Symfwnw me eptalofo. Ante kleiste to giati mas exoun spasei ta neyra me to kwlopano....o,ti egine egine kalws h kakws....Vrhkate pali kati na manouriazete.....Thn oreksh gia samatades pou skata th vriskete sunexws den exw katalavei....
Δεν έχω κανένα ταμπού να συζητήσω οτιδήποτε. Εξ'άλλου μόνο στο ΚΚ και στο S3 δεν μιλάει ο κόσμος για πράγματα που τους πονάνε.
Δεν επιθυμώ να αλλάξω την άποψη κανενός. Τρελλαίνομαι όμως με την αμφισβήτηση των γεγονότων και του ότι ήμουν παρών και ξέρω πολύ καλά το τί και το πώς έγινε!!! Αν κάποιος θέλει να το θεωρήσει ειρωνικό, ας το κάνει. Να μας βγάλει όμως τρελλούς ότι δεν υπήρχε το πανί, ε, αυτό παραπάει. Να μου πεί ότι δεν ήμουν εκεί, και αυτό παραπάει. Σαν να σε λέει ο άλλος, λές ψέματα και αυτό δεν το δέχομαι. Σε αυτό λοιπόν, θα απαντάω. Στο αν δεν αισθάνομαι προσωπικά υπερήφανος για το πανώ δεν με νοιάζει αν αισθάνεται κάποιος άλλος το ίδιο. Είπα την άποψή μου, τα αισθήματά μου και τελείωσα. Φυσικά και υπάρχουν πολύ περισσότερα που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. Εγώ πάντως, τόσα χρόνια, όποτε μου την έλεγαν για το πανί, έλεγα ότι δεν εκφράζει, παρα μόνο όσους βρέθηκαν εκεί και έκαναν αυτή την ενέργεια. Εγώ μαζί με έναν άλλο φίλο μου, και αυτός ΠΑΟΚτσής, είμασταν απο την άλλη κερκίδα, αν ας πούμε το πανώ αναρτήθηκε σε μιά θύρα στο κέντρο της 5 και 6 στην Τούμπα, εμείς είμασταν στην 8.
@bozik
Συζήτηση μπορεί να γίνεται μόνο καλόπιστα, κακόπιστα δεν γίνεται. Αν αμφισβητείς, δικαίωμά σου, να αμφισβητείς και να αμφιβάλλεις. Αν δεν σε έπεισα, παρά το γεγονός ότι είπα τόσες λεπτομέρεις, δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω. Πάντως, ψέματα, δεν λέω. Μπορώ όμως να ζήσω είτε με πιστεύεις είτε όχι. Θέλω όμως να σε κατηγορήσω για την απαξιωτική σου στάση που έχεις στα μηνύματά σου εναντίον μου, λέγοντας αρλούμπες που εγώ δεν είπα. Λές για να λές και να δημιουργείς εντυπώσεις. Πότε είπα ότι έκανα μόνος μου ντού σε 200 άτομα; Βγες λοιπόν και παραδέξου ότι εσύ είσαι ο ψεύτης. Για μένα, δεν το ξέρεις, εγώ το ξέρω που ήμουν εκεί, εσύ δεν το ξέρεις. Για σένα πάντως, ξέρουμε ότι λές ψέμματα, γιατί δεν είπα ποτέ ότι έκανα ντού μόνος μου σε 200 άτομα. Βέβαια αυτό είναι ένα απο τα απαξιωτικά ψέματά σου. Αν σου χαλάω τον κόσμο σου, λυπάμαι. Αν θέλεις να συνεχίσεις να ζεις με λανθασμένες εντυπώσεις κράτα τες. Δικαίωμά σου. Θα το αντέξω!!!