Author Topic: Πανσερραικος-ΠΑΟΚ 1 - 1 Σαββατο 20/12/2008 ώρα 16.45 alpha tv  (Read 5810 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dimos8enis

• Guest
Το γήπεδο του Περούκα χωράει 10.000, το ρεκόρ εισιτηρίων τους φέτος ήταν 3.844 στο ματς με τον ΟΦΗ ενώ ο μέσος όρος είναι 2.898. Άντε να σπάσουν το ρεκόρ και να πάνε στα 4.500 σε δικούς τους οπαδούς, άρα μας μένουν 5.500 θέσεις.

θυμησου ομως οτι δεν επαιξε κανενα ιδιαιτερο ματς μεσα στην εδρα του. εννοω με γνωστες ομαδες οπως βαζελος, γαυρος, χανουμι, γρια, σκουληκι. ολα εκτος. ξερουμε ολοι οτι αυτα τα ματς τραβανε πιο πολυ κοσμο, και ειναι το πρωτο που παιζει με μεγαλη ομαδα μεσα στην εδρα του. αρα ρεκορ εισιτηριων ετσι κι αλλιως και σου λεω επισης οτι επειδη ακριβως ειναι ασπρομαυρη η πολη, θα ειναι και πολύ παραπανω σερραιοι που θα πανε να δουνε την ΠΑΟΚΑΡΑ. αρα μην εφησυχαζεστε για τα εισιτηρια, αγοραστε καλου κακου απο πριν

mpougatsas

• Guest
Άν δε κάνω λάθος ο καινούριος προπονητής του πανσερραικού θα κάνει ντεμπούτο απ΄το μεθεπόμενο μάτς κι όχι σάυτό του σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΟΛΟΙ ΣΕΡΡΕΣ

Οποιος γνωριζει σιγουρα ας ενημερωσει αν περνουμε εισιτηρια απο εκδοτηρια η απο την παε και ποιες ωρες γινεται η διαθεση τους.

Οσο για το αγωνιστικο κομματι.. ενα 0-2 στο χαλαρο να κανουμε καλες γιορτες!

mpougatsas

• Guest
Αν όντως κατεβάσει Αναστασάκο-Μπακαγιόκο μπροστά ο Σάντος,το βλέπω για μεγάλο over το μάτς..  ;) :)

Offline nik

• Αποστολή
  • **
υπαρχει καποιος να με παρει ενα εισητηριο γιατι φτανω θεσ/νικη 14.00 το σαββατο και αν φτασω σερρες 16.00 δεν θα βρω τιποτα?αν μπορει καποιος να εξηπηρετησει ας στηλει pm!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Άν δε κάνω λάθος ο καινούριος προπονητής του πανσερραικού θα κάνει ντεμπούτο απ΄το μεθεπόμενο μάτς κι όχι σάυτό του σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
ισχυει.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

DimNaoussa

• Guest
κερκιδα θα κανει το παιδι απο το extreme makeover? ? ? :P

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Τα εισιτήρια του αγώνα

Από σήμερα είναι στη διάθεση των Σερραίων φιλάθλων τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου. Μπορούν να τα αγοράζουν από τα εκδοτήρια έξω από το χώρο του γηπέδου. Οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά εισιτηρίου θα πρέπει να έχουν μαζί και την αστυνομική τους ταυτότητα.

http://www.panserraikos-gr.com/

P.A.O.K

Passenger-4

• Guest
α΄θριο κατεβαίνς Σέρρες για δουλειά, θα κοιτάξω να πάρω κανενα εισιτιριάκι αν και αν θέλει ταυτότητα θα είναι δύσκολο..αν και έχς μία φίλη σερραία...χμμμμμ

peris518

• Guest
γιατι με ταυτοτητα που δεν ειναι σερραικη δεν θα μπορεσεις να παρεις?
τι μαλακες θεε μου

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε λίγο θα θέλουμε ταυτότητα και για το σινεμά.....α ρε πούστη μου που ζούμε....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
μπορεις να παρεις κανονικα κι λεει η ταυτοτητα σου οτι εισαι απο τη βαγδατη δεν υπαρχει προβλημα.

ταυτοτητα θελει και στην τουμπα για να παρεις εισητηριο
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

PAOK_VOLOS

• Guest
Αν κανουν καμια βλαχομαγκια του τυπου 'μονο σερραίοι εισιτήριο' κακό του κεφαλιού τους,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ.Δεν τον έχω για τόσο βλάκα τον περούκα.Ετσι κι αλλιώς 5000 θα ειμαστε ειτε το θελουν ειτε οχι.

Αγωνιστικά παιζουμε με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος βάση αριθμών (8 γκολ υπερ, 22 κατά).Μονόδρομος η νίκη.0-2 και καλή χρονιά μας!

dimos8enis

• Guest
διαφωνω, επειδη ειμαι απο σερρες και την παρακολουθω την ομαδα, δεν ειναι δα και η χειροτερη ομαδα, αλλα το διπλο θα το παρουμε πιστευω ευκολα η δυσκολα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
εδώ που φτάσαμε ένα είναι το αποτέλεσμα

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.- 

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αμυντικά οι σέρρες είναι για κλάματα , βοσκόπουλος και μανοσαρίδης λογικά δεν θα παίξουν έτσι??? Και να μην μπορεί ο αντίπαλος να σκοραρει το βάζουν μόνοι τους 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντως μάγκες το εισιτηριάκι μου το πήρα.
Μου το πήρε ξάδερφος από Σέρρες, 20 ευρούδια.
Πραγματικά σε αυτό το ματς δε μπορώ να φανταστώ καν πόσοι ΠΑΟΚτσήδες θα βρίσκονται εντός ή εκτός του γηπέδου... ελπίζω πάντως να μη γίνουν έκτροπα (αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος σ'αυτό το κομμάτι).

Αγωνιστικά δεν έχουμε να πούμε και πολλά... Οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης είναι τεράστια αποτυχία. Ο Πανσερραικός (αν και συμπαθής ομάδα) είναι τραγικός.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Να δούμε, θα εξαντλήσουν οι πανσερραικοί τα εισιτήρια που τους δώσαμε ή θα'ναι το μισό γήπεδο άδειο... :P

Ρε όλο το γήπεδο ΠΑΟΚ θα είναι λέμε...!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
τα ραδιόφωνα, συμπεριλαμβανομένου και του κρατικού ερασπορ, γιατί κάνουν λόγο για πιθανή αναβολή του αγώνα? Ισχύει κάτι τέτοιο? Ακούγεται για αναβολή? Εμένα το μυαλό μου πάει στο ότι βγάζουν βρώμες για να μην πάμε εμείς στο γήπεδο...
που καταντήσατε όλοι σας  :(
πόσο ακόμα θα πέσετε χαμηλά κυνηγώντας το ΠΑΟΚ  >:(

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ρε παιδιά μη κάνετε τα απλά πράγματα δύσκολα.

Ο Πανσερραικός έχει βγάλει εισιτήρια στα εκδοτήρια για τους δικούς μας, και απο Θεσσαλονίκη να μη πάνε το γήπεδο θα είναι γεμάτο απο διψασμένους ΠΑΟΚτσήδες του νομού και των γύρω περιοχών.
Ανθρώπους που είναι ΠΑΟΚ αλλά για διάφορους λόγους δεν έρχονται Τούμπα. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις πόλεις του Βορρά, και στην Βέροια τα ίδια και στην Καστοριά επίσης.
Αυτή είναι η μοίρα του ΠΑΟΚ, όταν παίζει επάνω να γίνεται χαμός για ενα μαγικό χαρτάκι.

Αφήστε που ο κόσμος του (αυτός που τον ακολουθεί πιστά) θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ