Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11717 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ?Ερχεται ο Sergio...........  :daxtylo:

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μοντς....  επιτρεψτε μου τα κεφαλαια...

ΠΑΜΠΛΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ!!!!

ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....  ΕΙΣΤΕ ΑΝ ΟΧΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ,....

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΥΡΙΟ!!!!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!

Το να γράφεις σε κάποιο θέμα με κεφαλαία δεν είναι κακό αρκεί αυτό να εκφράζει τα συναισθήματά σου
Το να γράφεις όμως σε όλα τα θέματα ΜΟΝΟ με κεφαλαία είναι κάκιστο γιατί κουράζει ;)
« Last Edit: November 16, 2008, 07:31:43 by GENTLESOS »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μοντς....  επιτρεψτε μου τα κεφαλαια...

ΠΑΜΠΛΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ!!!!

ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....  ΕΙΣΤΕ ΑΝ ΟΧΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ,....

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΥΡΙΟ!!!!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι χαλια..βλεπω εναν αετο με οχτω κεφαλια...που τ αβλεπω τα αλλα εξι..ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ

συμ
φω
νω
ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι χαλια..βλεπω εναν αετο με οχτω κεφαλια...που τ αβλεπω τα αλλα εξι..ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ

ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΟΡΡΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Η απάντηση στο παραπάνω θέμα
« Last Edit: November 16, 2008, 07:33:23 by GENTLESOS »

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΗΝΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΩ
ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ111111
ενα εισητηριο να παω αυριο στους φλορους να φωναζω μονος μου!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΟΚ......

27 χρονια περιμενω να σε δω να ΠΗΔΑΣ και να ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ολους αυτους που σαν μαφιοζοι εκμεταλλευονται τα παντα στο βωμο του βρωμικου χρηματος και τησ πουστιας.

Εμπροω ρε ΑΕΤΕ αυριο.... στησε το τεραστιο δικεφαλο ΠΑΠΑΡΙ σου στο αντρο της λερας και της ρουφιανιας!

Ηρθε η ωρα σας μουνακια!!!!!!!

ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAOK GERA KAI STON CANADA....

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_2_16/11/2008_292387

Ο Πέτρος Κόκκαλης είχε πει κάποτε ότι ο πραγματικός αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν είναι ο Παναθηναϊκός αλλά ο ΠΑΟΚ - ίσως και στην προσπάθειά του να «μεταφέρει» το ενδιαφέρον της διοίκησης της ομάδας του επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη, στην εξουδετέρωση του «εχθρού» από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι μακρινή η εποχή που ο Ολυμπιακός έβρισκε μπροστά του την «κόλαση» από πλευράς έδρας, στο γήπεδο της Τούμπας. Αντίστοιχα, στο Καραϊσκάκη -και στο παλιό και στο καινούργιο- ο Ολυμπιακός, εκτός από την περίοδο της ανυποληψίας της ομάδας του ΠΑΟΚ, έχει υποστεί ζημιές από τον Θεσσαλονικιό γίγαντα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ΠΑΟΚ έχει τόσο κόσμο όχι μόνο για να υπερηφανεύεται ότι εκπροσωπεί ολόκληρη την «επικράτεια» της Μακεδονίας, αλλά και για να «μονοπωλεί» την εκπροσώπηση του ελληνικού οπαδικού στοιχείου σε ολόκληρη την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη - τους μετανάστες από τις μακεδονικές πόλεις στη δεκαετία του '60, τότε που όλη η Βόρεια Ελλάδα μετακόμιζε για την επιβίωσή της στη Γερμανία, στο Βέλγιο ή στη Σουηδία.Από αγωνιστικής πλευράς, τ σημερινό ντέρμπι έχει την επιβλητικότητα της μονομαχίας δύο ισχυρών. Ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος στη βαθμολογία Ολυμπιακός του Βαλβέρδε κόντρα στον δεύτερο, ισχυρό εφέτος ΠΑΟΚ του Σάντος, όπου κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα αποτελέσματα, την ισχυρή άμυνα και των δύο, τα αστέρια και το λαϊκό μέγεθος που συνοδεύει την απήχηση στα media και στο ενδιαφέρον όσων δουν το ματς από την τηλεόραση. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να βλέπει ποδόσφαιρο εφέτος στην Ελλάδα και να μην αναγνωρίζει ότι αυτό ειδικά το ματς Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, στην 10η αγωνιστική, είναι ένα ματς με ειδικό βάρος, επιτέλους όχι μόνο για την ιστορία των συλλόγων αλλά και για την ποδοσφαιρική αύρα που αποπνέει. Κυρίως γιατί ο ΠΑΟΚ έπαψε να είναι κομπάρσος και παρουσιάζει στο γήπεδο μια πολύ σοβαρή, αξιόπιστη ομάδα

του Γιώργου Λυκουρόπουλου (ενός από τους ελάχιστους υποψιασμένους δημοσιογράφους στα του ΠΑΟΚ)
« Last Edit: November 16, 2008, 12:06:18 by Capricorn »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ! Σε παρακαλώ! Γάμα τον πουστάρα τον Ολυμπιακό να βουλώσουμε τα στόματα εδώ στην γερμανία!

Γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εδω στη χαβουζα να δεις τι με λενε αδερφε. Και τζαμπα χαιρεστε, και ειναι ασσος για πλακα, και μαγκεψατε τωρα και σεις, και στο καραισκακη γερνει το γηπεδο, και πολλα αλλα.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ. ΤΕΛΟΣ!!!
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
x ημιχρονο 2 τελικο

Σςςςςς  ....ερχεται ο ΜΟΥΣΛΙ ψαρια!!!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
θελω διπλο σημερα ...

για να δω τον πουρουπουπου να το λεει..

για να δω τα ξυνισμενα μουτρα του κοκκαλη...

για να δω τον τσουκαλα να τρωει τις μπουκλες του....

για να δω  τον καραφλα να τρεμει οταν θα του τριζει τα δοντια ο παμπλο...

για να δω 30000 φυτα να λυποθυμουν...

γιατι μας ληστευουν τοσα χρονια...

γιατι η σερβιτορα εκει στον πειραια που μου ειχε πει "ποιος ΠΑΟΚ??" θελει γαμησι...

γιατι ο αναπηρος ΠΑΟΚΤΣΗΣ πατερας μου θα το χαρει,.....

γιατι τα αδικοχαμενα αδερφια μας θα βρισκονται στο καραισκακη....

γιατι ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4 θα ανοιξει ενα τελαρο μαλαματινες...  ;D

γιατι θα λιωσουμε στα τσιπουρα με τον zagorakis.. ton biv... τον iron... τον PAOK_VOLOS και τα ΠΑΟΚΙΑ του βολου....

για ολους εσας εδω μεσα.....

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

peris518

• Guest
και για να κανουμε παρτυ την αλλη εβδομαδα με τα τυρια
αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ κανε μας ευτυχησμενους
κολησε το γαμημενο το χαμογελο στα χειλη μας

Offline tsag

• Αλλαγή
ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΤΟ Χ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΛΕΟΝ!!!!!!!!!!!

FORZA ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ   ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποσα χρονια ειχα να δω ποστ με τετοιο παλμο και πωρωση?
Καισαρα με συγκινησες, το ιδιο και το αλλο παιδι απο Καναδα..παλιοπαιδα..
ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ!!!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ εισαι μην μασατε λιωστε τους!!!!!!παμπλο τελειωνε την καριερα του καραφλου εξωγηινου απο σημερα!!!!!

Η λέξη ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, δεν μιλάμε για γειτονιά
« Last Edit: November 16, 2008, 11:37:49 by tsakalaki »

agamemnon

• Guest
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ....ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΘΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΕ POST ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ!!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
Πάμε να πάρουμε τη νίκη και μετά για ύπνο γιατί την ερχόμενη Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με τη Λάρισα και είναι επίσης πολύ δύσκολο.

LFPADRAM

• Guest
Δεν κλεινει το ματι μετα το διπλο εκει μεσα! Εδω δεν εκλεινε χτες....

senag2

• Guest
ΜΕΣ ΤΟΝ ΠΡ*ΚΤΟ, ΠΡ*ΚΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΔΙΠΛΟ!!!!!!

antongio

• Guest
Καλημερα αδερφια!εφτασε η μερα της γιορτης!Ηδη εχω αρχίσει να τρεμω μονο στην ιδεα που ο μουσλι βαζει την γκολαρα του και αποτελειωνει του γαυρους!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕ!!!!!!!!!!!

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
No Gods,No Masters