Κερδίσαμε ματς κι έχω ανεβάσει πίεση 50, μ'επιασε πονοκέφαλος κι έχω σπάσει 2 καρέκλες και 5 πολυθρόνες.Πρώτον, Σάντος.Κάνε μας τη χάρη ρε μίστερ (προς Θεού,δεν εννοώ ''σήκω φύγε κτλ''), αλλά σε παρακαλώ.Το ματς το ελέγχεις απόλυτα και με βάζεις τρίτο χαφ να κάνεις τι.Να σταματήσεις τις ορδές επιθέσεων από τον άξονα του θρασύβουλου?. Δεύτερον. Ρε μαλθακέ, άνευρε, ανεπίδεκτε μαθήσεως που έχεις 2 αμυντικοχαφάρες κάθε μέρα να βλέπεις και δεν έμαθες τίποτα.Την μπάλα δεν την παρατάμε ρε κουρσούμι, την κυνηγάμε την φάση γαμώ την μαλθακότητά σου, με δύναμη,με κλωτσιά, με τράβηγμα φανέλας, εκεί την μπάλα δεν την χάνω.Τρίτον, ανθρωπάκι από τη μαγνησία,κώλυμμα αγόρι μου εσύ αμα κληρωθείς ΤΟΥΜΠΑ.Ή κώλυμμα ή όπως κι ο παμπορίδης κι εσύ.Βουτιά και πέναλτι, διαλέγεις βλαχάκο.Τέταρτον,προς δικαστές, επο,λίγκες,δευτεροβάθμιες και τα ρέστα.Μην τολμήσετε. Ο παίκτης τιμωρήθηκε από τον διαιτητή με κίτρινη, άρα δεν διέφυγε της προσοχής του η φάση, ενώ έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη.Άρα, να τιμωρηθεί ο διαιτητής για κακή εφαρμογή κανονισμών κι όχι ο παίκτης.Τέλος.Πέμπτον, μεγαλώστε τα γήπεδα στην ελλάδα ή δηλώστε έδρα το οακα όταν φιλοξενείτε τον ΠΑΟΚ.Δεν μας χωράει πουθενά.
Υ.Γ Ένστικτο σκόρερ έχει το παλικάρι.Η σέντρα είναι δύσκολη στη θέση που βρίσκεται και κάνει το μοναδικό πράγμα το οποίο του δίνει το γκολ,απλά από ένστικτο φορ περιοχής.Μπράβο του.