Νίκη στην Τρίπολη
Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει ο Βίκτορ Βιτόλο στην αναμέτρηση της Τρίπολης, απέναντι στον Αστέρα. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό.
Ο Βιτόλο τόνισε: «Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί και με τα δυο συστήματα τα οποία δουλεύουμε και όσα μας ζητάει ο προπονητής. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε και κάνουμε είναι να μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύστημα, όποια κι αν είναι η αρχική διάταξη των παικτών».
Στην συνέχεια τόνισε: «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ήταν μια δυνατή φάση, αρχικά αισθάνθηκα ενόχληση, αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα».
Όσον αφορά στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με ένα φιλικό. Θεωρώ ότι η ομάδα θα δουλέψει πολύ καλά και σε εκείνο το παιχνίδι, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου θα κάνουμε το παν για το διπλό».
Τέλος, μίλησε και για τον Πανσερραϊκό: «Είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα. Έχει παίκτες με ποιότητα, αρκετά καλό προπονητή, και όλες τις βασικές συνθήκες για να κάνει αυτό που θέλει».
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=139718