Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Ανεπανάληπτη η γρήγορη κυκλωτική κίνηση που επιχείρησε...

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Μου θύμισες τα χρόνια του Λυκείου που φωνάζαμε Γαμήστε τους, Πηδήξτε τους, Περίκυκλώστε τους....

GeorgT

• Guest
Ο diogo ορμάει ακριβώς μετά τη μπουνιά του Γκαρσια (η μάλλον τον σκουντανε κ τη κάνει σαν πάπια):

eptalofitis

• Guest
Έλα ρε τώρα... μόνο τα κλάματα μπροστά στον Κάκκο που δεν έβαλε. Κατόπιν εορτής όλοι μάγκες είναι... κ ο Χαλκιάς έτρεξε να δώσει κλωτσιά στον κοβάσεβιτς αλλά δεν ήθελε να αφήσει ακάλυπτη την εστία.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ÔæÜìðá áó÷ïëïýìáóôå ìå ôïí alitakisss4.
(êé åóõ ïìùò ðïõ ôïí èõìçèéêåò 3 óåëéäåò áñãïôåñá.....)  ;)

Äåí íïìßæù íá õðÜñ÷åé ïìÜäá ìå ôüóïõò óõíäÝóìïõò ðáãêüóìéá êáé ü÷é ìüíï, üðùò ôïõ ÐÁÏÊ..

Áí èÝëåéò åóý íá ðéóôåýåéò ðùò ç ïìÜäá óïõ Ý÷åé 10,000,000 ëáü ìðïñåßò íá ôï ðéóôåýåéò..
ÌÏÍÏ ìçí ôï ðåéò óå Gay áõôü ãéáôß èá óå öáóêåëþóåé êáé èá áðïñåßò ôïí ëüãï ðïõ ôï Ýêáíå.
¼ôáí èñÝøïõíå ôá áñ÷ßäéá óïõ êáé áíÝâåéò óôçí Ðüëç ìáò íá äåéò áãþíá óôïí Íáü êáé ìå 1,000 ü÷é 7,000 êüóìï, ôüôå Ýëá üôáí âãåéò áðü ôï íïóïêïìåßï êáé ðåò ìáò åíôõðþóåéò.. Óôåßëå êáé êáìßá öùôïãñáößá áðü ôçí 4 ãéá íá äïýìå áí âãáßíïõìå êáëÜ..

Åßìáé êáèáñÜ Áíôéïëõìðéáêüò áðü ìéêñü ðáéäß..
Ï ëüãïò… Ïé ïðáäïß ôïõ gay óáí ôïõ ëüãïõ óïõ êáé ôï êáèåóôþò ðïõ åðéêñáôåß êáôÜ ôéò ÏìÜäåò ôéò Ìáêåäïíßáò êáé ôïõò êáôïßêïõò.
Íá ãáìÞóù êáé ôçí ðïõôÜíá ôçí åëëÜäá ðïõ æù êáé ôï êïëïêñÜôïò ôï ÷ïõíôéêü ðïõ ìáò êõâåñíÜåé..
Ðïõ áäéáöïñåß ðëÞñùò ãéá ôï ôé ãßíåôå ìå ôï óêïðéáíü êáé ôçí Ìáêåäïíßá ìáò êáé âëÝðåé  üëïõò ôïõ áèçíáßïõò óå êÜèå áãþíá íá öùíÜæïõíå êáôÜ ôéò Ìáêåäïíßáò ÷ùñßò íá êÜíåé ôßðïôá..
ÁëëÜ åßóáé ôüóï ìéêñüò ðïõ ìå áõôÜ ðïõ ãñÜöïõíå ïé öõëëÜäåò óáò êáé áõôÜ ðïõ áêïýò áðü ôïõò Gay Ý÷åéò ÷Üóåé ôá ìõáëÜ óïõ..
Áí ôá óêüðéá ãßíïõíå Ìáêåäïíßá ôüôå íá äåßôå ôé ôóïýîéìï èá ðÝóåé åêåß êÜôù…

Êáé ðïõ äéÜâáóá áõôÜ ðïõ Ýãñáøåò êáé ðïõ áó÷ïëïýìáóôå ìáæß óïõ, áîßá óïõ äßíïõìå êáé ðïëý ìÜëéóôá..

ÅËÁÔÅ ÑÅ ÌÏÕÍÉÁ ÅÄÙ ÐÁÍÙ ÁÍ ÅÑ×ÅÔÁÉ ÁÑ×ÉÄÉÁ ÊÁÉ ÁÖÇÓÔÅ ÔÁ ËÏÃÉÁ…

Ç ÌÁÊÅÄÏÍÉÁ ÈÁ ÅÐÑÅÐÅ ÅÄÙ ÊÁÉ ×ÑÏÍÉÁ ÌÅÔÁ ÔÇÍ ÔÏÓÇ ÁÄÉÁÖÏÑÁ ÁÐÏ ÔÁ ËÁÌÏÃÉÁ ÔÇÓ ÁËÂÁÍÏÐÁÊÉÓÔÁÍÉÊÇÓ ÁÈÇÍÁÓ ÍÁ ÃÉÍÅÉ ÅÍÁ ÎÅ×ÙÑÉÓÔÏ ÊÑÁÔÏÓ…
ÃÉÁÔÉ Ç ÌÁÊÅÄÏÍÉÁ Å×ÅÉ ÉÓÔÏÑÉÁ ÑÅ ÌÏÕÍÉÁ ÔÇÓ ËÁÓÐÇÓ ÊÁÉ ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÔÇÍ ÓÅÂÏÍÔÁÉ..

ÃÁÌÙ ÔÏ ÊÑÁÔÏÓ ÌÏÕ ÃÁÌÙ..

Ãéá ôï ìüíï ðïõ íéþèù ðåñÞöáíïò ðïõ åßìáé ¸ëëçíáò, åßíáé ïé áãþíåò ðïõ ãßíáíå êÜðïôå êáé ï ÐÁÏÊ, ãéá ôßðïôá Üëëï óå áõôÞ ôçí ðïõôÜíá ÷þñá ðïõ óõíå÷ßæù íá æù..

« Last Edit: November 18, 2008, 12:31:46 by BillYpoglwssioS »
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

bouros

• Guest
+1000 απο μενα αδερφε.το σκεπτικο σου καλυπτει και το δικο μου κατα 1000% οσον αφορα το θεμα της Μακεδονιας μας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αν το παμε τσακαλια  μ'αυτη την λογικη κι εγω εδω περα θα ηθελα την ηπειρο ξεχωριστο κρατος.
νομιζω οτι ολα αυτα ειναι ασχετα με τον ΠΑΟΚ την λογικη του και την ιστορια του...
υ.γ τα σκουληκια επι 40 λεπτα σε φωναζαν τουρκο το σαββατο...δλδ πρεπει να γινει ξεχωριστο κρατος η θεσσαλονικη εκτος της γειτονιας;

bagos1

• Guest
καλά η γειτονιά έτσι και αλιώς λειτουργεί σαν ένα ημι αυτόνομο καντόνι σαν τα καντόνια της ελβετίας. έτσι και βγεις έξω απο αυτό με κασκόλ τζιζζζζζζζζζζζζ

Offline petrov

• Αλλαγή
Σας παρακαλώ, όποιος έχει την φάση με τον Γκαρσία σε φωτογραφία, όχι σε βίντεο, ας στείλει ένα σήμα.

Offline Suicidal

• Βασικός
Παρακαλω

gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
Σας παρακαλώ, όποιος έχει την φάση με τον Γκαρσία σε φωτογραφία, όχι σε βίντεο, ας στείλει ένα σήμα.

τσίμπα:

εντιτ: ολα τα λεφτα ο Σναουτσνερ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
όποιος διαβάζει σήμερα τις εφημερίδες της αθήνας μόνο εμμετό θα μπορούσε να κάνει ,και μετά από αυτό εγώ που όταν αγόραζα εφημερίδα ήταν αθηναϊκή ποτέ ξανά δεν θα δώσω ευρώ στους χαμουτζήδες . Και δεν περίμενα από το φως και τον πρωταθλητή να κρατήσουν ίση απόσταση από τα γεγονότα αλλά κάτι σπορτντέυ κάτι γκολ κάτι εξέδρες διάλεξαν να πάνε με το μέρος του γατιού. Φαίνεται ότι τα δύο σπασμένα δόντια του δικού μας παίκτη τα έσπασε ο μπάτης που φύσαγε στο φάληρο. Εγώ πλέον απαιτώ από τις δικές μας εφημερίδες τα ίδια προκλητικά πρωτοσέλιδα και να προειδοποιήσουν τα γατιά του θρήνου που κ΄'ανουν τώρα μαγκιές ότι αν στο μάτς με τον βάζελο κάνανε μια ώρα και ένα τέταρτο να πάνε στο γήπεδο στον δεύτερο γύρο στην τούμπα θα έρθουν μόνο με ελικόπτερα ή θά πέσουν από C-130 με αλεξίπτωτο και θα τρώνε ξύλο από το αεροδρόμιο , εκεί να δούμε αφτόν που ντεμέκ κράτησε ο αβράαμ ενω στο πρωτοσέλιδο της γκολ αυτός ο μάγκας κρατάει τον αβράαμ. Πάντως ένα καλό που κάνουν με τις βλαχομαγκιές <<εκτος ρινγκ>> είναι να ζήσουν την κόλαση στον δεύτερο γύρο όπου στα αποδυτήρια αντι για πάγκους να κάθονται θα έχει κάκτους μην πώ μαύρες πούτσες.
ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ GAY KAI ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩς ΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.  ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!!! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ Ή ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ή ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

GeorgT

• Guest
το μόνο πρωτοσέλιδο δημιουργεί ένα κλίμα για το ματς της τουμπας ειναι της ΑΜΘ

τα σπορ του βορρά το παίζουν πιο αντικειμενικοί:

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
áí ôï ðáìå ôóáêáëéá  ì'áõôç ôçí ëïãéêç êé åãù åäù ðåñá èá çèåëá ôçí çðåéñï îå÷ùñéóôï êñáôïò.
íïìéæù ïôé ïëá áõôá åéíáé áó÷åôá ìå ôïí ÐÁÏÊ ôçí ëïãéêç ôïõ êáé ôçí éóôïñéá ôïõ...
õ.ã ôá óêïõëçêéá åðé 40 ëåðôá óå öùíáæáí ôïõñêï ôï óáââáôï...äëä ðñåðåé íá ãéíåé îå÷ùñéóôï êñáôïò ç èåóóáëïíéêç åêôïò ôçò ãåéôïíéáò;

Ìüíï ðïõ ôá óêïõëÞêéá æïýíå óôçí ßäéá ðüëç ìå ìáò, áðü åêåß êáôáëáâáßíåéò ÐÏÓÏ ìõáëü Ý÷ïõíå üôáí ìå ôï íá áðïêáëïýí ôïí ÐÁÏÊôóÞ Ôïýñêï, óôçí ïõóßá áõôïáðïêáëïýíôáé êáé ïé ßäéïé ôïýñêïé. Êáèþò üôáí ïé äéêïß ìáò Þñèáí áðü ôçí Ðüëç, èá Þôáí êáé êÜðïéïé äéêÞ ôïõò ìáæß… Áðëþò ôá óêïõëÞêéá ðüóï ìõáëü ìðïñåß íá êïõâáëÜíå ìáæß ôïõò;;

Ãéá ôçí ¹ðåéñï äåí Ý÷åé ãßíåé ôüóï ìåãÜëïò íôüñïò, åêôüò áðü êÜðïéåò, åëÜ÷éóôåò öïñÝò êáé åßíáé êÜôé ðïõ ôï áíôéìåôùðßæïõíå áìÝóùò (íïìßæù).

Ãéá ôçí Ìáêåäïíßá ôï èÝìá êñáôÜåé ÷ñüíéá êáé åßíáé ó÷åäüí ðÜíôá óôçí åðéêáéñüôçôá ÷ùñßò ïõóéáóôéêÝò áëëáãÝò ðåñéìÝíïíôáò ÐÁÍÔÁ ôïí ôñßôï íá ìáò äþóåé ôçí ëýóç-ðñüôáóç.
ÔÝëïò ìå áõôü ãéáôß ôï ãõñíÜìå áëëïý ôï èÝìá.

(êé åóõ ïìùò ðïõ ôïí èõìçèéêåò 3 óåëéäåò áñãïôåñá.....)

Å ôé íá êÜíù…ÄéÜâáæá ó÷üëéá áðü ôï ôÝëïò êáé åß÷á ðåñéÝñãåéá…
ÐÜíôùò ãåëÜóáìå êáé ëéãÜêé.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

fatal_invasion

• Guest
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=26261

Ντιόγκο:
"Τρελάθηκα, δεν μπορούσα να πιστέψω τί είχε κάνει. Θόλωσα και για αυτό έτρεξα κατά πάνω του. Ευτυχώς που με κράτησαν ο Αβραάμ και ο Τζόλε γιατί αλλιώς δεν ξέρω και εγώ τι θα είχα κάνει. Τελικά ηρέμησα γρήγορα, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Στο μυαλό μου είχα μόνο τη νίκη και χαίρομαι πολύ που κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άσε μας βρε Λούσι με τις βλακείες σου να πούμε.

Offline savage republic

• Βασικός
Τον Ευγένιο Τριβιζά τι τον έχει; Λογογράφο; Γιατί τέτοια παραμύθια μόνον αυτός γράφει. Τσου ρε μαμάκια, που έτρεξες και κατά πάνω του. Μακρυά του έτρεχες, άλλο που έπεσες πάνω στη γροθιά του. Ουα ουά, μαμά κακά.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο diogo ορμάει ακριβώς μετά τη μπουνιά του Γκαρσια (η μάλλον τον σκουντανε κ τη κάνει σαν πάπια):

http://www.youtube.com/watch?v=kZOBL2ZrGto

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=26261

Ντιόγκο:
"Τρελάθηκα, δεν μπορούσα να πιστέψω τί είχε κάνει. Θόλωσα και για αυτό έτρεξα κατά πάνω του. Ευτυχώς που με κράτησαν ο Αβραάμ και ο Τζόλε γιατί αλλιώς δεν ξέρω και εγώ τι θα είχα κάνει. Τελικά ηρέμησα γρήγορα, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Στο μυαλό μου είχα μόνο τη νίκη και χαίρομαι πολύ που κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

:a1006:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

KWSTAKIS

• Guest
ρε φιλε θασσιτη τι ειναι αυτα που γραφεις; :'(
μη μπερδευετε τετοια θεματα με τα ποδοσφαιρικα!!!
ασε εχουν που εχουν κατω κολονοοτροπια μην αποκτησουμε και εμεις και καταντησουμε να γινουμε η αθηνα του βορρα!! γιατι εκει παει το πραγμα!! γαμισε τα!εδω εχουμε μακεδονες υπουργους πρωθυπουργους και δεν κουνιεται φυλλο!!αστο γιατι θα παει αλλου η συζητηση!! ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
δεν κάλεσαν τον πουτάνας γιο αλλα μονο τον Γκαρσία....ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΝΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

trelos sporos

• Guest
ειδε κανεις τι πανο σηκωσανε οι γαυροι για μας στην αρχη?

Δεν χρειάζεται να γραφτεί εδώ μέσα, όποιος θέλει ας σου απαντήσει με πμ.
« Last Edit: November 18, 2008, 20:33:34 by tsakalaki »

Offline savage republic

• Βασικός
δεν κάλεσαν τον πουτάνας γιο αλλα μονο τον Γκαρσία....ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΝΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
+ 100000000000000000000000000000