Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11999 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
έλα μωρέ τα ίδια θα πε και στον 36άρη καραφλό....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
δεν ξέρω τι είδατε εσείς αλλα εμενα η ΠΑΟΚAΡΑ μου άρεσε πολύ
συνεχεια κάτω τα κεφαλια και δουλειά πολύ δουλειά
ακόμα έχουμε δρόμο
όσο κοστίζει ο μπελούτσι μια αλλαγή του γαύρου κοστίζει όλος ο ΠΑΟΚ
ι ομαδα" έδειξε χαρακτήρα και έχασε έναν αγώνα με το κατεστημένο γαύρο στα σημεία
θα "μπορουσαμε" να λέμε το ένα και το άλλο αλλα δεν έχει καμια σημασία
πάμε παρακάτω
ο κακός πολύ καλός
αυτός ο ntogio αν κλαψούριζε έτσι αγγλία ,ιταλία η ισπανία θα τον είχανε να καθαρίζει πάγκους
 στην ελλάδα όμως η δημοσιογράφοι τον έχουν κάνει 8eo

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε αδερφια με κανετε να νιωθω κομπλεξικος και γραφικος...οχι και ευνοικη η διαιτησια...που ο ντιογο το χορταρι το περασε για την κοπα καμπανα
και ηταν σε καθε φαση κατω...ακομα και οταν μπορουσε να συνεχισει και να βγει τετ-α-τετ αυτος επεφτε.

οσο για το ματς πρεπει να μαθουμε να μην χαιρομαστε οταν χανουμε...ουτε και να λυπομαστε.στα @@ μου οτι επαιζα με τον γκεη.εχασα αρα δεν χαιρομαι
γιατι;πρεπει να μαθουμε να ζηταμε περισσοτερα απο αυτα που βλεπουμε.χωρις βεβαια να τα γαμαμε ολα επειδη δεν τα βλεπουμε...σαν τους
παικτες του γκεη που ακομα και στα οφθαλμοφανη διαμαρτυροταν.ετσι και εμεις.καλος ο ΠΑΟΚ σημερα;οχι κακος γιατι εχασε...ελπιζω να με καταλαβαινετε.
επισης ο ΠΑΟΚ αυτος εχει στοχο αυτο που θελω.εμενα στο μυαλο μου καρφωνονται ιδεες ετσι και ερθουν
δυο παικτες στα ακρα τον γεναρη.συν τον βιερινια ειμαστε πληρεις απο κει και αντε γεια λακη και παντελη...
αν γινει αυτο τοτε θα δουμε μεχρι που μπορουμε να φτασουμε.μονο νικη με τυρι αν και το ματς ειναι παλουκι χωρις γκαρσια
το κυριοτερο ειναι οτι η ομαδα δεν εχει δειξει μεχρι σημερα ποιο ειναι το ταβανι της.αρα οσο ζω ελπιζω...
και για να μην ξεχνιομαστε..στοχος του ΠΑΟΚ ειναι μονο το πρωταθλημα...μεγιστε PAOKCURE.

υ.γ για τους τραυματισμους ιβιτς κοντρερας μαθαμε τπτ;
υ.γ2 λετε μετριος ο κοντρερας.απο οταν βγηκε απο το γηπεδο πεσαμε μια κλαση κατω.εχει προσωπικοτητα και ειναι αναντικαταστατος σ'αυτο...

Nikolas67

• Guest
Συνεχίζουμε...μεγάλος παίκτης ο Γκαρσία και θα μας λείψει...ο Κοντρέρας έχει χαθεί λίγο...τον ματιάξαμε?
Αν είμαστε σοβαροί όπως σήμερα στα μάτς με τους μικρούς που έρχονται τότε θα είμαστε ψηλά....
Και προς επιβεβαίωση ότι η ομάδα είναι σε σωστά χέρια με ρεαλιστικούς στόχους, παραθέτω αυτό που είπε ο Ζήσης για την ομάδα και που για εμένα συναίβει σήμερα...Η επιθυμία που έχω είναι να έρθει η στιγμή που θα κάθεσαι ήρεμος πριν από την έναρξη του ματς και θα έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Που θα ξέρεις ότι ακόμα κι αν χάσεις το ματς, θα χάσεις επειδή ήταν καλύτερος ο αντίπαλος ή επειδή δεν είχες τύχη». Έτσι Ζήση και μαγκιά σου που το πετυχαίνεις... :thumbok:

mpougatsas

• Guest
Εντάξει δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι..χάσαμε τη συγκέντρωση μας σε μια φάση λίγο πριν το 45.. βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.. και τελικά χάσαμε.. ε, και;; τι να λέει;; σιγά τ άυγά.. θα τους πάρουμε εδώ μέσα και δεν τρέχει κάστανο.. είμαστε ακόμα δεύτεροι με 4 βαθμούς διαφορά απ΄τους διώκτες μας και έχουμε και σχετικά εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.. στήριξη στην ομάδα.. όλοι στο γήπεδο την κυριακή.. και η ζωή συνεχίζεται.. ΠΑΟΚ σε χαρές και σε λύπες
                  ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!! ΟΟΟ!! ΟΟΟ!!

soumpasiotis

• Guest
come on den peirazei...i proti itta tha erxotan...irthe tora..pame me larissa..kai thelo sold out na parou n k oi paixtes grammi to emeis mazi gia mia zoi aite aite dikefale.........gamo tin trela mou san megali paraskeui eimai...

Callahan

• Guest
Η διαιτησία ήταν καλή μην τρελένεστε. Μπράβο στον φαλακρό 50-50 στο καραϊσκακι. Δεν το περίμενα, για να πω την αλήθεια, αλλά πήγε καλά και του το αναγνωρίζω.

antongio

• Guest
Μπραβο στα παιδια!επαιξαν ολοι τους καλα!
Δυο λαθη καναμε και τα πληρωσαμε και τα 2!παμε παρακατω...

Athinaios--4

• Guest
Πάμε παρακάτω! Το παιχνίδι τελείωσε και πάμε παρακάτω . Δεν έχεις από την αρχή του πρωταλήματος σίγουρη τη νίκη στο καραισκάκη . Εκεί θα χάσουν όλοι οι αντιπαλοί μας . Άρα συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό .

Offline blue_eyes

• Βασικός
καταρχην βλεπωντας οσο μπορ πιο αντικειμενικα το ματς μπορω να πω οτι χασαμε δικαια..ο γκει ηταν καλυτερος και με πιο πολλες ευκαιριες αλλα ας μην μας παιρνει απο κατω

για τον γκαρσια εμενα δεν μου αρεσε αυτο που εκανε, ΠΑΟΚ ειμαστε ναι να παιζουμε δυνατα, με ψυχη και τσαμπουκαλεμενα αλλα οχι βρωμικα και αντιαθλητικα. Εχει διαφορα. Χωρια που ηταν και ανοησια γιατι τωρα θα τιμωρηθει και θα τον χασουμε για τουλαχιστον 2 αγωνιστικες..

για τον Σαντος δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο αφου ειχε 2 αναγκαστικες αλλα νομιζω ο μπακα δεν επρεπε να βγει. Ο κλαους ηταν λογικο να χαθει εκει ενω και τον Λακη απορω τι τον βαζει μεσα. Αλλα αν κοιταξουμε τον παγκο του εκανε οτι καλυτερο μπορουσε ο ανθρωπος

γενικα σαν ομαδα φανηκανε στο ματς αυτο οι αδυναμιες μας και τα καλα μας σημεια. Στο χερι της διοικησης να τα διορθωσει..

απο παικτες θα σταθω στον Αραμπατζη που ηταν ο αδυναμος κρικος και στον Λακη που δεν ειναι για ΠΑΟΚ και οι 2 τους. Φανηκε σημερα καθαρα οτι δεν ειναι για πρωταθλητισμο. Οπως επισης και ο Μαλεζας που αν και ειναι βελτιωμενος σημερα δεν ειναι στο επιπεδο που πρεπει να ειναι οι κεντρικοι μιας ομαδας που θελει να παει ψηλα. Για αλλαγη ισως, βασικος οχι. Ο χαλκιας εαν βγαλεις την εξοδο στο 2ο γκολ ηταν πολυ καλος αλλα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα.

ο Κακος ηταν καλος ας μην ειμαστε υπερβολικοι..μπορουσε να δωσει και στον Αραμπατζη κοκκινη δικαια αλλα την απεφυγε. Εδειξε οτι δεν ηθελε να ευνοησει καμια ομαδα και αυτο ειναι αρκετο. Λαθακια ολοι κανουνε..

κατα τα αλλα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και βουρ στην Λαρισα την κυριακη γιατι σε αυτα τα παιχνιδια κρινονται οι πρωτες θεσεις. Στο Καραισκακη καλο ειναι να κερδιζεις αλλα και να χασεις δεν ειναι το τελος του κοσμου. Τα ματς στην εδρα σου με μικροτερες ομαδες ομως ΠΡΕΠΕΙ να τα παιρνεις...

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Offline sabbath

• Αλλαγή
παντως τον μαλεζα ας μην τον φαμε επειδη εκανε ενα μετριο παιχνιδι....ειχε και δυσκολη αποστολη ετσι κι αλλιως....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
πρεπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι με λαρισα.Να κανουμε νεο σερί και να πάρουμε πάλι φόρα.Είναι πολυ καθοριστικά τα άλλα ματς.Εχουμε και απουσίες.Τώρα Παμπλο,μετα Βερον,Σναουτσερ,μην πάρει καμια κίτρινη ο Μουσλι και πάει λέγοντας.Πρέπει οπωςδήποτε να κρατηθούμε μέχρι το Δεκέμβρη για να ενισχυθούμε,χρεών επιτρέποντος
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
πολυ σωστο το post του XIOS4 το επομενο ματς ειναι το πιο κρισιμο
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=mvp παμπλο γκαρσια.οχι μονο για το μπουκετο αλλα προφανως και για τη παρουσια τ.
2=πολυ θετικοι σερτζιο και μπακαγιοκο.μετριος προς κακος ο αραμπατζης πολυ κακος ο λακης.
3=μπηκαμε με τσαμπουκα στο ματς!φανηκε οτι δεν τους φοβηθηκαμε καθολου!
4=κακη η αμυνα μας σημερα.γιναν λαθη που προσωπικα δεν περιμενα.
5=οτι θα εφτανα 16 νοεμβριου και θα βλεπα τον ΠΑΟΚ να χανει πρωτη φορα φετος και μαλιστα σε ντερμπι με τον gay στο τηγανι και με αξιοπρεπη εμφανιση δε το περιμενα!!ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 6 ΜΑΤΣ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος σημερα.και η εμφανιση μετα το 30 ηταν χαλια κυριως επθετικα.
ο βερον σημερα ηταν αφαντος
τα ακρα υστερησαν σημερα γιατι μπακαγιοκο και κονσεισαο δεν βοηθησαν καθολου πισω και ο αραμπατζης με τον σναουτσερ εκλειναν πολλες φορες ντομι και τοροσιδη
ουτε ο ιβιτς μου αρεσε γιατι πουλησε την μπαλα 1-2 φορες και ο μπακαγιοκο στο κεντρο χωρις λογο και ιδιαιτερη πιεση

guest4

• Guest
ελεος με τον μαλακα το μιχο.

ειπε:

ο ζαγορ πρεπει να τιμωρήσει το γκαρσια

και να τον καλεσει ο αθλ. δικαστης

ελεος και με το μαλακα με το μινο

μας εκθετει συνεχως με τις παπαρολογιες του

καλη η πρωτη του ορφανου,
λογικος είναι ο ανθρωπος ας μην τον πυροβολουμε

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Αδερφέ λογικός ΦΑΝΗΚΕ σήμερα.
Δεν ξεχνιέται το παρελθόν του συγκεκριμένου γλύφτη
Αν είναι και τις επόμενες Κυριακές..εδώ θα μαστε και θα τον δεις
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω ειμαι σχετικα ικανοποιημενος απο την εμφανιση. Τεραστια η βελτιωση.Ακομα δεν ειμαστε ετοιμοι, εχουμε ως ομαδα αρκετες αδυναμιες και ελαττωματα. Ομως συνεχιζουμε...

ΥΓ: κολπο ηταν η ηττα, να κοιμησουμε το γαυρο και τους αλλους ωστε να μη μας υπολογιζουν.Σταχτη στα ματια. Στο τελος θα δαγκωσουμε! (αλλά αυτα μονο μεταξυ μας, να μην καταλαβουν το σχεδιο  ;) )
ΥΓ2: ανεκαθεν πιστευα οτι ο Μινος δεν ειναι γραφικος απλως, μας εκθετει.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
ο μινος δεν παλευεται.....εμεις βγαζαμε αγχος μηπως και ισοφαρισουμε,και αυτος ελεγε τις μαλακιες και καλα αστειακια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Ultras.g4

• Guest
Πηρες το δεκαλεπτο δημοσιοτητας που σου αναλογουσε.
Πανε τωρα για υπνο.
« Last Edit: November 17, 2008, 00:05:59 by arwstos »