Από κερκίδα το μόνο καλό την λέξη ΠΑΟΚ που σχημάτισαν με Πυρσούς..Αν και εμείς από την Α δεν το πήραμε γραμμή , μου είπαν από απέναντι ότι φαινόταν γαμάτα!
Μακάρι να υπάρχουν φώτο.
Τα μελη του φορουμ που με βγαλανε κομματια και ζαμπον γιατι εβλεπα πυρσους να σχηματιζουν ΠΑΟΚ, μπορουν να περασουν απο το σπιτι μου να παραλαβουν τις ρομπες τους
Πιείτε να ανοίξουν τα ματια σας ρε 
φιλε τα σεβη μου, γιατι κ γω σακουσα να το λες και γελαγα

για το ματς, η ομαδα με σχεδον την ποιοτητα της περσινης αξεχαστης σεζον καταφερε και πηρε το ματς με αυτο που οι νικητες λενε αερα της μεγαλης ομαδας και οι χαμενοι πουτανα ατυχια.
ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ, με την τεραστια καριερα, σε βγαλανε καποιοι μπακαφλοκο οταν σε ειδανε να παιζεις περυσι για πρωτη φορα μονο κ ερημο σεντερ φορ στα τυρια. μεγαλο γκολ 3 βαθμοι, η ποιοτητα σου εκανε τη διαφορα
χαλια η ομαδα δε βλεποτανε ωρες ωρες, λογικοτατο αφου με τις απουσιες που εχουμε στερουμαστε της απαιτουμενης ποιοτητας.
εχουμε παιχτες που ειναι για β εθνικη και δυστυχως ειναι σε θεσεις που ουτε καν μπαλαφα ηλιαδη μπορεις να βαλεις εκει
δε προσπαθω καν να σκεφτω με τι παιχτες θα κατεβει ο σαντος στα επομενα ματς. ο κοουτς εχει πολυ δυσκολη δουλεια, το βλεπω δυσκολο να παρουμε τους βαθμους που θα θελαμε απο τα επομενα ματς, αν γινει εγω θα βγαλω το καπελο πρωτα απο ολους στο σαντος. αν οχι, δε νομιζω οτι θα φταιει γιατι θα κληθει να βγαλει λαγους απο το καπελο
ο γκαρσια (τιμη κ δοξα κλπ...) αν τιμωρηθει θα σκεφτεται οτι η ομαδα μου θα χει χασει 2 απο τις 3 κολονες της (μουσλι κοντρερας) απο τραυματισμο κ μενα απο μπουνια....αυτο ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια