Author Topic: gay.ros - Π.Α.Ο.Κ. 2 - 0 Κυριακή 16/11/2008 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 11911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
ο Σαντος βεβαια σχεδον ποτε δεν χρησιμοποιοι παικτη,που εχει χασει πολλες προπονησης μεσα στην εβδομαδα του ματς...αντε να δουμε....μεγαλη απολεια παντως αν δεν παιξει....τωρα που ανεβαινει και δεν μασαει πουθενα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Παντως αν δεν ηταν αυτος ο λογος τοτε ειναι πολυ επικινδυνο το οτι επιλεχτηκε αυτο το ματς. Αν (λεω ΑΝ αλλα ελπιζω πως οχι) δεν παιξει τελικα ο Κονσεισαο τοτε με ποιον θα παιξει στη θεση του? Αν ειχε το Δαρλα θα εβαζε τον Παντελη μπροστα, τωρα που δεν εχει το Δαρλα, αν δεν παιξει και ο Κονσεισαο, θα παμε με κατι εντελωσ αδοκιμαστο. Μακαρι να διαψευσθουμε απο το αποτελεσμα αλλα σιγουρα η αποφαση του Σαντος εμπεριεχει μεγαλο ρισκο...

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω πιστευω οτι και καρτες να μην δεν ειχε ο Δαρλας...τον Σναουτσερ θα εβαζε πανω στο γκαλετι...μετα βεβαια και τις σακουλες του εστογιανοφ...και την καλη κατασταση του Σναουτσερ....δεξια λογικα Αραμπατζης...βεβαια εγω εβλεπα-αριστερα Κονσεισαο-και αυτος ηταν ενας λογος που θα πηγαινε ο σναουτσερ αριστερα με βοηθειες απο γκαρσια...τωρα...αν μεινει εξω ο κονσεισαο....θα παιξει στη θεση του ο Κωνσταντινιδης...που θα κλεισει πισω...αλλα μπροστα θα εχουμε προβλημα...γιατι δεν θα μπορουμε να απειλησουμε από εκεινη την πλευρα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dave

• Αλλαγή
λιγο εμπιστοσυνη στον προπονητη ρε παιδια...ακομα να την κερδισει??

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
k go πιστεύω πως θα βάλει αριστερά τον σνάουτσνερ πάνω στον γκαλέτι k δεξιά τον αραμπατζή που πιστεύω να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τώρα αν δεν παίξει ο sergio που δv βλέπω εγώ να το χάνει μάλλον θα ξεκινήσει από την αρχή μπακαγιόκο στα αριστερά k ανάlogos με την εξέλιξη του αγώνα να τον έβαζε k πιο μπροστά για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι στα δεξιά εκεί όπου ο λάκης φαίνεται πολύ ντεφορμέ και δεν βοηθάει καθόλου το ίδιο ισχύει k για τον παντελή δεν θα το αντέξω να τον δω βασικό την κυριακή μονο γεωργίου υπάρχει για μένα αριστερό χαφ στην ομάδα σήμερα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Η εμπιστοσυνη, απο τη μερια μου τουλαχιστον, ειναι δεδομενη. Κουβεντα κανουμε απλα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο ΠΑΟΚ θα πάει να παίξει κοντρόλ παιχνίδι δηλαδή αργά τα ζα, το ματς θα πάει στην εμπειρία, και ο Σβούρας κερδίζει πόντους. Κύριο μέλημα μας θα είναι να μην γίνουν φάσεις, ή αυτές που θα γίνουν να είναι στημένες καθώς τις έχουμε δουλέψει. Το χειρότερο σενάριο είναι να τρέχουμε.
Με αυτά στο μυαλό θεωρώ ότι θα ξεκινήσουν Σβούρας και Μίρο.
Μπροστά τους τώρα, εάν ο Σέρτζιο είναι έτοιμος θα είναι σίγουρος, εάν δεν είναι θα μπει ο Γιόκος.
Από τη δεξιά πλευρά παίζει να βάλει τον Αραμπατζή μπροστά. Με ενισχυμένη δεξιά αμυντική πτέρυγα δηλαδή έτσι ώστε ένα μπακ χαφ να κόβει προς τα αριστερά για βοήθειες στο μαρκάρισμα του Γκαλέτι καθώς ο Σβούρας θα τον ελέγχει, αλλά θα χρειάζεται βοήθειες. Μια βοήθεια που θα έχει θα είναι ο Σέρτζιο ή ο Γιόκος που θα κρατούν το δεξί μπακ του γαύρου σε επιφυλακή, αλλά χρειάζεται βοήθεια στην ντρίπλα που κάνει ο Γκαλέτι όταν κόβει προς τα μέσα. Εκεί μάλλον θα βοηθάει ο Πάμπλο.
Τώρα, όταν κουραστεί ο Σβούρας, λογικά θα έχει κουραστεί και ο Γκαλέτι-είναι άλλωστε ψιλο χώμα.
Εκεί κάνεις κίνηση ματ.
Βάζεις τον Μίρο αριστερά, και τραβάς τον Αραμπατζή πίσω δεξιά.
Πετάς τον Σέρτζιο (ή τον Γιόκο) δεξιά μπροστά και βάζεις στη θέση του Σβούρα τον Γεωργίου που έχει τρίπλα και μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα.
Με μία μόλις αλλαγή αλλάζεις διάταξη όλη την ομάδα στα άκρα χωρίς να πειράξεις τον άξονα.

;D
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

giannis80

• Guest
Ίσως πάμε με Μίρο αριστερά, ηλιάδη δεξιά (δεξιοπόδαρος αριστερά και αριστεροπόδαρος δεξιά δηλαδή).Και παίζει το ενδεχόμενο,λίγο μακρινό αλλά δεν το θεωρώ απίθανο,να κατέβουμε με 3 στόπερ - Πάμπλο, Μαλεζά,Αντόνιο- βερόν,γκαρσία,ίβιτς στα χαφ και μπακαγιόκο-μούσλι.Καλά,αν γίνει αυτό πάμε καθαρά για το μηδέν-μισό.Όσο για τη μη χρησιμοποίηση του δάρλα,κάτι περισσότερο θα ξέρει ο προπονητής.Παραθέτω παρακάτω απόψεις 2 διαφορετικών δημοσιογράφων για να καταλάβουμε όλοι διαφορά επιπέδου και προσέγγισης.Ο ένας μιλάει καθαρά αγωνιστικά και ο άλλος πλάθει σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

''Τον βόλεψε να έχει τον Δάρλα σε παιχνίδια όπου ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να σπάσει τις αντίπαλες άμυνες, τα οποία ακολουθούν αυτό του Ολυμπιακού. Ήταν προσχεδιασμένο στο μυαλό του Σάντος και να μην είχε πρόβλημα με τις κάρτες, να βάλει στη θέση του τον Σνάουτσνερ.'' Σπυρόπουλος στο www.libero.fm

Αυτό δεν χωνεύεται

''Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε χθες -και το ανακοίνωσε κιόλας- ότι ο Δάρλας, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μα, δεν είναι κουφό και απίστευτο; Ο ΠΑΟΚ παίζει ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ο προπονητής του ΠΑΟΚ αφήνει εκτός μάχης τον αριστερό του οπισθοφύλακα, πολυτιμότερο από κάθε άλλον σε αυτήν τη θέση τη φετινή χρονιά. Είναι δυνατόν;
Εκτος κι αν ο Πορτογάλος, που εκ των πραγμάτων είναι συντηρητικός και πραγματιστής, θεωρεί... εκ των πραγμάτων χαμένο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν έδωσε χθες καμία εξήγηση για την επιλογή του αυτή. Δεν ξέρω εάν ο Δάρλας έπεσε απο την καρέκλα μόλις το έμαθε. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Πορτογάλος, αντίθετα, επέλεξε να εκτίσει ο Ιβιτς την ποινή του με τον Θρασύβουλο (και όχι με τον Ολυμπιακό) και ο Βερόν με τον Αστέρα Τρίπολης.''
Περικλής Στέλλας στο www.goalday.gr

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
λοιπον
σκεφτομαι να εγραφα διαφορα για το ματς αλλα θα πω τη μια περιπτωση-ετσι για να κανω και κανα βουντου
κοιταξε μη φαμε καμια ξεγυρισμενη 4αρα..και αρχισουν μερικοι μετα
- ο Σαντος λουζερ στα ντερμπυ
-Παντελα σταματα τη μπαλα ελεος
-Γκαρσια εισαι βαρυς
-Μουσλι παρε ανασες
-Μπακαγιοκο χασογκολη
-Μαλεζα/Αντονιο δεν εγινες Μπεκενπαουερ ξαφνικα
κτλ κτλ κτλ...
μονο αυτο ζηταω
κατα τα αλλα πιστευω ακραδαντα στην ομαδα...τοσο πολυ που ανετα δεν εβλεπα τον αγωνα καν την Κυριακη..και να μαθαινα απλα το αποτελεσμα μετα..
Για μενα η ομαδα εχει δειξει τα @@ της για φετος και δε χρειαζεται να αποδειξει τπτ και σε κανεναν..ενα ντερμπυ ειναι..
ΟΛΗ η Ελλαδα θα βλεπει το ματς και τα κορακια ευχομαι να παιξουν κανονικα μια φορα..
Πιστευα οτι οταν ερχοταν αυτη η στιγμη να εχω μια τοσο καλη ομαδα και σοβαρη θα ειχα τρελαθει στο αγχος..ελα που ομως ειμαι τοσο ηρεμος ρε σεις..μια γαληνη μια ευχαριστη αναμονη..ειναι σαν να ξερω πως εχω ραντεβου την Κυριακη 7.00 και οτι θα τη ριξω στο κρεββατι 1000%.
απλα παιξτε οπως παιζετε...ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ

Offline tsag

• Αλλαγή
όπως το το βλέπω θα κατέβει με σβούρα - μπακαγιοκο αριστερά, σνάουτσερ - κονσεισαο (αραμπατζη) δεξιά. τα υπόλοιπα γνωστά. συστημα 4-2-3-1

έλα να πέφτουν τα στοιχήματα!!!

Όπως και να έχει θα τον γαμήσουμε τον γάυρο!!! Άντε ρε ΠΑΟΚάρα πιάσε κορυφή και μετά δεν μας ρίχνει κανείς...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ετσι κι αλλιως ο δαρλας δεν διακρινεται τοσο αμυντικα οσο για την τεχνικη του και το οτι μπορει να ανεβει να κανει σεντρες..Ε σε αυτο το ματς δεν χρειαζεται τοσο αυτο οσο με τη λαρισα πχ...
Γι αυτο και σναουτσνερ αριστερα αραμπατζης δεξια φαινεται το πιθανοτερο.
Αν ο σαντος ειναι λουζερ δεν το ξερω,παντως η αληθεια ειναι οτι ντερμπυ κερδιζει σπανια ή ποτε.
Δεν εχει καμια σημασια ομως αυτο,αν κερδιζει ολα τα υπολοιπα.Ετσι ειχε κανει και στην αεκ και εχασε το πρωταθλημα στην ισοβαθμια....
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bane

• Αλλαγή
το αγαπημενο μου τοπικ ever . δεν με ενδιαφερουν τα συστηματα ,δεν με ενδιαφερουν ποιοι θα παιξουν δεν με ενδιαφερει αν θα ριξουν και κροκοδειλους μεσα και κανουν και ταφρο ενα θελω ..

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ  ολιεμπιακο( :emetos:)

θελω στις 9 το βραδυ να ειμαι με ενα χαμογελο μεχρι το κουτελο και ας εχουν χασει αρκει να εχουν διδαξει ΠΑΟΚ .(και 5 καρωτιδες ή κλειτοριδες για σουβενιρ δεν θα με χαλαγανε)
ολη την εβδομαδα εδω στην αθηνα μιλανε για ΠΑΟΚ και καλα και ασχημα . θελω απο το βραδυ της κυριακης να μας βλεπυν στον υπνο τους

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ...............
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
Πάμπλο, δε νομίζεις ότι αρκετά έπαιξε ο Στολτίδης; Και ο Γκαλέτι επίσης. Έχουνε πάρα πολλές παραστάσεις από γήπεδα. Θα έχουν ιστορίες να διηγηθούν στα παιδιά και τα εγκόνια τους. Έτσι δεν είναι; ;D

Callahan

• Guest
 ;D ;D ;D ;D

fatal_invasion

• Guest
δε παιζει ο ζεβλάκας.

kostakis_xanthi

• Guest
kalytera xoris bakayoko na pame.

4-2-3-1 to kobw...

MetroStar

• Guest
Επειδή βλέπω υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον 13-15 Απριλίου στη Ρόδο είναι η Σχολή Προπονητών της ΕΠΟ. Καλή επιτυχία και σας εύχομαι μια μέρα στον ΠΑΟΚ.  ;D

makptol

• Guest
http://www.sport.gr/

Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο στοίχημα ο Ολυμπιακός με 1,7 απόδοση. Ακολουθούν: Παναθηναϊκός με 3,5 και ΠΑΟΚ με 5.

πολυ χαμηλα μας δινουν αλλα δεν γαμιεται ετσι και αλλιως εμεις παμε για ουεφα
...... ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σχετικά με το παραλήρημα των εντεταλμένων οργάνων του κρόκους στα κλιμάκια της κρατικής τηλεόρασης 3 μέρες τώρα, έχω να πω μόνο το εξής:

Και γω όπως και όλοι στην αρχή μπρίζωνα και έφτανα στα πρόθυρα του εγκεφαλικού με όσα έβλεπα να συμβαίνουν στο χαζοκούτι, από την άλλη όμως, όταν έπειτα από λίγη ώρα το επεξεργαζόμουν καλύτερα, ήρεμος, συνειδητοποίησα ορισμένα πράγματα που (για μένα τουλάχιστον) είναι πρωτόγνωρα...

Τα ΜΜΕ παίζουν ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ καταλαμβάνει σημαντικό χρόνο στο πρόγραμμα των μεγάλων ιδιωτικών και κρατικών καναλιών! Άσχετα με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό, υπάρχει έκθεση του ΠΑΟΚ σε μέσα πανελλήνιας εμβέλειας, κάτι που στο πρόσφατο παρελθόν συνέβαινε μόνο όταν ρίναμε καμιά τριάρα στο ρούλη ή όταν γινόντουσαν επεισόδια στην Τούμπα (λ.χ. τα σκηνικά με τις πυρκαγιές στις κερκίδες επί Γούμενου). Πράγμα που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ αποκτά ειδικό βάρος στην καθημερινή αθλητική επικαιρότητα, σε σημείο μάλιστα που έχουν επιστρατευτεί θεοί και δαίμονες προκειμένου να θιγεί με κάποιον τρόπο η πορεία της ομάδας και η καταπληκτική δουλειά της διοίκησης...

Πέραν του γεγονότος ότι οι πάντες στον υπόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν τρομοκρατηθεί από την ισχύ που αποκτάει και πάλι η ομάδα (γι'αυτό άλλωστε παραληρούν δημόσια σε μια απόπειρα διασκέδασης των εντυπώσεων και παραπλάνησης του αναγνωστικού-τηλεοπτικού κοινού), ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΚΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! Για χρόνια θυμάμαι σε συζητήσεις με ΠΑΟΚτσήδες τη διαπίστωση του (μέχρι πρότινος ;D) σοβάρότατου προβλήματος σχετικά με την αδιαφορία των μέσων για την ομάδα, με τις οποιεσδήποτε συνέπειες για τη διάδοση της ιδέας του ΠΑΟΚ και τη δημιουργία νέων φιλάθλων/οπαδών. Πλέον αυτό δεν ισχύει, τα ΜΜΕ παίζουν ΠΑΟΚ,γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ πλέον πουλάει... Πουλάει όχι μόνο με την εξαιρετική πορεία του στο 1/3 του πρωταθλήματος, αλλά και με το θόρυβο και την ανησυχία που προκαλεί αυτή ακριβώς η πορεία στους εχθρούς του...

Αν αφήσουμε κατά μέρους τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται (σε συντριπτικό ποσοστό, κυρίως απο τα κρατικά ΜΜΕ) ο ΠΑΟΚ από τα μέσα, όλοι πιστεύω θα καταλήξουμε στην κοινή διαπίστωση ότι 1ον, ο ΠΑΟΚ πουλάει και ανά πάσα στιγμή τα του ΠΑΟΚ φτάνουν σε όλα τα σπίτια και τα νοικοκυριά, απ'άκρου εις άκρον της ελληνικής επικράτειας, και 2ον, ότι ο ΠΑΟΚ προκαλεί δέος και τρόμο σε όσους ζημιώνονται καθ'οιονδήποτε τρόπο από τις επιτυχίες του...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...!

Λόγω ηλικίας, τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ τον έχω ζήσει μόνο σε εποχές κρίσης, αβεβαιότητας, απαξίωσης και μιζέριας... Με εξαίρεση φυσικά τα δύο Κύπελλα στις αρχές της δεκαετίας... Είναι πρωτοφανές λοιπόν για έναν ΠΑΟΚτσή στα 20 κάτι του να βλέπει την τεράστια αυτή μεταστροφή της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και τον αντίκτυπο της ξανακερδισμένης αίγλης του στους θρασύδειλους αντιπάλους του.

Το θέμα είναι ότι πλέον μας τρέμουν, μας τρέμουν όπως 20 και 30 χρόνια πριν, τότε που η ομαδάρα μας και ο λαός μας έκαναν όλη την Ελλάδα να παραμιλά και απέδειξαν στο αθηνοκεντρικό ποσδοφαιρικό κατεστημένο ότι ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τα μουνοπανα του πειραια ετοιμασαν ενα συνθημα για εμας που θα μας εκνευρισει απιστευτα. Σας προετοιμαζω απλα... Και φυσικα εχει σχεση με το ξεπουπουλιασμα που καναμε το καλοκαιρι στον πολυκωμικο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...