Author Topic: Γριά - ΠΑΟΚ Κυριακή 1 - 1 Κυριακή 2/11/08 ώρα 19:00  (Read 10594 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε μην το κομπλάρετε το παιδί. Κλάιν, Μη μασάς Αντώνη!
Πάντως, τα σέβη μου σε ΠΑΟΚκιούρ και μπλου άιζ.
Ο ΠΑΟΚ εμπνέει. Επ ευκαιρίας της καλής πορείας μας, ας δούμε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό ρόλο έχει στη ζωή της πόλης αυτή η ομάδα. Προχτές πήγανε στο γήπεδο μετά τονγάμο οι νεόνυμφοι. Έχουμε τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ ταράτσας σε κάθε ματς εντός έδρας. Σε όλες τις πόλεις τις Β.Ελλάδας ακούγεται από άκρη σε άκρη "γκολ" κάθε φορά που σκοράρουμε. Όταν παίζουμε στην πόλη μας, η πόλη νιώθει το παιχνίδι. Θες απ' τα συνθήματα, θες από το μποτιλιάρισμα στον περιφερειακό; Η πόλη μας και οι περισσότερες πόλεις της Β. Ελλάδας ζουν και αναπνέουν για τα ματς της ΠΑΟΚάρας. Για την ωραία πάσα, για τα γκολ του όποιου κατά καιρούς Ζλάταν (πάντα με το μικρό τους, γιατί είναι "δικά μας παιδιά"), τις αποκρούσεις του όποιου Χαλκιά, τον καϋμό μετά την όποια αδικία κορακιού (να σημειώσω ότι σε δύο αγώνες παίζουμε με γαύρο. Αν κάποιος νομίζει ότι μέχρι τότε δεν θα έχουμε την πρώτη αποβολή εις βάρος μας, είναι πολύ αισιόδοξος). Αυτή λοιπόν η συναισθηματική ομοψυχία, η συγκινισιακή φόρτιση και η φανερή μαζικότητα, δεν μπορούν ποτέ να θεωρηθούν ισάξιες με καμμία ομάδα. Πόσω δε μάλλον με τον γριακλή. Γιατί απλούστατα οι παίκτες μας δεν παίζουν μόνοι τους. Γιατί αγωνιζόμαστε όλοι μαζί. Και το Σάββατο θα είμαστε και με φυσική παρουσία κάμποσοι. Εγώ προσωπικά όχι, αλλά πάρα πολλοί σαν κι εμένα. Που θα έχουν το ίδιο και μεγαλύτερο πάθος απ' το δικό μου. Πεντράθα, γελάστηκες. Θα το καταλάβεις μεθαύριο τι εστί ΠΑΟΚ. Θέλω να ακούσω τις δηλώσεις σου και ελπίζω να είναι ειλικρινείς. Μην ψάξεις για δικαιολογίες.

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
Παιδιά, και εγώ νομίζω ότι θα κερδίσουμε, αλλα το βλέπω δύσκολο το ματσάκι, δεν είναι τόσο κακή η γριά, και έχει και μερικά καλά παικτάκια. Μακάρι να κερδίσουμε, μην πάρουν την πρώτη τους νίκη με μας ......
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Την Κυριακη ευκολα η' δυσκολα, πιστευω οτι θα σπασουμε αυτη την καταραμενη παραδοση με τις καταραμενες κωλογριες στο ασπρομαυρο Καυτατζογλειο...3 πονταλακια ακομα και κορυφη...

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΗ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
τότε είχε λιακάδα k κάναμε το 1-3 αν θυμάμαι καλά

μεθαύριο θα τολμήσω να πω αν και κάποιοι φίλοι μου είναι απαισιόδοξοι ότι ΑΝ κρατήσει ο γλυκός τότε με mouslimobits μπακαγιόκο μπροστά δε μας κρατάει τίποτα

γριά ετοιμάσου

άρα τελικά άδικα αγχωθήκαμε αν και δε νομίζω να αγχωθήκαμε και πολύ για τα εισιτήρια - τελικά έχουμε παρα πολλές επιλογές. στο finale ευκαιρία να δούμε k mats A2
αντωνάκη θα μετανιώσεις γιατί αν ήσουν μάγκας τότε θα έβγαζες πολλά λεφτά. 10000 εισιτήρια στον παοκ με 15 euro = 150.000 χαλαρά έπαιρνες παίχτη το γενάρη αλλα δε σε κόβει. γι αυτό κανε καμια παραπάνω εμφάνιση με τι μαρινέλλα

προσκυνώ τον PAOKCURE

εμείς ερχόμαστε να πάρουμε διπλό. και ερχόμαστε πάραααααααα πολλοί....................
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Tέλος τα εισιτήρια στην τούμπα...
P.A.O.K

northeagle_4

• Guest
αντωνη απο την κρητη εισαι ή απο την Πρεβεζα;  :P
λιγο αστοχη η μαντιναδα (χωρις παρεξηγηση)

παρε μια μαντιναδα οπως παραδοσιακα τις βγαζουμε εμεις εδω στα Τρικαλα  :P

ισαξιους μας εβγαλε
ο Ισπανος με'κεινους
μα σα σφυριξει ο διαιτητης
θα'ρχισουνε τους θρηνους

λογο ο Αντωνακης εβγαλε
για να τους εμψυχωσει
μα ο Ζλαταν τον λιμαρει
βαθια να τους τον χωσει

μην ειναι δυο, μην ειναι τρεις
μη χιλιες δεκατρια;
θα ειναι γριες σαρανταδυο
θα εχουν απαρτια

;D

ÐÁÏÊÁÑÁ

• Guest
Πήγε κανείς για εισητήρια στη Μίκρα; Ποια είναι η κατάσταση εκεί, κανουν face-control; Βασικά εκεί έχουν εισητηρια για όλες τις θύρες του καυταντζό-γριου, γιατί κάτι άκουστηκε ότι τα εισητήρια των 15 και 25 ευρώ ο Αντώνης Παχσχαλίδης (Ρέμος) τα έδωσε στους αμέτρητους συνδέσμους του Ηρακλή.

MetroStar

• Guest
Μπορεί να προλάβει τελικά ο Χαλκιάς.

Offline savage republic

• Βασικός
Εκτός ο Γκαρσία για άλλη μια αγωνιστική.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
παιζει σταντε πλεον ο χαλκιας. ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Παω το πρωι 9.10 στην Τουμπα με την τσιμπλα στο ματι :P, βλεπω κόσμο και λεω νταξει προλαβαινω.. μετα απο 2 λεπτά ΤΕΛΟΣ.

Ολοι γηπεδο μεθαυριο.

kostas4

• Guest
θα παει κανεις μικρα το απογευμα?

kospatras

• Guest
ολοι γηπεδο με η χωρις τικετα.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
         ''μετρο σπορτ''

ΜΑΧΗ ΜΕΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΑ
Ο διεθνης τερματοφυλακας ξεκινησε χτες με ατομικο προγραμμα και στην συνεχεια πηρε μερος στο προγραμμα με τους υπολοιπους τερματοφυλακες σε χαμηλοτερες ομως εντασεις.
Σημερα θα δοκιμασει να μπει σε φουλ ρυθμους και αν πανε ολα καλα τοτε θα προλαβει να παιξει με τον ηρακλη.ολα ομως θα ξεκαθαρισουν σημερα.

Περα απο τους δυο μακροχρονιους τραυματιες το Βιερινια και τον Βαγγελη,οι οποιοι υπολογιζεται να επιστρεψουν στην αγωνιστικη δραση το δεκεμβριο ο ΠΑΟΚ εχει αρκετα γεματο το ιατρικο δελτιο και το απουσιολογιο.
Ο Βαγγελης Γεωργιου επεστρεψε στον κανονικο ρυθμο προπονησεων,ενω το ιδιο επιχειρηθηκε με τον Τζοε Μπιζερα,ο οποιος ομως αισθανθηκε ενοχλησεις και προτυμηθηκε να προφυλαχτει.Ετσι τεθηκε ουσιαστικα εκτος πλανων για το κυριακατικο ματς με τον ηρακλη.
Οι Γκαρσια και Αναστασακος ακολουθησαν ατομικο προγραμμα και ο Στεφανος Αθανασιαδης εκανε θεραπια,οποτε επισης δεν θα μπορεσουν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους.''

αν και μολις τωρα ακουσα σε αθλητικη εκπομπη στο ραδιοφωνο οτι τελικα θα παιξει ο χαλκιας

bagos1

• Guest
θα βγάλουνε στάνταρ εισητήρια στα εκδοτήρια γιατί δεν πουλήσανε έτσι τίποτα η προπώλησή τους πάει κατα διαόλου και οι σύνδεσμοι που φαγωθήκανε για να τα πουλάνε μόνο αυτοί δεν πουλήσανε ούτε 1000 κομάτια

Johnny-Patra

• Guest
Ο Κοντρέρας παίζει?
Σε σελίδα που διάβασα για πιθανή ενδεκάδα.... έχει ίδια με Λειβαδειά... Μαρκος Αντόνιο με Μαλεζά!
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, σπάσε όλες τις γαμω-παραδόσεις!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Διάβασα το ίδιο που λες φίλε αλλά μάλλον λάθος κάνουν γιατί έτσι κι αλλιώς με Λειβαδειά έπαιξαν Μαλεζάς - Κοντρέρας.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
Πόσες φορες θα το αναμασήσουμε τώρα ακόμα αυτό το θέμα ακόμα?

ότι θυμόμαστε χαιρόμαστε....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

The_Cure

• Guest
....και να συμπληρωσω τον Billy, "τ'αρχιδια μας κουνιουνται"!!!!!

Βρε αντε στα σκατα....