Author Topic: Γριά - ΠΑΟΚ Κυριακή 1 - 1 Κυριακή 2/11/08 ώρα 19:00  (Read 10301 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
τολ θελω να σταθω σε αυτο το σημειο..
ειναι δυσκολο και δεν μπορει να τα περιμενουμε ολα απο την διοικηση στο πιατο.
πρεπει και εμεις να βοηθησουμε. δυστηχως ειναι γεγονος πως εχουμε ενα αρκετα μεγαλο μερος του λαου μας με νοοτροπια που μπορει να βλαψει τον ΠΑΟΚ ανα πασα στιγμη, στο χερι μας ειναι να τους αλλαξουμε μυαλα, το σημερινο θα βοηθησει.Πιστευω στην αυτοκαθαρση...

η δοιηκηση δεν φταιει σε τιποτα...κανει οτι περναει απο το χερι της για να φτασει το ΠΑΟΚ εκει που ολοι τον εχουμε τοποθετημενο.....το θεμα ειναι εμεις τι κανιουμε.....ΤΙΠΟΤΑ δυστηχως.....με ανακοινωσεις δεν γινεται δουλεια......αυτα τα αθλια υποκειμενα που ντροπιαζουν την ομαδα μας πρεπει να εξαφανιστουν απο το γηπεδο....και μην με αρχισεται τα περι,αυτοι εκαναν το ονομα των οπαδων μας και αλλα τετοια γιατι τα εχω βαρεθει....ναι ονομα καναμε αλλα με αλλες μαγκιες και σε αλλες εποχες.....ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.....ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.....
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ 20 30 ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.......
μαγκια θεωρω αυτο που εκανε το παληκαρι με το τσιγαρο στο στομα στο ματς με την γρια οταν ειδε να βαρανε 3 μπατσοι εναν δικο μας χωμενο μεσα στα καρεκλακια.........

ειχα ορεξη να γραψω και αλλα πολλα,αλλα αυτη την στιγμη εχω ξενερωσει απιστευτα με την καταντια μας και εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν προκειται ποτε να φτασουμε ψηλα.....ελπιζω να βγω εγω μαλακας......
το μονο που ελπιζω ειναι να μην ξενερωσει η δοιηκηση με αυτα που γινονται..........
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Θυμάστε που μαλώναμε εδώ για το αν έπρεπε να πάρουν εισιτήρια οι βάζελοι ή όχι. Να η απάντηση! Φυσικά και δεν έπρεπε, διότι ένα κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ δε θέλει την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Ο μάγκας λαός του ΠΑΟΚ την πήδηξε την ομάδα για άλλη μια φορά. Τόσα χρόνια οι διοικήσεις κρατούσαν τον ΠΑΟΚ χαμηλά και ο λαός κρατούσε τα προσχήματα. Φέτος το παραμύθι άλλαξε. Η διοίκηση θέλει να μας πάει στην κορυφή και εμείς ο κόσμος γουστάρουμε να μείνουμε πίσω.
Σέρρες, ματς με Αρούλη, Κομοτηνή, Καυτατζόγλειο, Νεάπολη, τζαμπατζήδες στην Τούμπα και να δούμε που θα γραφτεί το επόμενο επισόδειο του όμορφου παραμυθιού. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μάγκας γιατί ακολουθεί την ομάδα παντού και επειδή δεν υποτάσσεται, δε δίνει λευκές επιταγές και δημιουργεί την καλύτερη κερκίδα στον κόσμο. Το να σπας και να μπαίνεις ντου στον αγωνιστικό χώρο είναι βλαχιά, φλωριά, ψυχολογία του όχλου (βόδια).

Μάγκες 100.000 είναι ένα τρομαχτικό ποσό που θα μπορούσε εύκολα να πάει στην ΑΜΚ αντί για τις τσέπες κάποιων. Ας προστατέψουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον ΠΑΟΚ μας, τη διοίκηση του και την αξιοπρέπεια μας. Κανένας που σπάει και πετάει μπουκάλια δεν είναι αδερφός μου επειδή τυχαίνει να φοράει μπλούζα του ΠΑΟΚ... Εχθρός μου είναι και λερώνει την τιμημένη αυτή φανέλα. Εγώ προχθές πλάκωσα στο ξύλο έναν τζαμπατζή. Κάντε και εσείς το ίδιο, ο ΠΑΟΚ είναι δικός μας, είναι ηα καψούρα μας και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τον μικραίνει.

Καλά μας έκαναν για το πρόστιμο. Μας άξιζε και με το παραπάνω. Δε μπορούμε μια ζωή να είμαστε ασύδοτοι, να κάνουμε ό,τι αλητεία περνάει από το κεφάλι μας και να μένουμε ατιμώρητοι.
« Last Edit: November 13, 2008, 23:34:21 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
δε διαφωνώ...
νομιζω όμως πως το πρόστιμο ηταν υπερβολικό! Νομίζω σε όλα τα δημοσιεύματα χαρακτηρίστηκε ώς βαρυ σαν πρόστιμο..καλά μας εκαναν ως εκει...όχι όμως και με το παραπάνω. Δε θα δεχτώ η κλανια του Παοκτση να κοστίζει 6.000 και αυτη του βαζελου ή του γαυρου 2.000. Να υπαρχουν ίδια μέτρα και ίδια σταθμα.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Shark σε όλα που λες έχεις δίκιο απλά θα διαφωνήσω στο θέμα της Τούμπας και σε αυτό απαντάς μόνος σου.Αν εξαιρέσεις τον αγώνα με το σκουλίκι (που έσπασε η πόρτα της 4Α) σε κανένα άλλο αγώνα δεν είχε μαλακίες.Πράγμα που σημαίνει ότι η Τούμπα καθαρίζει.Για τους τζαμπατζίδες τα εκτός έδρας είναι βούτυρο στο ψωμί τους γιατί εκεί κάνουν τις καφρίλες τους χωρίς να υπάρχει έλεχγος.Γι' αυτό ακόμα και ο Ζαγοράκης έλεγε "Δεν ξέρω τι παθαίνουν στα εκτός έδρας"(κάπως έτσι το διατύπωσε).Και αυτό που είπε ο spartiatis.Φτάνει πια να λέμε γαμώ την αθήνα σας και να τρώμε πρόστιμο.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου Σπαρτιάτη υπερβολικό δε νομίζω να ήταν. Δε μπορείς να καταστρέφεις, να καις, να μπαίνεις με ντου στο γήπεδο και να αλωνίζεις στο στίβο και τον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη και να ήταν όμως, νομίζω ότι το έκαναν επειδή φέτος έχουμε ξεφύγει. Λογικό ήταν να σου πουν ''άντε γ@μήσου'' κάποια στιγμή για να σου τρίξουν τα δόντια. Αν και δε θα μείνω στις ευχές τύπου ''ελπίζω να πήραν το μάθημα τους και να μη το ξανακάνουν''... δεν ιδρώνει το αυτί ορισμένων, στα @@ τους κοινώς από τη στιγμή που αυτοί κάνουν το γούστο τους.

Thessalonikara βρισκόμαστε σε ένα καλο δρόμο στα ματς της Τούμπας αλλά θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ δουλειά ακόμα ... πάλι οι τζαμπατζήδες μπαίνουν, ακόμα και αν χρειαστεί να μείνει έξω κάποιος κάτοχος εισιτηρίου ... Δε λογαριάζουν κανέναν και τίποτα

Έχω ξενερώσει πραγματικά. Η ομάδα γαμάει και δέρνει, διοίκηση, παίκτες, προπονητής είναι στα πάνω τους, ετοιμαζόμαστε για την ΑΜΚ και για μεταγραφές και για χάρη ορισμένων κωλόπαιδων ΠΕΤΑΜΕ 110.000 ευρώ και ξενερώνουμε τον πρόεδρο και τους συνοπαδούς μας. Ας αλλάξουμε και εμείς οι οπαδοί σελίδα γαμώ το φελέκι μου

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω θα κανω τις εξης φιλοσοφικες ερωτησεις:

Ποσοι απο εδω μεσα στο φορουμ (που γενικα ειναι ανεβασμενου επιπεδου και οι περισσοτεροι ειμαστε και μορφωμενοι ανθρωποι) δεν εχουνε συμμετασχει σε ντου, δεν εχουνε κανει ουδεποτε καφριλα στο γηπεδο, δεν εχουνε κυνηγησει αλλους οπαδους, δεν εχουνε σπασει ενα καρεκλακι ρε παιδι απο τα νευρα τους οταν ητανε 20 και εβραζε το αιμα τους (οχι οταν ειμαστε 30..)?

Ποια χρονια δεν σημαδευτηκε απο επεισοδια, εστω και μικρης εκτασης, στην Τουμπα ή σε εκτος που πηγαμε? Εδω το 85 που πηραμε πρωταθλημα και οπου πηγαιναμε τα καναμε πουτανα.

Μηπως ο Βουλινος, ο Μπατατουδης, ο Γουμενος ειναι απλα οι προφασεις?

Δυστυχως ειναι αυτη η ιδιοσυγκρασια μας που μας κανει ξεχωριστους οπαδους. Για μενα το τρανοτερο παραδειγμα ειναι μια μολοτωφ που ειχαμε πεταξει στον τελικο με τον ρουλη απο την 4 σε μια διμοιρια. Μολις εγινε αυτο ολοι χειροκροταγανε, ζητωκραυγαζανε (μαζι κι εγω.. ετσι). Κανεις μας δεν σκεφτηκε οτι αμα του ξεφευγε του αλλου η μολοτωφ θα θρηνουσαμε ακομα....

Τα πραγματα μπορουν να μπαλωθουν αλλα ποτε δεν θα φτιαξουν εκτος και αν παρθουν δραστικα μετρα. Οταν ο ΠΑΟΚ ειχε προβληματα οικονομικα, σε ολα τα μικρα εκτος Θεσσαλονικης ματς ειμασταν οι ιδιοι και οι ιδιοι. Ξεραμε ο ενας τον αλλον φατσικα. Τωρα που η ομαδα παει καλα και πλατιαζουνε οι μαζες το μονο που μας σωζει ειναι η βουληση των συνδεσμων να γινουν υπευθυνοι για τους πελατες τους.
Και προσωπικα πιστευω οτι αν στερησεις απο τον οπαδο τον συνδεσμο, του στερεις το σπιτι. Τοτε μονο θα βαλει μυαλο και οχι αμα τον πιανεις στα σουτια.

Ο μη αναμαρτητος τω πρωτο λιθο βαλλετο. Εγω με το συμπαθειο αλλα δεν μπορω. Θλιβομαι να βλεπω 200 ατομα να αλωνιζουνε μεσα στο ταρταν και να τρωει η ομαδα που αγαπαω προστιμα αλλα...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αλλιως θα ειμασταν γαυροι που θα φοβομασταν την απολυση απο την εταιρεια που μας βολεψε ο μεγαλος προεδρας,
                           βαζελοι φλωροι
                           σκουληκια ρουφιανοι
                           χανουμια ανυπαρκτα

Αλλα δεν ειμαστε...δεν μας κολλαγε να ειμαστε.

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ..........ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ. ΑΥΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗς ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Διαφωνώ μαζί σου φιλαράκο ...
Δε δέχομαι μοιρολατρικά ότι ο ΠΑΟΚτσής είναι κάφρος. Οι καιροί αλλάζουν, πρέπει να αλλάξουμε και εμείς. Όχι να συμβιβαστούμε, αλλά να αλλάξουμε. Ο έννοια οπαδός δεν έχει καμιά σχέση με την αντίστοιχη του χούλιγκαν ή του τραμπούκου. Γύρισε σελίδα ο ΠΑΟΚ. Στο απόλυτο μαύρο των προηγούμενων διοικήσεων προστέθηκαν χρώματα. Αν δε προστατέψουμε εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας, εμείς που έχουμε φάει χιλιάδες χιλιόμετρα για την πάρτη της, δε θα το κάνει κανείς.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Παρέμβαση εισαγγελέα για το Καυταντζόγλειο

Τα όσα συνέβησαν προ δύο εβδομάδων στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο δεν έχουν ξεχαστεί, ούτε το θέμα έκλεισε με τα πρόστιμα που επέβαλε η Σούπερ Λίγκα.

Για το συγκεκριμένο θέμα το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξε παρέμβαση του κυρίου Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Ο Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου ζήτησε από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης τη διεξαγωγή έρευνας για όσα έγιναν στο τοπικό ντέρμπι και κυρίως για τις ευθύνες της αστυνομίας, που δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη. Οπότε το... τρίτο ημίχρονο του αγώνα συνεχίζεται!

http://www.gazzetta.gr/content/view/16160/2/

makptol

• Guest
για να δουμε αν εχει την ιδια ευαισθησια για τα οσα εγιναν
στο λαρισα-παο.....

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **

δε θα την εχει....
« Last Edit: November 17, 2008, 23:00:21 by tsakalaki »
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Εξαιρετικός «οικοδεσπότης» ο Ρέμος

Φοβερά αγχωμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Καυτανζόγλειο, καθώς δεν ήθελε να εκφραστεί το παραμικρό παράπονο από τα χείλη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη φιλοξενία του Ηρακλή. Μάλιστα, έκπληξη προκάλεσε η κίνηση του πρόεδρου του «γηραιού» να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Μώραλη, ώστε να επιβεβαιώσει τα παραπάνω. Ο διευθυντής επικοινωνίας του πειραϊκού συλλόγου του τόνισε πως όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και μάλιστα στη συνέχεια δεν δίστασε να πετάξει και την σπόντα του: «Μακάρι σε όλα τα γήπεδα να επικρατούσαν τέτοιες συνθήκες για να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο...».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=82093

Aγχος για το αφεντικό του είχε η πουτάνα η τραγουδίστρια....μάλιστα!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
γνωστα πραγματα alex...παντως του χρονου αν παιζουν στην α εθνικη δεν θελω να μας δωσει ουτε ενα εισιτηριο....φετος μας εδωσε 1500 και πηγαμε 7000...του χρονου ας μην μας δωσει κανενα για να παμε καμια 15αρια χιλιαδες....ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΕΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πολυ καλο φωτογραφιλο υλικο απο το ματς (αλλα και απο τελευταια ματς) στο www.motionteam.gr σελιδα 14
Βεβαια εχει πανω το λογκο της επιχειρησης αλλα..
Στην αναζητηση γραφεις ΠΑΟΚ (με κεφαλαια ελληνικα) και πατας προβολη 30 ανα σελιδα.
http://www.motionteam.gr/index.php?SCREEN=results&rec=390&limit=30

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Εξαιρετικός «οικοδεσπότης» ο Ρέμος

Φοβερά αγχωμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Καυτανζόγλειο, καθώς δεν ήθελε να εκφραστεί το παραμικρό παράπονο από τα χείλη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη φιλοξενία του Ηρακλή. Μάλιστα, έκπληξη προκάλεσε η κίνηση του πρόεδρου του «γηραιού» να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Μώραλη, ώστε να επιβεβαιώσει τα παραπάνω. Ο διευθυντής επικοινωνίας του πειραϊκού συλλόγου του τόνισε πως όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και μάλιστα στη συνέχεια δεν δίστασε να πετάξει και την σπόντα του: «Μακάρι σε όλα τα γήπεδα να επικρατούσαν τέτοιες συνθήκες για να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο...».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=82093

Aγχος για το αφεντικό του είχε η πουτάνα η τραγουδίστρια....μάλιστα!

και τα φυτα στη κερκιδα  βριζαν τον ΠΑΟΚ και τον πειραια  ...............

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ADMIN  ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΠΡΩΤΟ  POST   ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ  .....

ετσι για να μη  ξεχνιομαστε...............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............