Author Topic: Μάκης Μαυρομιχάλης η αλλιώς Μάκης Μανάβης  (Read 9833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Αυτό ακριβώς ήταν το ΜΟΝΟ που δεν μου άρεσε σε αυτά που είπε..Όπως πήρε αυτός και η παρέα του τα Κύπελλα τότε,έτσι θεωρώ ότι με την μαγκιά του πήρε και τα δύο τελευταία ο κόσμος..Ακόμη και έτσι να μην είναι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω.

Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω όμως διότι είναι κατά την γνώμη μου γνώριμο συνήθειο των μεγαλυτέρων σε ηλικία να θεοποιούν και να μειώνουν το τότε με το τώρα αντίστοιχα..Τα ίδια θα κάνουμε και εμείς όταν και αν φτάσουμε στην ηλικία του..

Υστ. Με χάλασε και λίγο η εγω-κεντρική του προσέγγιση όσο αφορά τον Π.Α.Ο.Κ...Θα το δεχόμουν να το έλεγε όλη η πόλη,να το έλεγαν δημοσιογράφοι,να το έλεγε οποιοσδήποτε και εγώ μπορεί να το υποστήριζα.Αλλά δεν μου κάθετε καλά να το λέει ο ίδιος..

Τεσπα..Είμαι πολύ μικρός για να "διορθώνω" τον Στρατηγό.
« Last Edit: December 20, 2006, 01:47:51 by logothetis »

Scorpion4

• Guest
Λοιπον με αυτα που βγαινουν και αυτος και
ο νικολας λεγοντας για Ιντρακομ και Σωκρατη Κοκκαλη
ξεφτιλιζουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
Σεβομαι τι εχουν κανει για τον ΠΑΟΚ,
αλλα αν εχουν μεγαλωσει και τα εχουν χασει να μη
βγαινουν και λενε βλακειες για τις μετοχες,
γιατι μετα ολοι μας λενε υποκαταστημα του Ολυμπιακου.
Αυτα που λενε τωρα και το πανο στο Βολο ειναι οι
μεγαλυτερες βλακειες που βλεπω να γινονται απο ΠΑΟΚτσηδες.

Φιλαρακι με εσπασες τα νευρα βραδιατικα.Λες για πανο μιλας για ανθρωπους που δεν εχεις δει καν.*********** Ο Μαναβης ειναι ενας και μοναδικος και θα τολμησω να πω κατι."Οποιος δε σεβεται αυτους τους ανθρωπους για μενα δεν ειναι ΠAOKτσης.Ειναι ΠAOKτσης να χαμε να λεγαμε που θα λεγε και ο στρατηγος...
« Last Edit: December 20, 2006, 03:51:15 by chris »

North_pole

• Guest
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Οπως κι αν λέγονται αυτοί (μανάβης, φούρναρης, μπακάλης,), όσα κι αν έχουν προσφέρει, θα είναι πάντα πρόσωπα και ποτέ δεν θα γίνουν ιδέα γιατί ιδέα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ (τουλάχιστον για όσους το πιστεύουν)
Οπως γίνεται άδικη κριτική σε πολλούς γιατί να μη γίνει ΚΑΙ σε αυτούς. ΠΑΟΚτσήδες δεν είναι; Ας πληρώσουν λοιπόν το τίμημα όπως το έχουν πληρώσει τόσοι και τόσοι και εξακολουθούν να το πληρώνουν. Κανείς στο απυρόβλητο (που σημαίνει πυροβολάμε ότι κινείται;;;;)

manos4

• Guest
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Οπως κι αν λέγονται αυτοί (μανάβης, φούρναρης, μπακάλης,), όσα κι αν έχουν προσφέρει, θα είναι πάντα πρόσωπα και ποτέ δεν θα γίνουν ιδέα γιατί ιδέα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ (τουλάχιστον για όσους το πιστεύουν)
Οπως γίνεται άδικη κριτική σε πολλούς γιατί να μη γίνει ΚΑΙ σε αυτούς. ΠΑΟΚτσήδες δεν είναι; Ας πληρώσουν λοιπόν το τίμημα όπως το έχουν πληρώσει τόσοι και τόσοι και εξακολουθούν να το πληρώνουν. Κανείς στο απυρόβλητο (που σημαίνει πυροβολάμε ότι κινείται;;;;)

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ .......
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ
ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...................

Nho

• Guest
Ναι ρε ο ΠΑΟΚ ειναι πάνω απο όλους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πρόσωπα όπως ο Μάκαρος δεν είναι αξιοσέβαστα και δεν μπορεί κανένας να το αμφισβιτίσει αυτό!

eagle

• Guest
logothetis ----> Αυτό ακριβώς ήταν το ΜΟΝΟ που δεν μου άρεσε σε αυτά που είπε..Όπως πήρε αυτός και η παρέα του τα Κύπελλα τότε,έτσι θεωρώ ότι με την μαγκιά του πήρε και τα δύο τελευταία ο κόσμος..Ακόμη και έτσι να μην είναι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω.

panw se ayto exw na sou pw apla oti ton pareksigises mallon. apla xei taytistei me ton paok toso polu pou legontas"i parea mou eixe sikwsei kupela prwtathlimata kai eixe paei se 40 telikous kupellwn" ennoei (ayto katalavainw egw toulaxiston) oti etsi itan genika o laos tou paok tote. pio suspirwmenos, pio organwmenos kai pio porwmenos.

Poet

• Guest
Αδερφε Poet εισαι μεγαλυτερος απο εμενα εζεισες μια αλλη εποχη πιο ''αντρικια'' οπαδικα απο τη σημερινη , εγω δεν ειμουν με το Μαναβη και λογο ηλικιας και λογο Δ.Συνοικιων που οπως ξερεις ειχαν μια ''κοντρα'' με τη θ4 αλλα ο λογος που εβαλαν το πανο στο Βολο ειναι γνωστος και τον ξερω απο τον ιδιο τον Μακη οπως σιγουρα και εσυ, δεν καταλαβα ομως τη δικη σου λογικη να πας στο Βολο με κασκολ του ερπετου και να υποστηριζεις τους καταραμενους της γειτονιας , αν θελεις μου λες......

Φιλαράκι είμαι 43 χρόνια Επταλοφίτης ... φίλος με τον Κούλη τον Τζαμαλίκο τον Πανταζή τον Ξυλούρη τον Κώστα τον Γεωργιάδη τον Ιωαννίδη τον Γιώργο κλπ. κλπ.

Όταν έγινε το μπαράζ στο Βόλο ήμουν 18 χρόνων και είχα κολλητούς συμμαθητές Αρειανούς και πήγαμε παρέα μαζί με έναν ακόμα φίλο μου ΠΑΟΚτσής και αυτός.

Δεν είχαμε τόση τρέλλα με τον Άρη όσο υπάρχει σήμερα. Είναι αδικαιολόγητη αυτή η εχθρότητα. Για την ακρίβεια, δεν μπορώ καν να την κατανοήσω. Τη λέξη σκουλίκια, τότε τη λέγαμε για καζούρα ... σήμερα τη λένε για βρισιά. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Αν σκεφτείς ότι το 1981 στο 0-1 με γκόλ του Κωστίκου στο Χαριλάου ήμουν ο μόνος με ασπρόμαυρο κασκώλ στη θύρα 2 του Χαριλάου που ήταν κιτρινόμαυρα όλα ... εμείς δεν κάναμε τότε καθόλου κερκίδα εξ'αιτίας αποχής για να φύγει ο Παντελάκης, και δεν σου την έπεφταν!!!

Νομίζω ότι εκείνη η εποχή ήταν πολλαπλώς καλύτερη. Πιό ντόμπρα, πιό ανθρώπινη. Ποτέ δεν την έπεφτες σε ξεκάρφωτους. Σήμερα παραπ@ύστεψε το πράμα. Θυμάμαι μιά χρονιά, εκδρομή στη Λάρισα ... σταματάμε μετά την Κατερίνη, το κάνουμε μπίλιες το μαγαζί ... το σηκώσαμε ολόκληρο ... εγώ είχα πάρει κάτι κονιάκ ... και μέχρι να φτάσουμε Λάρισα είχα γίνει ζίγκα. Κυκλοφορούσα με ασπρόμαυρο κασκώλ μόνος μου στο κέντρο της Λάρισας ... και δεν είχα ούτε την παραμικρή ενόχληση. Τώρα, έχει παραφύγει το πράγμα!!! Δεκαεπτά άτομα, την πέφτουν σε έναν μπαμπά με το 5χρονο παιδάκι του ... επειδή το παιδάκι έχει κιτρινόμαυρο κασκώλ ... και αυτό το θεωρούν κάποιοι μαγκιά!!!! Δηλαδή ... το π@υστιλίκι και η ανανδρία ποιά είναι;;; Τέλος πάντων ... η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα όταν εγώ θα είμαι 43, με τους σημερινούς 20άρηδες να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά στην νοοτροπία και στις ιδέες!!!

Θα σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα ... επειδή το μπάσκετ το παρακολουθούσα πριν ακόμα να εμφανιστεί ο Γκάλης ... πριν ακόμα να εμφανιστεί ο Παπαγεωργίου ... όταν έπαιζαν ο Πολίτης, ο Κατσούλης, ο Οικονομίδης ... ο Ιωαννίδης ... ο Καστρινάκης, ο Γιαγτζόγλου, ο Γιανουζάκος, ο Γκέκας ... τότε χαιρόμασταν να βλέπουμε όλοι μαζί αγώνες ... δεν είμασταν παραπάνω απο 200 άτομα!!! Σήμερα υπάρχει ένα τεράστιο μίσος ... που κανείς δεν ξέρει γιατί υπάρχει. Εγώ πάλι φέτος ... στον πρώτο αγώνα που έδωσε ο Άρης στην Ευρωλίγκα ... αν είχα παρέα ... θα ήθελα να πάω να τον δώ!!! Είναι ωραίο να είσαι φίλαθλος ... προτιμότερο απο το να είσαι οπαδός ... όπου υπάρχει φανατισμός, εκεί κάτι πάει στραβά ... ο οπαδισμός είναι κάτι κατώτερο ... υπολείπεται του φίλαθλου πνεύματος. Ο οπαδισμός είναι μιά έκφραση του εγωϊσμού και της φιλαυτίας μας ... το φίλαθλο πνεύμα είναι πολύ ανώτερο ... είναι έκφραση αγάπης προς το άθλημα, προς το θέαμα, προς τον αθλητισμό, προς την προσπάθεια των ανθρώπων που αγωνίζονται εντός του γηπέδου, είναι εκτίμηση στην προσπάθεια του άλλου που για να την πετύχεις πρέπει πρώτα να έχεις βρει και να εκτιμήσεις τις δικές σου προσπάθειες τον δικό σου εαυτό. Εγώ ας πούμε πάω στην Τούμπα και πάντα μα πάντα ... απο το 1970 μέχρι σήμερα ... πάντα χειροκροτώ την αντίπαλη ομάδα όταν χαιρετάει τον κόσμο. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να μειώσω την αξία του άλλου προκειμένου να νικήσω. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, αν έρθει με ανορθόδοξο τρόπο. Αν μου έλεγαν .. θα βρίζεις απο το 0-90 και θα κάνεις χειρονομίες και ο ΠΑΟΚ θα κερδίζει ... θα το απέρριπτα ... ή δεν θα ξαναπήγαινα στο γήπεδο. Με ενδιαφέρει ο τρόπος που θα κερδίσει η ομάδα μου να είναι ο σωστός ... να μην μειώνω τον αντίπαλο προκειμένου να καλύψω τις δικές μου αδυναμίες. Δίκαιο παιχνίδι. Με ενδιαφέρει ... χαλιέμαι όταν ακούω βρισιές ... όταν βλέπω αθλητές να χαιρετούν τον κόσμο ... και ο κόσμος να τους χαιρετάει με κωλοδάχτυλα .. να τους δείχνει τα γεννητικά του όργανα ... εκφράσεις ενός σεξουαλικά υποσιτισμένου συνόλου με στρεβλή ανάπτυξη του εγκεφάλου. Όλα πρέπει να είναι εκεί που πρέπει να είναι ... όλα στη θέση τους .. τίποτα να μην ξεφεύγει ... ώστε και το θέαμα να είναι αυτό που πρέπει. Όπως καταλαβαίνεις ... αν βρεθώ στον Πειραιά και παίζει Ολυμπιακός με οποιαδήποτε ξένη ομάδα ... και έχω κάποιον ή κάποιους φίλους γαύρους που θα πάνε στο μάτς ... πολύ πιθανόν να πάω και να φοράω και ερυθρόλευκα ... ταμπού δεν έχω ... είμαι ελεύθεροοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς!!!!!!!!!!! Πετάωωωω!!!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
E, ola ki ola, kokkina de foraw na me apeiloune me pistoli. Kata ta alla, mesa eisai sto pneuma, alla oxi kai enantia stis manoures genikws. Hsoun ki esy neos, etsi den einai?

manos4

• Guest
. Όπως καταλαβαίνεις ... αν βρεθώ στον Πειραιά και παίζει Ολυμπιακός με οποιαδήποτε ξένη ομάδα ... και έχω κάποιον ή κάποιους φίλους γαύρους που θα πάνε στο μάτς ... πολύ πιθανόν να πάω και να φοράω και ερυθρόλευκα ... ταμπού δεν έχω ... είμαι ελεύθεροοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς!!!!!!!!!!! Πετάωωωω!!!!!!

μαλλον εχεις ξεφυγει λιγο ..... ;D ε οχι και να φορεσω ερυθρολευκα κασκολ ................ποτε........ ;D
τις ομαδες τις πολης τις συμπαθουσα εγω απο επαρχια μεχρι που ακουσα εκπομπη του σουπερ 3 στο μετροπολης
......μεχρι τοτε ελεγα στους φιλους μου απο θεσσαλονικη μην ασχοληστε με αυτους και ελεγαν ακουσε τους μια
φορα και μετα θα καταλαβεις γιατι τους σιχαινομαστε ......
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.......

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
. Όπως καταλαβαίνεις ... αν βρεθώ στον Πειραιά και παίζει Ολυμπιακός με οποιαδήποτε ξένη ομάδα ... και έχω κάποιον ή κάποιους φίλους γαύρους που θα πάνε στο μάτς ... πολύ πιθανόν να πάω και να φοράω και ερυθρόλευκα ... ταμπού δεν έχω ... είμαι ελεύθεροοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς!!!!!!!!!!! Πετάωωωω!!!!!!

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Nho

• Guest
Έλεος ρε poet

Θάνατος στις ερυθρόλευκες φυλές αν τον κόσμο!

COBE-4-

• Guest
poet isws eisai epireasmenos apo to pneyma tie epoxis sou,isws kai apo tin ilikia sou alla oxi kai erythrolefko kaskol re sy.xalarwse...allaxan oi epoxes.opoios den mporei na prosarmostei kindyneyei,de tha  tin pesw kai se kana paidaki alla  to noima einai ena.gama tous prin se gamisoun...

Offline bozik

• Αλλαγή

σιγα σιγα θα μας πουν οτι η βια ειναι σημερινο φενομενο.... και πιοι ??? αυτοι που υποτιθεται εζησαν απο κοντα τη δεκ.του80 και ηταν μεσα στα γεγονοτα ,εγω πως τα εχω αλλιως πως θυμαμαι οτι κασκολ του ρουλη δεν μπορουσε να εμφανισθει και οπιος εκανε το λαθος δεν του εμενε τιποτα αλλα σε κατι τετοιες περιπτωσεις μας προκαλουν
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline diegito4

• Αλλαγή
file @miden edo mesa yparxoun para ma para polloi 'opadoi' pou skeftontai,leitourgoun kai antidroun san esena..na to ksereis-min to ypotimas..
i apaksiosi se kati den leitourgei evergetika gia to sinolo.to na min grapseis tis apopseis sou logo kapoion post i nootropias merikon einai lathos dioti tha afiseis aytes tis apopseis na yperisxisoun enantia stin diki sou.
(ena paradeigma na fero ton A.S-akoou pollous pou lene 'mas koroideyoun aytoi','ti na asxolitho',kai apaksionoun genikos..i APANTISI einai apli..MIN TOUS AFINEIS!!!)

Offline sabbath

• Αλλαγή
γεια σου ρε poet τα ειπες πολυ καλα..οταν μεγαλωνεις και ωριμαζεις περισσοτερο καταλαβαινεις ποσο ανουσιο ειναι να την πεφτεις να χτυπας η να βριζεις καποιον μονο και μονο επειδη υποστηριζει μια αλλη ομαδα.γιατι οι ομαδες ουτε ιδεες ειναι ουτε τιποτα.ουτε ο παοκ ουτε ο γαυρος ουτε η μιλαν ειναι ιδεες που αξιζει τον κοπο να χτυπηθεις με καποιον για αυτες.να πηγαινεις στο γηπεδο και να τραγουδας για την ομαδα σου αξιζει τον κοπο η να ασχολεισαι και με τα κοινα της ομαδας αλλα ως εκει.να χτυπηθεις  με καποιον για αξιες οπως ειναι η οικογενεια σου η για την δημοκρατια πολλες φορες αξιζει τον κοπο αλλα για καποια ποδοσφαιρικη ομαδα οχι.

δεν θελω να υποτιμησω καποιους που παιρνουν μερος σε μανουρες,ο καθενας εχει την δικια του λογικη να κανει οτι γουσταρει.απλως σαν οπαδος του παοκ εγω προσωπικα ποτε μου δεν εχω χτυπησει οπαδο αλλης ομαδας μονο και μονο επειδη π.χ.φοραει ερυθρολευκα και εκτος βεβαια και αν μου επιτεθει αυτος.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
ti sxesei exei file @sabath an o PAOK einai idea me to na xtipiseis kapoion i na xtipitheis?ta mperdeyeis kapos..dld mono osoi xtipiountai exoun san idea ton PAOK?
se pliroforo oti gia mena o PAOK einai IDEA me oli tin SIMASIA TIS LEKSEOS.analogi tis patridas,thriskeias,oikogeneias.kai den xtipiemai.O PAOK den einai mono omada kai sillogos.periexei ola ayta ta stoixeia mazi opos kai polla alla pou mas kanoun perifanous.pou alloi sillogoi den exoun tipota na kayxiontai ektos apo ta agonistika
.
an gia sena o PAOK den einai idea apla einai i omada pou ipostirizeis tote aporo pos egines PAOK afou oi diakriseis tou sillogou ta teleytaia toulaxiston 25 xronia einai metrimenes.

ps:prosopika den pisteya pote oti aderfos PAOKtshs to vlepei etsi dioti einai san na xantakoneis tous agones,tis epanastaseis,tis poreies-tis adikies,tis klepsies,tis pousties pou ginontai tosa xronia enantion tou sillogou mas.EGO DEN KSEXNO KANENAN KAI MIA ZOI THA TOUS KINIGO.
« Last Edit: December 24, 2006, 17:03:40 by diegito4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
πολλα θα δουν τα ματακια μας.....Νικολας
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Re poet mipos telika den masise o manavis kai apo tis polles fapes pou eixes faei phges kai egines skouliki kai twra to paizeis yperano ???????

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Re poet mipos telika den masise o manavis kai apo tis polles fapes pou eixes faei phges kai egines skouliki kai twra to paizeis yperano ???????

file den grafeis k tin ilikia sou k ego diafono me ton poet opos k polla atoma edo mesa alla den ekfrazomaste etsi opos esi sevasou toulaxiston tin ilikia autou tou anthropou

Offline sabbath

• Αλλαγή
ti sxesei exei file @sabath an o PAOK einai idea me to na xtipiseis kapoion i na xtipitheis?ta mperdeyeis kapos..dld mono osoi xtipiountai exoun san idea ton PAOK?
se pliroforo oti gia mena o PAOK einai IDEA me oli tin SIMASIA TIS LEKSEOS.analogi tis patridas,thriskeias,oikogeneias.kai den xtipiemai.O PAOK den einai mono omada kai sillogos.periexei ola ayta ta stoixeia mazi opos kai polla alla pou mas kanoun perifanous.pou alloi sillogoi den exoun tipota na kayxiontai ektos apo ta agonistika
.
an gia sena o PAOK den einai idea apla einai i omada pou ipostirizeis tote aporo pos egines PAOK afou oi diakriseis tou sillogou ta teleytaia toulaxiston 25 xronia einai metrimenes.

ps:prosopika den pisteya pote oti aderfos PAOKtshs to vlepei etsi dioti einai san na xantakoneis tous agones,tis epanastaseis,tis poreies-tis adikies,tis klepsies,tis pousties pou ginontai tosa xronia enantion tou sillogou mas.EGO DEN KSEXNO KANENAN KAI MIA ZOI THA TOUS KINIGO.

αδερφε δεν διαφωνουμε σε τιποτα και δεν σε κατακρινω που εχεις τον παοκ σαν ιδεα η θρησκεια ενω εγω οχι.εγω απλως διαφωνω οταν ο φανατισμος για μια ομαδα-θρησκεια για καποιους φτανει σε υπερμετρα επιπεδα και γεννιεται ετσι η ασκοπη βια.

και να ξερεις εγω που τα λεω αυτα ειμαι το ιδιο αρρωστος με τον παοκ με εσενα και στο γηπεδο παω και σε συλλαλητηρια εχω παει ειδικα παλαιοτερα..απλως δεν μπορω να δωσω στον παοκ τα χαρακτηριστικα ιδεας η θρησκειας και οτι αντιπροσωπευουν αυτα.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!