http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=8036&pubid=2509289Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν και παραμένει ένα όνομα που μπορεί να συσπειρώσει την "ασπρόμαυρη" οικογένεια, η οποία ακόμη και τώρα, με δεδομένα τα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα που υπάρχουν, παραμένει έως ένα βαθμό διαιρεμένη σε στρατόπεδα. Το «Goal» επιχειρεί σήμερα να αποτυπώσει την κατάσταση που επικρατεί στο καλαθοσφαιρικό τμήμα του«δικέφαλου» λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση μιας πολυτάραχης σεζόν. Ξεκινάμε με το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών: τον Μπάνε Πρέλεβιτς.
- Τι ισχύει αυτήν τη στιγμή σχετικά με την εμπλοκή σου στα διοικητικά;
«Δέχτηκα την παρότρυνση κάποιων ανθρώπων να ασχοληθώ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας την προεδρία. Ξεκίνησα ήδη κάποιες συζητήσεις με παράγοντες, με κάποιους τεχνοκράτες, έχοντας πάντα υπόψη μου ότι σε μια τέτοια προσπάθεια δεν χωρούν αποκλεισμοί και δεν μπορεί να υπάρξουν στρατόπεδα».
- Εχουν ήδη διαρρεύσει κάποια ονόματα που θα στελεχώσουν τη διοίκησή σου.
«Δεν θα σχολιάσω αυτήν τη στιγμή ονόματα. Τους συνεργάτες μου όμως θα τους διαλέξω εγώ».
- Φυσικά, γιατί εσύ θα χρεωθείς πιθανή επιτυχία ή αποτυχία.
«Εξαρτάται τι σημαίνει για τον καθένα επιτυχία. Για μένα, ας πούμε, επιτυχία είναι να βγει μια χρονιά έχοντας μια διοίκηση καταφέρει να μειώσει τα χρέη της κάνοντας εξυγίανση όχι με λόγια αλλά με έργα».
- Κάποιοι λένε πως πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί το όνομά σου να φθαρεί ανεπανόρθωτα.
«Εχω αποδείξει και στο παρελθόν πως εγώ δεν τα υπολογίζω αυτά. Εχω άλλες αντιλήψεις».
- Πότε θα είσαι έτοιμος να κάνεις ανακοινώσεις σχετικά με αυτό το διοικητικό σχήμα;
«Θα εξαρτηθεί. Το θέμα όμως δεν είναι τα πρόσωπα. Υπάρχουν τεράστια ζητήματα, τεράστια προβλήματα που δεν γνωρίζει καν ο πολύς κόσμος. Το ξέρετε ότι ουσιαστικά ο σύλλογος δεν μπορεί καν να λειτουργήσει; Οτι δεν μπορεί καν να κάνει μεταγραφές επειδή υπάρχουν οφειλές προς την ελληνική ομοσπονδία; Οτι έχει καταπέσει η εγγυητική».
- Πολλοί λένε πως «ο Πρέλεβιτς από μόνος του τι να κάνει; Χρειάζονται λεφτά».
«Το ξέρουμε, συζητάω με ανθρώπους για διαφημίσεις, χορηγίες, θα κατατεθεί ένας συγκεκριμένος προϋπολογισμός».
- Υπάρχει περίπτωση να κάνεις πίσω σε αυτή την υπόθεση;
«Οχι, η απόφασή μου είναι να προχωρήσω, αν προκύψει κάποια άλλη πρόταση και επιλεγεί αυτή από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είναι κάτι που δεν γνωρίζω».
- Είσαι έτοιμος για δράση, λοιπόν...
«Χωρίς δράση δεν υπάρχει αντίδραση. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει. Θέλω να θυμίσω επίσης πως ανεξάρτητα από τη διοίκηση Πρωτοδικείου που θα προκύψει, το πνεύμα θα είναι ομαδικό. Με εμένα δεν θα υπάρχουν κλειστές πόρτες».
δεν ξερω αν ειναι καταλληλο το τοπικ...αλλα αντε ας ανοιξει ενα καινουριο απο τον @bane οπως σωστα ειπε καποιος(για καλη τυχη) για τον
μπανε σαν προεδρο της καε