Author Topic: Πανσερραικος-ΠΑΟΚ 1 - 1 Σαββατο 20/12/2008 ώρα 16.45 alpha tv  (Read 5845 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BLACK DOG

• Guest
λογικο ειναι ειναι μια ομαδα να κανει κοιλια για πολλους και διαφορους λογους.ας ηταν μονο αυτο το χτεσινο και μη παρεκει.η διακοπη του πρωταθληματος νομιζω ηρθε στο καλυτερο σημειο για εμας.ανασυνταξη δυναμεων-επιστροφες-ενισχυση-τραβηγμα το αυτακι για εμφανισεις σαν τη χτεσινη και νομιζω οτι θα ειμαστε ετοιμοι για το δευτερο πολυ δυσκολο γυρο.εχτες ολοι ηταν χαλια,πρωτα η ομαδα μετα ο σαντος και μετα η κερκιδα.ενταξει καλη η μαζικοτητα στην κερκιδα αλλα ρε γαμωτο ΦΩΝΑΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . αφου βλεπετε οτι οι αλλοι το ξυνουν μεσ το γηπεδο καντε κατι εσεις μπας και ξυπνησουν.ειναι και φαινομενο τουμπας αυτο δεν ηταν μονο εχτες.
τελος παντων σημερα το πιο πιθανο ειναι να κατσει χ το ματς της κρητης και να ειμαστε μια η αλλη αλλα το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις και οχι τι κανουν οι αλλοι.6 ποντοι πηγαν αδικα στον πρωτο γυρο(τριπολη-σερρες-γρια).
υ.γ.ολοι οι γενιτσαροι εκει πανω στη μακεδονια ειναι πουτανας γιοι
γαμω τα σπιτια τους , να πεσετε ολοι στη β και στη γ και να μην ξανανεβειται γαμοσπιτοι. >:( >:(

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
 Θα συμφωνήσω και εγώ πως ήταν η χειρότερή εμφάνισή του ΠΑΟΚ φέτος,  το πρώτο που πιστεύω πως φταίει είναι ότι υποτιμήσαμε πάρα πολύ τον αντιπαλο,  ειδικά Μέτα το goal που βάλαμε φάνηκε ότι οι παίχτες μας νόμιζαν πως επειδή είναι ΠΑΟΚ και δεύτεροι θα νικούσαν τον προτελευταίο πανσεραικο χωρίς κανένα κόπο και αυτό το πληρώσαμε,  αυτό μπορει κάποιος να το καταλάβει βλέποντάς μας πως μπικαμε στο 2ο ημίχρονο που ήταν λογικό ο πανσεραικος να μας πιέσει και να μας αιφνιδιάσει anti να χουμε το νου μας μπικαμε τέλειος χαλαροί,  για να είμαι ειλικρινής πρώτοι φορά είδα φέτος υποτίμησή του αντιπαλου και ελπίζω και τελευταία,  αγωνιστικά τον Μονό που ξεχώρισα ήταν λίγο τον contreras που προσπάθησε να καλύψει πίσω ότι mporouse καθώς ο Μάρκος φαινόταν πως δν πατούσε καλά ενώ Μέτα την ισοφάριση έβγαινε και μπροστα κατεβάζοντας την μπαλα κάτω από το κεντρο.

ο κόσμος ήταν για ακόμη φορά εκεί τα λογία είναι περιττά η κερκίδα στο πρώτο πολύ καλή Μέτα το goal πάλι πέσαμε και θέλω να πο κάτι εδώ ο ΛΆΟΣ του ΠΑΟΚ για αυτό που φημιζόταν ηταν για την τρέλα του εντος και έκτος του γηπέδου το πρώτο το έχουμε χάσει τέλειος παιδιά,  τωρα αν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά στη διάρκειά του παιχνιδιού δεν φωνάζουμε ούτε εμείς και αυτό πρέπει να αλλάξει το συντομοτερο τι εντος τι έκτος ανεξάρτητου αποτελέσματος εμείς πρέπει να τα δίνουμε όλα και να βοηθάμε και την ομάδα καθοντας σαν κλαμένο......  στην κερκίδα επειδή ισοφαριστικες όχι Μονό δεν δίνεις καμία βοήθειά στην ομάδα άλλα χαλάς και την ιστορία του Λαού σου που φημιζόταν για το ασταμάτητο παλμο που είχε στην κερκίδα

Offline babis36

• Αλλαγή
Το ξενερωμα που φαγαμε ολοι παντως ηταν χοντρο οτι και να λεμε.Ο ΠΑΟΚ πρεπει να πηγαινει μονο για πρωταθλημα και αυτοι μας υπενθυμισανε με το ετσι θελω οτι δεν πανε.Για το συγκεκριμενο ματς ντροπη τους και δυο φορες ντροπη τους γιατι παιζανε μπροστα σε χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες σε μια μικρη Τουμπα.Ελπιζω να μην τους παρει η μπαλα και αρχισουν και αλλο την κατρακυλα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Δεν παίξαμε μπάλα. Απογοήτευση σίγουρα, αλλά... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Πάντως με τέτοιες εμφανίσεις δίνεισ λαβή για σχόλια σαν το σημερινό πρωτοσέλιδο του Φιλάθλου...
ο Πρόεδρος βούλωσε στόματαμε την ανακοίνωση (περί κακών ΠΑΟΚτσήδων που τα σπάνε στα εκτός) και η ομάδα φαίνεται ήθελε να το σαμπτοτάρει...κρίμα! έπρεπε όπως είπε και ο Northeagle χθες το μάθημα να το είχαμε πάρει και όχι να χρειαζόμασταν και αυτό το χθεσινο...κρίμα κρίμα

μην ξενερώσετε μάγκες όμως...ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
¸êëåéóå ï ðñþôïò ãýñïò êáé üðïéïò ðåé ðùò äåí åßíáé åõ÷áñéóôçìÝíïò ìå ôïõò âáèìïýò ðïõ Ý÷ïõìå ìáæÝøåé èá åßíáé ëÜèïò. Äåí èá Ý÷åé üìùò áð´ ôçí Üëëç Üäéêï äåäïìÝíçò ôçò öåôéíÞò áãùíéóôéêÞò ìáò ðáñïõóßáò.  Ôï ÷èåóéíü ðáé÷íßäé, ôï ÷åéñüôåñï ôçò óåæüí, Þôáí ôï ôñßôï öåôéíü óôï ïðïßï äåí äéêáéïýìáóôáí êÜôé ðáñáðÜíù.  Ìïõ èýìéóå ëßãï ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí ÅñãïôÝëç:  âñáäõêéíçóßá,  âáñåìÜñá, óßãïõñá ðÜíôùò ôßðïôá áð ôï öåôéíü ÐÁÏÊ. Äå ìå åíï÷ëåß ôï áðïôÝëåóìá ìéáò êáé áð ôçí áñ÷Þ öáéíüôáí ðùò ç ïìÜäá äå ôñáâÜåé… üðùò üëïé Ýëðéæá óå Ýíá äåýôåñï ãêüë (íá Ýìðáéíå üðùò íá íáé) ðïõ èá ìáò Ýäéíå ôç íßêç. Ðåñéóóüôåñï ìå ðåßñáîáí ïé ôóÜìðá ÷áìÝíïé âáèìïß áðü ðáé÷íßäéá ðïõ áîßæáìå íá Þìáóôáí íéêçôÝò üðùò ìå ÷áíïýìé, ãñéÜ êáé ôñßðïëç ðáñÜ ôï ÷èåóéíü áðïôÝëåóìá.
Åðßóçò, ìéá ðáñáôÞñçóç ðïõ Ý÷ù êÜíåé åßíáé ðùò äåí Ý÷ïõìå êÜíåé ôñßôï óôç óåéñÜ êáëü ðáé÷íßäé Þ ôñéôç óõíå÷üìåíç åðéôõ÷ßá. Åëðßæù áõôü íá áëëÜîåé óôï 2ï ãýñï, êáé áí ãßíåé 65 âáèìïõëÜêéá èá ôá Ý÷ïõìå! Óå ôé èÝóç áõôÜ èá áíôéóôïé÷ïýí??? …åßíáé ìéá Üëëç éóôïñßá   ;)

giannis80

• Guest
Με 65 βαθμούς είσαι πρωταθλητής.

Offline sabbath

• Αλλαγή
μπορει με 65 αλλα ο γαυρος ισως πλησιασει τους 68-70.....εγω μας βλεπω στο τελος γυρω στους 55 βαθμους αν συνεχιστει η πολυ καλη πορεια...αν οχι γυρω στους 50....

οποτε αν παμε τριτοι το βασικο θα ναι να χανει βαθμους ο βαζελος ωστε να ξεκινησουμε τα play offs σχεδον μαζι.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
μην πέφτετε σε αυτή την λούμπα ρε σεις. κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος ταμείο είπαμε. ας το τηρήσουμε...

Ας πάρουν δυνάμεις οι παίκτες στις γιορτές, ας κάνουμε 2-3 μεταγραφές σε θέσεις που πονάμε, να επιστρέψουν και οι τραυματίες και μετά πάμε γερά για να μπούμε με το δεξί στον δεύτερο γύρο.

μέχρι τότε ΜΕΤΟΧΕΣ!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

baron

• Guest
η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για τον αγώνα.
το ποιος φταίει να το ψάξουν να το βρούνε οι υπεύθυνοι.
έχω την εντύπωση όμως ότι το βασικότερο όπλο του Σάντος που είναι η προετοιμασία της ομάδας στην τακτική ήταν άσφαιρο καθώς οι Σέρρες αλλάξανε προπονητή και πιθανότατα και στυλ/σύστημα.
Έχω την εντύπωση ότι ο αγώνας χάθηκε στην παράταξη των 11άδων, ο ΠΑΟΚ κατέβηκε να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό των προηγούμενων αγωνιστικών ενώ στην ουσία κατέβηκε να αντιμετωπίσει έναν απρόβλεπτο αντίπαλο.
Κρίμα, κοιτάμε μπροστά.
Ούτε πανικός ούτε τίποτα.
Μερικοί παίκτες δεν μπορούν άλλο όμως, κι αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται σε κάθε αγώνα, συνεπώς δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες.

υγ/ κορυφή ο Πρόεδρος και στην κορυφή θα οδηγήσει την ομάδα μας...

Ο πόλεμος κατά του santos θα άρxησή συντομα. Τον santos δεν τον πάω. Άλλα ας αναρωτηθούμε όλοι εάν μας συμφέρει Μία συζήτησή γύρο από τον προπονητή; Εγώ λέω όχι

Για τους πaiκτές: έτσι είναι.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Για μενα αυτο που λενε οι περισσοτεροι το οτι βαζεις δηλαδη γκολ και γυρνας πισω δεν ισχυει...
Μεχρι το 7 που μπηκε το γκολ μας επαιζαν για πλακα
3 κορνερ ειχαν κερδισει ηδη και ετυχε σε μια φαση να κανουμε γκολ..Απο την αρχη χαλια ειμασταν οχι αφοτου σκοραραμε

+1

Ακριβως ετσι ειναι. Η τραγικη εμφανιση ξεκινησε απο το 1'. Το γκολ μας ηταν τυχαιο. Και ο Σαντος ντεφορμε (δεν μπορεις να βαζεις Μπακα και αντι να παιξεις με 2 επιθετικους να βγαζεις τον Αναστασακο) αλλα δεν εχει αυτος την κυρια ευθυνη. Οταν η ιδια 11αδα που εκανε 8 κλασσικες ευκαιριες με Ξανθη, δεν κανει ουτε μια σε ολο το ματς, τοτε ειναι δυσκολο να αλλαξεις ριζικα την εικονα απο τον παγκο.

Κατα τη γνωμη μου πρεπει να δουλεψουμε σε δυο πραγματα, το ενα ειναι η νοοτροπια (πρεπει να πηγαινομε για τη νικη σε ολα τα ματς) και το αλλο ειναι η επιθετικη λειτουργια (17 γκολ σε 15 ματς ειναι λιγα γιατι το 1-0 συχνα-πυκνα μπορει να γινει 1-1 και να το πληρωσεις)

fatal_invasion

• Guest
Μας τα έπρηξαν στο γήπεδο με τον Σάντος,κρα κρα κρα.Φωνάξτε λίγο να βοηθήσουμε την ομάδα και αν θέλετε να γκρινιάξετε κάντε το 1-2 ,όχι περισσότερες.
Πολύ κακή εμφάνιση.Και οι γκέλες μες το πρόγραμμα είναι.Πάμε παρακάτω.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1= συμφωνώ με fatal. Οι γκέλες είναι μες στο πρόγραμμά.
2= το χειρότερο μας παιχνίδι για φέτος. Ίσως και αδιαφορία από τους παίχτες... ανεπίτρεπτο για τον ΠΑΟΚ. Μοναδικό ελαφρυντικό ότι σ όλα τα προηγούμενά 14 παιχνίδια η ομάδα κινήθηκε σε μέτρια pros καλά επίπεδά.
3= Μiν σάς εκπλήσσει γιατί έπαιξε τόσο καλά ο πανσεραικος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον 2ο του πρωταθλήματος και κυρίως Μία μακεδονική ομάδα το afentiko τις βορείου Ελλάδος. Για μένα δικαιολογούntai πλήρως.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

COBE-4-

• Guest
η κερκιδα ηταν μαυρο χαλι.καμια εκπληξη αφου το παρον ειχε την ευκαιρια να δωσει ο καθε πανηγυρτζης που δεν παταει καν στην τουμπα.τα χιλιομετρα λιγα αλλα η ευκαιρια να πεις στους φιλους σου οτι και εγω τρεχω εκδρομες με τον ΠΑΟΚ μεγαλη.για να τελειωνουμε τα φυτα υπηρχαν και θα υπαρχουν.το κακο ειναι οτι ανθιζουν οταν η ομαδα παει καλα.εξω τα φυτα απο την τουμπα,ελπιζω να ηταν η τελευταια χαλια κερκιδα που βλεπω αν και δε νομιζω.ουστ..

kostas4

• Guest
cobe δεν νομιζω να ηταν ολοι φυτα.αναμεσα τους θα υπηρχαν και 2-3000 που μονο φυτα δεν ειναι και αυτοι μπορουσαν να κανουν κερκιδα.
αλλα η αποδοση της ομαδας ηταν τοσο απαραδεκτη που οι περισσοτεροι δεν πιστευαν αυτο που εβλεπαν

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τι φυτά και χαζομάρες λέτε ρε παιδιά ένα μέρος παοκτσήδων που ήταν μέσα ήταν μαστουρωμένοι και οι άλλοι σουρωμένοι, οι μπάφοι δίπλα μου πηγαίνανε σύνεφο όπως και οι ρετσίνες , έχω την εντύπωση ότι κάποιοι έρχονται για να στρίβουν τους μπάφουν και να κάνουν την δουλεία τους μεσα στην πολυκοσμία !!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
και σε κερκιδαρες που καναμε δεν συμβαινει αυτο ?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
χειρότερο ακόμα και από την απώλεια των 2 βαθμών είναι η νοοτροπία ορισμένων παοκτσήδων του έ και τι να κάνουμε θα κάνουμε και καμιά γκέλα . Όχι ρε πούστη μου να μην κάνουμε γκέλα , παίζεις με μια υποβιβασμένη ομάδα σε κάνει γιογιό και λες τι έγινε!!! κάτι να γίνει να την ακούσει και ο σάντος και κάποιοι παίκτες και όλοι όσοι έχουν ευθύνη , όχι μόνο τα συγχαρυτήρια να παίρνουν!!! ΠΑΟΚ είμαστε ,δεν λέμε να νικάνε συνέχεια αλλά ποιος μίλησε για το ματς με την τρίπολη Χ δεν ήρθε??? παραπονέθηκε κανείς ??? όχι γιατί η ομάδα προσπάθησε χτες δεν προσπάθησε κανείς ούτε προπονητής ούτε παίκτης και πρέπει να κριθούν ας ήταν και 1οι με 10βαθμούς διαφορά!!! εγώ αυτής την νοοτροπίας είμαι !!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline spartiatis

• Αλλαγή

3= Μiν σάς εκπλήσσει γιατί έπαιξε τόσο καλά ο πανσεραικος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον 2ο του πρωταθλήματος και κυρίως Μία μακεδονική ομάδα το afentiko τις βορείου Ελλάδος. Για μένα δικαιολογούntai πλήρως.

το 85 που πήραμε το πρωτάθλημα τη ζημιά ποιος πήγε να μας τη κάνει? Τα δυο Χ με Πιερικό και Καβάλα. Στη γειτονιά μας... Αλλά το πήραμε  ;) Πιστεύω πως θα τερματίσουμε με 60-65 βαθμούς. Οι πρώτες 6 αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές για τη ψυχολογία μας και για το αν καταφέρουμε να φτάσουμε αυτούς τους βαθμούς. Διορθώνοντας λάθη του πρώτου γύρου, όσο δυσκολότερος κι αν φαίνεται ο δεύτερος, μη βρεθούμε να παίζουμε με γκει και να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το +4 απ' αυτόν. Φέτος είναι ευκαιρία να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω. Λίγο πιο διορθωμένοι να υπάρξουμε στα επόμενα 15 παιχνίδια...  :)

senag2

• Guest
Δεν έχω λόγια για την εμφάνηση με τον Πανσερραικό. Είμαι τρομερά απαγοητευμένος.
Πετάξαμε 2 βαθμους που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και 3 οι χαμένοι βαθμοί αφού ο Πανσερραικός έπαιξε σαν ΟΜΑΔΑ.
Το 10λεπτο πολιορκίας στα καρέ μας απ' όπου ήρθε και το γκόλ του Π/Σ ήταν το χειρότερο 10λεπτο της χρονιάς για μένα. Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε ότι όταν είναι ντεφορμέ οι ακραίοι, όπως ήταν ο Σέρτζιο και ο Λάκης η ομάδα πέφτει 2-3 επίπεδα, συν την μόνιμη απουσία του Ivic που πέραν απο 2-3 καλές κάθετες μπαλιές δυσκολευεται πολύ να οργανώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απο την αρχή της χρονιάς.

Ο Ivic είναι αναντικατάστατος και το ξερει και είναι κακό. Θέλουμε πάση θυσία ένα 10άρι για  να την ακούσει λίγο ο Vladan. Ο Sergio είναι μεγάλος παίχτης αλλά δεν πιστεύω ότι στην ηλικιά που είναι να μπορεί να κρατάει το παιχνίδι του σε ψηλά επίπεδα και σε κάθε μάτς όταν παίζει σερί παιχνίδια και είναι αναντικατάστατος.
ΠΑΟ, Αρη, ΑΕΚ, Λαρισα, Πανιώνιο, Ξάνθη εκτός στο δεύτερο γύρο. Μετα απο αυτήν την εικόνα στην 15η αγωνιστική είμαι πολύ απαισιόδοξος και περιμένω τα χειρότερα. Έτσι αν δέν έρθουν όλα μέλι γάλα, αν έρθουν δε θα χαλαστώ πολυ....