Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 12081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εκτος το οτι θα τιμωρηθει γι αυτο θα μας πρηξουν στην αθηναικη κυριακη και σε ολα τα καναλια και θα το δειξουν καμια εικοσαρια φορες να μας σπασουν τα νευρα τελειως.για μενα πολυ κακη ενεργεια αυτη του γκαρσια

Lydia_4

• Guest
Συμφωνω Katisi αλλα κ παλι ηταν τοσο αστειο κ να πουμε την αληθεια το αξιζε λιγακι ο παικτης του γαυρου ;D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δυστηχως ληδια το αξιζε η οχι δεν εχει να κανει...μακαρι να μπορουσαμε να τους αφησουμε αναπηρους μεσα στο μπουρδελο τους..δυστηχως η ευτηχως οι αθλητικοι νομοι εφαρμοζονται αλλιως..και στην τελικη αν τιμωρηθει ο γκαρσια οι χαμενοι παλι εμεις θα ειμαστε...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
1. μακάρι να έχουμε τέτοιες διαιτησίες στο μέλλον.
2. Ο Αραμπατζήε θέλει χρόνο
3. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι μετά το 35 ξανά
4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΜΕ είμαστε 2οι και πάμε μπροστά!
5....Ο Μίνος είναι τραγικός μάγκες δεν αντέχεται ακουστικά

6.! ΠΑΟΚ μη μασάτε!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
δευτερο γκολ ξεκιναει απο ανυπαρκτο φαουλ του σναουτσερ και μετα 3 μετρα offside
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

shaman4

• Guest
1. μακάρι να έχουμε τέτοιες διαιτησίες στο μέλλον.
2. Ο Αραμπατζήε θέλει χρόνο
3. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι μετά το 35 ξανά
4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΜΕ είμαστε 2οι και πάμε μπροστά!
5....Ο Μίνος είναι τραγικός μάγκες δεν αντέχεται ακουστικά

6.! ΠΑΟΚ μη μασάτε!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Να πω σύντομα τη γνώμη μου πριν αρχίσει το κράξιμο στο Σάντος και την ομάδα από κάποιους.
Χάσαμε δίκαια κατ'αρχάς, από ένα γάβρο που έπαιξε καλύτερα και δημιούργησε παραπάνω ευκαιρίες. Πήγαμε για το Χ αλλά δε μας βγήκε. Εμένα μου ψιλοάρεσε ο ΠΑΟΚ, κύριως του πρώτου ημιχρόνου. Ατομικά περισσότερο και όχι ομαδικά. Μετά τη μαλακία του Γκαρσία χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και φάγαμε ένα αστείο γκολ.

Ο Μαλεζάς μέτριος.
Βερόν μέτριος
Μπακαγιόκο σούπερ
Σνάουτσνερ σούπερ
Κοντρέρας δε μου άρεσε
Γκαρσία .. έλεος. Περιμένω να τον τιμωρήσει η ΠΑΕ. Απαράδεκτη η ενέργεια του, δε δικαιολογούνται τόσα νεύρα από ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή. Χάνει και το ματς με Λάρισα.
Ίβιτς καλούτσικος.
Για τους άλλους δεν έχω γνώμη. 

Χάσαμε στη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος. Έχουμε παίξει όλα τα ντέρμπι και ακολουθεί πολύ εύκολο πρόγραμμα. Σοβαρότητα θέλει και πάμε για μεγάλα πράγματα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
¼ëç ôçí âäïìÜäá ðåñßìåíá íá äù ôïí óõãêåêñéìÝíï áãþíá ðéóôåýïíôáò ðùò èá äïýìå áðü ôá êáëýôåñá ðáé÷íßäéá ìÝ÷ñé ôþñá.

¼íôïò áõôü ôï ìáôò Þôáí áðü ôá êáëýôåñá, áí ü÷é ôï êáëýôåñï ìÝ÷ñé óôéãìÞò.

Ùñáßïò áãþíáò, áëëÜ….
ÌÅ áõôÞ ôçí ïìÜäá êáñäéáêüò èá êáôáíôÞóù.
ÐÁÍÔÁ, óå üëá ìïõ ôá ÷ñüíéá, ôïí ÐÁÏÊ ôïí öïâÜìáé óôá ôåëåõôáßá ëåðôÜ, áðü ôï 40 êáé ìåôÜ êáé áðü ôï 80-85 êáé ìåôÜ êáé Ý÷ù íá ôï ëÝù áõôü.
ÓõíÞèùò óå áõôÜ ôá ëåðôÜ äå÷üìáóôå ãêïë üôáí åìåßò äåí Ý÷ïõìå âÜëåé üðùò êáé Ýãéíå óÞìåñá ðÜëé.
ÓÞìåñá ï ÐÁÏÊ èá ìðïñïýóå íá ðÜñåé ôïí áãþíá áëëÜ ãéá Üëëç ìßá öïñÜ åßäáìå ðùò äåí ìðïñïýìå íá ôåëåéþóïõìå ôéò öÜóåéò üðùò ðñÝðåé êáé íá ðáôÞóïõìå ôïí gay.

Ç äéáéôçóßá Þôáí êáëÞ (ï ÊÜêïò), ëßãï óôá ïöóÜéíô ìáò êüøáíå ðïõ áðïñþ ðùò üôáí åßíáé ï ðáß÷ôçò ôüóï ðßóù íá äßíïõíå ïöóÜéíô.

Ôï áÞôôçôï ôïõ ÐÁÏÊ Þôáí ìÝ÷ñé åäþ.
Ï gay Ýöõãå ìüíïò óôçí êïñõöÞ êáé áðü åäþ êáé ðÝñá óêïðüò ìáò åßíáé íá êñáôÞóïõìå ôçí äåýôåñç èÝóç (åýêïëï ìå ôïõò åðüìåíïõò áãþíåò) ìÞðùò êáé êÜíåé êÜðïéï óôñáâïðÜôçìá ï gay óôçí ðïñåßá êáé ìðïñÝóïõìå íá ôïí ðéÜóïõìå îáíÜ.
¸óôù ôï × íá ðáßñíáìå èá Þìáóôáí ìßá ÷áñÜ óôïí 1 âáèìü áêüìá êáé êáôÜ 90% èá ðåñíïýóáìå ìðñïóôÜ ôéò åðüìåíåò áãùíéóôéêÝò.

Ôá ìõáëÜ ìáò äåí ðñÝðåé íá ðáßñíïõí ôüóï áÝñá êáé íá ëÝìå ãéá 0-2 êáé 0-3, ãéáôß öÝôïò ï gay Ý÷åé êáëü õëéêü êáé ôï îÝñïõìå üëïé ìáò áõôü.

ÐÁÏÊ åßìáóôå áëëÜ íá âëÝðïõìå êáé ðáñáðÝñá ãéá íá ìçí ðñïóãåéùíüìáóôå îáöíéêÜ óôçí ðñáãìáôéêüôçôá..
Ôï üíåéñï ôïõ ðñùôáèëçôÞ ãéá öÝôïò Ýóâçóå áðüøå, ãéáôß áí ðáßñíáìå ôï äéðëü ôüôå äåí Þôáí äýóêïëï íá ãßíåé êÜôé ôÝôïéï…

ÌÐÑÁÂÏ óå üëç ôçí ïìÜäá ðïõ Ýðáéîå ìðÜëá êáé êõñßùò óôïí ×áëêéÜ, óôïí Ìðáêáãéüêï êáé óôïí ÊïíóåúóÜï.

Ï Zlatan üóï äåí âÜæåé ãêïë ôüóï öïñôþíåé êáé ðñÝðåé íá îåóðÜóåé ãñÞãïñá..

ÄÅÍ ðôïïýìáóôå êáé êïéôÜìå ìðñïóôÜ, åýêïëï ãéá üóïõò Ýâëåðáí ôá ðñÜãìáôá ñåáëéóôéêÜ êáé äýóêïëï ãéá üóïõò Ýâëåðáí ôá 2 êáé 3 ãêïë õðÝñ ìáò áðüøå..

ÃÉÁÔÉ….ÏÓÏ ÌÅ ÐËÇÃÙÍÅÉÓ…ÔÏÓÏ ÌÅ ÐÙÑÙÍÅÉÓ !!!!!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
×áëêéÜò..........ÊËÇÑ¿ÍÅÉ ÓÅ Ê’ÈÅ Ó¸ÍÔÑÁ...×ÁËÉÁ Ó¹ÌÅÑÁ...ÅÊÔÏÓ ÔÏÕ ÄɼÃÊÙ ÓÔÏ ÐÑ¿ÔÏ ÓÅ ¼ËÁ ÔÜëëá ¹ÔÁÍÅ ÍÁ Â˼ ÍÁ ÌÇ ÂÃÙ...×ÁËÉÁ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αρκετα καλα παιξαμε..λιγο τυχη εκει με το Μπακαγιοκο στη φαση της κεφαλιας και το πολυ χ θα ρχοταν
Καλη διαιτησια σχετικα. Ο Σαντος καλα το πηγε το ματς. Δεν του βγηκε.
Μπραβο στον Γκαρσια -οχι για την αποβολη -γιατι επιτελους ειδαμε παιχτη με αρχιδια..συγκρινετε τον με τον φλωρακο τον Αραμπατζη σημερα(παικτικα εννοω) και διαλεξτε ποιον θελετε εσεις..εγω λεω Παμπλο.
Μπραβο στην ομαδα για τη θεληση και την προσπαθεια.Δεν πειραζει..πραγματικα. Αν σκεφτειτε που ειμασταν περισυ αγωνιστικα...ουδεν σχολιο.
Αυτη η ομαδα ειναι πρωταθλητρια..τις σωστες μεταγραφες, στην εξυγειανση, σε πολλα.
Τζαμπα το ψυγειο που εσπασα ρε Μουσλι..το θελες αλλα νταξει καπου το χανες σημερα..μ αρεσε που την ειπες στον εποπτη στο τελος
Γκαντεμια ρε γαμωτο..
τραυματιες Κοντρερας-Ιβιτς, Δαρλας απων, Αραμπατζης πρωτη φορα, Σναουτσνερ αριστερη θεση..
Η μιση ομαδα σχεδον αλλαγμενη, σκεφτειτε.Και χωρις τον καυλωμενο και παλικαρο κοσμο διπλα της.Λιγο ηθελε η πορνη η μπαλα.
Για μενα σημερα ανεξαρτητα απο την ηττα Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Αποδειξαμε οτι εχουμε πολυ καλη ομαδα. Καλα οι βαζελοι και το χανουμι ειναι μπουρδελα.
Σχολια για τα υβριστικα αντεθνικα δεν θα κανω..θα συμβομουλευα ομως  οποιον ΠΑΟΚτση βγει και κραξει την ομαδα..η τον Παμπλο..να σκεφτει λιγο..νταξει κανονικα δεν ειναι σωστη ενεργεια..αλλα επρεπε καποτε..(Λεοντιαδης, και Πελλιος παλιοτερα...)θα μας σκισουν οι εκμπομπες γι αυτον δεν ειναι αναγκη να θαφτουμε μονοι μας. Αυτους ποιος θα τους σκισει για αυτα που ακουγοταν στο γηπεδο?
Αυτη ειναι η αποψη μου και τη γραφω πριν απο ολους.
Ολοι με Λαρισα. Φωνη φωνη φωνη. Και  Ο ΠΑΟΚ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!
« Last Edit: November 16, 2008, 21:28:36 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Η διαιτησια ηταν μια χαρα, μη βλεπετε φαντασματα παντου. Στο 2ο γκολ δεν υπαρχει οφσαιντ, ο παικτης που παιρνει την κεφαλια δεν ειναι οφσαιντ, ο αλλος ηταν αλλα δεν εχει σημασια.

Χασαμε δικαια. Μεχρι το 20' ημασταν καλυτεροι, μετα ανεβηκε ο γαυρος και απο το 35' μυριζε γκολ και τελικα το φαγαμε στο χειροτερο σημειο. Στο Β' κατι πηγαμε να κανουμε αλλα μετα την αλλαγη του Ιβιτς με τον ανυπαρκτο Λακη εγιναν χειροτερα τα πραγματα. Προχωραμε παντως και μην ξεχνατε οπως λενε κι εδω στην Αγγλια, δεν εχει τοση σημασια αν χασεις αλλα πως αντιδρας μετα απο μια ηττα. Παμε για νικη με Λαρισα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
"Γκαρσία .. έλεος. Περιμένω να τον τιμωρήσει η ΠΑΕ. Απαράδεκτη η ενέργεια του, δε δικαιολογούνται τόσα νεύρα από ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή."

μη βιαζεσαι ρε φιλε να κραξεις κατευθειαν....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

fatal_invasion

• Guest
Μετά τη μαλακία του Γκαρσία &
Γκαρσία .. έλεος. Περιμένω να τον τιμωρήσει η ΠΑΕ. Απαράδεκτη η ενέργεια του, δε δικαιολογούνται τόσα νεύρα από ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή. Χάνει και το ματς με Λάρισα.

Δεν έχω όρεξη να σχολιάσω τίποτα ,όμως με αυτό που διάβασα μου σηκώθηκαν τα  :02: :02: :02: :02: :02: :02: :02: :02:

Συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί προσπάθησε.Τίποτα άλλο.Καληνύχτα σε όλους.

Σκατούλες,με έτσουξε πολύ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
μεγαλος παιχτης ο Γκαρσια....
σημερα ηταν ενα κεντρο μονος του
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Και όμως ο Γκαρσία μαλακία ξεμαλακία με έκανε περήφανο, αυτό το μουνόπανο ο Ντιόγκο που κλαίει σαν τον γιαννάκη και πέφτει με φύσημα έφαγε μπουνίδι μεσα στο γήπεδό του, μπράβο ρε Πάμπλο με έκανες περήφανο μετά από χρόνια. Και ας λέτε ότι θέλετε, μετά τόσα κλεμμένα κύπελλα και πρωταθλήματα το έχω χεσμένο και το φερ πλεί και όλα, αυτοί μόνο με ξύλο καταλαβαίνουν, τίποτα άλλο. 'Εχω 2 πτυχία είμαι 39 ετών και πάλι αυτό θα λέω ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΜΠΛΟ.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

LFPADRAM

• Guest
Μουσλιμοβιτς 90 λεπτα ετρωγε ξυλο και φαουλ πηρε μετα το 2-0, ενω αντιθετα επιθετικο δινοταν και στην σκια του ακομα. Ανυπαρκτο οφσαιντ εις βαρος μας ενω εβγαινε μονος του ο Κονσεισαο, και το κερασακι οτι ενω μονο ο αντζας ητανε κατω 5 λεπτα οι συνολικες καθυστερησεις ητανε 3!! Μην βιαζεστε να δωσετε συγχαρητηρια σε εναν μαλακα σαν τον σημερινο (και οι πλαινοι πονηρα μουνακια ητανε) και μην εχετε ανασφαλειες οτι ντεμεκ ευνοουμαστε καμια φορα! Η αλλη η ρυμουλκα που σχολιαζει τις φασεις στην κολοεκπομπη της νετ το ματς του ΠΑΟΚ με τον πανιωνιο το χαρακτηρισε το ματς των πεσιματων.Το σημερινο τι ηταν ρε κοροιδο με τους τζολε ντιογο και κοβασεβιτς???? Σφαγη δεν εγινε σε καμια περιπτωση αλλα οχι και να μνημονευουμε την διατησια του! Ουτε 1 στο εκατομυριο δεν υπηρχε περιπτωση να ειδε το χτυπημα του γκαρσια και να μην εδινε την κοκκινη. Σ΄αυτην την φαση θα επικεντρωθουνε οι τηλε-αληταραδες σημερα φυσικα... Κατα τα αλλα συνεχιζουμε ειμαστε δευτεροι και με τετοιο κωλοχανειο για πρωτο ολα γινονται και ας παμε για ουεφα...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ρε τραγικε αραμπατζη ανυπαρκτε ενας καραφλος 37 χρονων σε περνουσε σαν σταματημενο...αψυχε βλακα ταλεντο της σχολης κωστικου...ολοι αυτοι θελουν διωξιμο!!!!!!!μπραβο παμπλο καλα εκανες...τα φλωρακια δεν εχουν θεση στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ

bouros

• Guest
Παμλπο με πορωσες πολυ αγρια σημερα παικταρα μου.εχει αυτο που ελειπε απο την ομαδα μας ολα αυτα τα χρονια..@@..
περιμεναμε ολοι  κατι αλλο σημερα αλλα το γεγονος οτι δεν ηρθε αυτο που θελαμε δεν πρεπει να πτοησει την ομαδα.συνεχιζουμε κανονικα με την ΠΑΟΚΑΡΑ.δεν μασαμε ρε μια.το τρενο ξεκινησε και δεν σταματα.

οσο για τα αντιεθνικα συνθηματα >:(....θα τους ερθει η απαντηση οταν ερθει η ωρα...

Offline bozik

• Αλλαγή
τζάμπα ήττα...δυο ισοδύναμες ομάδες...που οποιος έμπαινε μπροστά στο σκορ θα κέρδιζε...δυστυχώς δεν μας άφησε ο φαλακρός να παίξουμε μέχρι το τέλος το παιχνίδι με το πεντακάθαρο γκολ οφσάιντ(ο χαλκιάς βγαίνει γιατί υπάρχει ο άλλος μπροστά5)......ήμασταν άτυχοι και με τις αναγκαστικές αλλαγές και με το γκολ στο 45...συνεχίζουμε....νίκη με τυρί
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

guest4

• Guest
Νομίζω ότι σήμερα φάνηκε το βασικό μειονέκτημα μας σε σεση με τα ποκεμον: ο πάγκος

Οι αλλαγές μας (οι 2 γιατι η αλλη ηταν αναγκαστικη) δεν πρόσφεραν τιποτα,
σε αντίθεση με αυτές του γαυρου.

Γκαρσια: αρχοντικός όσο έπαιζε ήρεμος
αν σήμερα στο καραισκακη εριξε μπουνίδι, τότε στη τουμπα θα βγαλει μαχαιρι.
το παλικαρι είναι ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ και του αξιζει καθε τιμη.

Όσο η ομάδα είχε δυνάμεις στάθηκε πολύ καλά.
ΕΧΟΥΜΕ 5-6 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟ.