Author Topic: Πανσερραικος-ΠΑΟΚ 1 - 1 Σαββατο 20/12/2008 ώρα 16.45 alpha tv  (Read 5685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
χειρότερο ακόμα και από την απώλεια των 2 βαθμών είναι η νοοτροπία ορισμένων παοκτσήδων του έ και τι να κάνουμε θα κάνουμε και καμιά γκέλα . Όχι ρε πούστη μου να μην κάνουμε γκέλα , παίζεις με μια υποβιβασμένη ομάδα σε κάνει γιογιό και λες τι έγινε!!!
αν αναφέρεσαι σε μένα ,κάνεις λάθος.
Κανείς δεν ήθελε ισοπαλία ,σε κανέναν δεν άρεσε το γιογιο που αναφέρεις.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Από τη στιγμή που δε πάμε φέτος για πρωτάθλημα, δε χάθηκε κ ο κόσμος με το Χ.
Αν συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και είμαστε κοντά σε βάζελο και αεκ στο τέλος, δε θα υπάρχει καν πλεονέκτημα πόντων στα play off.

Μια χαρά πάει η ομάδα. Δεύτεροι είμαστε και πάμε ολοταχώς για play off και ΟΥΕΦΑ.
Εκεί που δε συγχωρούνται τέτοιες εμφανίσεις είναι το κύπελο.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

CLUB LARISA

• Guest
Δύο τρία πράγματα ξεχωρίζουν απο το Σαββατιάτικο  ματς......
1ον : Δεν μ απογοήτευσε η τραγικότητα των παικτών μέσα στο χορτάρι. Με προβληματίζει η απαράδεκτη νοοτροπία που φέτος τουλάχιστον δεν την ξαναείδα,ου τύπου, ώρα για μελομακάρονα, ποιο ματς.....Αδιαφορία και ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ...Απαράδεκτο. Το οτι χάσαμε δυο βαθμούς περνά για μένα σε δεύτερη μοίρα. Ας παίζαμε αυτό που είδαμε οτι η ομάδα μπορεί φέτος και στα τέτοια μου που έχασα δυο βαθμούς......
2ον Δεν ξέρω γιατί δεν ειπώθηκε ακόμα, δυό μέρες μετά το ματς, αλλά αυτό που αρχίζουμε να ζούμε φέτος απο αλλόθρησκους, βρίσκει μόνο προηγούμενο σε μέρες του '85. Άνθρωποι στιβαγμένοι στις ταράτσες, επαρχιώτες να γεμίζουν το γήπεδό τους που δεν ξαναγέμισαν φέτος για να δούνε το φαινόμενο ΠΑΟΚ.....Μίλησα με Σερραίους, πλήρως άσχετους με τα του ποδοσφαίρου πριν το ματς κ όλοι ήταν ξεσηκωμένοι να πάνε γήπεδο : "Έρχεται ο ΠΑΟΚ"........Πόσο σπουδαίο είναι να νιώθεις το μεγαλείο αυτού που λατρεύεις δίπλα σου, απο ανθρώπους που περιμένουν με λαχτάρα να ξαναδούνε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 82 ΧΡΟΝΙΑ......
3ον Εν αντιθέσει με τον απλό κοσμάκη που λαχταράει να γεμίσει δυο ώρες της ζωής του χορταίνοντας ΠΑΟΚ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ποδοσφαιριστίνες, μεγαλωμένοι στη σκιά του ΓΑΜΙΑ ΤΟΥΣ στη Σαλονίκη, θυμήθηκαν την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή με αντίπαλο τον ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥΣ δικέφαλο....Ρε πουστράκι Κωνσταντινίδη, γαμώ τον φιλόμουσό σου και τη μάνα σου γαμίδι, εγώ προσωπικά θα σε περιμένω να βγεις απ το Ναό στον επαναληπτικό.....Να σου εξηγήσω εγώ τις συνέπειες να αυθαδιάζεις στον γαμιά της μάνας σου, προκλητικό τσινάρι, γιατρέ / κτηνίατρε, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ Ο ΠΑΟΚ μπινέ....Ντροπή των Ποντίων, γενίτσαρε, έλα σπίτι μας να σου ξηγηθούμε όπως σε ξηγιόταν ο μεγάλος ΠΑΟΚ όταν έπαιζες στους Ιεχωβάδες και στο αεκακι μπαστάρδι.....   

Μπράβο, χίλια μπράβο για τα λουλούδια και τις ανθοδέσμες των αδερφών μας προς την κερκίδα των Σερραίων πριν το ματς. Ο ΠΑΟΚΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΠΑΝΣΠΕΡΜΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Κ ΦΟΡΑΕΙ Κ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

guest4

• Guest
Νομίζω ότι εκεί που χαθηκε το παιχνιδι ήταν στην αγωνιστική διαθεση όλων.
Δεν υπήρχε παθος από κανεναν και μάλλον το μυαλό τους ήταν στις γιορτές.
Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δημιουργήθηκε κλίμα όλη την εβδομάδα,
ότι το παιχνίδι είναι εύκολο.
Και πέρασε και στους παίκτες.

Πάντως αποδείχτηκε ότι το γρήγορο γκόλ δεν μας βοηθά.
Πιστεύω ότι όσο η ομάδα δεν βαζει γκολ ανεβαίνει αγωνιστικά.
μετα το γκολ είναι το πρόβλημα. δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε.
και κει πρεπει να δουλεψει ο σαντος.

ΥΓ. Συμφωνω σε ΟΛΑ με το προηγούμενο ποστ

makptol

• Guest
ετσι εκριβως ειναι ολη την βδαμαδα σε φιλανθρωπικους σκοπους ηταν και σε συνεντευξεις.....βεβαια καλο ειναι να προσφερεις κατι εστω σε καποια
παιδακια αλλα φανηκε οτι τους αποσυντονησε η δραστηριοτητα τους αυτη.....δυστυχως .......

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Έχω κάτι φώτος..τις ποστάρω εδώ..αν ειναι οφτπικ ας μεταφερθουν.

ΑΡχίΔια

GeorgT

• Guest
Νταξη ειχα μια παρεα απο μερικα τσακαλακια δίπλα μου που στο Α ημιχρονο φώναζαν σε καθε σύνθημα, στο Β' όμως μετα απο ενα κιλό μπαφο ούτε μια φορά ΠΑΟΚ δεν φωνάξανε!