Author Topic: Το μπαράζ του Βόλου ανάμεσα σε γαύρο και σκουλήκι το 1980...........και το πανώ της Θύρας 4  (Read 5657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Symfwnw me eptalofo. Ante kleiste to giati mas exoun spasei ta neyra me to kwlopano....o,ti egine egine kalws h kakws....Vrhkate pali kati na manouriazete.....Thn oreksh gia samatades pou skata th vriskete sunexws den exw katalavei....

Diego-4

• Guest
"Δύο πράγματα είναι άπειρα στον κόσμο, το σύμπαν και η βλακεία των ανθρώπων, και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος" (Άλμπερτ Αϊνστάϊν)

Συμφωνα με τον νόμο του Hubble , ένα σύμπαν που βρίσκεται σε μία συνεχή διαστολή  δεν μπορεί να είναι άπειρο παρα μόνο πεπερασμένο .....
Άπειρη είναι η άγνοια αντίληψης του χώρου που μας διακατέχει , για να νοήσουμε ένα πεπερασμένο σύμπαν σε όλες τους τις διαστάσεις.Ζούμε σε ψευτο-ευκλείδιους χώρους ,διότι μόνο αυτούς μπορούμε να νοήσουμε..
Τελικά δεν είμαστε και τόσο ανόητοι όσο νομίζεις μπάρμπα....

LoGotHeTiS

• Guest
αδερφε, το σκηνικο απο κοντα και το σκεπτικο που εγινε αυτο το ξερουν να μας το πουν οι 46 που λεει....ολοι οι αλλοι μπορουμε να πουμε και μια δικια μας εκδοχη...ασε που τρελενομαι οταν καπιος αυτοπροβαλετε με επειχηρημα...το μην κανετε αυτα που εκανα εγω... να μορε που κυνηγουσα ο τρελος μονος μου 200 γαυρους.... ολοι ετσι ξεκινανε...ψαρωνουν τα πιτσιρικια κερδιζουν την αξιοπιστια και μετα μπαινουν στο ψητο και στο θεμα που ειναι αλλου...και δεν ειναι το μπαραζ..και το πανο πριν 200χρονια...ασε εχουμε φαει...δεν ειμαστε και στο φορουμ του μετροπολις

Πέστα αδερφέ..Πέστα γιατί κοντεύω να χαζέψω και κρατιέμαι να μην το γράψω στο forum..

Poet

• Guest

απο ποετ το παρακάτω

Αν υπάρχουν εξαιρέσεις ή βεντέτες αυτό δεν πρέπει να γενικεύεται. Το κακό με τα οπαδικά γενικώς είναι η γενίκευση. Τρείς τύποι την πέφτουν σε ένα αυτοκίνητο στην Εθνική Αθηνών Λαμίας με 3 ΠΑΟΚτσήδες και τους πετάνε μολότωφ. Αυτό που περνάει στη συνείδηση του ΠΑΟΚτσή ... οι βάζελοι μας την έπεσαν. Λάθος κύριε. Σου την έπεσαν 3 εγκληματίες που τυχαίνει να είναι βάζελοι. Δεν σου την έπεσαν οι εκατοντάδες χιλιάδες των Παναθηναϊκών. Να βρείς λοιπόν σαν πολιτεία αυτούς τους εγκληματίες και να τους τιμωρήσεις, να τους σωφρωνήσεις, να τους συναιτίσεις. Όχι όμως. Το πράγμα δεν πάει έτσι. Αντίθετα, φορτώνει εδώ ο ΠΑΟΚτσής και την επόμενη φορά, ένας άσχετος με το προηγούμενο συμβάν ΠΑΟΚτσής, πιθανότατα μαζί με κάποιους άλλους παρέα, θα επιτεθούν σε μερικούς, επίσης άσχετους με το συμβάν βάζελους, επειδή θα τύχει να συναντηθούν ή να περνάνε απο το καρτέρι!!!!

και ω τι περίεργο και αυτό απο ποετ 

Τα μυαλά σου και μιά λύρα, με ύψιλον ... ποντιακή!!!
Σαν αφιονισμένο πλήθος κάνετε!!! Σας χαλάω μήπως τον εικονικό κόσμο που έχετε στο μυαλό σας;
Έχει φορτώσει τόσο πολύ η βλακεία, που μερικοί πετάνε καδρόνια!! Άκου δεν υπήρξε το πανώ ποτέ!! Πιό κομπλεξικοί και απο σκουλίκια είστε μερικοί!!! Δεν κατάλαβα, γιατί να πρέπει να υπερασπιστώ την βλακεία που εξέφραζε 46 άτομα!!! Και γιατί πρέπει να κουβαλάω εγώ τη ρετσινιά. Αν θέλετε εσείς να την κουβαλάτε, χαλάλι σας!!

ρε ποετ μας δουλεύεις; αν κάνει μια μαλακία παοκτσής και τι μαλακία ε; σήκωσε ένα πανό, κουβαλάς εσύ την ρετσινιά και αν ένας βάζελος κάψει 2 δικούς μας εμείς δεν πρέπει να γενικεύουμε; Μήπως πρέπει εσύ να βγεις απο τον εικονικό κόσμο που έχεις στο μυαλό σου; Δεν αμφιβάλλω για όσα έχεις ζήσει, αλλά έλα μαζί 1 βδομάδα στην αθήνα να βγούμε έξω φανερά ως ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και όταν θα μας βαράνε ακόμα και τα σαλιγκάρια πάρε τηλέφωνο τον φίλο σου τον γαύρο να έρθει να μας σώσει. Πλάκα μας κάνεις οτι γενικεύουμε, δηλαδή εσύ τι κάνεις?

Διακρίνεις καμμιά διαφορά τό ότι το ένα γεγονός γίνεται ανώνυμα και το άλλο με επίσημη υπογραφή ή θεωρείς ότι είναι τα ίδια; Επειδή το πανώ έγραφε θ.4!! Μήπως συγκρίνεις ανόμοια πράγματα; Λέω μήπως;

Poet

• Guest
ÐÜíôùò Poet ôé íá ðù…….Ýêáíåò ðáñÜèåóç êáé áðÜíôçóåò óôï åñþôçìá ìïõ ÌÏËÉÓ ìå 7 ìÞíåò êáèõóôÝñçóç, ïýôå äçìüóéïò õðÜëëçëïò íá Þóïõí.

Áí äåí óïõ Üñêåóå ç åéóáãùãÞ áðï ôï ìÞíõìÜ ìïõ, êáé ôçí ðñïóðÝñáóåò ÷ùñßò íá ôçí äéáâÜóåéò, óïõ ôçí îáíáðïóôÜñù ðáñáêÜôù!!!

Ößëå åßìáé Åðôáëïößôçò, öéëáñÜêé ìå ôïí Êïýëç, ôïí Éùáííßäç, ôïí ÔæáìÜë, ôïí ÐáíôáæÞ, ôïí ÃåùñãéÜäç êáé ðïëëÜ ðïëëÜ ðáéäéÜ, ìå åêäñïìÝò óå üëá ôá ãÞðåäá ôçò ÅëëÜäáò ãéá ôçí ÐÁÏÊÁÑÁ ôçò ðåñéüäïõ 1978-1986. ÎáíáäéáâÜæù ìåôÜ áðï êáéñü ôï topic êáé ôþñá åßäá ôçí áðÜíôçóÞ óïõ. Åßäá üìùò êáé ôéò ðïëëÝò áðáíôÞóåéò ôùí Üëëùí ðáéäéþí, ïðüôå êáëü èá Þôáí íá âÜëù ôá ðñÜãìáôá óôç èÝóç ôïõò ôïõëÜ÷éóôïí áðï üóá îÝñù åãþ.

Ìçí ëÝìå ãéá íá ëÝìå!!!

Poet

• Guest
"Δύο πράγματα είναι άπειρα στον κόσμο, το σύμπαν και η βλακεία των ανθρώπων, και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος" (Άλμπερτ Αϊνστάϊν)

Συμφωνα με τον νόμο του Hubble , ένα σύμπαν που βρίσκεται σε μία συνεχή διαστολή  δεν μπορεί να είναι άπειρο παρα μόνο πεπερασμένο .....
Άπειρη είναι η άγνοια αντίληψης του χώρου που μας διακατέχει , για να νοήσουμε ένα πεπερασμένο σύμπαν σε όλες τους τις διαστάσεις.Ζούμε σε ψευτο-ευκλείδιους χώρους ,διότι μόνο αυτούς μπορούμε να νοήσουμε..
Τελικά δεν είμαστε και τόσο ανόητοι όσο νομίζεις μπάρμπα....

Ωραίος!!

Offline Suicidal

• Βασικός
! ! ! E L E O S ! ! !

re magkes kof'te to........ gamw to kolopano tou mesa....  :smiley4:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Poet

• Guest
Symfwnw me eptalofo. Ante kleiste to giati mas exoun spasei ta neyra me to kwlopano....o,ti egine egine kalws h kakws....Vrhkate pali kati na manouriazete.....Thn oreksh gia samatades pou skata th vriskete sunexws den exw katalavei....
Δεν έχω κανένα ταμπού να συζητήσω οτιδήποτε. Εξ'άλλου μόνο στο ΚΚ και στο S3 δεν μιλάει ο κόσμος για πράγματα που τους πονάνε.
Δεν επιθυμώ να αλλάξω την άποψη κανενός. Τρελλαίνομαι όμως με την αμφισβήτηση των γεγονότων και του ότι ήμουν παρών και ξέρω πολύ καλά το τί και το πώς έγινε!!! Αν κάποιος θέλει να το θεωρήσει ειρωνικό, ας το κάνει. Να μας βγάλει όμως τρελλούς ότι δεν υπήρχε το πανί, ε, αυτό παραπάει. Να μου πεί ότι δεν ήμουν εκεί, και αυτό παραπάει. Σαν να σε λέει ο άλλος, λές ψέματα και αυτό δεν το δέχομαι. Σε αυτό λοιπόν, θα απαντάω. Στο αν δεν αισθάνομαι προσωπικά υπερήφανος για το πανώ δεν με νοιάζει αν αισθάνεται κάποιος άλλος το ίδιο. Είπα την άποψή μου, τα αισθήματά μου και τελείωσα. Φυσικά και υπάρχουν πολύ περισσότερα που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. Εγώ πάντως, τόσα χρόνια, όποτε μου την έλεγαν για το πανί, έλεγα ότι δεν εκφράζει, παρα μόνο όσους βρέθηκαν εκεί και έκαναν αυτή την ενέργεια. Εγώ μαζί με έναν άλλο φίλο μου, και αυτός ΠΑΟΚτσής, είμασταν απο την άλλη κερκίδα, αν ας πούμε το πανώ αναρτήθηκε σε μιά θύρα στο κέντρο της 5 και 6 στην Τούμπα, εμείς είμασταν στην 8.

@bozik
Συζήτηση μπορεί να γίνεται μόνο καλόπιστα, κακόπιστα δεν γίνεται. Αν αμφισβητείς, δικαίωμά σου, να αμφισβητείς και να αμφιβάλλεις. Αν δεν σε έπεισα, παρά το γεγονός ότι είπα τόσες λεπτομέρεις, δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω. Πάντως, ψέματα, δεν λέω. Μπορώ όμως να ζήσω είτε με πιστεύεις είτε όχι. Θέλω όμως να σε κατηγορήσω για την απαξιωτική σου στάση που έχεις στα μηνύματά σου εναντίον μου, λέγοντας αρλούμπες που εγώ δεν είπα. Λές για να λές και να δημιουργείς εντυπώσεις. Πότε είπα ότι έκανα μόνος μου ντού σε 200 άτομα; Βγες λοιπόν και παραδέξου ότι εσύ είσαι ο ψεύτης. Για μένα, δεν το ξέρεις, εγώ το ξέρω που ήμουν εκεί, εσύ δεν το ξέρεις. Για σένα πάντως, ξέρουμε ότι λές ψέμματα, γιατί δεν είπα ποτέ ότι έκανα ντού μόνος μου σε 200 άτομα. Βέβαια αυτό είναι ένα απο τα απαξιωτικά ψέματά σου. Αν σου χαλάω τον κόσμο σου, λυπάμαι. Αν θέλεις να συνεχίσεις να ζεις με λανθασμένες εντυπώσεις κράτα τες. Δικαίωμά σου. Θα το αντέξω!!!

Poet

• Guest
re magkes kof'te to........ gamw to kolopano tou mesa....  :smiley4:

Δεν είναι το θέμα το πανί, είναι θέμα όταν σε λένε ψεύτη!!! Το κωλόπανο να πάει να γαμηθεί!!!

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ απόλυτα με bozik και logotheti και προσθέτω πως όποιος έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο πανό ας πάει να βρει αυτούς που το σηκώσανε. Εύκολο είναι, δεν είναι δύσκολο. Άντε γιατί γεμίσαμε παντογνώστες μέσα απο φόρουμ που μιλάνε για άτομα που αν τα δουν απο κοντά θα αλλάξουν δρόμο.   

North_pole

• Guest
Mόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας χρόνια τώρα. Postare στο θέμα ένα σκουλικάκι και αμέσως ....τσιμπίσαμε. Εδώ γράφουμε ιστορία... από τις προπονήσεις ακόμη και κάποιοι προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν, να σπείρουν το σπόρο της διχόνοιας και της στείρας αντιπαράθεσης για κάτι που οι περισσότεροι ήταν αγέννητοι!!! κι εμείς τους βοηθάμε;;;;;;;; Αν είναι να "μαλώσουμε" για κάτι ας είναι κάτι ουσιαστικότερο και να αφορά τουλάχιστον το σήμερα ή και το μέλλον μας, αλλά όχι άλλη παρελθοντολογία (δεν την αντέχω πια κι ας συμφωνώ με πολλά από αυτά που λέγονται)

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
skaste gamo ton antitheo mou xekolate me tis malakies themata pia
k mi brethei kapoioss k skalosei sto oti brizo klp tora sas exo ikanous

PAOK PANO APO OLA EIPAME
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

McChariz

• Guest
Αυτες τις ομορφες στιγμες που ειχαμε χρονια να ζησουμε πρεπει να τις προστατεψουμε σαν θυσαυρο,πρεπει να διαφυλαξουμε το κλιμα ενοτητας και οχι να αναμοχλευουμε καταστασεις του παρελθοντος!!
move] ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ [/move] [

Offline bozik

• Αλλαγή

@bozik
Συζήτηση μπορεί να γίνεται μόνο καλόπιστα, κακόπιστα δεν γίνεται. Αν αμφισβητείς, δικαίωμά σου, να αμφισβητείς και να αμφιβάλλεις. Αν δεν σε έπεισα, παρά το γεγονός ότι είπα τόσες λεπτομέρεις, δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω. Πάντως, ψέματα, δεν λέω. Μπορώ όμως να ζήσω είτε με πιστεύεις είτε όχι. Θέλω όμως να σε κατηγορήσω για την απαξιωτική σου στάση που έχεις στα μηνύματά σου εναντίον μου, λέγοντας αρλούμπες που εγώ δεν είπα. Λές για να λές και να δημιουργείς εντυπώσεις. Πότε είπα ότι έκανα μόνος μου ντού σε 200 άτομα; Βγες λοιπόν και παραδέξου ότι εσύ είσαι ο ψεύτης. Για μένα, δεν το ξέρεις, εγώ το ξέρω που ήμουν εκεί, εσύ δεν το ξέρεις. Για σένα πάντως, ξέρουμε ότι λές ψέμματα, γιατί δεν είπα ποτέ ότι έκανα ντού μόνος μου σε 200 άτομα. Βέβαια αυτό είναι ένα απο τα απαξιωτικά ψέματά σου. Αν σου χαλάω τον κόσμο σου, λυπάμαι. Αν θέλεις να συνεχίσεις να ζεις με λανθασμένες εντυπώσεις κράτα τες. Δικαίωμά σου. Θα το αντέξω!!!
αδερφε...οταν λες οτι εισαι φιλος με αυτα τα ατομα κανα 2-3 φορες...ειναι σαν να κανεις ντου σε 200 ατομα και να θες να επιβαλης ετσι την αποψη σου προλογιαζοντας τους αναγνωστες οτι εισαι καπιος μεσα απο τα πραγματα ....οσο για το ησουν εκει ...που ??? κρεμασες το πανο...η ζητησες το λογο απο τον ΜΑΝΑΒΗ γιατι κρεμασε το πανι ??? οσο για τον κοσμο μου...τον εχεις χαλασει εδω και καιρο εσυ και καπιοι σαν τις δικες σου θεσεις...αλλα αυτους που μας εχουν κανει μαγκες με την πορεια τους στο οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ δεν θα τους θαψεις μετα απο 27 χρονια...χωρις να ειναι μπροστα σου....εκλεισα, δεν ξανα μιλαω για το θεμα αυτο...γιατι κουραζει και γινεται.......προσωπικο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

The_Cure

• Guest
Ξ Ε Κ Ο Λ Η Σ Τ Ε  Ο Λ Ο Ι  Σ Α Σ ! ! !

Δεν πρεπει να ασχολουμαστε με τετοια,γελοία και πιθανον(?) προβοκατορικα θεματα....

Αι στα σκατα με το κωλόπανο....

Δεν εχουμε να αποδειξουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ......

Υ.Γ. : Μηπως οι mods θα'πρεπε να το κλειδωσουν το συγκεκριμενο θεμα,γιατι παει να καταντησει,αν δεν καταντησε ηδη,αηδία..??!?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Etoimoi eimaste...
Pragmatika krima poy ksefygan kamposoi edo mesa, gia ena 8ema poy egine prin 27 xronia kai 8a mporoyse na ginei dialogos me diafonies,  alla me allo styl.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
ti exete pa8ei oloi me ta klidomata re paidia
me to zori sas ta vazoun na ta diavasete
opoios den goustarei den pernei meros

Offline Suicidal

• Βασικός
An kai mallon apey8inese ston The_Cure NA SOU PW EGW TI EXOUME PA8EI ME TA KLEIDWMATA :

An prospa8hseis na krathseis oso poio "ka8aro" ginete ena forum,
an exeis dwsei ta teleytaia 4-5 xronia , sxedon OLOKLHRO ton eley8ero sou xrono
s'ayto to rhmadi to forum kai genika sto site,
ki an blepeis oti ektroxiazonte topics kai skorpoun dixwnies kai tsakomous gia logous 27xronwn palious,
E NAI TOTE PAIZOUME ME TO ENDEXOMENO NA KLEIDWNOUME TA TOPIC POU
TETOIES EPOXES MONO KAKO MAS KANOUN.

Den mporw na sto e3ygisw allios. 3erw , DEN ta katafernoume se ola ta topics,
alla prospa8oume gia to kalytero. Gnwmh mas loipon einai oti ayto to topic exei 3efygei
ki apo oti fenete den 8a kopasei kai toso grhgora, prokeimenou na xalasoun ki alles kardies
kai na spasoun ki alla neyra kai mazi kai ta dika mas......  klik ! kai teleiwse !

ayto pou grafeis opoios den goustarei den pernei meros einai mh-apodekto.....
giati ALLOI prepei na mazeyoun ta kommatia, oxi oi anagnwstes.

Filika, Billys

EPITELOUS DWSTE TELOS .
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

The_Cure

• Guest

E NAI TOTE PAIZOUME ME TO ENDEXOMENO NA KLEIDWNOUME TA TOPIC POU
TETOIES EPOXES MONO KAKO MAS KANOUN.
.......................
ayto pou grafeis opoios den goustarei den pernei meros einai mh-apodekto.....
giati ALLOI prepei na mazeyoun ta kommatia, oxi oi anagnwstes.

Filika, Billys

EPITELOUS DWSTE TELOS .

Αδερφε Bill, με καλυψες απολυτα....

Τετοιες μερες ελπιδας,για ενα καλυτερο μελλον στην ομαδα μας κι εμεις ασχολουμαστε με ενα θεμα,τελειως ακαιρο και αστοχο,για την δεδομενη χρονικη περιοδο...
Πανω που για πρωτη φορα,μετα απο πολυ καιρο,ο κοσμος φαινεται να ειναι μια γροθια,καποιοι ανασκαλιζουν το παρελθον και καταλογιζουν ευθυνες ή αποδεχονται γεγονοτα,τα οποια,αναλογα με την οπτικη γωνια που τα βλεπει κανεις(κι αυτο ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του εκαστοτε),τα θεωρει σωστα ή λαθος....
Αν και με ειμαι οπαδος της ρησης: "Λαος που ξεχνα την ιστορια του,δεν εχει μελλον",ξαναλεω οτι ειναι ακαιρο το συγκεκριμενο topic,την στιγμη που πρεπει ολοι να ειμαστε κοντα στην προσπαθεια του Τεό και να μην δημιουργουντε δοιχονιες και διαφωνιες,για θεματα που ελαβαν χωρα,πριν απο,σχεδον,3 δεκαετιες........

Offline makis

• Αποστολή
  • **

Filika, Billys

EPITELOUS DWSTE TELOS .
[/quote]

an kai den sunfonw ka8olou file billys
sevomai kai ektimw tin douleia pou kanete kai an einai i grami tou forum auti entaksei
oso gia to (giati ALLOI prepei na mazeyoun ta kommatia, oxi oi anagnwstes.)
an eimastan aplos anagnwstes file billy 8a servarame sto net na kanoume plaka
den 8a mpename ka8imerina sto paokword na ma8oume ta nea
 den katevikame apo to feggari exoume komatiasti kai meis xilaides fores gia tin omada
kai kati akoma den apey8inonai se kanena the_cure aplos ideontologika milisa

giati ligo polu nomizw ta paidia sto forum alazontas gnomes kai idies exoun ginei psilofiloi oloi
filaka makis