Θυμάστε που μαλώναμε εδώ για το αν έπρεπε να πάρουν εισιτήρια οι βάζελοι ή όχι. Να η απάντηση! Φυσικά και δεν έπρεπε, διότι ένα κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ δε θέλει την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Ο μάγκας λαός του ΠΑΟΚ την πήδηξε την ομάδα για άλλη μια φορά. Τόσα χρόνια οι διοικήσεις κρατούσαν τον ΠΑΟΚ χαμηλά και ο λαός κρατούσε τα προσχήματα. Φέτος το παραμύθι άλλαξε. Η διοίκηση θέλει να μας πάει στην κορυφή και εμείς ο κόσμος γουστάρουμε να μείνουμε πίσω.
Σέρρες, ματς με Αρούλη, Κομοτηνή, Καυτατζόγλειο, Νεάπολη, τζαμπατζήδες στην Τούμπα και να δούμε που θα γραφτεί το επόμενο επισόδειο του όμορφου παραμυθιού. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μάγκας γιατί ακολουθεί την ομάδα παντού και επειδή δεν υποτάσσεται, δε δίνει λευκές επιταγές και δημιουργεί την καλύτερη κερκίδα στον κόσμο. Το να σπας και να μπαίνεις ντου στον αγωνιστικό χώρο είναι βλαχιά, φλωριά, ψυχολογία του όχλου (βόδια).
Μάγκες 100.000 είναι ένα τρομαχτικό ποσό που θα μπορούσε εύκολα να πάει στην ΑΜΚ αντί για τις τσέπες κάποιων. Ας προστατέψουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον ΠΑΟΚ μας, τη διοίκηση του και την αξιοπρέπεια μας. Κανένας που σπάει και πετάει μπουκάλια δεν είναι αδερφός μου επειδή τυχαίνει να φοράει μπλούζα του ΠΑΟΚ... Εχθρός μου είναι και λερώνει την τιμημένη αυτή φανέλα. Εγώ προχθές πλάκωσα στο ξύλο έναν τζαμπατζή. Κάντε και εσείς το ίδιο, ο ΠΑΟΚ είναι δικός μας, είναι ηα καψούρα μας και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τον μικραίνει.
Καλά μας έκαναν για το πρόστιμο. Μας άξιζε και με το παραπάνω. Δε μπορούμε μια ζωή να είμαστε ασύδοτοι, να κάνουμε ό,τι αλητεία περνάει από το κεφάλι μας και να μένουμε ατιμώρητοι.