Αυτός που φταίει για όλα όσα συνέβησαν είναι ο ρέμος και η διοίκηση του ηρακλή και μετά εμείς που πέσαμε στη φάκα που είχαν στήσει.
Είναι δυνατόν ένα ντέρμπι στη θεσσαλονίκη να έχει μονο 1500 οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας;;;
Εμενα μπορεί να μου εξηγήσει ο ρέμος πως κόβει από την ομάδα του 150 με 200.000 ευρώ;
Εάν υπήρχαν εισιτήρια εγώ πιστεύω ότι εμείς θα είχαμε τουλάχιστον 10.000 κόσμο εκεί με σαφώς πιο ειρηνικές διαθέσεις μιας και η αστυνμία δεν θα είχε λόγο να κυνηγάει κόσμο δεξιά και αριστερά.
Η δικη μας η βλακεία είναι ότι πήγαμε μαζικά στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και ότι ήθελε προκύψει και δυστυχώς για την ομάδα μας προέκυψαν επεισόδια.
Αυτό που επίσης με τσάτισε είναι μερικοί αστυνομικοί που έριχναν αλύπητα ακόμα και σε παιδιά που ήταν πεσμένα κάτω και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος από αυτούς. Αυτοί είναι ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ και μονο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν.
Όσο για την ομάδα μας, κοιμήθηκε τα 15 με 20 λεπτά του παιχνιδιού.
Από εκεί και πέρα, αυτός είναι ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι κυνηγάει το παιχνίδι μέχρι τέλους αγωνίζεται και τα δίνει όλα.
Για τα γκολ που έχασε ο μούσλι...για σκεφτείτε ρε παιδιά, είσαι σκόρερ, στα 10 μετρα είναι οι δικοί σου οπαδοί και πας να βάλεις το γκολ που θα σου φέρει τη νίκη.
Aνθρωπος είναι, άρχισε να σκέφτεται και κάπου εκεί έχασε τα γκολ, δεν πειράζει όμως θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες, είμαι σίγουρος για αυτό.
Όχι αλλα αδέρφια στη φυλακή επειδή το επιδιώκουν κάποιοι πούστηδες
pavlosk