Εγώ προσωπικά δεν αντέχω στη σκέψη και μόνο ότι ακόμη ένας αδερφός θα μπει φυλακή. Στο πούτσο μου αν με πιστεύει ή αν με καταλαβαίνει κάποιος που δεν με ξέρει καθόλου, αλλά εγώ δεν μπορώ άλλο αυτό το πράγμα με το μπουζούριασμα. Μου γαμάει το μυαλό. Μιλάμε για φυλακή ρε μάγκες. Μιλάμε πως κι έναν μήνα να κάνεις εκεί μέσα αλλάζει όλη σου η ζωή. Η δουλειά σου αλλάζει, οι υποτιθέμενοι "φίλοι" σου αλλάζουν, αλλά πάνω απ' όλα γαμιέται η ψυχούλα σου. Γκρεμίζεται ό,τι έχεις κάνει στη ζωή σου και ξεκινάς απ' την αρχή. Και δεν μιλάμε για αποβράσματα αλλά για ανθρώπους κατ' ουσίαν αθώους, έτσι; Αυτός ο τρόμος που ζεις εκεί μέσα, προσοχή δεν λέω φόβος επίτηδες, λέω τρόμος γιατί αυτό είναι το πραγματικό συναίσθημα, στην αρχή τουλάχιστον, σου μένει για πάντα. Και αυτό το λούκι το περνάει ένας αδερφός μας επειδή τραβήχτηκε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ κι επειδή κάποιοι φασίστες αποφάσισαν στον πονοκέφαλο να κόψουν το κεφάλι!
Για μένα προσωπικά τίποτα άλλο δεν έχει σημασία μπροστά σε αυτό. Ας πληρώνουμε πρόστιμα 100.000 σε περιπτώσεις όπως το Καυτατζόγλειο, ας τιμωρούμαστε όπως πιθανόν να συμβεί τώρα, αλλά δεν ανέχομαι προσωπικά τη φυλάκιση κάποιου και μάλιστα με αυτό το γαμωνόμο. Δεν υπάρχει ζημιά στον ΠΑΟΚ, όπως την εννοούμε οικονομικά και αγωνιστικά. Υπάρχει ζημιά στον ΠΑΟΚ, όπως τον καταλαβαίνω εγώ, αν έστω και ένας δίπλα μου στο γήπεδο την άλλη μέρα είναι μέσα.
Δεν είμαι υπέρ της τυφλής βίας στα ματς του ΠΑΟΚ, ούτε υπέρ του ψυχομαλάκα που πετάει μπουκάλια στο κόρνερ, ούτε υπέρ του μαστούρη που τη πέφτει εκτός από τους άλλους και σε ΠΑΟΚτσήδες σε κάθε εκδρομή. Αυτοί ναι, από τη μαλακία τους κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ.
Αλλά όταν ένας ιεραπόστολος της ιδέας μας, που πάνω απ' όλα είναι αντίσταση κι ελευθερία λέει όχι στη πράξη στη χουντική απαγόρευση μετακινήσεων και στην ετσιθελική αποκοπή από τη βοήθεια στην ομάδα σε κάθε γήπεδο και το πληρώνει με τη ψυχούλα του αυτό, ε τότε ας πληρώσουν οι υπόλοιποι που τη γλίτωσαν αυτή τη φορά, ή επειδή δεν ήταν εκεί, ή κατά τύχη, όλα τα πρόστιμα και όλες τις τιμωρίες έδρας.
Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του