Δύο τρία πράγματα ξεχωρίζουν απο το Σαββατιάτικο ματς......
1ον : Δεν μ απογοήτευσε η τραγικότητα των παικτών μέσα στο χορτάρι. Με προβληματίζει η απαράδεκτη νοοτροπία που φέτος τουλάχιστον δεν την ξαναείδα,ου τύπου, ώρα για μελομακάρονα, ποιο ματς.....Αδιαφορία και ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ...Απαράδεκτο. Το οτι χάσαμε δυο βαθμούς περνά για μένα σε δεύτερη μοίρα. Ας παίζαμε αυτό που είδαμε οτι η ομάδα μπορεί φέτος και στα τέτοια μου που έχασα δυο βαθμούς......
2ον Δεν ξέρω γιατί δεν ειπώθηκε ακόμα, δυό μέρες μετά το ματς, αλλά αυτό που αρχίζουμε να ζούμε φέτος απο αλλόθρησκους, βρίσκει μόνο προηγούμενο σε μέρες του '85. Άνθρωποι στιβαγμένοι στις ταράτσες, επαρχιώτες να γεμίζουν το γήπεδό τους που δεν ξαναγέμισαν φέτος για να δούνε το φαινόμενο ΠΑΟΚ.....Μίλησα με Σερραίους, πλήρως άσχετους με τα του ποδοσφαίρου πριν το ματς κ όλοι ήταν ξεσηκωμένοι να πάνε γήπεδο : "Έρχεται ο ΠΑΟΚ"........Πόσο σπουδαίο είναι να νιώθεις το μεγαλείο αυτού που λατρεύεις δίπλα σου, απο ανθρώπους που περιμένουν με λαχτάρα να ξαναδούνε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 82 ΧΡΟΝΙΑ......
3ον Εν αντιθέσει με τον απλό κοσμάκη που λαχταράει να γεμίσει δυο ώρες της ζωής του χορταίνοντας ΠΑΟΚ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ποδοσφαιριστίνες, μεγαλωμένοι στη σκιά του ΓΑΜΙΑ ΤΟΥΣ στη Σαλονίκη, θυμήθηκαν την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή με αντίπαλο τον ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥΣ δικέφαλο....Ρε πουστράκι Κωνσταντινίδη, γαμώ τον φιλόμουσό σου και τη μάνα σου γαμίδι, εγώ προσωπικά θα σε περιμένω να βγεις απ το Ναό στον επαναληπτικό.....Να σου εξηγήσω εγώ τις συνέπειες να αυθαδιάζεις στον γαμιά της μάνας σου, προκλητικό τσινάρι, γιατρέ / κτηνίατρε, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ Ο ΠΑΟΚ μπινέ....Ντροπή των Ποντίων, γενίτσαρε, έλα σπίτι μας να σου ξηγηθούμε όπως σε ξηγιόταν ο μεγάλος ΠΑΟΚ όταν έπαιζες στους Ιεχωβάδες και στο αεκακι μπαστάρδι.....
Μπράβο, χίλια μπράβο για τα λουλούδια και τις ανθοδέσμες των αδερφών μας προς την κερκίδα των Σερραίων πριν το ματς. Ο ΠΑΟΚΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΠΑΝΣΠΕΡΜΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Κ ΦΟΡΑΕΙ Κ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ