Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
Και στη φάση που τραυματίστηκε ο Ίβιτς, στο β', είναι δεύτερη κίτρινη στον Άντζα. Μαρκάρισμα από πίσω στο γόνατο. Και μετά χαρίστηκε και στον Αραμπατζή.

Offline bozik

• Αλλαγή
πρέπει να περάσουν στα ψιλά τα επεισόδια στη λάρισα...το σύστημα δουλεύει μια χαρά...αλλα δυστυχώς και οι δημοσιογραφία της πόλης μας...συμμετέχει στο παιχνίδι τους....και κάτι ακόμη....ΓΑΎΡΟΙ ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ...είπε ο Γκαρσία και του την έκατσε...τα λέμε με τα γατάκια σας τους παίκτες στην τούμπα....αφού οι οπαδοί σας μονο με στρατό της αστυνομίας...και έξω από τα σπίτια τους -μάγκες.....του κόλου απόγονοι του στόλου.....γαμώ της μάνες σας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

giannis80

• Guest
Διαφωνώ με το mail του egoist πέρι ήθους και πολιτισμού και θα το πάω στο άλλο άκρο.Για μένα,η 11αδα είναι Η ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ,H ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ .Και απονέμω ρόλους:
ΔΟΝ,το αφεντικό, ο μανάβης της γειτονιάς με τα δισεκατομύρρια των καταθέσεων ο Σάντος.
ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΑΚΙΑ,να κρατάνε τα μπόσικα,να σφυρίζουν όταν πλακώνουν μπάτσοι και εχθροι ο ψηλός,ο κοντός και ο όμορφος (μαλεζάς,σνάουτσερ,δάρλας)
ΚΟΝΣΙΛΙΕΡΙ,σύμβουλος σε νομικά θέματα,δοσοληψίες με υπηρεσίες,διπλωματικά ραντεβού και τα ρέστα ο κοντρέρας.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ο μπουκαδοράκος που θα απασχολεί 10 αντιπάλους,θα χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν,θα τον κυνηγάνε αλλά δεν θα τον φτάνουν επειδή είναι γρήγορος,αυτός που θα δημιουργεί το μπάχαλο και αντιπερισπασμό για να δρουν οι υπόλοιποι,ο βιερίνια.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,αλλά σε σχετικά εύκολες αποστολές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών (στο δρόμο,έξω απο δικαστήρια,σε μαγαζιά κτλ),ο κονσεισάο με τον ζλάταν.
ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑ ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΑ, λόγω χρώματος θα πετάγεται απο την γωνία εκεί που δεν τον περιμένουν και απλά θα χαμογελάει για να φαίνεται μόνο η ασπρίλα από τα δόντια για να τρομάζουν οι αντίπαλοι στη θέα,ο μπακαγιόκο
ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ,αυτοί που περισυλλέγουν τα πτώματα των αντιπάλων μετά την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου,που θα φροντίζουν να μην αφήνονται ίχνη, βερόν με ίβιτς.
Και τέλος, ο άνθρωπος που θα μπουκάρει στην καρδιά της αντίπαλης φαμίλιας,μέσα στην έδρα του αντιπάλου,στις πιο δύσκολες αποστολές για να καθαρίζει τον πρωτοπαλίκαρο του αντίπαλου ΔΟΝ,που θα τα κάνει όλα λαμπόγιαλο και θα αποχωρεί σαν κύριος, ο τεράστιος Πάμπλο.
Φίλε μου egoist,συγγνώμη αλλά δεν μπορώ άλλο ήθος και πολιτισμό.Θέλω μαφιόζικες κινήσεις εναντίων αντιπάλων.

Offline PAOK-1965

• Αποστολή
  • **
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τελικά είσαι φλώρος είσαι και βλάκας. 10 εκατομύρια γαύροι απο που βρε ανόητε; Έκτος και εαν όλοι οι έλληνες, γριές, νέοι, γέροι, ΠΑΟΚτσήδες και απόγονοι του στόλου είναι οπαδοί του καρπαζοεισπράκτωρα της Ευρώπης. Αν πάρετε πρωτάθλημα φέτος πάλι στα χαρτία θα το πάρετε. Πολύ σας χαίρομαι, τέτοια πρωταθλήματα να μας λοίπουν. Άκου 10 μύρια λες και είμαστε Κινέζοι.

Offline bozik

• Αλλαγή
μάλλον θα βάζει και τους ναυτικούς του στόλου...e πιτσιρίκο...αυτοί σικάγο μπούλς είναι....το gay-ούτε που τον ξέρουνε...τις μάνες σας έμαθαν για μερικές νύχτες  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Φίλε giannis80, εγώ είμαι απλός φίλος της οικογένειας. Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς. :-X Ας μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις για το ποιον της οικογένειας. Έχει προσφέρει τόσα στον πολιτισμό και - συγκεκριμένα - στον αθλητισμό, που είναι κακόβουλη υπερμεγένθυνση μίας λεπτομέρειας η διανομή ρόλων που τίθεται. Ας μετρήσουμε και το τι απομένει να προσφέρει. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πορεύεται εν αλληλεγγύη (όπως δείχνει και το προηγηθέν παράδειγμα και η ανάλυση του βίντεο), τηρώντας τα χριστά ήθη και τη μέγιστη των εντολών του λαού μας: Κάλυψε τον κώλο σου και τις δουλειές των δικών σου.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ρε flore alitakisss4 ποτε ήρθες στην τούμπα 7 χιλιάδες ? βλάκα ούτε ψέματα δη ξέρεις να λες βάλε extra 3 και δες κάνα τσουκαλά και φάε τον papa k si κορόιδο βγάλτε k καμια φανέλα όπως αυτές που σας κάνει δώρο ο πέτρος k παίξτε το οπαδοί λες τον ΠΑΟΚ ομάδα του δημοσιου ? πως κομπλεξικός μπορεί ναθα s είσαι ? σου χουν χαρίσει ποσα εκατομμύρια η μεγαλυτερη χορηγία σου είναι κρατική k μιλάς ? να μην μιλήσουμε για το κοκαλισκακι τελικά εσείς οι gay είστε πολλοί ζώα για αυτό όπου θα σε βρίσκω θα σε ξεπατώνω THE END..

peris518

• Guest
μάλλον θα βάζει και τους ναυτικούς του στόλου...e πιτσιρίκο...αυτοί σικάγο μπούλς είναι....το gay-ούτε που τον ξέρουνε...τις μάνες σας έμαθαν για μερικές νύχτες  ;D
:notworthy:

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
διαβαστε τι λεει η μυξα:

«Ευτυχώς που με συγκράτησαν»

Εχει πλέον συνηθίσει να δέχεται τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων, ακόμη και τα αντιαθλητικά σε μερικές περιπτώσεις, κρατώντας πάντα την ψυχραιμία του. Το βράδυ της Κυριακής όμως «θόλωσε». Πώς άλλωστε να μην «τρελαθεί» έχοντας δεχτεί μπουνιά από τον Πάμπλο Γκαρσία. Γι' αυτό και ο Ντιόγο, περί ου ο λόγος, έγινε έξαλλος και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν σηκώθηκε από το έδαφος ήταν να ορμήξει στον Ουρουγουανό.

«Τρελάθηκα, δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχε κάνει. Θόλωσα και γι' αυτό έτρεξα κατά πάνω του. Ευτυχώς που με κράτησαν ο Αβραάμ και ο Τζόλε γιατί αλλιώς δεν ξέρω και εγώ τι θα είχα κάνει» μας είπε ο Βραζιλιάνος άσος  :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&tag=7713&pubid=1510622

καλα που σε συγκρατησαν ρε μυξα γιατι τωρα σε εβλεπα να κανεις δηλωσεις απο το κρεβατι κανενος νοσοκομειου και να κλαιγεσαι....α και μην ξεχνας...στο ματς της ΤΟΥΜΠΑΣ δηλωσε τραυματιας αλλιως φορα παμπερς κι ελα...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ντιογκο: θα φωναξω την μαμα μου και θα σας γαμησει, την εχετε δει να γαμαει; παιρνει κατι ΠΙΠΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ  ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Suicidal

• Βασικός

«Ευτυχώς που με συγκράτησαν»

«Τρελάθηκα, δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχε κάνει. Θόλωσα και γι' αυτό έτρεξα κατά πάνω του. Ευτυχώς που με κράτησαν ο Αβραάμ και ο Τζόλε γιατί αλλιώς δεν ξέρω και εγώ τι θα είχα κάνει»

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.........
και είχα πάλι κάτι νεύρα πρωινιάτικα, μέχρι που διάβασα αυτό....
Να σε πω εγώ ρε τι θα είχες κάνει αν δεν σε "κρατούσαν" ?

Πλαστική.....

A, και που είσαι μπασταρδάκι ? ΠΟΙΟΣ avraam ρε χτικιό και ΠΟΙΟΣ τζόλε ρε ? :lol:
Εγώ σε είδα στα 5 μετρα από τον Pablo που διπλωνόσουνα
πιάνοντας το στομάχι σου ρε Picachu με μπούκλες !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Ypoglwssios...Μπορεί! αλλα αυτός κάνει πρωτοσέλιδα ενώ εσύ προσπαθείς να προστατέψεις ένα "καταδικασμένo" ήδη για τους άλλους παίκτη!

μεγάλες ισορροπίες λέμε! έχει γίνει γαργάρα η αγκωνιά του σπόρου και μιλάμε μόνο για την ευθύνη (όποια) του Pablo!

Edit Billys: enjoy it, if you can't avoid it ! Φτάνει πια το έλκος στο στομάχι μου....
« Last Edit: November 18, 2008, 09:04:39 by BillYpoglwssioS »

Offline nik

• Αποστολή
  • **
γεια σου ρε διογο μαγκα λεμε!
με αυτα που λεει θελω να τον δειρω και εγω
βλαχοβραζιλιανε
ΠΑΟΚ παντου!!!

bagos1

• Guest
Καλά θα μας τρελάνει ο οικοδόμος απο την βραζιλία?? τι με συγκράτησαν λέει που κρυβότανε πίσω απο τον Άντζα και ο παμπλίτο ξέσπασε σε κυνηγητό στον ντουντου, ρε τον κωλόφλωρο που εκ του ασφαλούς λέει ότι του κατέβει να δώ στο μάτς της τουμπας τι θα σκαρφιστεί για να μην κατέβει γιατι δεν τον βλέπω καν να προλαβαίνει να αλλάξει στα αποδυτήρια.  είναι το χαρακτηριστικό είδος θρασύδηλου μαμάκια, σιγά ρε μην στείλεις και την μανα σου να αρχίσει τον πάμπλο στην τσαντιές παλιόφλωρε

Offline t.b

• Αλλαγή
Συγκρατήστε το μωρό θα μας την πέσει
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Όντως ευτυχώς που τον κράτησαν γιατί έτσι και τον άφηναν τώρα θα ήταν στην εντατική!!
Μαγκα diogooooo, ευτυχώς σε κράτησαν!!!!

GeorgT

• Guest
Τάσος Κάκος. Ο Κερκυραίος ρέφερι, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα τη γροθιά του αμυντικού μέσου του ΠΑΟΚ, είδε στην τηλεόραση τη φάση, και αμέσως μετά τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Ωχ, τί έκανε αυτός; Τί κόκκινη, πιστόλι θέλει...

http://www.sport24.gr/html/ent/901/ent.261901.asp

φοβερή δήλωση ελληνα διαιτιστη (οπως λέει κ ο ογκουνσοτο)!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Είναι αλήτης ρε ο διόγο, γαλουχήθηκε στη μαγκιά και την αλητεία στο χατζικυριάκειο και τα καμίνια...  :lol: :lol: :lol:

Α ρε πούστηδες να σας δω στην Τούμπα πόσο "μάγκες" θα είστε! Τρέλα σας πουλήσαμε μέσα στο σπίτι σας μουνάκια!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ποιός Βραζιλιάνος ρε; Αυτός ίδιος γύφτος είναι. Θα μπορούσε να ήτανε ξάδερφος του Παϊτέρη. Μάλλον από κανένα Δενδροπόταμο τον πήρανε και μας τον πλασάρουν για Βραζιλιάνο.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Λες να'ναι κάνα ανίψι του τεν κάτε...;  :lol: :lol:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά εκτός από το ότι συγκράτησαν τον γυφτάκο και ο ντουντού παραλίγο να δείρει τον γκαρσία. Ανεπανάληπτη η γρήγορη κυκλωτική κίνηση που επιχείρησε.....κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ