Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
πρόπερσι με καλούτσικη ομάδα και βγήκαμε πρώτοι.Δε θέλει και πολύ.
Όραμα και προοπτική.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οταν αρκετοι επιμενουν και λενε οτι φταιει ο κοσμος για την καταντια που δεν στηριζει,αυτοι που το στηριζουν
το οτι φταιει ο κοσμος;

υ.γ αν και σε λαθος τοπικ...να πει καποιος στον εκφωνητη της τουμπας οτι ο μεγαλος ΠΑΟΚ σημερα ΔΕΝ παιζει το τελευταιο παιχνιδι με τον αντιβιοτικο...ο μεγαλος ΠΑΟΚ που μαζι του μεγαλωσαμε και αγαπησαμε την ιδεα αυτης της ομαδας δεν ειναι κολοσος να περιμενει
υπομονετικα την μοιρα του...

με τι ασχολουμαι ομως κι εγω...εδω θα ξαναβγει ο κατσαρης και δεν κουνιεται φυλλο...

fatal_invasion

• Guest
οταν αρκετοι επιμενουν και λενε οτι φταιει ο κοσμος για την καταντια που δεν στηριζει,αυτοι που το στηριζουν
το οτι φταιει ο κοσμος;
Στο ότι όταν δε παίζουν απαιτούμε να παίξουν σαν ΠΑΟΚ,με ψυχή και ας χάσουν αρκεί να δείξουν ότι τα δίνουν όλα

και στο ότι όταν τα δίνουν όλα ενώ απομέινανε 6-7 παίκτες στο ρόστερ και παίζουν σαν ΠΑΟΚ,σαν παλικάρια εμείς γυρνάμε την πλάτη σε αυτούς που το αξίζουν.

Και φυσικά στο ότι πέρα βρέχει γενικώς.Συλλαλητήρια επί Γούμενου καλά κάναμε.Επί πανελούδη που είμασταν;

Εκτός και αν είναι(ήταν) άλλος τάφος αυτός της μπάλλας και άλλος του μπάσκετ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αδερφε αυτο που λεω ειναι οτι το φαινομενο του να μην παει κοσμος στο μπασκετ ειναι γενικο...ειτε εχεις ομαδα με 30 μυρια,ειτε το παιζεις μπασκετικος λαος,ειτε εχεις
την καυλα και καλα να σπασεις το σερι του αντιπαλου σου

εμεις απαιτουμε απο τον κοσμο μας να κανει αυτο που δεν κανει κανενας στην ελλαδα,γεμιζοντας τον ταυτοχρονα με πικρες...και παρολαυτα
ο κοσμος μας κανει οτι κανουν και οι υπολοιποι...

ο στοχος ειναι να φτιαξεις ομαδα για να κανεις αυτο που δεν κανουν οι αλλοι...ξερω ναι τα λογια των συνθηματων λενε και ξαναλενε αλλα το
περα απο τα δεδομενα της ελλαδας δεν το κανεις αμα εισαι σε τετοια κατασταση...αυτη ειναι η αληθεια για μενα κι ετσι το βλεπω.

χαιρομαι που καποιοι αντεχουν και πανε γηπεδο.ας καταλαβουν ομως οτι υπαρχουν,λιγοι-πολλοι δεν ξερω,που δεν το αντεχουν

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
δεν μου αρεσει να επανερχομαι και να κουραζω αλλα..........

φιλε γιαννιωτη ο fatal εχει δικιο........αλλα και εσυ σε καποια πραγματα..........

οι περισσοτεροι ασκησαμε κριτικη στον κοσμο(την πλειοψηφια) που δεν στηριξε στα τελευταια εντος εδρας ματς οσο θα επρεπε αυτους τους ΗΡΩΕΣ.......και να μην εξηγουμε παλι το γιατι.....με μια φραση....... αυτο που πετυχαν αυτοι οι ΗΡΩΕΣ σε σχεση με την ανταποκριση του κοσμου στον ΑΘΛΟ τους και σε αυτο που προσφεραν στον ΠΑΟΚ(δεν διαλυθηκαμε ουτε πεσαμε κατηγορια) ηταν ΕΝΤΕΛΩ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ!

Offline lik4

• Αλλαγή
Ôñßôïò óôá åéóéôÞñéá êáé ìå áýîçóç ï ÐÁÏÊ... (28/04/2009)

ÐáñÜ ôï ãåãïíüò üôé ôá ðñïâëÞìáôá äåí Ýëåéøáí ïýôå áõôÞ ôç óåæüí êáé ÷ñåéÜóôçêå ðïëý óýíôïìá êáé ïé óôü÷ïé íá áíáðñïóáñìïóôïýí, áëëÜ êáé íá áëëÜîåé äñáìáôéêÜ ôï ñüóôåñ ôçò ïìÜäáò, ïé ößëáèëïé ôïõ ÐÁÏÊ óôÞñéîáí ôçí ïìÜäá êáé Ýäåéîáí êáé ðÜëé ôç äõíáìéêÞ ôïõò. Ï ÐÁÏÊ åßíáé ôñßôïò óå åéóéôÞñéá óôç äéÜñêåéá ôçò êáíïíéêÞò ðåñéüäïõ ôçò Á1 êáé ðáñÜ ôï ãåãïíüò üôé óå äýï áðü ôïõò åíôüò Ýäñáò áãþíåò ôïõ, áãùíßóôçêå ÷ùñßò ôç óõìðáñÜóôáóç ôïõ êüóìïõ.

Ôá ðáé÷íßäéá ôïõ ÐÁÏÊ ìå Êïëïóóü Ñüäïõ êáé ÊáâÜëá, äéåîÞ÷èçóáí êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí, áëëÜ ðáñüëá áõôÜ êáé óýìöùíá ìå ôá åðßóçìá óôïé÷åßá ôïõ ÅÓÁÊÅ, ï ÐÁÏÊ åßíáé ôñßôïò óå åéóéôÞñéá, áöïý äéÝèåóå 36.932 óôç äéÜñêåéá ôçò êáíïíéêÞò äéÜñêåéáò ôçò Á1. Ðéï ðÜíù áðü ôïí ÐÁÏÊ âñÝèçêáí ìüíï ïé ðñùôïðüñïé ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò, Ïëõìðéáêüò êáé Ðáíáèçíáúêüò.

Ï ÐÁÏÊ ðïõ ðÝñóé Þôáí äåýôåñïò óå åéóéôÞñéá, áëëÜ ìå ôçí Üíïäï ôïõ Ïëõìðéáêïý, Þôáí öõóéïëïãéêü íá ìçí êáôáöÝñåé íá îåðåñÜóåé ôïõò «åñõèñüëåõêïõò». Ùóôüóï, ï ÐÁÏÊ ðáñïõóßáóå ãéá äåýôåñç óõíå÷Þ óåæüí áýîçóç óôç äéÜèåóç ôùí åéóéôçñßùí. Óýìöùíá ìå ôá åðßóçìá óôïé÷åßá ôïõ ÅÓÁÊÅ, ï ÐÁÏÊ ôç óåæüí 2008-09, äéÝèåóå 4.424 åéóéôÞñéá ðåñéóóüôåñá áðü ôçí ðåñóéíÞ óåæüí, áýîçóç ðïõ ðëçóéÜæåé óå ðïóïóôü ôï 15%. Áýîçóç ðáñïõóéÜæåé êáé ï ìÝóïò üñïò ôùí åéóéôçñßùí ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ öôÜíåé ãéá ôç óåæüí 2008-09, ôá 3.357 åéóéôÞñéá áíÜ áãþíá, ãéá êÜèå Ýíá äçëáäÞ áðü ôá 11 åíôüò Ýäñáò ðáé÷íßäéá ôçò ïìÜäáò (äåí õðïëïãßæïíôáé ïé êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí áãþíåò).

ÁíáëõôéêÜ ï ðßíáêáò ôùí åéóéôçñßùí ôùí ïìÜäùí ôçò Á1 ãéá ôç öåôéíÞ óåæüí (2008-09), áëëÜ êáé ôéò äýï ðñïçãïýìåíåò áãùíéóôéêÝò ðåñéüäïõò åßíáé…

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή αν είχαμε κόσμο και στα άλλα 2 εντός έδρας ματς παίζει και να περνούσαμε το βάζελο και να ήμασταν δεύτεροι...
Εμείς μαζί για μια ζωή...

zagorakis

• Guest
Άντε να αναλάβει γρήγορα ο μπάνε και να τρέξουν γρήγορα κάποια ζητήματα στην ομάδα για να μην φτάσουμε πάλι στο τέλος να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε. Σήμερα κιόλας διάβασα σε εφημερίδα ότι ο κυρίτσης πήγε στην Ιταλία και την μπενετόν για να δοκιμαστεί και έπαιξε σε ένα φιλικό παιχνίδι πετυχένοντας  8 πόντους. Από το σημερινό ροστερ οι μονοί παίχτες που είχαν υπογράψει με δρόσο διετές συμβόλαιο ήταν ο καυκής και ο τσιάρας οπότε καταλαβαίνετε ότι πρέπει να πάρουμε πάλι μια ντουζίνα παίχτες. 

Offline maria-mtb

• Βασικός
γιατι στο ποδοσφαιρο φετος, ποσους πηραμε? μια ομαδα απο την αρχη...
ας γινει ο,τι ειναι να γινει κ δε με χαλαει καθολου μια νεα ντουζινα παιχτων, αρκει να γινει με μια διοικητικη βαση και μια νεα αρχη οπως αυτης του ποδοαφαιρου

kostas4

• Guest
θελω για μια φορα να ακουσω εναν ρεαλιστικο στοχο και ενα πλανο για το μελλον της ομαδας.
τι μπορουμε να περιμενουμε σε 2-3 χρονια?με τα 2 κλειστα συμβολαια για την ευρωλιγκα ειναι πλεον σχεδον αδυνατο να βγεις αφου ο 3ος θα παιξει με αλλες 7 ευρωπαικες ομαδες για να μπει στην διοργανωση.
το ηδη απαξιωμενο ελληνικο πρωταθλημα θα γινει κοινως γτπ με το μονο ενδιαφερον να βρισκεται στον υποβιβασμο και στο πρωταθλημα.
αρα τι μπορουμε να περιμενουμε απο την ομαδα μας?τα λεφτα των γαυροβαζελων δεν τα εχουμε και δεν προκειται ποτε να τα εχουμε.εσοδα το μπασκετ δεν εχει απο πουθενα και ηδη χρωσταμε περιπου 2-3εκατ.
περιμενω λοιπον απο οποιον και να γινει προεδρος, τον ΣΤΟΧΟ και το ΠΛΑΝΟ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

ειμαι πολυ απογοητευμενος και λυπημενος με την καταντια του μπασκετικου μας τμηματος αλλα και του αθληματος στην ευρωπη γενικα.ελπιζω να μην χαραμιστουν παραγοντες της ΠΑΕ οπως ο Βιολιδης στην νεα προσπαθεια της ΚΑΕ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γιόνσεν, Κυρίτσης, Γιαννακίδης και Τσιάρας πρέπει να μείνουν και του χρόνου. Για τον πιτσιρικά δεν το συζητάμε καν, αν δεν είχε τραυματιστεί κιόλας τόσο σοβαρά θα συνεισέφερε πολύ περισσότερο... Ο Κυρίτσης είναι χαρισματικός σκόρερ χωρίς να καταχράται κατοχή μπάλας και απόπειρες για σουτ (όπως ο Βασιλειάδης λ.χ.) και ο Γιόνσεν προσωπικά με εξέπληξε με το πάθος του παρά τα χίλια μύρρια προβλήματα, αν και ξένος.

Τώρα όσον αφορά στον Τσιάρα επειδή πίστευα πάρα πολύ στη μεταγραφή του το καλοκαίρι, και επειδή πρόκειται καθαρά για παίχτη ψυχολογίας, πιστεύω πως υπό υγιείς συνθήκες μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στην ομάδα... Ο ίδιος παίχτης με πρόπερσι και παραπρόπερσι είναι, το θέμα είναι πως θα βγάλει και πλαί τον καλό του εαυτό στο γήπεδο, δίχως  προβλήματα όπως τα φετινά να τον απασχολούν...

Diego-4

• Guest
Πάμε ρε Μπάνε , ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!

fatal_invasion

• Guest
Γιόνσεν, Κυρίτσης, Γιαννακίδης και Τσιάρας πρέπει να μείνουν και του χρόνου.
ωραίος,αλλά χωράει και ο δεμερτζής.Για τα υπόλοιπα νέα παιδιά ισχύει ότι και για τον Γιαννακίδη.

Offline corrupt

• Αλλαγή
O Δεμερτζής είναι ο σίγουρος ρε, γιάυτό δεν τον έγραψα...!  ;)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=8036&pubid=2509289

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν και παραμένει ένα όνομα που μπορεί να συσπειρώσει την "ασπρόμαυρη" οικογένεια, η οποία ακόμη και τώρα, με δεδομένα τα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα που υπάρχουν, παραμένει έως ένα βαθμό διαιρεμένη σε στρατόπεδα. Το «Goal» επιχειρεί σήμερα να αποτυπώσει την κατάσταση που επικρατεί στο καλαθοσφαιρικό τμήμα του«δικέφαλου» λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση μιας πολυτάραχης σεζόν. Ξεκινάμε με το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών: τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

- Τι ισχύει αυτήν τη στιγμή σχετικά με την εμπλοκή σου στα διοικητικά;

«Δέχτηκα την παρότρυνση κάποιων ανθρώπων να ασχοληθώ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας την προεδρία. Ξεκίνησα ήδη κάποιες συζητήσεις με παράγοντες, με κάποιους τεχνοκράτες, έχοντας πάντα υπόψη μου ότι σε μια τέτοια προσπάθεια δεν χωρούν αποκλεισμοί και δεν μπορεί να υπάρξουν στρατόπεδα».

- Εχουν ήδη διαρρεύσει κάποια ονόματα που θα στελεχώσουν τη διοίκησή σου.

«Δεν θα σχολιάσω αυτήν τη στιγμή ονόματα. Τους συνεργάτες μου όμως θα τους διαλέξω εγώ».

- Φυσικά, γιατί εσύ θα χρεωθείς πιθανή επιτυχία ή αποτυχία.

«Εξαρτάται τι σημαίνει για τον καθένα επιτυχία. Για μένα, ας πούμε, επιτυχία είναι να βγει μια χρονιά έχοντας μια διοίκηση καταφέρει να μειώσει τα χρέη της κάνοντας εξυγίανση όχι με λόγια αλλά με έργα».

- Κάποιοι λένε πως πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί το όνομά σου να φθαρεί ανεπανόρθωτα.

«Εχω αποδείξει και στο παρελθόν πως εγώ δεν τα υπολογίζω αυτά. Εχω άλλες αντιλήψεις».

- Πότε θα είσαι έτοιμος να κάνεις ανακοινώσεις σχετικά με αυτό το διοικητικό σχήμα;

«Θα εξαρτηθεί. Το θέμα όμως δεν είναι τα πρόσωπα. Υπάρχουν τεράστια ζητήματα, τεράστια προβλήματα που δεν γνωρίζει καν ο πολύς κόσμος. Το ξέρετε ότι ουσιαστικά ο σύλλογος δεν μπορεί καν να λειτουργήσει; Οτι δεν μπορεί καν να κάνει μεταγραφές επειδή υπάρχουν οφειλές προς την ελληνική ομοσπονδία; Οτι έχει καταπέσει η εγγυητική».

- Πολλοί λένε πως «ο Πρέλεβιτς από μόνος του τι να κάνει; Χρειάζονται λεφτά».

«Το ξέρουμε, συζητάω με ανθρώπους για διαφημίσεις, χορηγίες, θα κατατεθεί ένας συγκεκριμένος προϋπολογισμός».

- Υπάρχει περίπτωση να κάνεις πίσω σε αυτή την υπόθεση;

«Οχι, η απόφασή μου είναι να προχωρήσω, αν προκύψει κάποια άλλη πρόταση και επιλεγεί αυτή από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είναι κάτι που δεν γνωρίζω».

- Είσαι έτοιμος για δράση, λοιπόν...

«Χωρίς δράση δεν υπάρχει αντίδραση. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει. Θέλω να θυμίσω επίσης πως ανεξάρτητα από τη διοίκηση Πρωτοδικείου που θα προκύψει, το πνεύμα θα είναι ομαδικό. Με εμένα δεν θα υπάρχουν κλειστές πόρτες».

δεν ξερω αν ειναι καταλληλο το τοπικ...αλλα αντε ας ανοιξει ενα καινουριο απο τον @bane οπως σωστα ειπε καποιος(για καλη τυχη) για τον
μπανε σαν προεδρο της καε

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/213386

Α1: Οι παίκτες δειπνούν, ο Γκετσέφσκι blogαρει

Δείπνο στους παίκτες της ομάδας παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο κάτι τέτοιο αποτελεί συνήθεια για τα μέλη της ομάδας, στο πλαίσιο της διατήρησης καλού και ενωτικού κλίματος.

Όσον αφορά στο blog που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Τοντόρ Γκετσέφσκι αποτέλεσε τον τέταρτο παίκτη που έγραψε σε αυτό. Ο «Θόδωρος» -όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του- αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο αλλά και στις εντυπώσεις του από την Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο 33χρονος ψηλός του «Δικεφάλου του Βορρά»

«Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Ιδιαίτερα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Να ξέρετε ότι μας λείψατε πολύ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παίζοντας πέντε χρόνια στη Zadar, είχα συνηθίσει να παίζω μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό, κάτι που μου αρέσει και χάρηκα ιδιαίτερα που διαπίστωσα ότι και στον ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Το ζήσαμε όλοι στην ομάδα από το πρώτο παιχνίδι και για αυτό μας ενόχλησε πολύ αυτό που συνέβη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ήταν πολύ περίεργο να παίζεις σε άδειο γήπεδο και αυτός ήταν κι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που είχαμε αυτή την απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Ειλικρινά δεν θέλω να παίξουμε ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα. Αντιθέτως θέλουμε να είναι σε κάθε αγώνα γεμάτο το γήπεδο, γιατί ο κόσμος μας δίνει ενέργεια και μας βοηθά σε κάθε αγώνα να δώσουμε αυτό που μπορούμε, αλλά και κάτι παραπάνω.

Βρίσκομαι αρκετό καιρό στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι περνάω καλά. Είναι αλήθεια ότι παίζω καλύτερα πλέον και υπάρξει εξήγηση. Ερχόμενος από ένα άλλο πρωτάθλημα, την Αδριατική Λίγκα όπου αγωνίστηκα για πέντε χρόνια, ήταν λογικό να χρειαστώ χρόνο για να προσαρμοστώ. Εντάξει το μπάσκετ είναι ένα, αλλά υπάρχουν διαφορές. Και στο στυλ του μπάσκετ, στο οποίο πρέπει να προσαρμοστείς και στην νέα μου ομάδα, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο σφυρίζουν οι διαιτητές. Νομίζω ότι τώρα είμαι καλά και όσο περνά ο καιρός θα πηγαίνουν τα πράγματα καλύτερα. Πιστεύω ότι η βελτίωση είναι συνεχής για όλη την ομάδα κι ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε και στη Ρόδο με ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Κολοσσός είναι καλή ομάδα, τους αντιμετωπίσαμε και σε φιλικό παιχνίδι και ξέρουμε κάποια πράγματα. Παίζει δυνατά, γρήγορα, χρησιμοποιούν τους αιφνιδιασμούς και τα πικ΄εν΄ρολ κι αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, όπως όλα τα παιχνίδια βεβαίως, αλλά αυτό το ματς είναι κάτι παραπάνω, αφού είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση κι εφόσον κερδίσουμε θα αποκτήσουμε απέναντί τους ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την πρώτη εξάδα.

Αυτά για το μπάσκετ. Την Θεσσαλονίκη την ήξερα από πριν, οπότε πολλά πράγματα τα γνώριζα. Είμαστε πολύ κοντά άλλωστε. Βεβαίως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα όταν είσαι κάπου και δουλεύεις, από το να κάνεις απλά διακοπές ή τουρισμό. Είναι όμορφη πόλη, μου αρέσει. Έχει λίγο κίνηση παραπάνω μερικές φορές, αλλά το συνηθίζεις. Έχουμε αρκετά σκληρό πρόγραμμα, με πολύ προπόνηση κι αυτό είναι βέβαιο ότι θα μας βγει στο τέλος, αλλά αναπόφευκτα και ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγος. Συνήθως θα κάνω βόλτα στην πόλη με τη γυναίκα και τα παιδιά μου ή θα πάω από το μεγάλο εμπορικό κέντρο το Mediterranean Cosmos. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, μου αρέσουν περισσότερο τα θαλασσινά κι όποτε μπορώ πηγαίνω και για καφέ. Συνήθως πίνω εσπρέσο, όταν έχει καλό καιρό και φραπέ, που ξέρω πόσο το συνηθίζεται στην Ελλάδα.

Όταν έχουμε ρεπό, συνήθως πηγαίνω στην πατρίδα μου. Είναι κοντά και μπορώ να βλέπω σχεδόν κάθε εβδομάδα τους γονείς μου και τους φίλους μου. Και η γυναίκα μου όμως έχει τη δυνατότητα να είναι μία εβδομάδα μαζί μου και μία εβδομάδα εκεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι έγραψα πολλά για πρώτη φορά. Και πάλι να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, να είστε κοντά στον ΠΑΟΚ και θα τα πούμε στο γήπεδο, στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι...»
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ