Author Topic: Θρασυβουλος - ΠΑΟΚ 1 - 2 Σάββατο 29/11/08 ώρα 16:45 novasports  (Read 8968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gatakig4

• Guest
Ερωτιση.κρισεως.ο.κοντρερας.τον.τελευταιο.καιρο.δεν.παιζει.καλα....η.εμενα.μ.φαινετε??
χτεσ.δεν.επαιξε.κα8ολου.αλα.γενικα.τον.βλεπω.λιγο .πεσμενο.... :-\

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Ξέρεις τι είναι αυτό πουμε τρελαίνει φίλε ? Ότι αυτό το θέμα απαγορεύεται να διχάζει . Και τι περίεργο έχω δει να διχάζει σε φόρουμ και εφημερίδες . Τους 2000 που ήταν στη Φυλή δεν τους δίχασε με τίποτα . Γιατί αυτοί είπαν όλοι για έναν και κάθησαν στη Φυλή 3 και ώρες μετά το ματς για έναν οπαδό που θεωρούνε αδερφό τους και ας είχαν ταξιδέψει μια μέρα ολόκληρη και ας είχαν μπροστά τους 10 ώρες ταξίδι ακόμα για να φτάσουνε σπίτια τους . Παραδειγματιστείτε λίγο από τα αλληλεγγύη των άλλων
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

apostolos

• Guest
Εντάξει αφού πλέον αποκαλούμαστε και ρουφιάνοι επειδή λέμε κάτι που δεν αρέσει και κάποιοι θα είναι και πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να γράφουμε. Κρίμα γιατί δεν έχετε κάποιοι τη στοιχειώδη υπομονή και ψυχραιμία να διβάσετε ακριβώς αυτά που τουλάχιστον έγραψα εγώ. Το μόνο που κάνετε είναι αμέσως να ταμπελώνετε και να κατηγορείτε ενώ δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Γιατί πολύ απλά δεν διαβάζετε σωστά ή ίσως να μην γράφω κι εγώ σωστά. Όπως και να έχει πάντως ήρθε η ώρα να σας ξεβρωμίσουμε τη γωνιά να μην έχετε και φόβο την ώρα που γράφετε μην βρεθείτε σε καμιά ασφάλεια καμιά ώρα...Ποτέ δεν ξέρεις....

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο ανύπαρκτος ποδοσφαιριστής του βουλη με την αντιεπαγγελματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά απέναντι σε Παίκτη του ΠΑΟΚ που έχει περάσει από την ρεάλ μαδρίτης και τη μίλαν (ούτε στα όνειρά του δεν θα το φανταζότανε να παίζει αντίπαλος με τέτοιο παίκτη!) είναι το

Νο 33: Ευστάθιος Καραμαλίκης

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ... εξαιτίας του (βρήκε πάτημα ο δαλούκας), και αναίτια και άδικα αποβλήθηκε ο Πάμπλο.

mpougatsas

• Guest
Έχει κανείς κάποια πληροφορία για το τι γίνεται με τον συνοπαδό μας που συνελήφθηκε;
Κρατείται ακόμη; Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Πάντα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Στη ζωή δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο μόνο. Απ'όσο καταλαβαίνω, κανείς δεν ήταν μπροστά στο σκηνικό και επομένως δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε ακριβώς. Μακάρι το παιδί να μην έχει κάνει τίποτε και να πάει στην οικογένεια του χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία. Πάντα σε ένα λόγο υπάρχει και ο αντίλογος. Κάποιοι πήγαν να μπουν χωρίς εισιτήριο. Ε φυσικά... αφού τους είχανε πει ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Θα κάνει δηλαδή κάποιος ταξίδι 500 χιλιομέτρων και θα μείνει έξω;

Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι (ειδικά) φέτος μάλλον έχουμε μπερδευτεί λίγο. Ο ΠΑΟΚτσής είναι αλάνι, είναι μάγκας αλλά όχι τραμπούκος. Θα πρέπει αυτοί που γουστάρουν μπάχαλα να βρουν άλλο άλλοθι για τις πράξεις τους διότι ο ΠΑΟΚ όλων μας δε μπορεί μια ζωή να πληρώνει τις μαλακίες ορισμένων. Αν κάποιος θέλει να παίξει ξύλο με την αστυνομία, ας παίξει και ας συλληφθεί. Στα @@ μου πραγματικά. Αλλά όταν κάνει κάτι τέτοιο στο γήπεδο, τιμωρείται η ομάδα μας.

Ακόμη και αν υπάρχουν προκλήσεις από την αστυνομία δε θα πρέπει να απαντώνται. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα λέμε. Όχι η πάρτη μας και τα νεύρα μας πάνω απ'όλα και ξέρουμε ότι μας έχουν στη μπούκα. Πείτε μου τώρα εσείς ρε μάγκες... Γιατί ο Ζαγοράκης να πάρει εισιτήρια για Σέρρες όταν ξέρει ότι θα πάνε οι τριπλάσιοι και θα μπουν νταηλίκι στο γήπεδο; Προσωπικά θέλω και ελπίζω να μη ζητήσει εισιτήρια ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Εμένα θα με συγχωρέσετε και πάλι...δεν πρόκειται από τη φύση μου να συνταχθώ με κανενός είδους επεισόδια ακόμα και μετά από πρόκληση...(το μέγεθος της πρόκλησης είναι ύποκειμενικό). Εγώ πάω γήπεδο για να φωνάξω, να υποστηρίξω την ομάδα και να συγκινηθώ στα γκολ...Μπουνίδια και αντεκλήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στην προπόνηση Μουάι Τάι...δεν πρόκειται ποτέ να κατανοήσω ΟΣΟ και να προκληθεί κάποιος γιατί κάνει βόλτες στον αγωνιστικό χώρο, ή γιατί κάνει ντου και πλακώνεται με τους μπάτσους...ή γιατί σπάει ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ αυτοκίνητα, πραγματικά δεν πρόκειται. Αν αυτό με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτσή από μερικούς...δεν πειράζει θα ζήσω και με αυτό. Ας μείνουν τα κομάντα να φυλάνε Θερμοπύλες και εμείς οι υπόλοιποι ας αναλωνόμαστε στο πληκτρολόγιο! ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Πάντα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Στη ζωή δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο μόνο. Απ'όσο καταλαβαίνω, κανείς δεν ήταν μπροστά στο σκηνικό και επομένως δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε ακριβώς. Μακάρι το παιδί να μην έχει κάνει τίποτε και να πάει στην οικογένεια του χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία. Πάντα σε ένα λόγο υπάρχει και ο αντίλογος. Κάποιοι πήγαν να μπουν χωρίς εισιτήριο. Ε φυσικά... αφού τους είχανε πει ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Θα κάνει δηλαδή κάποιος ταξίδι 500 χιλιομέτρων και θα μείνει έξω;

Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι (ειδικά) φέτος μάλλον έχουμε μπερδευτεί λίγο. Ο ΠΑΟΚτσής είναι αλάνι, είναι μάγκας αλλά όχι τραμπούκος. Θα πρέπει αυτοί που γουστάρουν μπάχαλα να βρουν άλλο άλλοθι για τις πράξεις τους διότι ο ΠΑΟΚ όλων μας δε μπορεί μια ζωή να πληρώνει τις μαλακίες ορισμένων. Αν κάποιος θέλει να παίξει ξύλο με την αστυνομία, ας παίξει και ας συλληφθεί. Στα @@ μου πραγματικά. Αλλά όταν κάνει κάτι τέτοιο στο γήπεδο, τιμωρείται η ομάδα μας.

Ακόμη και αν υπάρχουν προκλήσεις από την αστυνομία δε θα πρέπει να απαντώνται. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα λέμε. Όχι η πάρτη μας και τα νεύρα μας πάνω απ'όλα και ξέρουμε ότι μας έχουν στη μπούκα. Πείτε μου τώρα εσείς ρε μάγκες... Γιατί ο Ζαγοράκης να πάρει εισιτήρια για Σέρρες όταν ξέρει ότι θα πάνε οι τριπλάσιοι και θα μπουν νταηλίκι στο γήπεδο; Προσωπικά θέλω και ελπίζω να μη ζητήσει εισιτήρια ...

Αδερφέ δεν πάει ακριβώς έτσι το πράγμα... Δεν είπε απλά κάποιος, γενικά και αόριστα ότι έχει εισιτήρια και πήγαν οι άλλοι στο γήπεδο με αυτό το πράγμα στο μυαλό τους... ΟΝΤΩΣ είχε εισιτήρια για την άλλη κερκίδα! Απλά όταν πήγαιναν οι δικοί μας (με εισιτήρια ή χωρίς, για να αγοράσουν για εκεί) οι μπάτσοι τους πουλούσαν τρελίτσα και τους απωθούσαν με τις ασπίδες!

Και φυσικά θα πάρει ο ΠΑΟΚ εισιτήρια για Σέρρες, γιατί όλοι ξέρουν ότι όταν ο ΠΑΟΚ παίζει αγώνα στις Σέρρες είναι σα να παίζει στην Τούμπα... Αν ο κ. θεοδωρίδης ανοίξει ολόκληρη την κερκίδα απέναντι από τα επίσημα μαζί με το πέταλο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ούτε ντου θα γίνουν, ούτε κούτρα θα μπει ο κόσμος ούτε τίποτα απ'όλα αυτά... ΝΑ ' ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ! Εξάλλου και στο φιλικό το καλοκαίρι στα επίσημα και στην απέναντι κερκίδα ήταν φίσκα από ΠΑΟΚτσήδες, απλούς φιλάθλους (όχι οργανωμένους, μ'αυτήν την έννοια) οικογένειες με παιδιά, παππούδες κλπ. που καθόντουσαν μαζί με πανσερραικούς σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα μάλιστα, καθώς ως επί το πλείστον ήταν Σερραίοι που πήγαν τα παιδιά τους να δουν ΠΑΟΚ.

Στην Κατερίνη δηλαδή γιατί δεν έγιναν μπάχαλα μέσα στο γήπεδο...; Μήπως επειδή η ομάδα του Πιερικού ήταν καθ'όλα φιλόξενη και δεν κοίταξε να πουλήσει πρόλογο, ή δεν πήγε να βγάλει κέρδος από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ που θα πήγαινε στο γήπεδο...; Στην Κατερίνη δηλαδή γιατί ήταν όλο το γήπεδο ανοιχτό για τους ΠΑΟΚτσήδες;

Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, τα έκτροπα στις Σέρρες ξεκίνησαν από άλλη αφορμή... Κρίμα για τους ανθρώπους που καταστράφηκαν τα αυτοκίνητα και οι περιουσίες τους, αλλά τα σούτια στους και καλά "πανσερραικούς" χανουμοσκώληκες και το σπάσιμο των κωλοσυνδέσμων τους καλά τα πάθανε... Μην ξανανοίγουμε ιστορίες μηνών...

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ... ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ...

Αυτοί που έφαγαν τα δακρυγόνα στο χωριό προχθές είχαν σε ποσοστό 90%  εισιτήριο στο χέρι. Ακόμα και στο 15' που μπήκαμε εμείς στο γήπεδο, όσοι ήταν έξω και τους συγκρατούσαν τα ματ ήταν όλοι τους με εισιτήριο...

CLUB LARISA

• Guest
Έχει κανείς κάποια πληροφορία για το τι γίνεται με τον συνοπαδό μας που συνελήφθηκε;

Ο πρώτος κρατείται ακόμη, προφανώς σήμερα περνάει αυτόφωρο. Ο άλλος (?????) δεν ξέρει κανείς και τίποτα.....

eptalofitis

• Guest
Ερωτιση.κρισεως.ο.κοντρερας.τον.τελευταιο.καιρο.δεν.παιζει.καλα....η.εμενα.μ.φαινετε??
χτεσ.δεν.επαιξε.κα8ολου.αλα.γενικα.τον.βλεπω.λιγο .πεσμενο.... :-\

Ότι να' ναι... *********

Edit Capricorn

Δίκιο έχεις άλλα άς το καλύτερα..
« Last Edit: December 01, 2008, 12:03:31 by Capricorn »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Ο πρώτος κρατείται ακόμη, προφανώς σήμερα περνάει αυτόφωρο. Ο άλλος (?????) δεν ξέρει κανείς και τίποτα.....

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ προσωπικά δεν αντέχω στη σκέψη και μόνο ότι ακόμη ένας αδερφός θα μπει φυλακή. Στο πούτσο μου αν με πιστεύει ή αν με καταλαβαίνει κάποιος που δεν με ξέρει καθόλου, αλλά εγώ δεν μπορώ άλλο αυτό το πράγμα με το μπουζούριασμα. Μου γαμάει το μυαλό. Μιλάμε για φυλακή ρε μάγκες. Μιλάμε πως κι έναν μήνα να κάνεις εκεί μέσα αλλάζει όλη σου η ζωή. Η δουλειά σου αλλάζει, οι υποτιθέμενοι "φίλοι" σου αλλάζουν, αλλά πάνω απ' όλα γαμιέται η ψυχούλα σου. Γκρεμίζεται ό,τι έχεις κάνει στη ζωή σου και ξεκινάς απ' την αρχή. Και δεν μιλάμε για αποβράσματα αλλά για ανθρώπους κατ' ουσίαν αθώους, έτσι; Αυτός ο τρόμος που ζεις εκεί μέσα, προσοχή δεν λέω φόβος επίτηδες, λέω τρόμος γιατί αυτό είναι το πραγματικό συναίσθημα, στην αρχή τουλάχιστον, σου μένει για πάντα. Και αυτό το λούκι το περνάει ένας αδερφός μας επειδή τραβήχτηκε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ κι επειδή κάποιοι φασίστες αποφάσισαν στον πονοκέφαλο να κόψουν το κεφάλι!

Για μένα προσωπικά τίποτα άλλο δεν έχει σημασία μπροστά σε αυτό. Ας πληρώνουμε πρόστιμα 100.000 σε περιπτώσεις όπως το Καυτατζόγλειο, ας τιμωρούμαστε όπως πιθανόν να συμβεί τώρα, αλλά δεν ανέχομαι προσωπικά τη φυλάκιση κάποιου και μάλιστα με αυτό το γαμωνόμο. Δεν υπάρχει ζημιά στον ΠΑΟΚ, όπως την εννοούμε οικονομικά και αγωνιστικά. Υπάρχει ζημιά στον ΠΑΟΚ, όπως τον καταλαβαίνω εγώ, αν έστω και ένας δίπλα μου στο γήπεδο την άλλη μέρα είναι μέσα.

Δεν είμαι υπέρ της τυφλής βίας στα ματς του ΠΑΟΚ, ούτε υπέρ του ψυχομαλάκα που πετάει μπουκάλια στο κόρνερ, ούτε υπέρ του μαστούρη που τη πέφτει εκτός από τους άλλους και σε ΠΑΟΚτσήδες σε κάθε εκδρομή. Αυτοί ναι, από τη μαλακία τους κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ.
Αλλά όταν ένας ιεραπόστολος της ιδέας μας, που πάνω απ' όλα είναι αντίσταση κι ελευθερία λέει όχι στη πράξη στη χουντική απαγόρευση μετακινήσεων και στην ετσιθελική αποκοπή από τη βοήθεια στην ομάδα σε κάθε γήπεδο και το πληρώνει με τη ψυχούλα του αυτό, ε τότε ας πληρώσουν οι υπόλοιποι που τη γλίτωσαν αυτή τη φορά, ή επειδή δεν ήταν εκεί, ή κατά τύχη, όλα τα πρόστιμα και όλες τις τιμωρίες έδρας.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
Ας ελπίσουμε όλοι μας οτι δεν θα τον πάνε με τον καινούργιο α(θ)λητικό νόμο ως και καλά αθλητική βία....Μακάρι μακάρι μακάρι

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
PAOKCURE τα ειπες ολα αδερφε....
« Last Edit: December 11, 2008, 07:48:19 by BillYpoglwssioS »

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
A ΡΕ PAOKCURE.....
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ.

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Διαβαστε και γελαστε...

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΑΟΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Δαλούκας Γ. ΣΔΠ Θεσσαλίας βαθμολογία 7,40

ΒΟΗΘΟΣ Τρύφωνας Σ. ΣΔΠ Κέρκυρας βαθμολογία 7,00

ΒΟΗΘΟΣ Γκάγκας Δ. ΣΔΠ Λάρισας βαθμολογία 8,00

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Λαμπρόπουλος Μ. ΣΔΠ Ηλείας βαθμολογία 7,00

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ρε παιδιά ο δαλούκας 7,40 πήρε , θα μας τρελάνουν ??? δεν παραπέμπτεται. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει??? πρεπει η διοίκηση να αντιδράσει . Ειναι σαν να λένε στον επόμενο σφάξε τον ΠΑΟΚ και θα βγεις λάδι!!!! Το ίδιο είχε γίνει και με τον Παπασταμάτη στο ματς με την γρια μας έσφαξε και δεν έγινε τίποτα ήταν βοηθός χτές στο βρωμοτήγανο και έιχε γελάκια με τον σάββα θεοδωρίδη. Αν δεν αντιδράσει διοίκηση δεν έχουμε δικαίωμα να διαματυρώμαστε και αντίδραση δεν μιλάω για ανακοινώσεις και άλλες τέτοιες γραφικότητες τύπου ξάνθης,μιλάω για πίεση ώστε όποιος μας αδικεί να ξηλώνεται από τους πινακες για να έχει τον νου του ο επόμενος,οπως έγινε με τον παμπορίδη που μας ευνόησε με νιόνιο και καρατομήθηκε έτσι και τώρα ο δαλούκας πρέπει να πάει σπίτι του!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

bagos1

• Guest
δέν ξέρω αλλά ίσως θα πρέπει να υιοθετήσουμε τακτικές Μπάκα για να σταματήσουνε να μας πουλάνε τρελίτσα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ειναι απιστευτοι !

zan

• Guest
Δεν ειναι καθολου απιστευτο... Καποιον θελουν για αντικαταστατη του Βασσαρα στην Ευρωπη....Λογικο ειναι να τον Βγαζουν λαδι...