Author Topic: Γριά - ΠΑΟΚ Κυριακή 1 - 1 Κυριακή 2/11/08 ώρα 19:00  (Read 10290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Έκανα μία μέρα να ηρεμήσω και να μου φύγει ο πονοκέφαλος. Τρελάθηκα. Απίστευτο χάλασμα για τους δυο χαμένους βαθμούς. Τους κλεμμένους βαθμούς. Είναι καιρός να αλλάξουν λίγο στάση οι διοικούντες σε αυτό το θέμα γιατί κάθε αγωνιστική ζούμε και χειρότερα. Κι ακόμη είναι αρχή.

Το χάλασμα γίνεται διπλό όταν βλέπεις την ίδια αγωνιστική τους ανοιχτούς κώλους των αστείων ανταγωνιστών μας να γλιτώνουν νέες πίπες με μία κεφαλιά του τσομπάνη ο ένας και με δύο κωλόφαρδα-ανάποδα γκολ από τον ατάλαντο αμυντικό και τον ψυχοπαθή Γαλλοαλγερινό τι είναι... Θα μου πεις μπορεί να βγει σε καλό, γιατί διατήρησαν στις θέσεις τους τον κάνω-3-αλλαγές-στο-ημίχρονο-σε-κάθε-ματς και τον κάνω-αλλαγές-στην-τύχη.

Κι εμείς να βομβαρδίζουμε τις δυστυχισμένες κωλόγριες για μια ώρα και να βάζουμε μόνο 2 γκολ. Άλλα 2 ρε πούστη μου χρειαζόμασταν... Τι λες ρε φίλε που έχω πιει και τα λέω διπλά. Άμα δεν ξέρεις μη μιλάς. Είσαι ανενημέρωτος φιλαράκι. Ξέρεις ότι με εντολή της σούπερ κλίκας κάθε γκολ του ΠΑΟΚ μετράει για μισό; Γι' αυτό δεν παραπέμθηκε ούτε επόπτης ούτε διαιτητής. Δεν ακύρωσαν το γκολ του Μπακαγιόκο. Το μέτρησαν κανονικά για μισό.
Τον άλλον τον κανονισμό στον είπανε; Πως οι αντίπαλοι αμυντικοί του ΠΑΟΚ επιτρέπεται να κάνουν όλες τις λαβές τις ελληνορωμαϊκής και της ελεύθερης μαζί; Όχι ε; Τότε πως κρίνεις;

Αλλά όπως λέμε εμείς οι κωλόγεροι, που είδαμε τον ΠΑΟΚ δυνατό, έτσι μας αντιμετώπιζαν πάντα κι έτσι θα γίνεται. Γι' αυτό το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ αξίζει για 10 κλεμμένα τους. Γιατί ο ΠΑΟΚ κερδίζει το πρωτάθλημα και δεν του το δίνουν.

Από την ώρα του αγώνα ακόμη νιώθω ξανά περήφανος και ήρεμος μέσα μου. Τώρα που έφυγε το σκάσιμο και ψιλοηρέμησα κάθησα να τα γράψω.
Καταρχήν έχυσα με αυτό τον υπέροχο λαό που με κάνει τόσο αισιόδοξο για το μέλλον του ΠΑΟΚ! Αν αφήσεις έξω καμιά πενηνταριά ταγάρια, που παντού υπάρχουν, πόσο μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος, όλα τα υπόλοιπα πιτσιρίκια που μαθαίνουν δίπλα στους "δασκάλους" τους στην κερκίδα, διδάσκουν ΠΑΟΚ ξανά. Και είναι ευλογημένα κάπως που πάνω στις γκαύλες τους ζούνε τον ΠΑΟΚ μεγάλο ΚΑΙ στο χορτάρι. Αυτοί θα είναι ποτισμένοι με πρωταθλητισμό. Οπαδικά λόγω DNA, αλλά και ως οπαδοί της καλύτερης ομάδας, ως αυτόπτες μάρτυρες του μεγαλείου του ΠΑΟΚ. Άλλο να σου τα λένε, άλλο να το ζεις, κακά τα ψέματα...
Μιας ομάδας που όλο το σύστημα τη πολεμάει και δεν μπορεί να τις κλάσει τ' αρχίδια. Χθες με τη σφαγή, με τη κουτοπονηριά του να προσπαθήσουν να κρατήσουν το λαό του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο, με τους καλύτερους παίχτες της σε τραγική μέρα, με με με... και πάλι έγιναν τα απίστευτα για να πανηγυρίζουν μαζί οι 300 φιλόμουσοι και οι χαμουτζήδες με τις ομάδες ανέκδοτα, το κόψιμο 2 βαθμών από την καλύτερη με διαφορά ομάδα που παίζει σε αυτό το μπουρδέλο.

Με το που το φάγαμε ένα πράγμα έμενε να αποδειχτεί. Η αντίδραση της ομάδας στις πιο αντίξοες συνθήκες. Όταν ο αλάνθαστος παιχταράς αμυντικός σου κάνει πέναλτι (υποτίθεται) στο 4 σου κόβονται τα πόδια. Για μισή ώρα η ομάδα έδειχνε περσινά χούγια και αυτό ήταν ανυσηχητικό.

Ώσπου βρήκαν την άκρη και αυτό το σφυροκόπημα που ζήσαμε, αυτό το πάθος, την άρνηση της ήττας, το να μη τους παίρνουν από κάτω ούτε οι αποφάσεις του παλιόπουστα διαιτητή, ούτε οι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες, ήταν όλα αυτά μαζί ο ΠΑΟΚ μας. Και όλα αυτά με τον Κοντρέρας και τον Μουσλίμοβιτς σε τραγική μέρα και τον Γκαρσία απόντα. Αυτό τα λέει όλα. Το μέταλλο που είπε κι ο Γιαννιώτης. Ο ΠΑΟΚ έπεισε χθες με μία ισοπαλία του, όσους δεν έπειθε με τις νίκες του τόσο καιρό.

Η ομάδα αυτή είναι βγαλμένη από τα όνειρά μας. Γιατί παίζει σαν ΠΑΟΚ και γιατί τη βλέπουμε να σκίζεται για να μη χάσει. Γιατί ήττες θα έρθουν, αλλά θα σε γεμίζει η προσπάθεια και η λύσσα που βγάζουν. Άσε που όλοι μας μέσα μας ξέρουμε πως ο Πάμπλο και ο Ζλάταν αυτό το ματς θα το ξεπληρώσουν με πολλούς βαθμούς.

ΥΓ Ο Κονσεϊσάο ήταν απίστευτος και από κοντά ο Σνάουτσνερ που έσβησε για πλάκα το γατάκι με τα τατουάζ
« Last Edit: November 03, 2008, 21:55:17 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kospatras

• Guest
συμφωνω με τον αδερφο "the screwdriver 4".χθες νιωσαμε παλι ΔΕΟΣ για τον ΛΑΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ-(δηλαδη τον Π.Α.Ο.Κ.)-ειδικα οσοι ειμασταν παρων νιωσαμε πολυ εντονα συναισθηματα.οταν η ομαδα εχει κανει τετοια πορεια και παιζει μεσα στην πολη της δεν μπορει ΚΑΝΕΝΑΣ δουλακος να σταματησει τον κοσμο του ΠΑΟΚ.αυτα τα λεω σοβαρα σκεπτομενος και θεωρω τον εαυτο μου αρκετα ωριμο για να καταλαβαινω πιο ειναι το καλο του ΠΑΟΚ μας.επειδη καποιοι(συνηθως μεγαλυτερης ηλικιας) νομιζουν οτι οι αποψεις τους ειναι παντα σωστες και για το δηθεν καλο του κινηματος που λεγεται Π.Α.Ο.Κ.----------------ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.-

zan

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=C905547323C66463D0274F8B00C5F817?newsCode=2008110311375889

Σύμμαχός του ο κόσμος και μεγάλος αντίπαλος οι διαιτητές...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από γενική συνέλευση που συγκάλεσε η παε Γρια σε συνεργασία με τα αυτόνομα καπή της πόλης, για το παιχνίδι γρια-ΠΑΟΚ της αγωνιστικής περίοδου 2009-10, αποφασίστηκαν τα κάτοθι:

Για να αποτραπεί άλλη μια κατάληψη του γηπέδου από τις ορδές του ΠΑΟΚ,
Α) δε θα δωδούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Β) δε θα ανακοινωθεί σε αυτούς ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα
Γ) όλοι οι φίλοι μας θα ενημερωθούν για τον ακριβή τόπο διεξαγωγής του αγώνα 15 λεπτά πριν τη σέντρα με SMS που θα αποσταλεί σε κάθε γριά από την υπηρεσία graiaellas.phone.
Δ) Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στο γήπεδο σε οχήματα κλειστού τύπου ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η διαδρομή και διαρρεύσει ο ακριβής τόπος διεξαγωγής του αγώνα. 
Γραφείο τυπου Γριας:

Κοινοποίηση: 1. ΕΛ.ΑΣ
                  2. δημόσια Καπή Θεσσαλονίκης

GeorgT

• Guest
Ανέλαβε την ευθύνη

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στη χθεσινή σύσκεψη για την αποτίμηση των ζημιών στο Καυτανζόγλειο. Η αλήθεια είναι ότι, παρά την ένταση των επεισοδίων που έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ηρακλή, οι ζημιές μέσα στο στάδιο περιορίστηκαν ουσιαστικά στα γραφεία της Ομοσπονδίας του Τζούντο τις οποίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε να τις αποκαταστήσει, αφού αποτιμηθούν. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ εξέφρασε επιφυλάξεις για τα 110 πλαστικά καθίσματα στα οποία υπήρξαν φθορές, αφού, όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της επιτροπής του Καυτανζόγλειου Νίκος Χατζής, δεν είχε κληθεί εγγράφως την προηγούμενη εβδομάδα για να παραλάβει το πέταλο των φιλοξενούμενων. Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ περιμένουν ότι θα κληθούν σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο προχθεσινό ντέρμπι και θεωρούν ότι δύσκολα θα αποφύγουν το υψηλό χρηματικό πρόστιμο.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1480275

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Êáèüëïõ êáëü ðáé÷íßäé ãåíéêÜ óôï óýíïëï.

Ëïãéêü Þôáí ìå ôï ãñÞãïñï ãêïë ðïõ äå÷ôÞêáìå íá ôá ÷Üóïõìå, áëëÜ íïìßæù ðùò Ýôóé èá Þôáí ôï ðáé÷íßäé.
Ç äéáéôçóßá ìáò êõíÞãçóå ãéá Üëëç ìßá öïñÜ áêõñþíïíôáò êáíïíéêü ãêïë ãéá ïöóÜéíô.

Ôñáãéêü ôï ëÜèïò óôï ôÝëïò ôïõ áãþíá ðïõ Ýêáíå ï zlatan èÝëïíôáò íá "êáèáñßóåé" áõôüò ôï ðáé÷íßäé êáé ìç äßíïíôáò ôçí ìðÜëá óôïí óõìðáß÷ôç ôïõ ðïõ Þôáí ìüíïò ôïõ.
Èá ìðïñïýóå íá óêïñÜñåé êáé íùñßôåñá ìå ôçí Üóôï÷ç êåöáëéÜ ôïõ óå êåíÞ åóôßá.

ÊïíóåúóÜï ãéá ìÝíá ï êáëýôåñïò óôï ðáé÷íßäé.
Ðñþôç öïñÜ ôïí åßäá íá ðáßæåé áðü ôüôå ðïõ Þñèå óôïí ÐÁÏÊ êáé äåí Ýðáéæå üëç ç ïìÜäá.
ÌðñÜâï ôïõ êáé íá óõíå÷ßóåé Ýôóé.

Ôþñá ìåôÜ áðü áõôü ôï ìáôò êáé 3ç óôçí âáèìïëïãßá ìáò ðáßñíåé íá êÜíïõìå ÌÏÍÏ êáé ÌÏÍÏ ÍÉÊÅÓ.

Êáèüëïõ êáëü ðáé÷íßäé…
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εγώ θα σταθώ και στις σειρήνες που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να γυρίσει παιχνίδι αν φάει πρώτος goal και τα λοιπά και τα λοιπά. E λοιπόν διαψεύστηκαν όλοι με την εμφάνιση της ομάδας μας. Όχι μονο φάγαμε το γκολ το φάγαμε από το τρίτο λεπτό και όμως για ενα #%$@#$% τσαφ του παιχταρά μας δεν πήραμε τη νίκη.

Συνεχίζουμε και στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας.

bagos1

• Guest
τωρα που ο πεντραθα πειρε μπουλο ο κυριος με το κουστουμι στο παγκο της γριας δεν θα ειναι παρών στο δευτερο γυρο??

Offline nik

• Αποστολή
  • **
και εγω αυτο ελεγα bagos πρεπει να παρουν παλι ισπανο για να ειναι το α@@@@ι στο ναο!
ΠΑΟΚ παντου!!!

baron

• Guest
Τα πράγματα τα βλέπετε όλα ωραία
και αγγελικά

1. Ισοπαλία με μια διαλυμένη χανούμισσα
2. "Φιλική" ισοπαλία με τον Βάζελο.. μην με ακουμπάς να μην σε ακουμπήσω
3. E όχι και με τις γριές ρε πούστη μου!

και διαμαρτυρόμαστε για διαιτησία λες και παίξαμε μπάλα και μας κλέψαν κάτι!
άντε ρε συνέρθετε, καμώματα σαν τα σκουλήκια
θα επανέλθω μετά τις 2 πίπες που έρχονται στις 2 επόμενες αγωνιστικές και το αήττητο θα το έχει μονο η Μπενφίκα

P.S Κάτω τα χερια από τον ΠΑΟΚ πουστρακια δημοσιογράφοι

P.S 2 Ζαγοράκης και ξέρω ψωμί

P.S 3 Sould out όλη την saison

P.S 4 όσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις
« Last Edit: November 05, 2008, 18:33:42 by MILLWALL-4 »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
θα επανέλθω μετά τις 2 πίπες που έρχονται στις 2 επόμενες αγωνιστικές και το αήττητο θα το έχει μονο η Μπενφίκα

το θεμα ειναι να δουμε αν θα επανελθεις αν κερδισουμε τον πανιωνιο και παρουμε κανενα χ στον γαβρο....γιατι για κραξιμο ολοι πρωτοι ειμαστε....και μην ξεχναμε που ειμασταν περσι ετσι?απλα δεν υπηρχαμε και ξαφνικα θελουμε να παρουμε το πρωταθλημα....και επειδη θελω να μαθω την αποψη σου για πες αν μπορεις ποιος φταιει για το φετινο <<χάλι>> οπως εσυ το παρουσιαζεις?

baron

• Guest
κανένα χαλι
απλώς δεν γουστάρω κλάμα - διαιτησία και τα σκατά

εμενα αφού δεν βλέπω βουλινό "μπατατουδηδες" και τα σινάφι μου φτάνει και χαίρομαι το λαό μας

αλλα το κλάμα για διαιτησία όταν η ομάδα μέχρι εκεί φτουράει.... eee ας το δούμε με ρεαλισμό

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
και αγγελικά

...

P.S Κάτω τα χερια από τον παοκ πουστρακια δημοσιογράφοι

M'αρέσει που έχεις πίστη στην ομάδα......
Τί θα λεγες αλήθεια αν γράφανε οι δημοσιογράφοι για δύο "πίπες" που έρχονται....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
οκ ετσι οπως το θετεις τωρα συμφωνω...αλλα με την γρια απο το 30 του αγωνα και μετα παιξαμε αρκετα καλα σε σχεση παντα με τις δυνατοτητες της ομαδας...για τα υπολοιπα ματς που ανεφερες δεν θα μιλησω γιατι θα βγουμε εκτος θεματος....υπομονη θελει και το ξερουμε....θα αλλαξουν τα πραγματα και με τον καιρο θα παμε για μεγαλα πραγματα....και δεν ειμαι απο αυτους που υποστηριζω οτι μας εσφαξε ο διαιτητης την κυριακη με την γρια....εχω δει και πολυ πολυ χειροτερα απο την ελληνικη διαιτησια...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
πιπες??πως τολμησες και το ειπες αυτο για τον ΠΑΟΚ ρε???
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Callahan

• Guest
και αγγελικά ( Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα, όποιος δεν το βλέπει διακατέχεται από κομπλεξισμό και μόνο)

1. Ισοπαλία με μια διαλυμένη χανούμισσα - 15 εκ budget ( 5 ο ΠΑΟΚ)
2. "Φιλική" ισοπαλία με τον Βάζελο.. μην με ακουμπάς να μην σε ακουμπήσω - 25 εκ budget ( 5 ο ΠΑΟΚ)
3. E όχι και με τις γριές ρε πούστη μου! (Ματς ζωής και θανάτου της γριάς, με διαιτησία που θύμισε παράγκα)

και διαμαρτυρόμαστε για διαιτησία λες και παίξαμε μπάλα και μας κλέψαν κάτι! (8 αγωνιστές προκλητική διαιτησία, μέχρι και προστασία στο σκουλίκι μες την Τούμπα, να μην μείνει με δέκα παίκτες!)
άντε ρε συνέρθετε, καμώματα σαν τα σκουλήκια (σύνελθε εσύ, από το πολύ κράξιμο σου έμεινε κουσούρι)
θα επανέλθω μετά τις 2 πίπες που έρχονται στις 2 επόμενες αγωνιστικές και το αήττητο θα το έχει μονο η Μπενφίκα (να επανέλθεις θα περιμένω - και στην 4 θα βγάλω το λαρύγγι μου το Σάββατο για να σε βγάλω ψεύτη)

CLUB LARISA

• Guest
Βγάλτο αδερφέ.....Άφησέ το στο κράσπεδο που μεγάλωσε γεννεές περήφανων πρωταθλητών κερκίδας.......Συγχαρητήρια για το ποστ σου

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
εγω καλαχαν διαφωνω.οπως ειπε και ο βρυζας μπαλα δεν παιζουν μονο τα μπατζετ.αν η αεκ γουσταρει να δινει οσα δινω εγω σε βερον και γκαρσια μαζι για μπασινα...

μπαρον και μονο που ειδες την αναμετρηση με τον βαζελο ''φιλικη'' και περιμενεις 2 πιπες συνεχομενες...

και ναι μπαρον η ομαδα μας πανω κατω αυτη που ειδες στο 1-1 με ηρακλη ειναι,αντε να παιξει και λιγο καλυτερα αλλα αν εσυ δεν πιστευεις οτι η 3 βαθμοι χαθηκαν απο διαιτησια κατα 80% και απο τυχη κατα 20% τοτε αλλο ματς ειδες η μαλλον περιμενες να κατεβει η μπαρτσελονα με ασπρομαυρα στο καυταντζογλιο.αν βαλεις κατω τα παιχνιδια με οφη,πανθρακικο,εργοτελη,ηρακλη μαλλον το ματς με τον τελευταιο ηταν το καλυτερο εκτος σε αποδοση ειδικα στο δευτερο ημιχρονο

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Tον αγώνα τον είδα ολόκληρο χθες. Η ομάδα μέχρι το 30' δε βλεπόταν. Μετά ισορρόπησε, έκανε κάποιες ευκαιρίες, αδικήθηκε από το διαιτητή (όχι εσκεμμένα, γιατί αν ήθελε, θα μπορούσε 2 φορές να αποβάλλει τον Βερον με 2η κίτρινη) όμως και πάλι δε "πάτησε" που λέμε τον αντίπαλο, ούτε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Και μάλιστα μετά την ισοφάριση οι γριές για 10 λεπτά περίπου μας ψιλοπιέζανε.
Το αποτέλεσμα είναι κατά τη γνώμη μου δίκαιο, αλλά και αν κερδίζαμε δε θα ήταν άδικο, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται!

Συμπέρασμα μετά από οκτώ αγώνες; Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση λόγω έλλειψης κινητικότητας/ταχύτητας των μέσων και εκρηκτικότητας των άκρων. Αν δεν ενισχυθούμε σε αυτό τον τομέα πάμε ντουγρού για 4η θέση η οποία δεν είναι αποτυχία μεν, είναι όμως κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε τη φετινή ευκαιρία για κάτι παραπάνω.

Υ.Γ. Επειδή αναφέρθηκε: Ο ΠΑΟΚ παλιά έριχνε τεσσάρες σε βάζελο με ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ όπως Ζάετς, Ρότσα, Σαραβάκος κτλ. όχι τα σημερινά γατάκια... Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι ο θρίαμβος της λαϊκής θέλησης κόντρα στα μπάτζετ!
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!