Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - τυρι 1 - 0 Κυριακη 23/11/2008 ώρα 19:00 novasports  (Read 6230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Argonath4

• Guest
Συνεργατης του ειναι,ιδιοκτησια του αν δε κανω λαθος ο σταθμος και η εφημεριδα.Ειχε ακουστει κιολας επι γουμενου οτι ηθελε τον ΠΑΟΚ.Φαινεται το κραταει μανιατικο απο το κλασιμο που εφαγε...

Σωστός, ο Ανδρώνης είναι ο ιδιοκτητης του Μετροσπορ και του P/Φ σταθμού... όπως επίσης και μεγαλομέτοχος του Μακεδονικού.

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ;

Offline tsag

• Αλλαγή
Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε σήμερα. Ελπίζω οι αναπληρωματικοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Άντε να δούμε.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline agraf

• Αλλαγή
όσο προχωράει η χρονιά θα έχουμε απώλειες, πρέπει όλοι οι παίκτες μας να δίνουν το 100%, ν ααποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, υπομονή και συνεχής προσπάθεια χρειάζεται. Και από εμάς το ίδιο.

MetroStar

• Guest
Δεν ξέρω γιατί αλλά για πρώτη φορά φέτος έχω ένα κακό προαίσθημα...

vatas

• Guest
εχω ενα εισιτηριο για την 4 οποιος το θελει ας με στειλει πμ να συναντηθουμε εξω απο την μπουτικ. 15 ευρω το δινω οσο το πηρα.

Athinaios--4

• Guest
Ρε φίλε Metrostar ακριβώς το ίδιο συναίσθημα έχω κι εγώ για σήμερα .
Ελπίζω όμως να μας το διαλύσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο .
Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό . Πρώτον γιατί με νίκη παραμένουμε 3 βαθμούς πάνω από τον βάζελο και δεύτερον γιατί ουσιαστικά το σημερινό παιχνίδι δείχνει τα αντανακλαστικά μας μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα .
Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι παίζουμε με την ομάδα του Πηλαδάκη...

makptol

• Guest
Δεν ξέρω γιατί αλλά για πρώτη φορά φέτος έχω ένα κακό προαίσθημα...

metro 0-3 ελεγες με γαυρο αλλα χασαμε οποτε σημερα λογικα ανετα κερδαμε.... :D

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Εγώ ένα κακό προαίσθημα έχω σε όλα τα match αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στην περσινή πορεία και εμφάνιση της ομάδας, που πέρσι δεν ήσουν σίγουρος για τίποτα! Αλλά όπως φαίνεται φέτος έχουν περάσει αυτά και δεν ξαναγυρίζουν. Για αυτό πάμε γερά σήμερα να πάρουμε το matchaki και καλό θα ήταν να μην έχουμε και άλλους τραυματισμούς...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
τι παθατε ολοι ρε παιδια με το κακο προαισθημα σημερα? ασος ειναι το ματς και προβλεπω πιο ευκολος απ'οτι περιμενουμε....ας κανουμε εμεις το καθηκον μας στην κερκιδα και το ματς δεν χανεται....

giannis80

• Guest
Άμα είναι να πάμε όλοι με κακά προαισθήματα στο γήπεδο και να μεταφέρουμε αυτήν την αρνητική προδιάθεση στην ΤΟΥΜΠΑ,την πουτσίσαμε.Κακά προαισθήματα άλλες χρονιές,εγώ φέτος την ομάδα την εμπιστεύομαι.

bouros

• Guest
....ας κανουμε εμεις το καθηκον μας στην κερκιδα και το ματς δεν χανεται....

Offline blue_eyes

• Βασικός
και εγω εχω ενα προαισθημα οτι θα ριξουμε 3..

τρικαλινε σου απαντησα και στο πμ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
K γω σήμερα Τούμπα... κανόνισα να έχω έξοδο από το στρατόπεδο για να δω τη ΠΑΟΚAΡΑ

ΠΑΟΚ ΓAΜΑ ΤΑ ΡΟΚΦΌΡ K ΑΣ ΈΧΕΙ K ΜΠΟΦΌΡ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
FORTSA ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Μας βλέπω πολύ χλωμούς αν δεν ξυπνήσουν οι παίκτες μας. Ένα ολόκληρο ημίχρονο όλοι είναι εκτός κλίματος!!! Παίξτε ψύχραιμα και με μυαλό γαμώ την τρέλα μου! 

Σάντος ξύπνα τους στα αποδυτήρια!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
όχι ρε πούστη, τραυματίστικε ο Μούσλι!!!!! Γαμώ την τύχη μου σήμερα.

Έλα ρε Αναστασάκο, γίνε ήρωας ρε αγόρι μου. Αυτή είναι η ευκαιρία σου...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

tilemachos

• Guest
τι επαθε ρε παιδια ο musli? δεν εχω nova το κερατο μου...

Offline tsag

• Αλλαγή
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ παντου!!!