Δεν έχω λόγια για την εμφάνηση με τον Πανσερραικό. Είμαι τρομερά απαγοητευμένος.
Πετάξαμε 2 βαθμους που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και 3 οι χαμένοι βαθμοί αφού ο Πανσερραικός έπαιξε σαν ΟΜΑΔΑ.
Το 10λεπτο πολιορκίας στα καρέ μας απ' όπου ήρθε και το γκόλ του Π/Σ ήταν το χειρότερο 10λεπτο της χρονιάς για μένα. Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε ότι όταν είναι ντεφορμέ οι ακραίοι, όπως ήταν ο Σέρτζιο και ο Λάκης η ομάδα πέφτει 2-3 επίπεδα, συν την μόνιμη απουσία του Ivic που πέραν απο 2-3 καλές κάθετες μπαλιές δυσκολευεται πολύ να οργανώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απο την αρχή της χρονιάς.
Ο Ivic είναι αναντικατάστατος και το ξερει και είναι κακό. Θέλουμε πάση θυσία ένα 10άρι για να την ακούσει λίγο ο Vladan. Ο Sergio είναι μεγάλος παίχτης αλλά δεν πιστεύω ότι στην ηλικιά που είναι να μπορεί να κρατάει το παιχνίδι του σε ψηλά επίπεδα και σε κάθε μάτς όταν παίζει σερί παιχνίδια και είναι αναντικατάστατος.
ΠΑΟ, Αρη, ΑΕΚ, Λαρισα, Πανιώνιο, Ξάνθη εκτός στο δεύτερο γύρο. Μετα απο αυτήν την εικόνα στην 15η αγωνιστική είμαι πολύ απαισιόδοξος και περιμένω τα χειρότερα. Έτσι αν δέν έρθουν όλα μέλι γάλα, αν έρθουν δε θα χαλαστώ πολυ....