Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24166 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kp-83

• Guest
Καλά διάβασε την ανακοίνωση του σφ Τούμπας μετά το ματς με βάζελο με την οποία συμφωνεί  το μεγαλύτερο μέρος του συνδεσμιακού κινήματος  να καταλάβεις καλύτερα!!!!!!

CLUB LARISA

• Guest
H ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ PLAY ΟFF....Η συζήτηση Γκαγκάτση θα μας πάρει όλο το καλοκαίρι.....Μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής, δεν προσφέρουμε στον ΠΑΟΚ καμία υπηρεσία, ασχέτως αν γίνεται ώριμη συζήτηση πλην μερικών μερικών των οποίων κ η γνώμη δεν πολυμετράεςι ούτως ή άλλως.....

northeagle_4

• Guest
υποδειξεις να κανεις αλλου,με την ανακοινωση του Σφ Τουμπας συμφωνησα και εγω.
Σορρυ Αλμανα γιατι απο κεκτημενη ταχυτητα ξεχασα το βασικο στο τελυταιο σημειο η μεγαλη αντιθεση λοιπον ειναι πως ενω θελεις το καλο του ΠΑΟΚ και μονο με την πρωτην σοβαρη αντιδραση δεν μπαινεις καν σε διαλογο και αποχωρεις ?
Μια τετοια αποχωρηση κανει καλο στον ΠΑΟΚ?
« Last Edit: May 15, 2009, 15:23:47 by northeagle_4 »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
kp-83,

με όλο το σεβασμό στην άποψή σου, όταν καταλάβεις ότι μερικές αποφάσεις και πράξεις είναι πάνω από πρόσωπα τότε ίσως μπορέσεις και καταλάβεις ότι το "Στηρίζω τον Ζαγοράκη" μπορεί να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συμβατό με το "Διαφωνώ με αυτό που κάνει"

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Φίλε Αλαμάνα,

θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο με την συλλογιστική σου.. Σίγουρα ο Ζαγοράκης έχει προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ και η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας θέλει να παραμείνει στην διοίκηση της ΠΑΕ. Όταν μας βάζει όμως εκβιαστικά διλήμματα του τύπου "Γκαγκάτσης ή χάος" (κατά το αλησμόνητο Καραμανλής ή χάος) θα πρέπει να αρνηθούμε να μπούμε σε αυτή την λογική..
Κανείς δεν θα διαφωνήσει οτι ο Ζαγοράκης χρειάζεται δίπλα του έμπιστους και ικανούς ανθρώπους.. Δεν μπορώ να πιστέψω όμως οτι ανάμεσα σε τόσους manager που υπάρχουν δεν μπορεί να βρει δεύτερο από τον Γκαγκάτση για να τον βοηθήσει στην διοίκηση της ομάδας.. Ας μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν το θέμα δεν είναι διοικητικό.. Μέσω του Γκαγκάτση ο Ζαγοράκης θέλει να επηρεάσει υπέρ του ΠΑΟΚ την διαιτησία και να "μπάσει" και τον ΠΑΟΚ στην κατανομή της εξουσίας στο ποδόσφαιρο. . Εκεί είναι που διαφωνούμε.. Στην μετατροπή μας σε κάτι ξένο από το πνεύμα του ΠΑΟΚ..
Όπως έγραψε και ο gipas πιο πριν ο Ζαγοράκης τώρα ρίχνει την ζαριά του (στήριξη κατσαρή - πρόσληψη Γκαγκάτση) για την "απόλυτη κυριαρχία"  της άποψης του για τα θέματα του ΠΑΟΚ.. θεωρώ δεδομένο οτι η ζαριά αυτή θα του κάτσει.. το κόστος που θα έχει όμως θα είναι η μείωση της εμπιστοσύνης του κόσμου στο πρόσωπο.. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι οτι ο ΠΑΟΚ ξεκόλλησε από τα σκατά επειδή όλοι ενωθήκαμε και στηρίξαμε τον Ζαγοράκη στην προσπάθεια του.. Χωρίς την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του λαού ο Ζαγοράκης δεν θα πετύχαινε τίποτα..
Δεν είπε κανείς να πάμε σε πόλεμο με τον Ζαγοράκη αλλά είναι λάθος και να υπογράφουμε λευκή επιταγή σε όλες τις κινήσεις του..

ΥΓ Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ απόλυτη εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε καν στον αδερφό μου.. το παράδειγμα ντέμη στο aek (χωρίς βέβαια να συγκρίνεται ο πουστορουφιάνος με τον Ζαγόρ) μας δείχνει οτι πρέπει πάντα να κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά ως οπαδοί.
Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε την ομάδα αλλά και για να διαφυλάσσουμε το συμφέρον της
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Eιπα να μην ξαναγράψω εδώ, αλλά με αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να κρατηθώ...

Για ρίξτε μια ματιά εδώ παρακαλώ... http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8959.0.html

13 σελίδες απόλαυση. Ο Μάκης ο Γκαγκάτσης θέλοντας και μη πλήρωσε το μάρμαρο εξαιτίας του ονόματός του. Και η φαγωμάρα μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων ήταν παροιμιώδης... Φανταστείτε πως θα σκοτωνόμαστε για το μεγάλο Γκαγκάτση...

Αλαμάνα αν και πολλές φορές συμφωνώ με τις απόψεις σου στο συγκεκριμένοπ θέμα θα διαφωνήσω κάθετα. Και για να προλάβω ορισμένους προσωπικά χέστηκα για τα όσα λένε οι γραφιάδες ντεμέκ αθλητικογράφοι στα κωλοκάναλα και τις φυλλάδες περί ΠΑΟΚ και παρασκηνίου... Έχω μάθει η προπαγάνδα τους να με αφήνει παγερά αδιάφορο, το δικό τους το παρασκήνιο το φτύνω. Αλλά δεν δέχομαι στο όνομα πρωταθλητισμού να φέρουμε τη διαπλοκή του ποκ στον ΠΑΟΚ μας...

Μη σώσουμε και το κατακτήσουμε ποτέ το κωλοπρωτάθλημά τους με τέτοιες πρακτικές. Σαν τους καπετάνιους και τους πράκτορες εγώ δεν καταδέχομαι να γίνει η ομάδα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα στην Ελλάδα και δεν έχει καμμία ανάγκη τα ψεύτικα κωλοπρωταθλήματά τους. Άλλωστε άμα λιγουρευόμασταν ψεύτικα πρωταθλήματα και κίβδηλες διακρίσεις με τις πλάτες της χούντας και φιέστες στα καλλιμάρμαρα και παράγκες και κρασιά δεν θα γινόμασταν ΠΑΟΚ.

Εγώ έγινα ΠΑΟΚτσής για τις ιστορίες που μου λεγε ο πατέρας μου από τα προσφυγικά της Τούμπας, για το γήπεδό μας που το χτίσανε με τα ίδια τους τα χέρια οι ίδιοι οι φίλαθλοι, κάθε μεσημέρι μετά τη δουλειά τους. Εγώ έγινα ΠΑΟΚ για το Συντριβάνι και την ομάδα που για πρώτη φορά ταπείνωσε τις ομάδες του κέντρου, για τις περιγραφές της μεγάλης ομάδας του 70' και τα πρώτα τρόπαια, παλικαρίσια και στα ίσια. ΠΑΟΚ έγινα για τη Θύρα 4, τον Πανελλήνιο και τις εκδρομές, τις αποβάσεις στην Ομόνοια, για τη Νεάπολη και τον Κεντρικό. Έγινα ΠΑΟΚ για την αρμάδα του Μπάνε, του Πέτζα, του Κλιφ, του Μάτζικ, του Μπέρι, που όταν εγώ σήκωνα ευρωπαικά τρόπαια οι πρασινοκόκκινες νεόπλουτες έλεγαν "η σπυριάρα".

Δεν θα ανεχτώ επ ουδενί να σπιλωθεί το όνομα και η ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της χώρας με την εμπλοκή του Γκαγκάτση senior στα διοικητικά. Όχι επειδή θα με κατηγορούν οι άλλοι (83 χρόνια αυτό κάνουν άλλωστε) αλλά επειδή δεν το θέλω ο ίδιος. Με βρωμίζει και με λερώνει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε τα διαπλεκόμενά  ούτε το παρασκήνιό τους. Ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία και την Ιστορία πρέπει να τη σεβόμαστε και να την υπερασπιζόμαστε, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, τους μικρούς και μίζερους και ζητιάνους κάλπικης δόξας... Είναι η παρακαταθήκη μας για τις επόμενες γεννιές τρελαμένων ΠΑΟΚτσήδων. Είναι το μέλλον μας.

Θόδωρε Ζαγοράκη σε αγαπάω και σε εκτιμώ όσο λίγους αλλά να ξέρεις, η επιλογή σου αυτή μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερό σου λάθος. Και από τέτοιες κρίσιμες αποφάσεις κρίνεται πολλές φορές η συνολική πορεία μιας προσωπικότητας.

Offline sabbath

• Αλλαγή

........ Ti ρετσινιά όμως θα την έχω σε κάθε ματς που θα παίρνω έστω και τα σποριά από το κοράκι... Oso για τον Zagoraki αν είπε ότι θέλει ακόμα και sumfwnia με τον diavolo να κάνει για να πάει τον PAOK μπροστά ok, δικαίωμά του eίναι, .....

Νομίζω ότι αυτή η ατάκα ανήκει στον Γώργο Κούδα μετά το ματς με το γαυρο στην Τούμπα με παπαπετρου..
κι όχι στο ζαγορ.

o ορφανος το χε πει...επι εποχης μπατμαν.......τοτε που μας λεγαν οτι ειμασταν τσιρακια του γαυρου και ο ορφανος ηταν μεσα στη διοικηση....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
ζαγορακη εμεις διοικηση εσυ κερκιδα..να παμε τον ΠΑΟΚ ψηλα..
« Last Edit: May 15, 2009, 18:14:24 by Capricorn »

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει και να τον φερει δεν θα γινει και κανας πολεμος....σιγα ρε παιδια....μπορει να βοηθησει κι ολας....

οταν ομως μας εσφαζε το κακος στο καραισκακη και ηταν διπλα διπλα ο κοκκαλης με τον γκαγκατση αλλα λεγαμε.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
κι εγώ ο έρμος ΑΚΟΜΑ να καταλάβω γιατί η προσέλευση γκαγκάτση
ισοδυναμεί αυτομάτως με αθλητικές επιτυχίες........
(αν κατάλαβα καλά δηλαδή όλα αυτά τα τι να τα κάνω τα κάλπικα τα πρωταθλήματα)

είσι ντίπ χαιβάν' μπίλλιμ ί μί φέντι ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω ειμαι της αποψης να το σταματησουμε εδω.Εχουμε δυσκολο αγωνα με την κουλα και οι διαφωνιες μας ειναι προς το παρον ακαιρες. Βλεπω παντως για το μελλον οτι ερχεται ο καιρος που η διοικηση θα αναγκαστει να σπασει αβγα και η μικρη ανοιξη των σχεσεων φιλαθλων-διοικησης να τελειωνει αδοξα....Ετσι κιαλλιως αυτη ειναι η παραδοση της ομαδας απο τον Παντελακη τον "τσιγκουνη" εως τον Γουμενο και τον Παγώνη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Εγω ενα εχω μονο να πω...ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΨΟΦΙΣΕ συντροφοι το ολο θεμα..Ο καθενας βλεπει τα φαντασματα του..

Εδω καιγομαστε ερχονται 3 ντερμπυ και ασχολουμαστε σε μια υποτιθεμενη επιλογη της διοικησης..Ο καθενας λεει την παπαρια του, λες και η διοικηση θα κατσει να κανει και γκαλοπ κιολας για τις επιλογες της...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, και για φετος το ισοζυγιο ειναι θετικο...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή

Πάλι δεν κατάλαβες αυτά που έγραψε ο Αλαμάνα!!!!!Δεν υπάρχει ρε θέμα πολέμου ούτε διλήμματα  ούτε αργύρια και κουραφέξαλα!!!!

Ο τελευταίος γνωρίζει ότι αυτός διοικεί και θέλει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Θα τραβήξει τον δρόμο του επειδή θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Δεν του αρκεί να έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά να βγαίνει 3ος-4ος, επειδή δεν τον αφήνουν με εξωαγωνιστικές μεθόδους.

Αν εσείς θέλετε τον ΠΑΟΚ 5-6 με λαμόγια  με 40 εκ χρέη ΔΙΑΦΩΝΩ
εγώ τον θέλω πρωταγωνιστή με τον Τέο αρχηγό!!!!!

BIlly για να μην ανησυχείς άδικα (είναι και η ηλικία βλέπεις  ;D) ιδού, δεν τα λέω εγώ, άλλοι τα γράφουν...  ;)

προέχει η Τούμπα την Κυριακή να είναι κόλαση που θα λιώσει τη σιχαμένη γειτονιά της Αθήνας...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
προσπαθώ να βρω και εγώ τι να γράψω για το θέμα και είμαι πολύ μπερδεμένος
ΟΛΕΣ οι πλευρές έχουν δίκιο και αυτοί που τον θέλουν και αυτοί που δεν τον θέλουν...

δεν θελω γκαγκατση, απλα ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ σε οποια του αποφαση
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Suicidal

• Βασικός

Πάλι δεν κατάλαβες αυτά που έγραψε ο Αλαμάνα!!!!!Δεν υπάρχει ρε θέμα πολέμου ούτε διλήμματα  ούτε αργύρια και κουραφέξαλα!!!!

Ο τελευταίος γνωρίζει ότι αυτός διοικεί και θέλει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Θα τραβήξει τον δρόμο του επειδή θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Δεν του αρκεί να έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά να βγαίνει 3ος-4ος, επειδή δεν τον αφήνουν με εξωαγωνιστικές μεθόδους.

Αν εσείς θέλετε τον ΠΑΟΚ 5-6 με λαμόγια  με 40 εκ χρέη ΔΙΑΦΩΝΩ
εγώ τον θέλω πρωταγωνιστή με τον Τέο αρχηγό!!!!!

BIlly για να μην ανησυχείς άδικα (είναι και η ηλικία βλέπεις  ;D) ιδού, δεν τα λέω εγώ, άλλοι τα γράφουν...  ;)

καλά τώρα με έσωσες  ! ! ! !  ;D
Με παρέθεσες το ποιό κατάλληλο πόστ, ΕΙΔΙΚΑ αυτό...... !
Κάθαρμα corrupt χα χα χα χα χα.......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Σκέφτεται κανείς ότι ο Ζαγορ εδώ και 2 χρόνια ασχολείται με την ομάδα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ; και εμείς κάθε μέρα εδώ και 2 χρόνια είμαστε Ζαγοράκη κανε αυτό Ζαγορακη κάνε το άλλο. Επειδή όσα έχει κάνει μέχρι τώρα μοιάζουν με θαύμα δεν σημαίνει ότι είναι Θεός. Ο Αρχηγός χρειάζεται κάποιον να κρατάει τα μπόσκα για να μπορέσει να αντέξει και να μην κλατάρει. Κάποιοι λένε ότι το "παραιτούμαι" είναι εκβιαστικό δίλημμα. Εγώ νομίζω ότι είναι απλά ανθρώπινη αδυναμία. Δεν μπορείς μόνος να τραβήξεις ένα τέτοιο καράβι (και να το πας εκεί που θέλεις) για πολύ και όσα έκανε τα 2 χρόνια είναι το ξαναλέω θαύμα.

Τώρα βέβαια εσείς θα πείτε: να φέρει άλλον όχι αυτόν. Αυτό κι εμένα με πειράζει (κυρίως σημειολογικά και όχι ουσιαστικά), κι αν υπήρχε ισάξια λύση πιστεύω κι ο Τεο θα το έκανε μόνο και μόνο για τις αντιδράσεις. Αλλά ο Ζαγορ έχει αποδείξει ότι για τον ΠΑΟΚ θέλει μόνο το(ν) καλύτερο και αυτός είναι σίγουρα ο πιο έμπειρος και κατά πάσα πιθανότητα ο μόνος που μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Γιατί στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχει έλλειψη από ικανούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

και κάτι τελευταίο: και να μην συμφωνούσα θα στήριζα κάθε κίνηση του Ζαγορ. Γι' αυτό που είναι και γι' αυτά που έχει κάνει.

Offline babis36

• Αλλαγή
Sany αν και καθυμενος (υποθετω) μίλησες ορθοτατα. Μπραβο παλικαρι μου για την ορθη σου κριση. Οτι εγραψες με εκφραζει απολυτα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

fatal_invasion

• Guest
εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο μέσα στον πανζουρλισμό διλλημάτων και απόψεων που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.

Ποια είναι η διαφορά του να έχεις τον Γκαγκάτση ως προστάτη με κάποιον οποιοδήποτε Γκαγκάτση;

Γιατί αν κάποιοι δεν θέλουν τον Γκαγκάτση λόγω ονόματος και μόνο,αλλά υποστηρίζουν ότι χρειαζόμαστε κάποιον που να μας προστατεύει παρασκηνιακά , αμέσως καταρρέει η έννοια της ιδεολογικής υπόστασης του ΠΑΟΚ.

edit:ας σβηστεί το παρόμοιο ποστ από το τόπικ του ''Ποιος είμαι;''