Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - τυρι 1 - 0 Κυριακη 23/11/2008 ώρα 19:00 novasports  (Read 6211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
κατι ακομα .πρεπει να κανουμε στην πλεον το 13-2-0 .πληρης αξιοποιηση της εδρας και θα δειτε την βαθμολογια αστο τελος. γιατι γνωμη μου ειναι οτ ιεκει χανουμε τους στοχους τα τελευταια χρονια. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ .πρεπει να πιστευουν οι αντιπαλοι οτι στην τουμπα ειναι παντα -3 . εκτος εδρας θα παρουμε τα ματς που πρεπει
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εγώ το βλέπω Χ (και δεν κάνω πλάκα ούτε το λέω για γούρια και παγούρια) και αυτό με δυσκολία, βάσει των αγωνιστικών δεδομένων.
Δυο μικρά σχόλια γι' αυτό. Αν ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φέρουμε την καταστροφή, δεδομένου ότι λογικά έτσι όπως μας κάθησαν τα πράγματα από τώρα και μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε κοιλιά, κατά πάσα πιθανότητα. Και λόγο απουσιών και λόγω καρτών και λόγω κούρασης των βασικών και αντικατάστασής τους από όχι ισοδύναμους αναπληρωματικούς και λόγω του ότι η ομάδα σχεδιάστηκε να φορτσάρει στο τέλος και και και

Με βάση τα παραπάνω εγώ ειλικρινά θα εκπλαγώ θετικά με την ομάδα και αν νικήσουμε το τυρί και κυρίως αν στην ερχόμενη πεντάδα αγώνων πάρουμε πάνω από 10 βαθμούς.

Αδερφε μου ειχα συμφωνησει αμεσως οταν το διαβασα και χαιρομαι πολυ που υπαρχουν τετοιες αποψεις, γιατι πρεπει πανω απο ολα να ειμαστε ρεαλιστες.

Προσωπικά είδα ένα ματς, όπως ακριβώς το περίμενα και από πριν. Αυτό που έμενε να δούμε είναι αν η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο. Δηλαδή αν μπορεί να κερδίζει με κάθε μέσο. Με μία ευκαιρία κτλ.
Το έκανε και πρέπει να το ξανακάνει, μέχρι να γυρίσουν όλοι πίσω και να αρχίσουμε να γκαζώνουμε. Έτσι τη σημερινή νίκη τη θεωρώ τη σημαντικότερη της σεζόν, μετά το διπλό στον ΟΦΗ, που άναψε τη σπίθα.

Ακριβως ετσι, ακομα και αν δεν κερδιζαμε, εγω δεν θα ημουν απογοητευμενος..Αλλα η νικη αυτη μας δειχνει οτι αλλαζουμε επιπεδο σαν ομαδα..

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όσους θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τη τιμή να ονομάζονται παίχτες του ΠΑΟΚ. Αλλιώς ας μας αφήσουν ήσυχους το καλοκαίρι.

Εγω ειμαι και ημουν ανεκαθεν κατα της αποδεσμευσης Ελληνων παικτων, αλλα καποιος μου θυμιζει πολυ Μαλαδενη. Ειναι ευκαιρια του τωρα να δειξει αν μπορει, αλλιως οχι το καλοκαιρι..αλλα το Δεκεμβριο κιολας τον πουλο. 300.000 ειναι αυτα...Και αυτο το λεω εγω, που οποιον φοραει την φανελα με το δικεφαλο τον στηριζω..κι ας ειμαι ο μονος. Δεν θα πληρωνουμε τις μαλακιες του Παρασχου.

Diego-4

• Guest
Καθήστε στον ΠΟΥΤΣΟ του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ..
Γαμώτυρα βρομερά μόνο ΠΟΥΤΣΑ...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ,
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ PABLO ΤΟΝ GARCIA.

Offline blue_eyes

• Βασικός
πρεπει να ηταν η χειροτερη μας εμφανιση φετος..ευτυχως δειξαμε χαρακτηρα κ πηραμε το ματς

απο τους κορυφαιους ο μαρκος αντονιο (το ελεγα συνεχως οτι τον αδικει ο Σαντος βαζοντας τον Μαλεζα), ο βερον και ο Ιβιτς (πολυ δουλεια στο κεντρο, αν και με λιγα λαθακια, πρωτη φορα τρεχει και παιζει τοσο παθιασμενα στην Ελλαδα τουλαχιστον)

ο αραμπατζης εκανε αρκετες κουρσες αλλα χωρις καμια ουσια και αμυντικα εδειξε οτι ειναι αδυναμος κρικος
ο χαλκιας οταν χρειαστηκε ηταν εκει
μαλεζας με λαθακια αλλα οχι το σοβαρο λαθος
σναουτσερ καλος αμυντικα (ειχε και 2 πτωματα να μαρκαρει) αλλα εκανε και αυτος λαθη με αποκορυφωμα την απιστευτη βλακεια με το πλαγιο
κονσεισαο ετρεξε αλλα χωρις ουσια
μπακαφλοκος ειχε παθος αλλα μονο το γκολ του βγηκε στο παιχνιδι
σβουρας ετρεξε μεχρι το 15' και μετα πεθανε..ελεος
μουσλι εδειξε κουρασμενος (και πως να μην ειναι) και ισως 2-3 εβδομαδες εξω με τον τραυματισμο του κανει καλο
λακης εκτος τοπου κ χρονου
αναστασακος μια απο τα ιδια
μπαλαφας ισως επρεπε να παιξει απο την αρχη και να παει ο μπακα αριστερα στο αδυναμο κρικο βεμπερ που δεν μπορεσε να εκμεταλλευτει σβουρας (και σαντος)

για το επεισοδιο με την αποστολη της λαρισας εχω να πω οτι μερικοι ξεφτιλιζουν τον συλλογο με τις βλακειες τους..η ηλιθιοτητα εχει και τα ορια της

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Η μεγαλύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Γιατί ήρθε μετά από άθλια απόδοση και όπως πήγαινε το παιχνίδι τελέιως ανέλπιστα. Εξαιρετικός ο Μάρκος Αντόνιο, κάλυψε πλήρως το κενο του κοντρέρας , κράτησε μόνος του την επίθεση της αελ στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ καλός και ο βερόν.
Απαράδεκτοι οι ίβιτς και κονσεισάο - και αγωνιστικά και σε συμπεριφορά. Ο πρώτος παραλίγο να μας αφήσει με 10 ο δε δεύτερος έχει καταντήσει καραγκούνης.
Το δε δίλημμα κωνσταντινίδης ή λάκης είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=συγχαρητηρια για την οικονομικη προσφορα στη μικρη κατερινα.μια κινηση που δειχνει οτι πλεον διοικηση-ομαδα-λαος ειμαστε πραγματικη οικογενεια.
2=mvp μακραν ο βερον.
3=χτες ηταν η πιο δυσκολη νικη μεχρι τωρα.κερδισαμε ενα παιχνιδι που ταν κομμενο και ραμενο στα μετρα του 0-0,κερδισαμε μια καλοστημενη ομαδα και κυριως κερδισαμε με παρα πολυ μετρια αποδοση.
4=επειδη χτες παλι μια αντιπαλη ομαδα εκανε αναφορα για δηθεν αδικια εις βαρος της,καλο θα ταν η διοικηση να κανει κινηση <<να κοψει το βηχα>> σ αυτα τα καραγκιοζικα που δημιουργουν κλιμα.γιατι ρε κακομοιρη ουζουνιδη,μπορει πραγματικα η φαση του γκολ να ξεκιναει απο οφσαιντ αλλα και τα δικα σ τα κλαδευτηρια δεν πηραν καρτα!!!
5=μπραβο στο λαο γιατι με τοσο κρυο και βροχη ηταν παρων ξανα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
μετα τον αγώνα αελ -οφη δεν δικαιουται η λαρσα να μιλαει για διαιτησία για ένα τουλάχιστον χρόνο, ακομα παντος περιμένω τον πηλαδακη να παρει θεση για τα επεισοδια με τον βάζελο ...........

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Το δε δίλημμα κωνσταντινίδης ή λάκης είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει.

χιλιες φορες ο Παντελης..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
και ενα αλλο βιντεακι απο την 4 μεσα τοτε που αναβουν οι πυρσοι
¨¨εσεις στα ντερμπυ-εμεις στην πλακᨨ

bagos1

• Guest
ξέχασα να πώ επιπλέον οτι τα τυριά δεν στείλανε παίκτη για να κάνει δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου πράγμα που μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία τους.  ακόμα αναφέρθηκε οτι τα τυριά χτυπούσανε ότι βρίσκανε μέσα στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να προκαλέσουνε μικροζημιές.  Τέλος ρε συ κώτσιε τι μαλακας εισαι ρε παιδάκι μου?? ειναι δυνατόν να λές στον Μπακαγιόκο θα το μετανιώσεις αυτό που έκανες?? Αιντε φορτώστε ενα φορτηγό με γίδια και ελάτε να μας................

Offline spartiatis

• Αλλαγή
για το αγωνιστικό μέρος δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πουμε απ όσα έχετε ήδη πει. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, ο Κωσταντινίδης έκανε ένα πολυ βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδι.
Για άλλη μια φορά (και δε περιμένω κάποια βελτιωση) η τηλεοπτική κάλυψη ήταν άθλια!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

για το επεισοδιο με την αποστολη της λαρισας εχω να πω οτι μερικοι ξεφτιλιζουν τον συλλογο με τις βλακειες τους..η ηλιθιοτητα εχει και τα ορια της
αδερφε οι καιροι ειναι δυσκολοι για τους οπαδους γενικα.δεν αποδειχτηκε απο πουθενα οτι αυτο εγινε απο δικους μας.οποτε ειναι λαθος
για μενα εμεις οι ιδιοι να βαζουμε νερο στο μυλο του καθε κομπλεξικου...no offence σε σενα.απλα επειδη το ακουσα και το πρωι
στην τηλεοραση το ποσο ευκολα κατηγορησε καποιος τους ΠΑΟΚτσηδες δεν θελω συνοπαδος μου να κανει το ιδιο.εκτος κι αν ξερεις κατι
παραπανω...

εγω σημερα τρεμω...τρεμω γιατι ειδα την ομαδα μου να εχει μεταλο.ΝΑΙ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

αυτα για χθες...απο το ματς με την γρια ;D

προσωπικα οταν με το καλο γυρισει ο κοντρερας διπλα του να παιξει ο μαρκος αντονιο.ο μαλεζας δεν εγινε ακομα αυτο που πρεπει...

επισης επειδη πολλοι που ειδατε το ματς απο την τβ και ειπατε για κακη λαρσα...εγω απο μεσα ειδα αλλα.η καλυτερη ομαδα μεχρι σημερα
που περασε απο την τουμπα.ισως να καταλαβα και λαθος.
υ.γ ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

υ.γ2 εγω φωναζα στον παυλο τον γκαρσια :D

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αδερφε οι καιροι ειναι δυσκολοι για τους οπαδους γενικα.δεν αποδειχτηκε απο πουθενα οτι αυτο εγινε απο δικους μας (...) απλα επειδη το ακουσα και το πρωι
στην τηλεοραση το ποσο ευκολα κατηγορησε καποιος τους ΠΑΟΚτσηδες

το ίδιο και στην ερα σπορ ... τα παιδιά της μαλαματίνας ξαναχτυπησαν και διαφορες άλλες πιπες που απορώ αν νοιώθουν έξυπνοι ή σπουδαίοι όταν τις λένε  >:(

Offline savage republic

• Βασικός
Πάντως άμα το έκαναν δικοί μας, δεν έχουν καμμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και - συνεπώς - δεν θέλω να θεωρούνται δικοί μας. Μεγάλη βλακεία. Σαν τζάμπα μαγκιά 15χρονου.

Offline blue_eyes

• Βασικός

αδερφε οι καιροι ειναι δυσκολοι για τους οπαδους γενικα.δεν αποδειχτηκε απο πουθενα οτι αυτο εγινε απο δικους μας.οποτε ειναι λαθος για μενα εμεις οι ιδιοι να βαζουμε νερο στο μυλο του καθε κομπλεξικου...no offence σε σενα.απλα επειδη το ακουσα και το πρωι στην τηλεοραση το ποσο ευκολα κατηγορησε καποιος τους ΠΑΟΚτσηδες δεν θελω συνοπαδος μου να κανει το ιδιο.εκτος κι αν ξερεις κατι
παραπανω...
φιλε γιαννιωτη σιγουρα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει απο την στιγμη που δεν πιαστηκαν οι ενοχοι να ξερουμε τι εγινε. Μπορει καποιος να πιστευει οτι ηταν και Βολιωτες. Δικαιωμα του αλλα εγω δεν μπορω να στρουθοκαμιλιζω και να μην γραφω αυτο που σκεφτομαι..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν θελω να ανοιξω κουβεντα στο τοπικ γι'αυτο...αυτο που σκεφτεσαι εσυ ομως ειναι ποινικο αδικημα και αφορα αυτους που το καναν.
ουτε βολιωτες ουτε τρικαλινοι ουτε γιαννιωτες και το κυριοτερο ουτε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν ξερεις εσυ κι εγω
αν το καναν.οποτε κανεναν απο τους παραπανω δεν μπορεις να κατηγορησεις.γιατι η μπαλα παιρνει πολλους που δεν φταινε...
ο καθενας ας λεει οτι θελει κι ας εχει οποια γνωμη θελει...σε φορουμ του ΠΑΟΚ ομως δεν μπορει να λεει δημοσια εικασιες και προσωπικες γνωμες...
καποιοι στοχοποιουνται και δεν φταινε...
τελος απο μενα

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
δε θελω να μιλησω για τα αγωνιστικα...θελω απλα να πω ντροπη στους μαλακες που κατεβασαν και πηραν τη σημαια πανω απο την 4...εκει που ειναι εκεινη η βλακεια σαν μπαλκονακι...κατι μαλακες με κατι χαζογκομενες κατεβασμα τη σημαια και δρομο...και συνολο 4-4α λειπουν 3....
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
δε θελω να μιλησω για τα αγωνιστικα...θελω απλα να πω ντροπη στους μαλακες που κατεβασαν και πηραν τη σημαια πανω απο την 4...εκει που ειναι εκεινη η βλακεια σαν μπαλκονακι...κατι μαλακες με κατι χαζογκομενες κατεβασμα τη σημαια και δρομο...και συνολο 4-4α λειπουν 3....εγω ετσι το βλεπω...ντροπη τους..γιατι ρε μαλακ α να παρεις τη σημαια του γηπεδου??δικια σου ειναι???
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline sabbath

• Αλλαγή
oxι απλως νομιζουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι δικος τους και οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν....απο κει ξεκιναει το προβλημα.....θεμα νοοτροπιας ειναι....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

apaoki13

• Guest
Ας μην προεξοφλούμε ότι το έκαναν ΠΑΟΚτσήδες. Και την άλλη φορά έγινε κάτι αντίστοιχο με την αποστολή του Πανιωνίου. Το ενδεχόμενο να πρόκειται για προβοκάτσια μου φαίνεται πολύ πιθανό ιδιαίτερα από τη στιγμή που στο λεοφωρείο βρισκόταν η ομάδα του προέδρου της σούπερ λίγδας.

Ο οποίος πρόεδρος βεβαίως βεβαίως πήρε πάσα για να επιτεθεί και πάλι στην διοίκηση:

«Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι μπορεί να είναι εκείνο που μας χωρίζει με την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πέραν της 90λεπτης διεκδίκησης της νίκης, ώστε να στερείται ακόμη και της στοιχειώδους ευαισθησίας, να καταδικάσει δημόσια την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της αποστολής μας κατά την αναχώρηση από την Τούμπα.

Η σοβαρότητα του γεγονότος δεν ορίζεται άλλωστε από τις συνέπειες, που δεν ήταν οδυνηρές λόγω της ψυχραιμίας του οδηγού μας, να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος χωρίς ορατότητα, παρά την ταχύτητα των 100 χλμ/ώρα σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Ορίζεται από το μέγεθος της ειλικρίνειας που πρέπει να επιδεικνύουμε απέναντι στο συνολικό αγώνα μας εναντίον της βίας, ο οποίος φυσικά κάθε άλλο παρά προάγεται με επικρότηση συνθημάτων περί τρομοκρατίας και άλλων πρακτικών, που με λύπη μας βλέπουμε διαχρονικά να νομιμοποιεί και σημαντική μερίδα του Τύπου. Απέναντί τους, προτείνουμε ως φωτεινό φάρο και παράδειγμα προς μίμηση τον κύριο Φερνάντο Σάντος, για την στάση του μέσα στα αποδυτήρια».

http://www.sport-fm.gr/article/155564