Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
καιρός ήταν για να αρχίσει να ξαναβγαίνει κ ο νικόλας στα ράδια γιατί καιρό είχε να ακουστεί...μια μέρα ήσυχοι δεν μπορούμε να μείνουμε γαμώ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
εαν ερθει ο γκαγκα, θα ειναι για να θωρακιστει η ομαδα για να ΜΗΝ μας ξανακλεψουν τιτλους. οχι για να τους κλεβουμε εμεις. μερικοι μου φαινεται υπερβαλετε.

northeagle_4

• Guest
Τα προβληματα τα λυνεις αν ειναι υπαρκτα δεν τα υποβαθμιζεις ουτε τα κρυβεις γιατι θα τα ξαναβρεις μπροστα σου σε μη καταλληλες συνθηκες.
 Ας επικεντρωθουμε στα ματς και ας μεταφερουν το κλιμα αυτοι που πρεπει στον σκυλο μηπως και αλλαξει αποφαση για το καλο μας....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ένα και από μένα και δεν ξαναμιλάω παρα μόνο όταν έχουμε κάτι χειροπιαστό.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ

Τα είπες όλα αδερφέ...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **

φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε πως αν δεν καταπιουμε τα παντα δεν θα δουμε προκοπη...ακομα κι αν διαφωνουμε

μηπως αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ;

Δεν ξέρω τι πόστο θα πάρει (αν πάρει τελικά) ο Γκαγκάτσης. Απλά να ευχηθώ και με τον Μητρόπουλο αντιπρόεδρο. Έτσι για να γουστάρουμε

Το ΠΑΟΚ πρωταθλητής πάσει θυσία μερικούς (πάρα πολλούς πιστεύω) δεν μας εκφράζει. Απλά

Ελπίζω ο Τέο να ξέρει τι κάνει. Μόνο αυτό

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ

Κρίμα,γιατί απ'ότι καταλαβαίνω το θέμα είναι τελειωμένο.
Λοβοτομή εδώ και τώρα ..ρε μπας και δε λέμε για τον ίδιο?
Και σταματήστε αυτό με το αν θα αδικήσουμε το ποκ,αυτό μας πείραξε?...
Το γεγονός πονάει σαν γεγονός από μόνο του.
Όταν γινόταν λόγος για τον υιό,τότε άκουγα..."αμαρτίες γονέων,παιδεύουσι τέκνα"
τώρα οι αμαρτίες πήγανε περίπατο.
Κρίμα.
Κανονικότατες ρόμπες.

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ειμα αρκετα μεγαλος αδερφε για να μπαινω σε τετοια διλληματα που θετεις και τα θεωρω τουλαχιστον χαζα,εγω ειπα στηριξη στην ομαδα και μετα κριτικη αν το καταλαβες καλως.Κωλοτουμπες απο μενα δεν εχει ,ουτε προκειτε να εχει εδω θα μαστε ΑΝ ειμαστε.
  πρωτιστοε με νοιαζει τι λεω εγω-εμεις και μετα τι λενε οι αλλοι,εγω θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου και να ειμαι καθαρος και αμεμπτος.
  Η συντονιστικη,σφ που εκπροσοπουν μεγαλο μερος του λαου οφειλουν να ενημερωσουν για το κλιμα και τις επιπτωσεις μια τετοιας κινησης γιατι ειτε το θες ειτε οχι θα δημιουργησει ρηγμα και μαλιστα δικαιως.Τον σκυλο τον αγαπαω και τον εκτιμαω με τα λαθη του αλλα εδω προκειτε κατα την αποψη μου για εγκλημα και οχι
παλα λαθος.
 Περεταιτω συζητηση δεν νομιζω οτι χρειαζεται η γνωμη μου για τον γκαγκατση ειναι στην σελιδα 2.

Κάτι τέτοια διαβάζει και ακούει ο Τέο και θέλει να φύγει!!!!!!!Έγκλημα;;;;;;Έλεος!!!!τι μάνα σου σκότωσε ο Τεο και ο Γκαγκάτσης (συγνώμη για την αναφορά αυτή αλλά δεν έβρισκα κάτι ποιο παραστατικό!!!!);;;;τι διάσπαση και ρήγμα και που ξέρεις ότι δεν είναι αποδεκτός ο Γκαγκάτσης;;;;Εγώ λέω ότι είναι!!!!

Εσένα τι σε νοιάζει ποιος θα είναι ο συνεργάτης ή ο συμβουλάτορας του προέδρου;;;;Ας κερδίζει η ομάδα και ας τα αφήσουμε τα άλλα στην άκρη και τις προσωπικές κρίσεις για άτομα που ούτε καν τα γνωρίζουμε μόνο ότι μας έχουν πει τα μμε και οι γνωστοί ραδιοφωνατζήδες......

Μην δημιουργείτε κλίμα γιατί μετά μπορείτε να το μετανιώσατε αλλά θα είναι πολύ αργά!!!!

Δηλαδή φίλε kp-83 τι μας λες, να γίνουμε γαύροι; Να υιοθετήσουμε πρακτικές και να αφομοιώσουμε νοοτροπίες που όχι μόνο δεν συνάδουν με τον ΠΑΟΚ και το λαό του, αλλά και που τόσα χρόνια έχουν καταφάει τις σάρκες αυτής της ομάδας; Ή μήπως να γίνουμε τυφλοί υπάκουοι και χειραγωγίσιμοι, με μηδενική κριτική απέναντι στα κελεύσματα και τις αποφάσεις της διοίκησης...;

Και όσον αφορά το Γκαγκάτση και το ποιόν του μην το παιδεύεις τσάμπα γιατί δεν μπορείς να πείσεις ούτε τον εαυτό σου. Και για διευκρίνησέ μου ακόμα κάτι, όταν λες πως ο Γκαγκάτσης είναι αποδεκτός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, εννοείς ότι είναι σα να λέμε το ίδιο αποδεκτός με λ.χ. το Σαλπιγγίδη;

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Κρίμα που "συνοπαδοί" μας τσιμπάνε (?) και αναπαράγουν την κάθε φτηνιάρικη προπαγάνδα των ΜΜΕ.

@north συμφωνώ σε όλα όσα λες, αν και όταν έχουμε κάποια τετελεσμένη κατάσταση σχετικά με τις φιλολογίες Γκαγκάτση θα μιλήσουμε και θα κρίνουμε, προέχει η Τούμπα την Κυριακή να είναι κόλαση που θα λιώσει τη σιχαμένη γειτονιά της Αθήνας...

northeagle_4

• Guest
Aυτο ειπα αδερφε και εγω πρωτα τα πλευ οφ ,προεχει η στηριξη στην ομαδα για να πετυχει τους στοχους της.Η αρνητικη μου σταση σε ενα μη τετελεσμενο γεγονος δεν μετριαζει την καλη γνωμη μου για το εργο στην παε ουτε και την αναγνωριση στην προσφορασ του σκυλου.-
 Απο εκει και περα ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΣΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΣΩ ΣΦ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το να συμπορευθείς με έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τη λέρα και το κατεστημένο είναι για μένα μεγάλο λάθος.
Ο ΠΑΟΚ ποτέ δε θα ευνοηθεί και ποτέ δε θα γίνει παράγκα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τι σημασία έχει όμως; Δε γλύφεις εκεί που κατουρούσες ...

Τεχνοκρατικά βέβαια και εντελώς κυνικά αν το δει κανείς, τότε μπορεί να κατανοήσει απόλυτα αυτή την επικείμενη συνεργασία. Για να ανταγωνιστείς τη βρωμιά, θα πρέπει αναγκαστικά να μη μείνεις με το σταυρό στο χέρι. Αυτό είναι το παιχνίδι και αυτοί οι κανόνες.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Photis

• Guest
Δυστυχώς ή ευτυχώς (για μένα ευτυχώς) δεν αποφασίζουμε εμείς ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ:Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!!!

chiltsid

• Guest
ΡΕ ΣΚΥΛΕ,ΚΑΤΑΛΑΝΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

προεχει το ματς της κυριακης,τιποτα αλλο δεν πρεπει να μας απασχολει τωρα,αυτα που ειπαμε φτανουν για την ωρα.

Offline babis36

• Αλλαγή
Αντιπαλοι μας σε οικονομικο επιπεδο ειναι ο κροκους με τεραστιες κρατικες προμηθειες στο βιογραφικο του που συνεχιζονται αδιαλειπτα μεχρι σημερα και ο βαρδηνογιαννης με δικα του διυλιστηρια και τανκερ και ενα καρο αλλες εταιριες.Επισης ο βγενοπουλος διευθυνων σύμβουλος της Μαρφιν η οποια κατεχει την δελτα, την Goodys, την ολυμπιακη, τα flocafe την μπαρμπα σταθης και καμια αλλες 15ρια εταιριες.Επισης ο νοτιας και ο Μελισσανιδης εφοπλιστες και οι δυο με δικα τους τανκερ και με τον Μελισσανιδη να κατεχει και δικη του εταιρια πετρελαιου πλεον και δικο του δικτυο διανομης πετρελαιου. Επισης να σημειωσω για τον gay το τηλεπτικο συμβολαιο ποπυ εχει με το κρατος και ειναι περιπου δυομιση φορες πανω απο αυτο που ειχε στην ελευθερη αγορα αλλα και τον βαζελο με την 5ετη μεγαλυτερη χορηγια απο τον ΟΤΕ  που εχει ποδοσφαιρικη ΑΕ στην ΕΛΛΑΔΑ.Τωρα αν εμεις πιστευουμε οτι με το εισητηριο το διαρκειας που δινουμε αλλα και με το τηλεοπτικο συμβολαιο που κλεισαμε στα πλαισια της superleague θα αντεξουμε στον ανταγωνισμο που ειναι αθεμιτος με την ιδρυση του πρωταθληματος τοτε βασικα ειμαι ευχαριστημενος που δεν ειμαστε στην διοικηση και ειναι ο Ζαγορακης.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

apostolos

• Guest
...Τωρα αν εμεις πιστευουμε οτι με το εισητηριο το διαρκειας που δινουμε αλλα και με το τηλεοπτικο συμβολαιο που κλεισαμε στα πλαισια της superleague θα αντεξουμε στον ανταγωνισμο που ειναι αθεμιτος με την ιδρυση του πρωταθληματος ....

Εγώ ακριβώς αυτό πιστευω φιλε Μπάμπη κι αυτό βασικά θέλω να συμβαίνει. Μια ομάδα να στηρίζεται aποκλειστικά στον λαό της και στην ποδοσφαιρική εξυπνάδα των διοικούντων της κι όπου φτάσουμε. Αν δεν μπορούμε παραπάνω με αυτά τα μέσα ας μην μπορούμε, μου φτάνει κι αυτό που είμαστε... το γουστάρω ούτως η άλλως....

Αν είναι να κάνω τα ίδια με τους άλλους για να παίρνω ψευτοκυπελλα και ψευτοπρωταθληματα και να πανηγυρίζω με απατηλούς τίτλους και να έχω εφήμερες χαρες όπως κάνουν κι αυτοί, να μου λείπει...Προτιμώ να μην ασχολούμαι καν... Αυτά που χλευάζω τόσα χρονια δεν θα βγω τώρα να τα κάνω κι εγώ...

Diego-4

• Guest
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν διοικήται με οπαδικό πνεύμα.Μιλάμε για μια ΑΕ και το συμφέρον της ΑΕ είναι πάνω απο όλα.
Ας αφήσουμε και κάτι να περάσει ασχολίαστο ....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
απο χθες τωρα εκατσα να διαβασω ολα τα ποστ που γραφτηκαν στο τοπικ για τον γκαγκατση...της πουτανας...
και ακομη δεν ανακοινωθηκε επισημα απο την παε...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
τι να κανουν; να αφησουν κατι ασχολιαστο; χο χο χο
το αλλο με τον τοτο το ξερετε;

μερικοι ζουν για τη μερα που θα ανακοινωσει η παε τον γκαγκατση ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΑΦΟΡΜΗ" ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΜΕ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

guest4

• Guest
Κανείς δεν αμφισβητεί τη διαπλοκή του Γκαγκάτση.
Αλλα εσείς πιστεύετε ότι ο Γκαγκάτσης θα μπορεί να κάνει τα ίδια χωρίς φράγκα?

Τζάμπα μάγκας ήτανε. Εννοώ ότι ό,τι έκανε ο Γκαγκάτσης το έκανε με τα χρήματα και τις φιλίες
του θείου.
Απλώς είναι ένας ξύπνιος άνθρωπος που ξέρει να ελίσεται, να διαπραγματεύεται και
χρησιμοποιήθηκε κατάλληλα.
Ένας επιτυχημένος υπάλληλος ήτανε.

Στον ΠΑΟΚ, εσείς πιστεύετε ότι θα κάνει τα ίδια?
Θα έχει τον έλεγχο της παράγκας? Με τι λεφτά? Καταρχήν η ΕΠΟ άλλαξε χέρια
και ο Γκαγκάτσης διώκεται ποινικά. Πιστεύετε ότι θα έχει τα ίδια ερείσματα?

Ο άνθρωπος είναι ξύπνιος και γνωρίζει πολύ καλά τι παίζει στο παρασκήνιο.
Η γνώμη μου είναι ότι θα βοηθήσει απεριόριστα την ΠΑΕ.

Το μόνο πράγμα που με χαλάει σ' αυτήν την κίνηση είναι οι πολύ
καλές προσωπικές σχέσεις που έχει με το θείο. Ενα υπερφίαλο αδίστακτο κι αλλαζόνα άνθρωπο.

Και είναι δεδομένο πως η σχέση αυτή δημιουργέί απευθείας υπόνοιες για τσιράκια του γαυρου και τετοια.
ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ  -ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ- ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΖΗΣΕ
ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ----ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ....
...εγγυάται ότι ο ΠΑΟΚ δε θα μπει σε παραξενα μονοπάτια με τον Γκαγκάτση διευθύνοντα σύμβουλο

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Άτομα που έχουν συνδέσει το όνομά τους όχι μόνο με την διαπλοκή, αλλά και με σαφείς πολιτικές διασυνδέσεις, δεν τους ονειρεύομαι σε μία υπεύθυνη θέση στον Π.Α.Ο.Κ.

Παρατηρώ ότι ένα σεβαστό τμήμα του λαού μας έχει την νοοτροπία του "όπως θέλω τα γυρίζω", και τόσα χρόνια με την παραγοντική ανυπαρξία που χαρακτήριζε τον Π.Α.Ο.Κ. πουλούσαν το σλόγκαν του "φτωχού πλην τίμιου" συλλόγου που μπορεί να τον σφάζουν παρασκηνιακά, αλλά είναι έντιμος.

Τώρα που γίνονται προσπάθειες να βρει ο Π.Α.Ο.Κ. ορισμένα "δόντια" στην παράγκα, μας το γυρνάνε στο ότι "καλύτερα να τους σκίζω εγώ".  Τελικά να αποφασίσουν αυτοί οι άνθρωποι εάν είμαστε wannabe Ολυμπιακός ή Π.Α.Ο.Κ.

Το ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και ΙΔΕΑ πολλοί τα έκαναν ασπίδα τους επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό που κάνει ο γαύρος. Για άλλους είναι ΒΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.

Οπότε ας μιλήσουμε ανοιχτά και να ξεκαθαρίσουμε τι εννοεί ο καθένας όταν λέει "ΕΙΜΑΙ Π.Α.Ο.Κ."
Για να ξέρουμε και τι να λέμε μετά στα παιδιά μας ε
 +100000

Offline Suicidal

• Βασικός
εγώ ρε πούστη μου πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράμα:

γιατί σώνι και καλά μερικοί "σβίνουν απο τα τεφτέρια τους" το σλόγκαν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
μόνο και μόνο επειδή (λέμε τώρα πώς ήρθε) κάποιος γκαγκάτσης θα έχει κάποιο πόστο για κάποια χρόνια?

θα ΠΗΞΟΥΜΕ στα double από του χρόνου πάντος....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Μια ομάδα μεγαλώνει και κερδίζει σε οπαδούς, ισχύ δόξα μέσα από τις επιτυχίες.. Άρα ο σκοπός μας τελικά πρέπει να είναι οι επιτυχίες.. Ως εδώ καλά.. Το μείζον θέμα όμως είναι ΠΩΣ θα έρθουν οι επιτυχίες αυτές.. με ποιά μέσα.. Και εδώ πρέπει ως οπαδοί και άρα θεματοφύλακες της ιδέας του ΠΑΟΚ να έχουμε τις ενστάσεις μας για την επιλογή Γκαγκάτση κυρίως γιατί αλλοιώνει την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ διατηρεί οπαδούς και κάνει καινούριους γιατί ΠΑΝΤΑ έπαιζε στα ΙΣΙΑ, ΤΙΜΙΑ και όσες επιτυχίες πέτυχε τις πέτυχε  με το μέτωπο καθαρό και το κεφάλι ψηλά.. Αν είναι για να πετύχουμε περισσότερες επιτυχίες σιγά - σιγά να μετατραπούμε σε αυτό που τόσα χρόνια πολεμούσαμε καλύτερα οι επιτυχίες αυτές να μας λείπουν.. Εγώ προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές να πάρω 1 κύπελλο στα 5 χρόνια ΚΑΘΑΡΟ και με την ΑΞΙΑ μου παρά 5 πρωταθλήματα με την πουστιά.. Αν ήθελα πουστο-πρωταθλήματα θα γινόμουνα γαυρο-βάζελος να μην με τρώνε και οι δρόμοι για να ανέβω Θεσ/νίκη..
Άλλωστε, λένε ότι η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια. Με την επιλογή Γκαγκάτση το "φαίνεσθαι" το χάνουμε στο συλλογικό υποσυνείδητο του Έλληνα (ακόμα και τιμιότατοι να είμαστε) και πολύ αμφιβάλλω αν θα κερδίσουμε και κάτι (τίτλους π.χ.)
Ελπίζω λοιπόν ο Γκαγκάτσης ούτε απ'έξω να μην περάσει..

ΥΓ Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει την "Φάρμα των Ζώων" του Όργουελ (αν όχι σας το συνιστώ γιατί είναι ΒΙΒΛΙΑΡΑ) αλλά δυστυχώς η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει σιγά - σιγά και μου θυμίζει το βιβλίο αυτό.. Ελπίζω ακόμα πάντως οτι δεν θα έχουν το ίδιο τραγικό τέλος
ΥΓ2 Οι συγκρίσεις της επιλογής Γκαγκάτση με την επιλογή Γιδόπουλου στο παρελθόν είναι ιδιαίτερα εύστοχες.. Αναρωτιέμαι λοιπόν είναι κανείς εδώ μέσα περήφανος για την τότε έλευση του Γιδόπουλου στον ΠΑΟΚ ή για την διοίκηση που τον έφερε;;;
ΥΓ3 συνονόματε diego με εκπλήσσεις.. Δεν έχει τύχει να γνωριστούμε προσωπικά αλλά πάντα διαβάζω με προσοχή τις απόψεις σου γιατί νομίζω οτι πιάνεις πολύ καλά τον σφυγμό του λαού του ΠΑΟΚ.. Τώρα όμως είσαι κατά την άποψη μου foul.. Δεν γίνεται το συμφέρον μιας ΑΕ να είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ.. Δεν γίνεται.. Δηλαδή αν αποφασίσει αύριο η ΠΑΕ οτι την συμφέρει να αλλάξει χρώμα φανέλας και να ντυθεί στα χρώματα της ΔΕΛΤΑ εμείς θα πούμε οκ, δεν πειράζει το συμφέρον της ΑΕ πάνω από όλα;;Αν δει οτι την συμφέρει να αλλάξει έδρα ο ΠΑΟΚ και να παει στην Αθήνα που ζει η μισή Ελλάδα θα πούμε καλά το έκανε το συμφέρον της ΑΕ πάνω από όλα;; Είναι  τραβηγμένα τα παραδείγματα μου το ξέρω απλά θέλω να σου δείξω οτι υπάρχουν πράγματα πάνω από το συμφέρον της ΠΑΕ.. Φιλικά πάντα..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
Αποστολε ψευτοπρωταθληματα επειδη ερχεται ο χ Γκαγκατσης πιστεψε με δεν προκειται να παρεις γιατι απλουστατα ο ΠΑΟΚ τους 6 τιτλους που σηκωσε μέχρι τωρα εφτυσε αιμα και θα φτυνει για τους επομενους ακομα περισσοτερο.Το  να μην καθεσαι ομως να στην φορανε αλλα να παλευεις και με τις δικες σου γνωριμιες δεν ειναι ουτε ανηθικο ουτε βρωμικο. Ποδοσφαιρικους παραγοντες εχουμε και ποδοσφαιρικη ομαδα φτιαξαν απο φετος και βασικα ποδοσφαιρο θα κοιτανε να παιζει η ομαδα. Τα της επιχειρησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τα διαχειριστει και ο Γκαγκατσης για τον απλουστατο λογο οτι ενας Ζαγορ θελει και βοηθειες φανταζομαι μια και βασικα ειναι γνωστης του ποδοσφαιρου κι οχι bussiness man. Το βιογραφικο του δεν ειναι λοιπόν επιχειρηματια και βοηθειες και συμβουλες απο καποιον αλλο του χωρου σιγουρα θα του χρειαζονται. Εκτος αν εχουμε ολοι την απαιτηση να τα βγαλει ολα περα μονος του και να το παιζουμε οι υπολοιποι καθαροι και περηφανοι. Περηφανοι και καθαροι ναι αλλα και βοηθητικοί σε αυτον που σερνει ενα τοσο μεγαλο καραβι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα