Νικησαμε,παμε παρακατω και κοιταμε το επομενο.Παρολα αυτα,δυο σκηνικα με πληγωσανε.Η κοκκινη στον Παμπλο -καθαρα προκατειλημενες οι καρτες-,και δευτερο η συλληψη του παλικαριου.Ειμαι σιγουρος,και απο αυτα που εμαθα,οτι ηταν συλληψη "καθηκοντος".Βριστηκε μ'ενα ματατζη και φορτωθηκε με χιλιες δυο κατηγοριες -πετρες,επεισοδια,αντισταση κατα αρχης-.Οπως εχουν γραψει και αλλα φιλαρακια πιο πανω,κλασικες συμπεριφορες ελ.ας.,οποιον βρουμε μπροστα μας τον μπουζουριαζουμε,και καλα να φανει οτι καναμε τη "δουλεια" μας.Τα γραφω αυτα,γιατι ισως καποιοι να πουνε οτι δικαιολογω καταστασεις,αλλα εχω φαει πολλα τετοια στη μαπα,οπως και πολλοι εδω μεσα,και ειλικρινα νιωθω "τυχερος" που δεν ισχυε τοτε ο κωλονομος.Ολοι μας μεσα θα ειμασταν.Ξυλο χωρις λογο,βρισιες,προσβολες,συλληψεις,κρατητηρια,και αν ελεγες και κατι,περνα και απο τα "ιδιαιτερα" για σουτια.Κουφα ακουγονται,αλλα παλικαρια απο πολυ παλια γινονται τετοια σκηνικα,και δεν μαθαινονται,γιατι πεφτανε και οι απαραιτητες απειλες "ξερουμε που μενεις" κλπ.Πολλοι βγαζουν αυτο το μισος,λογω τετοιων καταστασεων που εχουνε περασει.Ασχετα που δε μιλαω,και εγω τους μισω.Αλλοι απαντανε,γραφουν.Σιγουρα υπαρχουν και τα μαλακισμενα και οι κοτες -ακομα και προχθες γινανε μαλακιες και πολλοι τα γνωριζουν- αλλα δεν ειναι σωστο να κατακρινουμε τους εκδρομεις και τον απλο κοσμακη που αντιδρα σε καποιες καταστασεις.Και εγω αντιδρω σε τετοιες φασεις και ειλικρινα δε περναει απο το μυαλο μου η συλληψη και ο νομος τους.Αντιδρω γιατι με προσβαλουν,με βριζουν κλπ....Τεσπα εκτος θεματος,θα γουσταρα ομως μια τετοια συζητηση να την καναμε απο κοντα,και ισως και να λεγαμε και μερικα χρησιμα πραγματα....