Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - τυρι 1 - 0 Κυριακη 23/11/2008 ώρα 19:00 novasports  (Read 6384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Mας προκάλεσαν υλικές ζημιές? Στον δεύτερο γύρω να κατέβουμε 10000 ΠΑΟΚτσήδες και να τους το γκεμίσουμε το κωλογήπεδο τους τη στρούγκα τους.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όσους θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τη τιμή να ονομάζονται παίχτες του ΠΑΟΚ. Αλλιώς ας μας αφήσουν ήσυχους το καλοκαίρι.
ντιν νταν, καποιοι δεν βλεπονται με τιποτα, ονοματα δεν λεμε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

JamaicaN

• Guest
Ας παρουμε και ενα ματσακι που ειμασταν κακοι....

Κουραγιο ο Γεναρης ειναι κοντα....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Από κερκίδα το μόνο καλό την λέξη ΠΑΟΚ που σχημάτισαν με Πυρσούς..Αν και εμείς από την Α δεν το πήραμε γραμμή , μου είπαν από απέναντι ότι φαινόταν γαμάτα!

Μακάρι να υπάρχουν φώτο.

Τα μελη του φορουμ που με βγαλανε κομματια και ζαμπον γιατι εβλεπα πυρσους να σχηματιζουν ΠΑΟΚ, μπορουν να περασουν απο το σπιτι μου να παραλαβουν τις ρομπες τους  :P  :D  Πιείτε να ανοίξουν τα ματια σας ρε  :lol:

JamaicaN

• Guest
Εκεινη η σημαια της Σουηδιας τι ρολο βαρουσε?

Οπως λεμε Ζλαταν?

Argonath4

• Guest

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όσους θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τη τιμή να ονομάζονται παίχτες του ΠΑΟΚ. Αλλιώς ας μας αφήσουν ήσυχους το καλοκαίρι.
ντιν νταν, καποιοι δεν βλεπονται με τιποτα, ονοματα δεν λεμε

Κάποιοι πρέπει να είναι πολύ lucky για να παραμείνουν  :P

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΥΡΣΟΥΣ

MetroStar

• Guest
Εκεινη η σημαια της Σουηδιας τι ρολο βαρουσε?

Οπως λεμε Ζλαταν?

Ναι ο Ζλάταν είναι Σουηδοβόσνιος ίδια ακριβώς περίπτωση με του Ιμπραίμοβιτς.

kp-83

• Guest
Δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά πολύ σημαντική η νίκη και οι 3 βαθμοί.Αυτό είναι που μετράει.Τι να το κάνω που παίξαμε μπαλάρα και χάσαμε 2 πόντους στην γριά...
Πολύ καλός ο Μάρκος Αντώνιο για μένα ο κορυφαίος μαζί με τον Βερόν, καλός ο Σνάουτσερ , μέτριος ο Μαλεζάς και Ίβιτς , κακοί Κωνσταντινίδης ,Κονσεισάο , Αραμπατζής (θέλει παιχνίδια , είναι ανέτοιμος και φοβισμένος , θέλει να βρει τα πατήματα του).Θετικό το γκολ του Μπακαγιόκο (πρέπει να βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια λόγω της έλλειψης του Μούσλι) και η επέμβαση του Χαλκιά στην αρχή στην μοναδική ευκαιρία του τυριού.
Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια γιατί δεν χωράει βαθμολογική απώλεια σε τέτοια παιχνίδια και  πολλές απουσίες βασικότατων και αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών.Μουσλίμοβιτς (ένα μήνα εκτός) , Κοντρέρας (ένα μήνα εκτός) , Βιερίνια (ακόμα ένα μήνα εκτός) , Γκαρσία (ετοιμάζονται να τον τιμωρήσουν) , Ίβιτς (τιμωρημένος με τον Θρασύβουλο) , Δάρλας αμφίβολος.Μετράμε -6....Στους επόμενους αγώνες θα πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά από τον πάγκο.Είναι η ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι αξίζουν να φοράνε την φανέλα της ομάδας μας.Και ιδίως στο κέντρο και στην επίθεση.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που έδωσαν το πριμ νίκης στο μικρό κοριτσάκι που το έχει ανάγκη.Εύχομαι περαστικά να νικήσει στη μάχη που δίνει και να γίνει καλά.

Ένα και να καίει προεδρούλη της σούπα κλίκας.

Ζαγοράκη περιμένω να τους διαλύσεις....

Μόνο νίκη στο επόμενο δύσκολο ματς με τον Θρασύβουλο

trelos sporos

• Guest
... Οι φιλοξενούμενοι ποδοσφαιριστές, πάντως, δε σταμάτησαν εκεί, καθώς, από ότι φαίνεται, προκάλεσαν υλικές ζημιές στα αποδυτήρια του γηπέδου.

http://www.sport-fm.gr/article/155474

αμα ισχυει τα παλικαρια ειναι για τον πεο τελειως

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Στην Αθλητικη Κυριακη εδωσαν εκτακτη ειδηση οτι στον περιφερειακο δεχθηκε επιθεση το λεωφορειο της Λαρισας απο αγνωστους και εσπασε ενα τζαμι

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
Από κερκίδα το μόνο καλό την λέξη ΠΑΟΚ που σχημάτισαν με Πυρσούς..Αν και εμείς από την Α δεν το πήραμε γραμμή , μου είπαν από απέναντι ότι φαινόταν γαμάτα!

Μακάρι να υπάρχουν φώτο.

Τα μελη του φορουμ που με βγαλανε κομματια και ζαμπον γιατι εβλεπα πυρσους να σχηματιζουν ΠΑΟΚ, μπορουν να περασουν απο το σπιτι μου να παραλαβουν τις ρομπες τους  :P  :D  Πιείτε να ανοίξουν τα ματια σας ρε  :lol:

φιλε τα σεβη μου, γιατι κ γω σακουσα να το λες και γελαγα  ;D

για το ματς, η ομαδα με σχεδον την ποιοτητα της περσινης αξεχαστης σεζον καταφερε και πηρε το ματς με αυτο που οι νικητες λενε αερα της μεγαλης ομαδας και οι χαμενοι πουτανα ατυχια.

ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ, με την τεραστια καριερα, σε βγαλανε καποιοι μπακαφλοκο οταν σε ειδανε να παιζεις περυσι για πρωτη φορα μονο κ ερημο σεντερ φορ στα τυρια. μεγαλο γκολ 3 βαθμοι, η ποιοτητα σου εκανε τη διαφορα

χαλια η ομαδα δε βλεποτανε ωρες ωρες, λογικοτατο αφου με τις απουσιες που εχουμε στερουμαστε της απαιτουμενης ποιοτητας.

εχουμε παιχτες που ειναι για β εθνικη και δυστυχως ειναι σε θεσεις που ουτε καν μπαλαφα ηλιαδη μπορεις να βαλεις εκει

δε προσπαθω καν να σκεφτω με τι παιχτες θα κατεβει ο σαντος στα επομενα ματς. ο κοουτς εχει πολυ δυσκολη δουλεια, το βλεπω δυσκολο να παρουμε τους βαθμους που θα θελαμε απο τα επομενα ματς, αν γινει εγω θα βγαλω το καπελο πρωτα απο ολους στο σαντος. αν οχι, δε νομιζω οτι θα φταιει γιατι θα κληθει να βγαλει λαγους απο το καπελο

ο γκαρσια (τιμη κ δοξα κλπ...) αν τιμωρηθει θα σκεφτεται οτι η ομαδα μου θα χει χασει 2 απο τις 3 κολονες της (μουσλι κοντρερας) απο τραυματισμο κ μενα απο μπουνια....αυτο ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια

« Last Edit: November 24, 2008, 01:13:58 by dave »

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Για αυτό πάμε γερά σήμερα να πάρουμε το matchaki και καλό θα ήταν να μην έχουμε και άλλους τραυματισμούς...

Γ@μώ την τρέλα μου τι ήθελα και το είπα, το χειρότερο έγινε!! :( :(

Τέλος πάντων, τώρα θα πρέπει να παίξει και το δικό του παιχνίδι ο Santos να αξιοποιήσει όπως καλύτερα μπορεί τους διαθέσιμους παίχτες!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Γλυτώσαμε για καμμιά βδομάδα από πολύ γκρίνια.....

Συγχαρητήρια στους παίχτες για την κίνηση αν8ρωπιάς τους.

Πάμε παρακάτω
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
σορρυ αν εχουν  μπει ηδη καπου

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline babis36

• Αλλαγή
Πολυ σημαντική και ανελπιστη νικη οπως εξελισσονταν το ματς. Το τυρι σκυλιασε αλλα πραγματικα ο μαυρος τους ξεκανε. Μεγαλα προβληματα στο κεντρο της ομαδας το οποιο και χωρις τον Βερον στο ματς με Αστερα δεν θελω να σκεφτομαι πως θα λειτουργησει. Ο Μπαλαφας νομιζω πρεπει να εφαγε την πιο γρηγορη κιτρινη του πρωταθληματος. Εγω να εμπαινα που το μονο που θα ηθελα ειναι να κλωτσησω τον Νταμπιζα και να μην κλωτσησω μπαλα θα την ετρωγα πιο αργα γιατι απλα θα αργουσα να τον προλαβω.Σταθεροι ο Βερον και ο Αντωνιο, ο Μαλεζας χωρις τον Κοντρερας τα χανει ενω ο Ιβιτς το α ημιχρονο δεν ηταν κακος. Ο Αραμπατζης ακομα δεν παταει καλα αν και στο β ημι ανεβηκε και στα μαρκαρισματα του (κατοπιν συμβουλων για μενα του Σαντος) ενω ο Μαυρος Γαμιας ηταν γενικα καλος αν και φαινοταν πιεσμενος λογω του οτι επαιζε κοντρα στο τυρι. Πρεπει ο φουκαρας να περασε αθλια με τα κολοτυρα και τους το χρωστουσε. Οσο για τον λακη προσφερεται για γελωτοποιος ενω και ο Παντελης στα ιδια επιππεδα μετριοτητας.Για Αναστασακο ας τον περιμενουμε να παιξει καποιους αγωνες ακομα πατηματα δεν εχει καλα και με 25000 ουνους απο πανω του θα εχει και καποιο τρακ.Οσο για τον Χαλκια ξεπαγιασε το παιδι γιατι αν και περιφερονταν κατι βλαχακια εξω απο την περιοχη του τελικα του κανανε ενα σουτ στο πρωτο ημι και μετα βαρεθηκε να τους παρατηρει. Για το τυρι εχω να πω οτι εμενα δεν μου αρεσε μια και ηταν ακινδυνο και εφοσον δεν πηρε βαθμο στην Τουμπα με τετοιο ΠΑΟΚ θα συνεχισει αυτο που ξερει καλυτερα δηλαδη τις πιπες. Α μπορει να σπασει και καμια καρεκλα στα αποδυτηρια της επομενης ομαδας αλλα ο λογαριασμος βλακες θα παει στο πηλαδακη ολιγον φουσκωμενος για να κανετε και μια ανακαινισουλα οπου πηγαινετε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δύσκολο ματς και πύρρειος νίκη.
είναι μεγάλη υπόθεση να φεύγεις νικητής από τέτοια ματς ακόμα και αν η προσμονή πλέον για τα επόμενα δε σε αφήνει να κοινηθείς (χρειαζόμαστε ένα εύχαίλεο).

στο ματς ο Χαλκιάς δε χρειάστηκε παρά στη φάση του 3
ο Αραμπατζής θέλει χρόνο και νομίζω ότι σιγά σιγά θα βρίσκει πατήματα. Χθές ήταν μέτριος προς κακός και ο παρα τον πήγε καροτσάκι σε 2-3 φάσεις
Ο Μάρκος Αντόνιος νομίζω ότι είναι πολύ καλός! (καλύτερος του Μαλεζά αλλά μη βαράτε)
Ο Μαλεζάς καλός αλλά χωρίς Κοντρέρας κάπου ψάχνεται.
Ο Σνάουτσνερ νομίζω ότι έβαλε υποψηφιότητα για MVP, τίποτα δε πέρασε απο εκεί αν και χθες με σαφής αμυντικούς προσανατολισμούς χωρίς κανάνε ξεπέταγμα.
Ο Σέρτζιο κακός...πρέπει να αφήσει τους θεατρινισμούς και να παίξει μπάλα, απλά
Βερόν ότι και να πείς είναι λίγο! απλά σούπερ
Ίβιτς...καλός για το γεγονός ότι δεν έπαιζε στη φυσική θέση, αλλά αυτό με τα φάουλ δεν το έχει! θα φάει καμιά κόκκινη ο παπάρας!
Μπακαγιόκο! στο παιχνίδ δε μου άρεσε, αλλά ήταν πασιφανές ότι λειτουργούσε κάτω από αφόρητη πίεση. Χάλασε 2-3 επιθέσεις με κόντρες που έβγαλε ο Βερόν αλλά ήρθε το γκολ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!
Μούσλι, κουράστηκε, θέλει ανάσες και ο τραυματισμός ήρθε στο χειρότερ για τον ΠΑΟΚ σημείο...κρίμα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Αναστασάκος θέλει χρόνο! χθες δεν υπήρχε, θα τον έχει μαζί με Αθανασιάδη.

Λάκης ΠΑντλής...τι να πείς...τι να πείς!

Γενικά πρέπει να είναι εύλογη η ανυσηχία μας από εδώ και πέρα για το ποιοι θα παίξουν! αλλά εδώ θα φανείς ποιος κάνει και ποιός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΥΓ...τα συνθήματα που φωνάζαμε μάγκες κάποιος?

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τυριάαα... Ε τυριά.... Τραβάτε ρε ζώα να γαμήσετε το γάιδαρό σας στην πίσω αυλή που θα μου πουλήσετε και μαγκιές στην Τούμπα... Έτσουξε η τσαπου του Ιμπραίμα και δεν είχατε που να ξεσπάσετε μουνάκια...

Πάμε γερά να πάρουμε το διπλό κάτω, εξαιρετικά δύσκολο ματς, στο γκολ θα κριθεί το αποτέλεσμα, όπως και στην Κομοτηνή.

FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Μεγαλη υποθεση οι 3 ποντοι..

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο "κραξιμο" στον Ιβιτς. Υπηρχαν ματς που ηταν κακος, το χθεσινο ομως δεν ηταν ενα απο αυτα. Σε θεση ξενη γι'αυτον καλυψε χωρους, εβγαλε μπαλες απο την περιοχη, πιεσε, κλωτσισε, μοιρασε μπαλες στα ακρα.. Τι αλλο επρεπε να κανει? Στο 4-4-2 ΟΛΗ την πουτσα την τρωνε τα 2 χαφ.. Μην κανουμε τον Ιβιτς τον Μπαλαφα των ξενων, ελεος..

Ρε συ Λακη, πως την εχεις δει? 32 χρονων εισαι ρε και παιζεις σαν 36αρης συνταξιουχος ποδοσφαιριστης.. Λιγο φιλοτιμο και λιγος εγωισμος δεν βλαπτουν. Αντε και δεν την παλευεις και οτι παει να γινει καλο απο την πλευρα σου το ΓΑΜΑΣ τη ΜΑΝΑ.. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ? Χανεις που χανεις την μπαλα σαν βλακας, γιατι και φαουλ?? Για να πινω τα χαπια 3-3 με αυτα που βλεπω? Θα σου στειλω ρε τον λογαριασμο απο τα ηρεμιστηκα γαμω το φελεκι σου..

Μαρινο Ουζουνιδη προπονητη (sic) σταματα να λες μαλακιες. Αφηστε ρε τυρια τις διαιτησιες γιατι στον οφη ακομα ακονιζουν μαχαιρια.. Οταν εχεις 1 φαση (εχει προηγηθει επιθετικο φαουλ, δειτε το) δεν βγαζεις γλωσσα. Ειχες καλη κυκλοφορια αλλα μεχρι εκει. Επιθετικα εισαι ανυπαρκτος, ηθελες και διπλο? Μαυρη τσαπου στα σκελια σας ΓΑΜΩΤΥΡΑ και πισω στην στρουγκα..

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline bane

• Αλλαγή
πολυ σημαντικη νικη .ισως η πιο σημαντικη σε ολο το πρωταθλημα μεχρι στιγμης . αυτο που λεγαμε διαχειριση ηττας. και πηραν ενα μεγαλο μπραβο απο μενα. κυριως ηταν νικη ψυχολογικης σμασιας. αρα παιρνουν αριστα απο μενα γιατι καταφερνουν να υπερπηδουν εμποδια.σε ενα πρωταθλημα που κανεις δεν παιζει μπαλα χωρις να σημαινει οτι δεν πρεπει να παιζουμε και εμεις με ολες τις αντιξοοτητες τους αποδεικνειουμε οτι ειμαστε ακομα ζωντανοι. μια ομαδα που δεν εχει παιξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ  ματς πληρης απο την αρχη της σεζον ,μια ομαδα 4 1/2 μηνων καταπινει τους αντιπαλους της κια προχωραει. οταν οι αθηναιοι των εκατομμυριων ψαχνονται ,με τοσο υλικο εμεις τους δειχνουμε απο τι μεταλλο ειμαστε φτιαχμενοι.
οταν στην πρωτη μας χρνια που παμε καλα εχουμε να αντιμετωπισουμε την αθλια προπαγανδα των μμε ,την ατυχια ,την διαιτησια σε καποια ματς την ελλειψη παγκου συγνωμη αλλα εγωθα λεω καλα λογια. δεν κριτικαρω την ομαδα .δεν θα κανω αυτο που κανουν τα μμε.το μονο ομορφο στο πρωταθλημα φετος ειναι ο ΠΑΟΚ . το αλατι στη σουπα που βλεπουμε. το παθοςτου κοσμου που αλλαξε τα δρωμενα σε αυτο το πρωταθλημα που παιζυν ολοι για να το παιρνουν οι γαβροβαζελοι.δινουμε την διαφορετικοτητα που θελει ο κοσμος. και ασε τους αλλους να λενε. εμεις πηραμε σφυριγματα με τον νιονιο . το ειπαμε. δεν ακουσα κανα τυρι  να μιλησει για την σφαγη του οφη στο 4-3.για να μην θυμηθω και αλλα ματς. απο ποτε γινανε ολοι ηθικολογοι? μαλον απο τοτε που τους νικαει ο ΠΑΟΚ . ε θα το συνηθισουνε.
δεν θελω να ξανακουσω αν παιξαμε μπαλα η οχι. αν δεν παιζαμε θα χαναμε. εμεις ομως κερδιζουμε. θυμηθειτε τι κανουν ολοι τα τελευταια χρονια και ποιος παιζει μπαλα.οι τελευταιοι που παιξανε μπαλα στην ελλαδα ειμασταν παλι εμεις το 2002.
και κατι αλλο για το πως παιρνονται τα πρωταθληματα. στα 30 ματς π.χ του γαβρου .εχει 15 ματς στο καραισκακη και αλλα 7-8 στην αττικη με ομαδες οπως θρασυβουλους ,ακρατητους πιο παλια ιωνικους αιγαλεω που θα ταπαρει. θα παει εκτος αττικης σε λαρισα ξανθη  λειβαδια ηρα πυργο πατρα πιο παλια θα περασει αερα γιατι ειναι ομαδες δορυφοροι.4 ματς δυσκολα θα βγαλει και θα το παρει. αν του στραβωσει κατι στην πορεια σε κανα 2 ματς εκει βαζει ο θειος τα κορακια. τοσο απλα. και εμεις εκτος τα 15 στην τουμπα φτυνουμε αιμα κυριως στις πολεις της β.ελλαδοςπου εχουν γινει γεννιτσαροι. ελπιζω να καταλαβετε το μεγερθος της προσπαθειας που καταβαλουμε.το αν δεν παιξω μπαλα να με συγχωρειται ειναι το τελευταιο που με απασχολει.βασικα εγω περιμενω το τελευταιο 1/3 του πρωταθληματος και πιστευω οτι εκει θα τριβω τα ματια μου και θα τους αποδειξω οτι παιζω και μπαλα κατι που δεν θα κνουν οι αλλοι .το θεμα ειναι να μεινω ζωντανος μεχρι την 20η αγων. με ολα αυτα που μς συμβαινουν.οποτε αυτο που μενει ειναι η στηριξη απο τον κοσμο. και θα την εχουν.αυτος ο μηνας ειναι ο πθιο κρισιμος παρολο που δεν υπαρχει ντερμπυ. αν βγαλουμε τον δεκεμβρη με τις λιγοτερες δυνατες απωλειες που πιστευω οτι ανετα κανουμε ενα 4χ4 θα αναθεωρησουμε παλι τους στοχους μας και θα το δειτε.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ