Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 2 - 0 Κυριακή 04/01/2009 ώρα 16:45 novasports  (Read 3472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
εγω παντως θα ηθελα να κανω ενα διαφορετικο σχολιο για το ματς

θα πρεπει οι παιχτες μας να ειναι πολυ προσεκτικοι με τις αντιδρασεις τους

ο Μουσλιμοβιτς στο ματς με τον οφη χαλαρα θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα στο θεατρο του ισα, αν αντιπαλος δεν ηταν ο οφη αλλα ο ΠΟΚ και αντιπαλος παιχτης πχ ο νινιαδης (για τους παλιοτερους)

Το λεω αυτο γιατι σε προηγουμενα ματς και ο Ιβιτς (κατι σαν κουτουλια) και ο Μπαλαφας (κατι σαν πατημα αν θυμαμαι καλα) "φλερταρανε" με την αποβολη, με αυτες τις αντιδρασεις τους προς αντιπαλους. Ακομα και ο Γκαρσια για τον οποιο συζητησαμε πολυ.

δεν ξερω ακριβως τα ορια του "παιζω με τσαμπουκα" και "του φλερταρω με την κοκκινη σε αντιδραση ΕΚΤΟΣ φασης", αλλα σιγουρα οι παιχτες μας πρεπει να το προσεξουν, γιατι μπορει να το πληρωσει η ομαδα σε ανυποπτη φαση σε κανα ντερμπι.

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Dimitris69

• Guest
Πάντως μιλώντας για τους δημοσιογράφους μου άρεσε ο Μανωλάς ο οποίος στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΝΕΤ πήρε τηλέφωνο και με κόσμιο αλλά τσαμπουκαλεμένο τρόπο τα είπε και στον Κωνσταντίνου και στο μακάκα τον "πρόεδρο"(για κλάματα) τονίζοντας ότι η ΝΕΤ ως δημόσιο κανάλι δεν έχουν δικαίωμα να είναι τόσο προκλητικά υπέρ του Ολυμπιακού και του Παο. Βέβαια αυτοί το βιολί τους. Ο Ολυμπιακός είναι χ βαθμούς από τον Παο και χ από την Αεκ...λες και εμείς παίζουμε σε άλλο πρωτάθλημα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
έλειπα 2 μέρες..
εχω σαλτάρει με το μαλάκα τον Τσιάρτα! είναι αίσχος η τοποθέτηση του και ΑΚΟΜ χειρότερη η κάλυψη από τον Καραλή! κύριοι μιλάμε για βατερλό της αντικειμενικότητας! ντροπή και αίσχος για τη δημοσιογραφία! πραγματικά!

είναι νομίζω τόσο μεγάλη η κόντρα του με τον Γκαγκάτση που πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει ότι ακούγονται αυτά που λέει...δε τα λέει σε καφενείο! έλεος! ξεχνιέται και κάνει αισχρές τοποθετήσεις!