Έκανα μία μέρα να ηρεμήσω και να μου φύγει ο πονοκέφαλος. Τρελάθηκα. Απίστευτο χάλασμα για τους δυο χαμένους βαθμούς. Τους κλεμμένους βαθμούς. Είναι καιρός να αλλάξουν λίγο στάση οι διοικούντες σε αυτό το θέμα γιατί κάθε αγωνιστική ζούμε και χειρότερα. Κι ακόμη είναι αρχή.
Το χάλασμα γίνεται διπλό όταν βλέπεις την ίδια αγωνιστική τους ανοιχτούς κώλους των αστείων ανταγωνιστών μας να γλιτώνουν νέες πίπες με μία κεφαλιά του τσομπάνη ο ένας και με δύο κωλόφαρδα-ανάποδα γκολ από τον ατάλαντο αμυντικό και τον ψυχοπαθή Γαλλοαλγερινό τι είναι... Θα μου πεις μπορεί να βγει σε καλό, γιατί διατήρησαν στις θέσεις τους τον κάνω-3-αλλαγές-στο-ημίχρονο-σε-κάθε-ματς και τον κάνω-αλλαγές-στην-τύχη.
Κι εμείς να βομβαρδίζουμε τις δυστυχισμένες κωλόγριες για μια ώρα και να βάζουμε μόνο 2 γκολ. Άλλα 2 ρε πούστη μου χρειαζόμασταν... Τι λες ρε φίλε που έχω πιει και τα λέω διπλά. Άμα δεν ξέρεις μη μιλάς. Είσαι ανενημέρωτος φιλαράκι. Ξέρεις ότι με εντολή της σούπερ κλίκας κάθε γκολ του ΠΑΟΚ μετράει για μισό; Γι' αυτό δεν παραπέμθηκε ούτε επόπτης ούτε διαιτητής. Δεν ακύρωσαν το γκολ του Μπακαγιόκο. Το μέτρησαν κανονικά για μισό.
Τον άλλον τον κανονισμό στον είπανε; Πως οι αντίπαλοι αμυντικοί του ΠΑΟΚ επιτρέπεται να κάνουν όλες τις λαβές τις ελληνορωμαϊκής και της ελεύθερης μαζί; Όχι ε; Τότε πως κρίνεις;
Αλλά όπως λέμε εμείς οι κωλόγεροι, που είδαμε τον ΠΑΟΚ δυνατό, έτσι μας αντιμετώπιζαν πάντα κι έτσι θα γίνεται. Γι' αυτό το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ αξίζει για 10 κλεμμένα τους. Γιατί ο ΠΑΟΚ κερδίζει το πρωτάθλημα και δεν του το δίνουν.
Από την ώρα του αγώνα ακόμη νιώθω ξανά περήφανος και ήρεμος μέσα μου. Τώρα που έφυγε το σκάσιμο και ψιλοηρέμησα κάθησα να τα γράψω.
Καταρχήν έχυσα με αυτό τον υπέροχο λαό που με κάνει τόσο αισιόδοξο για το μέλλον του ΠΑΟΚ! Αν αφήσεις έξω καμιά πενηνταριά ταγάρια, που παντού υπάρχουν, πόσο μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος, όλα τα υπόλοιπα πιτσιρίκια που μαθαίνουν δίπλα στους "δασκάλους" τους στην κερκίδα, διδάσκουν ΠΑΟΚ ξανά. Και είναι ευλογημένα κάπως που πάνω στις γκαύλες τους ζούνε τον ΠΑΟΚ μεγάλο ΚΑΙ στο χορτάρι. Αυτοί θα είναι ποτισμένοι με πρωταθλητισμό. Οπαδικά λόγω DNA, αλλά και ως οπαδοί της καλύτερης ομάδας, ως αυτόπτες μάρτυρες του μεγαλείου του ΠΑΟΚ. Άλλο να σου τα λένε, άλλο να το ζεις, κακά τα ψέματα...
Μιας ομάδας που όλο το σύστημα τη πολεμάει και δεν μπορεί να τις κλάσει τ' αρχίδια. Χθες με τη σφαγή, με τη κουτοπονηριά του να προσπαθήσουν να κρατήσουν το λαό του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο, με τους καλύτερους παίχτες της σε τραγική μέρα, με με με... και πάλι έγιναν τα απίστευτα για να πανηγυρίζουν μαζί οι 300 φιλόμουσοι και οι χαμουτζήδες με τις ομάδες ανέκδοτα, το κόψιμο 2 βαθμών από την καλύτερη με διαφορά ομάδα που παίζει σε αυτό το μπουρδέλο.
Με το που το φάγαμε ένα πράγμα έμενε να αποδειχτεί. Η αντίδραση της ομάδας στις πιο αντίξοες συνθήκες. Όταν ο αλάνθαστος παιχταράς αμυντικός σου κάνει πέναλτι (υποτίθεται) στο 4 σου κόβονται τα πόδια. Για μισή ώρα η ομάδα έδειχνε περσινά χούγια και αυτό ήταν ανυσηχητικό.
Ώσπου βρήκαν την άκρη και αυτό το σφυροκόπημα που ζήσαμε, αυτό το πάθος, την άρνηση της ήττας, το να μη τους παίρνουν από κάτω ούτε οι αποφάσεις του παλιόπουστα διαιτητή, ούτε οι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες, ήταν όλα αυτά μαζί ο ΠΑΟΚ μας. Και όλα αυτά με τον Κοντρέρας και τον Μουσλίμοβιτς σε τραγική μέρα και τον Γκαρσία απόντα. Αυτό τα λέει όλα. Το μέταλλο που είπε κι ο Γιαννιώτης. Ο ΠΑΟΚ έπεισε χθες με μία ισοπαλία του, όσους δεν έπειθε με τις νίκες του τόσο καιρό.
Η ομάδα αυτή είναι βγαλμένη από τα όνειρά μας. Γιατί παίζει σαν ΠΑΟΚ και γιατί τη βλέπουμε να σκίζεται για να μη χάσει. Γιατί ήττες θα έρθουν, αλλά θα σε γεμίζει η προσπάθεια και η λύσσα που βγάζουν. Άσε που όλοι μας μέσα μας ξέρουμε πως ο Πάμπλο και ο Ζλάταν αυτό το ματς θα το ξεπληρώσουν με πολλούς βαθμούς.
ΥΓ Ο Κονσεϊσάο ήταν απίστευτος και από κοντά ο Σνάουτσνερ που έσβησε για πλάκα το γατάκι με τα τατουάζ