Author Topic: Θρασυβουλος - ΠΑΟΚ 1 - 2 Σάββατο 29/11/08 ώρα 16:45 novasports  (Read 8716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thomas

• Guest
Τα εισητήρια που πήραμε για τον αγώνα ήταν 1400?Αν ναι,πόσοι ήταν τελικά δικοί μας μέσα στο γήπεδο?

υπολογίζω 2 με 2500 εγώ
« Last Edit: November 30, 2008, 20:31:15 by tsakalaki »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το γηπεδο χωραει 4 χιλιαρικα και οι κερκιδες ηταν μια ευθεια και ενα πεταλο. Εμεις ειχαμε ολο το πεταλο και τη μιση ευθεια και ειμασταν ο ενας πανω στον αλλο. Δηλαδη αρκετοι παραπανω απο την κανονικη χωρητικοτητα της κερκιδας. Οποτε υπολογιζω γυρω στα 3000 κομαντα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **

Υ.Γ.
Στάλθηκε από: Kingnick 
...χαιρετω ολους απο τη σκοπια οπλισμου του 721 ΤΜΧ

Πετροχώρι είσαι ρε μεγάλε ή Τοξότες? Καλή θητεία!!!

oxi papritsa sto maurodendri eimai sto 721 tagma mhxanikou k einia poly kala...to 724 einai oi toksotes..

thanx gia tis euxes
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το ματς ειναι πλεον παρελθον...κραταμε μονο την νικη και συνεχιζουμε...το μονο που μενει ειναι οτι το κυνηγι απο την διαιτησια ξεκινησε και θα ειναι ανελεητο....
μουνακι ροκκα δεν ξεχναμε.οπου ειχε μανουρα ησουν μεσα και πηγες με πουστια να μας παρεις το ματς....κωλοβλαχε εχει και δευτερο γυρο....
εμενα παντως αυτο που μου εχει χαλασει την διαθεση ειναι η συλληψη του αδερφου μας...ελπιζω να αθωωθει αλλα απ'οτι μαθαινω τα πραγματα ειναι δυσκολα.....και για οσους ξερουν μιλαμε για οπαδο που δινει και την ζωη του για την ομαδα...κουραγιο αδερφε

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
χιλια κριμα,
η ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ νικη της ομαδας μας,επισκιαστηκε πληρως απο την συλληψη.
κρατα γερα παλικαρε.ξερουμε ποσο ΨΥΧΑΡΑ εισαι.απλα ελπιζουμε να πανε ολα καλα,και την κυριακη να εισαι μαζι μας να δεις την ΠΑΟΚΑΡΑ μας....
δεν μπορω να μιλησω περι του παιχνιδιου,συγνωμη αδερφια...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Παλικάρι κράτα γερά είμαστε όλοι στο πλευρό σου . Το ότι είσαι αθώος το ξέρουνε όλοι μην ξαναγράψει κανείς για το αν πέταξε πέτρα ή όχι . Είναι αθώος τελείωσε και θα αποδειχθεί . Όταν είσαι παντού και πάντα είναι εύκολο να στοχοποιηθείς .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline tool4a

• Αλλαγή
Πουστόμπατσοι αυτό δε θα περάσει έτσι! ΣΚΑΤΑ στα χοιροστάσια!
Αλληλεγγύη στο παλλικάρι

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

rounos

• Guest
Νικησαμε,παμε παρακατω και κοιταμε το επομενο.Παρολα αυτα,δυο σκηνικα με πληγωσανε.Η κοκκινη στον Παμπλο -καθαρα προκατειλημενες οι καρτες-,και δευτερο η συλληψη του παλικαριου.Ειμαι σιγουρος,και απο αυτα που εμαθα,οτι ηταν συλληψη "καθηκοντος".Βριστηκε μ'ενα ματατζη και φορτωθηκε με χιλιες δυο κατηγοριες -πετρες,επεισοδια,αντισταση κατα αρχης-.Οπως εχουν γραψει και αλλα φιλαρακια πιο πανω,κλασικες συμπεριφορες ελ.ας.,οποιον βρουμε μπροστα μας τον μπουζουριαζουμε,και καλα να φανει οτι καναμε τη "δουλεια" μας.Τα γραφω αυτα,γιατι ισως καποιοι να πουνε οτι δικαιολογω καταστασεις,αλλα εχω φαει πολλα τετοια στη μαπα,οπως και πολλοι εδω μεσα,και ειλικρινα νιωθω "τυχερος" που δεν ισχυε τοτε ο κωλονομος.Ολοι μας μεσα θα ειμασταν.Ξυλο χωρις λογο,βρισιες,προσβολες,συλληψεις,κρατητηρια,και αν ελεγες και κατι,περνα και απο τα "ιδιαιτερα" για σουτια.Κουφα ακουγονται,αλλα παλικαρια απο πολυ παλια γινονται τετοια σκηνικα,και δεν μαθαινονται,γιατι πεφτανε και οι απαραιτητες απειλες "ξερουμε που μενεις" κλπ.Πολλοι βγαζουν αυτο το μισος,λογω τετοιων καταστασεων που εχουνε περασει.Ασχετα που δε μιλαω,και εγω τους μισω.Αλλοι απαντανε,γραφουν.Σιγουρα υπαρχουν και τα μαλακισμενα και οι κοτες -ακομα και προχθες γινανε μαλακιες και πολλοι τα γνωριζουν- αλλα δεν ειναι σωστο να κατακρινουμε τους εκδρομεις και τον απλο κοσμακη που αντιδρα σε καποιες καταστασεις.Και εγω αντιδρω σε τετοιες φασεις και ειλικρινα δε περναει απο το μυαλο μου η συλληψη και ο νομος τους.Αντιδρω γιατι με προσβαλουν,με βριζουν κλπ....Τεσπα εκτος θεματος,θα γουσταρα ομως μια τετοια συζητηση να την καναμε απο κοντα,και ισως και να λεγαμε και μερικα χρησιμα πραγματα....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Διαβαστε το παραπανω να δειτε τι θα πει ΠΑΟΚσακι που εζησε 5 πραγματα. Δεν τον ξερω τον αδερφο, αλλα οταν καποιος μιλαει απο την καρδια και οχι απο την κωλοτρυπιδα, φαινεται απο χιλιομετρα. Για τους υπολοιπους πιτσα, κοκα κολα, καναπε.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Βαλτε με κιτρινο σπυρι γιατι βριζω. Ο αλλος ειναι φυλακη γιατι πηγε να δει ΠΑΟΚ
Στον κοσμο αλλος κανενας

apostolos

• Guest
Tο συνεχίζεις μεγάλε εκδρομέα και φόβε και τρόμε των απανταχού μπάτσων? Μίλα καλύτερα λέμε.

Edit: Κι επειδή είδα και τις βλαχομαγγίες που έγραψες στο λαιβ, λόγια σε στόματα αλλονών δεν θα βάζεις. Κανείς δεν είπε ούτε άμεσα ούτε έμμεσα καλά κάνανε και δέσανε τον συνοπαδό μας, αυτό το έσυ το λες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Κι αν διάβαζες ψύχραιμα και σωστά τι λέμε για αυτή την ιστορία ούτε καν θα χρειαζόταν να τα πάρεις στο κρανίο. Αλλά πρέπει να δείξεις ποιός είσαι πόσα χιλόμετρα έχεις καταπιεί κι όλα αυτά, αλλιώς τζάμπα τα χιλιόμετρα...έτσι δεν είναι?
« Last Edit: December 01, 2008, 04:02:30 by apostolos »

Offline tool4a

• Αλλαγή
Βιντεο απο τα διόδια όπου έχουμε κλείσει τον δρόμο

ΝΑΙ ΡΕ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Tο συνεχίζεις μεγάλε εκδρομέα και φόβε και τρόμε των απανταχού μπάτσων? Μίλα καλύτερα λέμε.

Edit: Κι επειδή είδα και τις βλαχομαγγίες που έγραψες στο λαιβ, λόγια σε στόματα αλλονών δεν θα βάζεις. Κανείς δεν είπε ούτε άμεσα ούτε έμμεσα καλά κάνανε και δέσανε τον συνοπαδό μας, αυτό το έσυ το λες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Κι αν διάβαζες ψύχραιμα και σωστά τι λέμε για αυτή την ιστορία ούτε καν θα χρειαζόταν να τα πάρεις στο κρανίο. Αλλά πρέπει να δείξεις ποιός είσαι πόσα χιλόμετρα έχεις καταπιεί κι όλα αυτά, αλλιώς τζάμπα τα χιλιόμετρα...έτσι δεν είναι?

Δεν βαζω λογια σε στομα κανενος. Λεω οτι ειδα και οτι εγινε. Αλλοι κανουν υποθεσεις και εικασιες.
Για μενα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Δεν εβαλα λογια στο στομα κανενος. Το μονο που ειπα ειναι μη σχολιαζετε γεγονοτα που δεν ειδατε. ειναι αδικο να μιλατε για γεγονοτα στα οποια οι μπατσοι μαζεψανε αδερφια μας και εμμεσα να δικαιολογητε και τους μπατσους. Εγω απο δω και περα προσεχω τα λογια μου εδω μεσα...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Παρακαλώ να μην κάνουμε υποδείξεις ποιος μπορεί και ποιος όχι να σχολιάσει τα επεισόδια. Όλα τα μέλη έχουν ίσα δικαιώματα και ίδιες υποχρεώσεις. Όποιο μέλος θέλει να εκφέρει γνώμη για ο,τιδήποτε μπορεί να το κάνει όποτε και όπου θέλει. Και βάσει των γραπτών του θα κριθεί. Απλά πράγματα. Επίσης, τελευταία φορά που αφήνουμε χαρακτηρισμούς. Σεβασμός στα υπόλοιπα μέλη και να γράφουμε ευγενικά κι ας διαφωνούμε.
Επειδη τωρα βλεπω καποια ποστ και επειδη εχω διαβασει και τους κανονισμους του φορουμ να πω την αποψη μου:

1) Ο,τι ειναι νομιμο και συμβατο με τους κανονες δεν ειναι και απαραιτητα ηθικο.

2) Επειδη στο παρελθον εχω συμμετασχει σε αναλογες καταστασεις μπορω να εκφερω γνωμη και να πω οτι ενα ντου μπορει να γινει για πολλους λογους: Αλλοτε για λογους μαγκιας (περιπτωση αγιατρευτης μαλακιας..), αλλοτε γιατι δεν μας εχουνε δωσει εισητηρια και αλλοτε γιατι υπηρχε προκληση απο αστυνομια. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩς ΕΓΙΝΕ. Συνεπως το να βγαζουμε συμπερασματα και να χαρακτηριζομαστε εδω μεσα ειναι ανεπιτρεπτο αν βασιζομαστε σε γενικολογιες. Το να εκφερεις την γνωμη σου δημοκρατικα και νομιμα δεν σημαινει οτι εισαι ηθικα δικαιολογημενος. Και τα λεω αυτα γιατι εχουμε ξεφυγει απο τον ηρεμο διαλογο.

3) Εχω γραψει και παλιοτερα οτι ειμαστε διαφορετικοι οπαδοι, οπαδοι δυναμικοι που προβαινουνε σε ακροτητες. Και ενα μεγαλο μερος τπυ λαου μας εχει γινει ΠΑΟΚ οχι για την μεγαλη ομαδα που ειχαμε αλλα για την τρελλα και την δυναμικοτητα των παλιων οπαδων μας. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι γενικολογουμε και λεμε 'κοιτα τα κακομαθημενα ντου κανανε'. Απο την στιγμη που υπαρχει προκληση (συμφωνα με τους αυτοπτες) θα παρω το μερος τους. Ειναι σαν την καθημερινη ζωη. Το Ελληνικο κρατος σε κλεβει, αλλος το δεχεται, αλλος επαναστατει και αλλος φευγει μακρια.

4) σαν φυσικος που ειμαι κανω την ακολουθη παραθεση

'ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ'

Ιsaac Newton

Μας εχουνε βαλει στο ματι ΟΛΟΙ. Αντιλαμβανονται οτι ο γιγαντας ξυπναει και πανε με υπουλα μεσα να τον γονατισουνε.Αλλα δεν θα τους περασει..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

gatakig4

• Guest
Nai..re.gmt.o.a8anasiadhs.paixtis.pu.bike.sto.89. k.skorari.sto.93...k.dn.einai.mono.afto...
einai.gamato.paidi.kserei.n.paizei.bala.ala.o.prw ponitis.dn.t.exei.dwsei.tn.efkeria.pote.n.diksi
ti.aksizi.n.tn.valei.se.8esi.pu.t.paei.tn.afini.s tin.apeksw.k.n.deite.8a.tn.xasume.gt.8a.tn.ektimi si
kapoios.alos......
[/b]

1. Μην γράφεις με greekish. Χρησιμοποιησε τον μετατροπέα
2. Συμπήρωσε το προφίλ σου
3. Διάβασε τους κανόνες.
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html

Καλώς ήλθες στο φόρουμ
« Last Edit: December 01, 2008, 10:13:20 by Capricorn »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Γατακι καλως ηρθες στο φορουμ αλλα γραφε στα ελληνικα ρε...και οχι με τελειες...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

gatakig4

• Guest
 :D ΟΚ απλα.μου.εχει.χαλασει.το.κενο.....κ.δεν.φτιαχνετα ι.ρε.γμτ... :(

Tatas

• Guest
ΕΛΕΟΣ.. ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...
ΝΑΙ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ... ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ...  ΟΙ ΜΑΤΑΔΕΣ ΡΙΞΑΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕ... ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.. ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.. ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.... ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ.. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ.......  

Mην γράφεις μόνο με κεφαλαία,είναι κουραστικό
« Last Edit: December 01, 2008, 10:03:32 by Capricorn »

gatakig4

• Guest
ΝΑΙ.ΡΕ.Κ.ΕΚΤΟΣ.ΑΥΤΟΥ.ΧΩΡΙΑ.Τ.ΞΥΛΟ.ΠΟΥ.ΕΠΕΣΕ...

kite-surf

• Guest
Ρε...οποια αποψη και να εχετε προστατεψτε την ομαδα και μην ανακυκλωνετε ενα θεμα το οποιο ψιλοδιχαζει...τελειωνετε!! αιντε...]

ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ!!!