Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Η διαιτησια ηταν μια χαρα, μη βλεπετε φαντασματα παντου. Στο 2ο γκολ δεν υπαρχει οφσαιντ, ο παικτης που παιρνει την κεφαλια δεν ειναι οφσαιντ, ο αλλος ηταν αλλα δεν εχει σημασια.

Χασαμε δικαια. Μεχρι το 20' ημασταν καλυτεροι, μετα ανεβηκε ο γαυρος και απο το 35' μυριζε γκολ και τελικα το φαγαμε στο χειροτερο σημειο. Στο Β' κατι πηγαμε να κανουμε αλλα μετα την αλλαγη του Ιβιτς με τον ανυπαρκτο Λακη εγιναν χειροτερα τα πραγματα. Προχωραμε παντως και μην ξεχνατε οπως λενε κι εδω στην Αγγλια, δεν εχει τοση σημασια αν χασεις αλλα πως αντιδρας μετα απο μια ηττα. Παμε για νικη με Λαρισα.

οσο αφορα το 2 γκολ δεν εχει σχεση επειρεαζει την φαση,ειναι διπλα σε αυτον που σκοραρει αρα ειναι offside.
νομιζω ετσι λεει ο κανονισμος
« Last Edit: November 16, 2008, 21:23:33 by NEAPOLITIS »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Μην τον κράζετε τόσο τον Αραμπατζή, μετά την πρώτη κίτρινη φοβόταν την δεύτερη, με το παραμικρό μαρκάρισμα που θακανε θα έπεφτε εντυπωσιακά ο γελοίος ο Τζότρζεβιτς. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΜΠΛΟ με εκανες περηφανο θα το λέω συνέχεια.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
στο β γυρο θα βελαξουν, δεν βιαζομαι για τπτ μετα απο αυτο που ειδα σημερα

δεν με απασχολει αν χασαμε, μια χαρα σταθηκε η ομαδα κατ εμε, το οτι ηξεραν απο το πρωτο λεπτο οι
παιχτες μας οι ξενοι με ποιον παιζουν (να θυμισω στο 1 λεπτο που διαμαρτυρεται ο καραφλινο του γκευ, του κανει ο γκαρσια χειρονομια πολυ μιλας).

υπομονη καναμε χρονια για να μπουμε στο σωστο δρομο, υπομονη μερικους μηνες και στο ΝΑΟ θα τους λιωσουμε.-
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
kissmyarrow το ξέχασα αυτό! Α ρε Πάμπλο ΘΕΕ

bouros

• Guest
με στειλε εκεινη τη στιγμη ο Παμπλαρα μας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Δεν ήξερα ότι πρέπει να πάρω και άδεια για να πω τη γνώμη μου ...
Ούτε κ με ενδιαφέρει αν συμφωνούν ή διαφωνούν κάποιοι. Αν κάποιος αδερφός θέλει να το συζητήσουμε, το συζητάμε. Για μένα, η ενέργεια του Γκαρσία ήταν Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η ανεξαρτήτως του τι παίκτηκε με το Ντιόγκο. Αν το έβλεπε ο Κάκος θα παίζαμε με 10 από το 40.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

trelos sporos

• Guest
μπραβο στον γκαρσια καλα τον εκανε το πουστρακι τον ντιογκο. γενικα μαχητικη η ομαδα σταθηκε καλα μεσα στο καραισκακη εκτος απο μαλεζα και λακη που πρεπει να παρουν τον πουλο.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με τον αδελφό nf.

Εβλεπα το ματς με τον 11-χρονο γιό μου και στη φάση του Πάμπλο ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥ Γκαρσία το χάρηκα και χαμογελούσα. Στο γιό μου βέβαια είπα πως ήταν λάθος και δεν έπρεπε να το κάνει, αλλά μέσα μου θυμόμουν όλα εκείνα τα παιχνίδια στο καράϊσκάκη, την δεκαετία του 70 όταν έπερναν του παίκτες μας με τα φορεία έξω και δεν έτρεχε κάστανο. Και έλεγα ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. Μπορεί να είναι ο "τρελός του χωριού", αλλά ΤΕΤΟΙΟΥΣ θέλουμε στον ΠΑΟΚ. Οπως και εκείνο που έκανε ο Σέρτσιο στο τέλος.

Δεν με ενδιαφέρει η ήττα, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου αν έμπαινε το γκολ του Μπακαγιόκο τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.

Θέλω άλλους δύο τρεις σαν τον Πάμπλο και τότε δεν θα φοβάμαι τίποτε.

ΥΣ1 Κατά την ταπεινή μου άποψή μου σήμερα το καλύτερο παιχνίδι του Ιβιτς.
ΥΣ2 Ο Λάκης δε μπορεί πλέον είναι φανερό. Αντίο.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
γαμωτο και ειχαμε καλομαθει αηττητοι 9 αγωνες ;D ;D....επανηλθε το γνωριμο συναισθημα....τα μυαλα μας πονανε.... :-\ :-\ :-\
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Είχαμε πει και πριν το ματς ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Και η αλήθεια είναι οτι δεν χάσαμε τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και να κερδίσουμε τα ματς με τις μικρές ομάδες. Αυτά σου δίνουν τίτλους.

Πολύ γούσταρα το μπουνίδι του Γκαρσία. Επιτέλους ένα παικτης με αρχίδια στον ΠΑΟΚ! Μην μου πείτε ότι έκανε μαλακία και ότι μπορούσε να σε αφήσει με 10 κλπ. Ο άνθρωπος είναι γενημμένος τσαμπουκάς και τέτοιους τσαμπουκάδες θέλω στον ΠΑΟΚ.

Κοτάζουμε το επόμενο ματς το οποιο πρέπει να κερδίσουμε πάσει θυσία...  Με τα γατάκια του γαύρου θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο. Φέτος, μετα από πολύ καιρό, είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουμε γούστα με αυτούς...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Τζαμπα ηττα...δεν τελειωσαμε ομως!!!με τους gay θα τα πουμε στον δευτερο γυρο!
Δυο λαθη δυο γκολ. :(
Μπραβο στον Γκαρσια και πάλι που εδωσε το μηνυμα στα κακομαθημενα του βρωμολιμανιου οτι αλλαξαν οι εποχες και οτι πλεον καποιοι ξυπνησαν και δεν εχει αλλες ψευτομαγκιες...κορυφαια χειρονομια του Παμπλιτο στον φαλακρο οτι πολυ μιλαει!
Παμε το ματς με τα τυρια τωρα.
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

fatal_invasion

• Guest
Wild shark

Όπως είπες εσύ την άποψη σου,έτσι είπα και γω.Μην τσιτώνεσαι,και ας το σταματήσουμε εδώ,δεν υπάρχει θέμα,ούτε και προσπάθησα να σου αλλάξω γνώμη.

Καλό σου βράδυ.

North_pole

• Guest
Κι εμένα μου άρεσε αυτό που έκανε ο Γκαρσία αλλά σε καμία περίπτωση δεν το επικροτώ. Κινδύνεψε να αφήσει την ομάδα με 10 από πολύ νωρίς. Ηταν αντιεπαγγελματικό και σήμερα με τις κάμερες να συλλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα, η τιμωρία σε κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανή. Βέβαια δεν του έκανε και καμιά ζημιά του Ντιόγο. Σε αντίθεση με άλλους που πάνω στη φάση παίρνουν τα νιάτα των αντιπάλων τους. Τουλάχιστον του Γκαρσία ήταν μια κίνηση τσαμπουκά και όχι εγκληματική

LFPADRAM

• Guest
Δεν ήξερα ότι πρέπει να πάρω και άδεια για να πω τη γνώμη μου ...
Ούτε κ με ενδιαφέρει αν συμφωνούν ή διαφωνούν κάποιοι. Αν κάποιος αδερφός θέλει να το συζητήσουμε, το συζητάμε. Για μένα, η ενέργεια του Γκαρσία ήταν Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η ανεξαρτήτως του τι παίκτηκε με το Ντιόγκο. Αν το έβλεπε ο Κάκος θα παίζαμε με 10 από το 40.

Αν το παρουμε με την ψυχρη λογικη και με την σωστη σκεψη εχεις δικιο! Αλλα πως μπορουμε να κατηγορησουμε εναν παικτη που βγαζει τετοια τρελα εκει μεσα?? Μας λειψαν αδερφε τετοιοι παικτες τοσα χρονια και ειχαμε χορτασει απο ζαβλακια. Και ο Λεοντιαδης κοκκινη εφαγε που επιασε τον Μητροπουλο απο το λαιμο αλλα για εκεινη την ενεργεια εμεινε στις συνειδησεις των ΠΑΟΚτσηδων.

Offline arwstos

• Αλλαγή
Οτι εγινε εγινε.
Ο ΠΑΟΚ αρχισε πλεον να θυμιζει ΠΑΟΚ...
Θα ερθει και η στιγμη που θα μπουν οι κεφαλιες του Μπακαγιοκο
και θα ερθουν και τα μεγαλα διπλα.
Το τρενο ανεβαζει ταχυτητα και συνεχιζει την πορεια του.

Απο τη Πεμπτη - Παρασκευη ξεκιναει το πιο κρισιμο διμηνο της χρονιας για μενα.
Τοσο απο πλευρας αυξησης μετοχικου κεφαλαιου οσο και απο πλευρας
προγραμματος.

6 συνεχομενοι εντος εδρας αγωνες με υποδυεστερους αντιπαλους:

23/11 19:00  Π.Α.Ο.Κ. -  Λάρισα
29/11 16:45  Θρασύβουλος  -  Π.Α.Ο.Κ.
07/12 16:45  Π.Α.Ο.Κ.  -  Αστέρας Τρίπολης
13/12 19:00  Π.Α.Ο.Κ.  -  Ξάνθη
20/12 16:45  Πανσερραϊκός  -  Π.Α.Ο.Κ.
04/01 19:00  Π.Α.Ο.Κ.  -  Ο.Φ.Η.

Σοβαροτητα απο την ομαδα - Στηριξη & Συμμετοχη στην αυξηση
και θα τρελανουμε κοσμο συντομα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

reset4

• Guest
τι να λεμε.. ο γκαρσια μαρκαρε 3 ατομα ταυτόχρονα.. ήταν ολο το κέντρο.. σιγουρα δεν είναι και η πιο σωστή ενεργεια αυτή, αλλα σκεφτείτε οτι άν δεν επαιζε με τέτοιο τσαμπουκά σε όλο το μάτς, μπορεί να είχαμε φάει κ αλλα γκολ...

το 2ο γκολ σιγουρα ξεκινάει απο ανύπαρκτο φαουλ που δίνει ο βοηθος στον γκαλετι, και φυσικά είναι συζητήσιμη φάση για οφσαιντ, γιατί ο παικτης επηρεάζει την φάση  μιας και τραβάει αμυντικό και τερματοφύλακα..

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. νικη με τυρι τωρα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
όπως ειπώθηκε αλλα μάτς δίνουν τίτλους, νίκη με λάρισα λοιπόν...η ομάδα με το γάβρο με έπεισε ότι είανι πλέον ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ από το πονάνε τα ματάκια μας....Ψυχραιμία από τις ήττες πρέπει να μαθαίνεις, όλα στο πρόγραμμα είναι.ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΕΕ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
TZAMΠΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΑ.

Μπράβο πάμπλο που έβαλες στη θέση του το γατάκι με τις 20 βουτιές
και το χέρι το μεγάλο......

Κάκος κ πλαινοί άξιοι κ επαγγελματίες χεσμένοι....

8 Μαρτίου.-
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Και εγώ το γούσταρα όταν ο Γκαρσία τον κοπάνησε. Αλλά εγώ είμαι οπαδός, όχι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Η ομάδα θα στερηθεί τον Πάμπλο σε ένα σημαντικό ματσάκι με τη Λάρισα. Τέλος πάντων, θα συμφωνήσω με τα αδέλφια πιο πάνω. Αρκετά καλός ο ΠΑΟΚ σήμερα, το έπαιξε στα ίσια το ματσάκι και δε του βγήκε. Δε πειράζει! Ψηλά το κεφάλι και πάμε για το 5 στα 5

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

makptol

• Guest
εγω ειδα ΤΑ ΕΞΗΣ
1. εχουμε καλη και μαχητικη ομαδα τουλαχιστον την δευτερη θεση και το κυπελο
τα χτυπαμε χαλαρα
2.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
3.ΡΕ ΙΒΙΤΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΒΙΤΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
4.ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
5.ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ
6. ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ.....