Ρε μην το κομπλάρετε το παιδί. Κλάιν, Μη μασάς Αντώνη!
Πάντως, τα σέβη μου σε ΠΑΟΚκιούρ και μπλου άιζ.
Ο ΠΑΟΚ εμπνέει. Επ ευκαιρίας της καλής πορείας μας, ας δούμε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό ρόλο έχει στη ζωή της πόλης αυτή η ομάδα. Προχτές πήγανε στο γήπεδο μετά τονγάμο οι νεόνυμφοι. Έχουμε τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ ταράτσας σε κάθε ματς εντός έδρας. Σε όλες τις πόλεις τις Β.Ελλάδας ακούγεται από άκρη σε άκρη "γκολ" κάθε φορά που σκοράρουμε. Όταν παίζουμε στην πόλη μας, η πόλη νιώθει το παιχνίδι. Θες απ' τα συνθήματα, θες από το μποτιλιάρισμα στον περιφερειακό; Η πόλη μας και οι περισσότερες πόλεις της Β. Ελλάδας ζουν και αναπνέουν για τα ματς της ΠΑΟΚάρας. Για την ωραία πάσα, για τα γκολ του όποιου κατά καιρούς Ζλάταν (πάντα με το μικρό τους, γιατί είναι "δικά μας παιδιά"), τις αποκρούσεις του όποιου Χαλκιά, τον καϋμό μετά την όποια αδικία κορακιού (να σημειώσω ότι σε δύο αγώνες παίζουμε με γαύρο. Αν κάποιος νομίζει ότι μέχρι τότε δεν θα έχουμε την πρώτη αποβολή εις βάρος μας, είναι πολύ αισιόδοξος). Αυτή λοιπόν η συναισθηματική ομοψυχία, η συγκινισιακή φόρτιση και η φανερή μαζικότητα, δεν μπορούν ποτέ να θεωρηθούν ισάξιες με καμμία ομάδα. Πόσω δε μάλλον με τον γριακλή. Γιατί απλούστατα οι παίκτες μας δεν παίζουν μόνοι τους. Γιατί αγωνιζόμαστε όλοι μαζί. Και το Σάββατο θα είμαστε και με φυσική παρουσία κάμποσοι. Εγώ προσωπικά όχι, αλλά πάρα πολλοί σαν κι εμένα. Που θα έχουν το ίδιο και μεγαλύτερο πάθος απ' το δικό μου. Πεντράθα, γελάστηκες. Θα το καταλάβεις μεθαύριο τι εστί ΠΑΟΚ. Θέλω να ακούσω τις δηλώσεις σου και ελπίζω να είναι ειλικρινείς. Μην ψάξεις για δικαιολογίες.