Αυτα που λενε τωρα και το πανο στο Βολο ειναι οι
μεγαλυτερες βλακειες που βλεπω να γινονται απο ΠΑΟΚτσηδες.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε ... αυτά όμως είναι κινήσεις επιπόλαιες που όλοι δικαιολογούνται να κάνουν. Το πανό στο Βόλο είναι ακόμα χειρότερο ... γιατί εκεί ήταν 46 άτομα, ενώ τις δηλώσεις τις κάνουν μόνοι τους. Η πολλή και βαθειά αγάπη είναι παρορμητική και στην παρορμητικότητά σου επάνω ... θα σου βγεί και το καλό, θα σου βγεί και το κακό. Βέβαια, το κακό είναι ότι οι δηλώσεις είναι παρατεταμένες σε διάρκεια, που σημαίνει ίσως ότι δεν είναι απλά παρορμητικές αλλά ίσως αποτελούν και θέση οπότε εκέι μπερδεύονται τα πράγματα ... μπερδεύονται άσχημα.
Το 1980 στο μπαράζ του Βόλου είχα πάει με κάτι φίλους Αρειανούς ... και φορούσα και κασκώλ κιτρινόμαυρο. Σε πληροφορώ ότι τουλάχιστον 4 φορές στην 4α πιαστήκαμε στα χέρια με τον Μανάβη ... και πέσανε και σούτια ... ήταν ένα δίμηνο που διαρκώς μου την έπεφτε. Όταν είδε όμως ότι δεν μάσαγα, γιατί τότε για κακή του τύχη ήμουν ρίπτης στον ΠΑΟΚ και αργότερα στον Ηρακλή ... και για να μασήσω θα ήθελα κάνα δυό Μανάβηδες ακόμα ... μετά του πέρασε. Τέσπα ... παρ'όλα αυτά, θα πώ ότι είναι ένα ταλαίπωρο παιδί που αγαπάει τον ΠΑΟΚ, ζούσε για τον ΠΑΟΚ ... δεν ξέρω αν κάποια στιγμή έζησε απο τον ΠΑΟΚ και είχε τίποτα έσοδα ... κάτι τέτοιο είχε ακουστεί ... και ότι άλλαξε στάση επειδή του είχε κόψει ο Μπάτμαν τα επιδόματα. Παίζει να είναι και έτσι ... όπως και να είναι, αγαπάει τον ΠΑΟΚ ... ήταν περσόνα ... ήταν μούρη ναπούμε ... όχι χλεχλέ και τραλαλά ναπούμε .... λαϊκός και τα έδινε για τον ΠΑΟΚ. Ίσως αυτόν, τον Νικόλα όχι τόσο ... ο Νικόλας δεν έκανε και ποτέ κερκίδα, ούτε τραβήχτηκε όπως τραβιόταν ο Μανάβης παντού ... ίσως κάποιους τέτοιους, που τα παιδιά ζούνε για τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τους βόλευε κάπου ... έστω καμμιά πρόσκληση ... κάνα μεροκάματο να κάνουν ... κάτι ... κάτι ... Ήταν προσφορά η κερκίδα ... και το ξύλο ... και τα ντού ... και οι εκδρομές ... δεν βγήκε έτσι ο θρύλος του λαού του ΠΑΟΚ!!! Θυμάμαι μιά πορεία που κάναμε ... 50 άτομα στην Πάτρα ... με τον Μάκη ... τί πέτρα φάγαμε!!!! είχε γ@μηθεί όμως όλη η πόλη!!!!
Ακούγοντας τις δηλώσεις του πάντως ... κυρίως στον Ραπτόπουλο ... περισσότερο λυπάμαι ... γιατί απ'τη μιά ο Ραπτόπουλος κοτεύει, απ'την άλλη τον ειρωνεύεται ... και αυτός ο μπούφος στο τέλος λέει τα ίδια και τα ίδια και δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι ξευτελισμός!!!