγματικο νοημα.
Προσωπικα πιστευω πως τα χειρουργια δε θα μειωθουν ουτε στο ελαχιστο λογω του κυριου γκαγκατση. Τα ιδια θα μας κανουν και του χρονου. Μακαρι να βγω μαλακας.

@Diego-4 τα 'εσεις' και τα 'εμεις' καλο θα ηταν να αποφευγονται. Δεν υπαρχει 'εσεις' και 'εμεις'.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Και δηλαδή με την έλευση Γκαγκάτση θα σταματήσει η αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ;
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μακάρι βέβαια να συμβεί αυτό, θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα πω ότι είμαι ρόμπα. Γνώμη μου είναι πως απλά θα μας κολλήσουν τη ρετσινιά και ουσιαστική βοήθεια δε θα έχουμε.

Τέλος πάντων, ο Γκαγκάτσης βρίσκεται πλέον στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Όσο κι αν χτυπιόμαστε και φωνάζουμε αυτό δεν αλλάζει. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε το έργο του και να τον κρίνουμε απ'αυτό.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

baron

• Guest
τα εσείς και τα εμείς υπήρχαν και υπάρχουν.
ερχόταν "βουλινοι", mbatatoudides, αίντε σωτήρες οι μεν -- αλήτες οι δε.

ερώτηση....
1.τι έκανε ο γκαγκάτσης μεγάλο και απίστευτο ως manager και μπορεί να επαναλάβει στον ΠΑΟΚ?

2. σε πια γενική συνέλευση αποφασίστηκε αυτή η αλλαγή "στρατηγικής"?

3. ο γκάγκα θα είναι μισθοφόρος. οι μισθοφόροι είναι πιο επαγγελματίες?

4. με την έλευση του γκάγκα αλλάζουν και οι στόχοι του ΠΑΟΚ?

5. δηλ. ο γκάγκα έρχεται να προστατέψει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ απέναντι στον βαρούχα ? "tοσο" περήφανοι είμαστε?

6. και πως γίνεσαι manager? manager του ΠΑΟΚ? μάλλον δεν υπήρχαν άλλοι....

@Δικέφαλε...... ΑΔΕΛΦΕ ΕΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

το όνειρο μας νομιμοποίησε τον ζαγοράκη.
το όνειρο ένωσε χιλιάδες ψυχές

και οι σύνδεσμοι? υπάρχει περίπτωση να πιστεύει έστω και ένας ότι όλοι οι συνδεσμίτες θα κρατήσουν ήσυχα τα πόδια τους κάτω από το τραπέζι?

Η γνώμη μου: MEGA σφάλμα αρχηγέ. δεν τον χρειαζόμαστε τον γκάγκα αρχηγέ.
εσένα σου εμπιστευτήκαμε το τιμόνι. Μπορεί να σε έκραζα για το ένα η για το άλλο, πάντα σα φίλος όμως που θέλει το καλο σου και μας.

Τώρα έβαλες ανάμεσα μας κάτι ξένο.

δολοφόνησες το όνειρο ενός ελευθερου ΠΑΟΚ.

Την λέξη ΠΑΟΚ με κεφαλαία παρακαλώ
« Last Edit: June 02, 2009, 09:10:33 by GENTLESOS »

Diego-4

• Guest
Και δηλαδή με την έλευση Γκαγκάτση θα σταματήσει η αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ;
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μακάρι βέβαια να συμβεί αυτό, θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα πω ότι είμαι ρόμπα. Γνώμη μου είναι πως απλά θα μας κολλήσουν τη ρετσινιά και ουσιαστική βοήθεια δε θα έχουμε.

Ευελπιστούμε καλύτερης μεταχείρησης. Δεν είμαστε παναχαική , ΠΑΟΚ είμαστε.(Στα πλαίσια του 50-50 βεβαίως αναφέρομαι)

BIANCONERO

• Guest
Απ: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ [
« Reply #515 on: June 02, 2009, 10:26:08 »
Baron...λες, "εβαλες αναμεσα μας κατι ξενο"

Οι υπαλληλοι ποτε δεν μπαινουν ΑΝΑΜΕΣΑ ...ο Γκαγκατσης δεν ειναι παρα υπαλληλος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ αυτη ειναι η θεση του, ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται και ετσι πρεπει να κριθει!!
Προσωπικα αναμεσα σε μενα και το Ζαγορακη ποτε δεν θα μπει ΟΥΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ!

Ο Ζαγορακης ηρθε για να προασπισει τον Π.Α.Ο.Κ απο τους εχθρους του που του ετρωγαν τις σαρκες και τον μικραιναν χρονο με το χρονο!
Σε αυτη την κατευθυνση καταλαβε απο μεσα που βρισκεται ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ το τι πρεπει να κανει για προστατευσει αυτο ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑΣ? ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ, Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ? ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΤΣ.."ΦΤΑΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ"?

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ! ΑΛΛΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
Ο Π.Α.Ο.Κ ΔΕ ΘΕΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ!

Να προστατευτει θελησε ο ζαγορακης....
Στην προσπαθεια αυτη ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ οπως λετε ορισμενοι με τον Εχθρο μας! Πηρε με το μερος του στη χειροτερη εναν ΥΠΑΛΛΗΛΟ του Εχθρου μας! Ο Εχθρος μας συνεχιζει να ειναι εκει..απεναντι μας! Ο Εχθρος θα συνεχισει να ειναι και του χρονου Εχθρος...και Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ!

Η επιλογη του Σκυλου μπορει να δικαιωθει, μπορει και οχι..αυτο ομως ειναι αλλο κεφαλαιο!

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ....Εσεις ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ του Ζαγορακη?
Πιστευετε ας πουμε οτι ο Ζαγορακης θα χρησιμοποιησει το Γκαγκατση οπως ο Κοκκαλης χρησιμοποιησε τον προεδρο της ΕΠΟ Γκαγκατση, για να δημιουργησει μια ποδοσφαιρικη αυτοκρατορια στην Ελλαδα που θα κερδιζει μαση θυσια το πρωταθλημα, ωστε να εχει ικανοποιημενα τα προβατα της κερκιδας για να εχει την απαραιτητη δυναμη που χρησιμοποιουσε για αλλους σκοπους?!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ! ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ, Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..

Οσο για αυτα περι "τωρα θα λεν οτι γιναμε κι εμεις σαν αυτους που βριζαμε", και αλλα προπαγανδιστικα που κυκλοφορουν σε Αθλητικες Κυριακες, Αθλητικα Νεα και σαιτ Σουπερ3, εσεις οι ιδιοι σε αλλες προσφατες συζητησεις εδω δεν ειστε που μου απαντησατε "Δε μας νιαζει τι λεν οι αλλοι"?

Τελος @ Δικεφαλε, εγω μεχρι χθες ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΦΤΥΝΑ! ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλά ρε τι θα γίνει με την πάρτυ σου? κάθε ποστ θα μας τυφλώνεις να πούμε?
 8) 8) :P

BIANCONERO

• Guest
Απ: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ [
« Reply #517 on: June 02, 2009, 10:50:48 »
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ χρησιμοποιει πολλα μεσα..ενα απο αυτα ειναι  και η αποτυπωση των μηνυματων με εντονοτερο τροπο στα μυαλα των απλων θνητων!  :P

baron

• Guest
η σχέση ÐÁÏÊôóÜêéá-ζαγοράκης έχει κάτι καθαρό.

ακόμα και εντελώς σκατά να τα έκανε αυτή η διοίκηση η αντίδραση του κόσμου --και η δικια μου θα ήταν ουρία.

ΤΩΡΑ το παιχνίδι αλλάζει. Έρχεται η βρώμα και η δυσωδία. Έρχεται μέσα στο σπίτι μας. Δεν περιμένω τον γκάγκα να υπερασπίσει τον ΠΑΟΚ από κανέναν και από τίποτα. Αμφισβητώ ευθέως τις ικανότητες του. Για τα "κώνε" του ούτε με ενδιαφέρουν. ΝΑ Η ΒΡΩΜΑ. Αυτό θέλαμε?

Και ξανά: Οι σύνδεσμοι ποσο καιρό θα κάτσουν ήσυχο

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Είσαι σε κάποιον σύνδεσμο;
gdaou
"γάβροι=κότες"