Author Topic: Πανσερραικος-ΠΑΟΚ 1 - 1 Σαββατο 20/12/2008 ώρα 16.45 alpha tv  (Read 5794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peris518

• Guest
τα ραδιόφωνα, συμπεριλαμβανομένου και του κρατικού ερασπορ, γιατί κάνουν λόγο για πιθανή αναβολή του αγώνα? Ισχύει κάτι τέτοιο? Ακούγεται για αναβολή? Εμένα το μυαλό μου πάει στο ότι βγάζουν βρώμες για να μην πάμε εμείς στο γήπεδο...
που καταντήσατε όλοι σας  :(
πόσο ακόμα θα πέσετε χαμηλά κυνηγώντας το ΠΑΟΚ  >:(
σοβαρα?
για ποιο λογο λενε?

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Δε νομίζω ούτε πιστεύω πως υπάρχει κίνδυνος να αναβληθεί. Δε θέλω να περάσω κάτι τέτοιο. Έδειξα το προβληματισμό μου στο τρόπο που βρίσκουν κάθε φορά τα μμε ώστε να δημιουργούν θέμα όποτε αναφέρονται στο ΠΑΟΚ. Το πρωί στην ερασπορ κάτι λέγανε το οποίο διάβασα και μέσα στο ρεπορταζ για την ομάδα μας στην Εξέδρα. Λέει πως η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί θα ζητήσει αναβολή του αγώνα... = = = > πίπες, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά και όλα αυτά είναι εκ του πονηρού...  ;)

peris518

• Guest
αν φοβουνται ας μας δωσουν τους 3 βαθμους και ας μην γινει ;D

zagorakis

• Guest
O ανταποκριτής της ερα σπορ που κάνει το ρεπορτάζ του Πανσερραικού (Αναστασιάδης) είπε τα εξής. Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν δέχτηκε τα εισιτήρια τα πουλάει από τα εκδοτήρια μέχρι αύριο το βραδύ κ πιθανώς το Σάββατο με τα μέχρι τώρα δεδομένα να μην είναι ανοιχτά. Και ότι τα εισιτήρια θα μπορούμε να τα πάρουμε με τα λεγόμενα του με ταυτότητα που θα είναι από νομό Σερρών.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Και ξαναλεω εγω
Γριες Σκουληκια Καβαλες Ξανθες Σερρες Δραμες Γρεβενα Κοζανη Πτολεμαιδα Κιλκις Αλεξανδρουπολη και οπου υπαρχει εντονο ασπρομαυρο στοιχειο απλα και ομορφα στην βητα και πιο κατω.Χωρις καμια κακια

moutsouris2

• Guest
Ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων αν γίνομαι κουραστικός, λέγοντας πως και αυτός ο αγώνας είναι δύσκολος. Το αισιόδοξο είναι πως σε δεύτερο παιχνίδι μετά από αυτό με την Τρίπολη και με την Ξάνθη η ομάδα έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και κάτω από άσχημες συνθήκες. Όλες οι ομάδες τύπου Πανσεραικού είναι μυστήριες. Αν εμείς παίξουμε σοβαρά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι από άποψη ταλέντου του αντιπάλου. Έχουν και απουσίες και άμυνα για τα πανηγύρια. Μεγάλη προσοχή στα παιδιά που θα βρεθούν στο γήπεδο. Το καλοκαίρι στο φιλικό, παρότι δεν θέλω να δικαιολογώ αυτούς που κάνουν επεισόδια, όντως υπήρξε πρόκληση γιατί ήμουν εκεί και δεν υπήρχε λόγος να συμβεί τίποτα. Μάλλον όμως δεν ήταν πανσεραικοί αυτοί που ξεκίνησαν τις βλαχομαγκιές.
* Κάτι δεν μου αρέσει με διάφορα δημοσιεύματα και θέσεις που παίρνουν ραδιοφωναντζήδες ..... και όχι μόνο της πόλης!!!!
Πάμε για το διπλό και για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΑΡΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ΔΑΣΚΑΛΕ +100000

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
το εισιτήριό μου μου το το πήρε ένας φίλος που πήγε κ πήρε κάπου 8-10 εισιτήρια. οπότε αν σας πουν μόνο 2 και με ταυτότητα μη το φάτε. ορμάτε
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

peja_4

• Guest
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΡΕΙΑ.
ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.
ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΑΜΕ.

FODAS

• Guest
αερας και στις σερρες και απο του χρονου περιμενουμε τα ερπετα για γουστα.......

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
προσοχη σε ολους...δεν θελω να διαβασω μεθαυριο για συλληψεις.οι προκλησεις ηδη εχουν αρχισει και ο κοσμος δεν πρεπει να φαει το τυρακι...
μυαλωμενα ολοι και τα "ΠΑΟΚ εισαι" να τα αφησουμε στην ακρη.

MetroStar

• Guest
το θεμα ειναι να μη γινει τ-ι-π-ο-τ-α!!!!! >:(στη γωνια περιμενουν για τιμωρια εδρας τωρα.......μη ξεχνατε οτι παιζουμε με οφη μεσα τωρα....που παιζει με βαζελο ;)

Δεν υπάρχουν τιμωρίες έδρας στην Σούπερ Λίγκα.Διάβασε τον κανονισμό.

senag2

• Guest

Υπάρχουν συλλήψεις όμως και αδέρφια μπορεί να βρεθούν στη φυλακή.
« Last Edit: December 19, 2008, 15:50:47 by tsakalaki »

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
η αποψή μου είναι η εξής απλή όσο και αν πονέσει μερικούς, τους οποίους δεν κατονομάζω γιατί ξέρω ότι είναι πάρα πάρα πολλοί και εδώ μέσα και εκεί έξω.
Έχεις εισιτήριο κύριε οπαδέ του ΠΑΟΚ; 16:45 στο γήπεδο.
Δεν έχεις; Κάτσε σπίτι σου. Δε θέλω επεισόδια επιτέλους. Γιατί λίγο οι μπάτσοι, λίγο ο κόσμος, το έχουμε ξαναδεί το έργο.

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ.

ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

LoGotHeTiS

• Guest
Ναι Lennon_ σωστά τα λες , αλλά αν πάω αύριο και δεν βρω ticket θα μου δώσεις το δικό σου? :D

Δυστυχώς δεν γίνονται αυτά..Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη και δεν μιλάω γι΄ κάποιους που ίσως έχουν αυτοσκοπό το ντου αλλά για όλους όσους δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν ότι δεν θα δουν την ομάδα τους από κοντά.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
όχι δε στο δίνω!!!  :) :)
τέσπα ας το σταματήσω εδώ. εγώ απλά θέλω να δω να επικρατεί ηρεμία. όπως και εσύ και οι περισσότεροι άλλωστε.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

zagorakis

• Guest
Λοιπόν αδέλφια πήγα σήμερα το πρωί στα εκδοτήρια για να πάρω εισιτήρια για τις θύρε; 7-8 που είναι για μας. Το μονό που μου ζητήσανε ήταν να τους δείξω την ταυτότητα για να γράψουν το όνομα μου και όχι για να δουν αν είμαι κάτοικος Σερρών. Όντως έδιναν με μια ταυτότητα 2 εισιτήρια.. Τους ρώτησα αν αύριο θα είναι ανοιχτά και μου είπε ότι μέχρι τις 12 θα είναι γιατί μετά φοβούνται για να μην γίνει κανένα ντου και τους τα πάρουν. 

trelos4

• Guest
ειτε ετσι ειτε αλλιωσ,εμεισ θα μπουμε ολοι οσοι παμε.δεν θα κανουμε 160χιλιομετρα τζαμπα.εγω ασ πουμε δεν εχω εισητηριο.αν δεν βρω τι να κανω?να γυρισω σπιτι?δυσκολο.και αλλωστε ειναι καθαρα ΠΑΟΚτσιδικη η πολη.θα ειναι 2 3000 πανσερραικοι κι οι αλλοι ολοι δικοι μασ.αντε να κανουμε το διπλο να κανουμε χαρουμενα χριστουγεννα.

Offline t.b

• Αλλαγή
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

Η αστυνομία των Σερρών φαίνεται να συμβιβάζεται ,έστω σε ένα βαθμό.
Βλέποντας τον μεγάλο όγκο ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ που θα βρεθεί εκεί και μην έχοντας αλλη επιλογή θα διαθέσει τις θύρες 7 και 8 για τον κόσμο του ΠΑΟΚ χωρητικότητας 2 με 2500 χιλιάδων.
Τώρα θα πείτε φτάνουν;
Ξέρουμε όλοι την απάντηση, αλλά είναι μια καλή αρχή για να μπούμε στο γήπεδο.
Φυσικά για όσους έχουν εισιτήρια έτσι;
Όχι άλλες μανούρες!
Τι να κάνουμε είμαστε πολλοί δεν χωράμε όλοι.
Τέλος υπενθυμίζω ότι αύριο δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο.
Είμαι σίγουρος ότι τα τσακαλάκια κάναν καλή δουλειά εκεί.
Η μόνη μου απορία είναι, αν μείνουν αδιάθετα εισιτήρια ο περούκας θα τα κρύψει και μετά θα κλαίει τα χαμένα ευρουλάκια

LoGotHeTiS

• Guest
Ο zagorakis λέει αύριο θα πωλούνται μέχρι τις 12,o t.b. καθόλου,τι από τα δύο ισχύει?