Λίγα πράματα γενικά.Πρώτον,απαράδεκτα τα τουρνικε, η ΠΑΕ έγινε ρόμπα.Αγωνιστικά.Δεν νομίζω οτι πρέπει να τα θέλουμε όλα.Υπομονή.Είναι φανερό οτι οι 3 πίσω από τον Μουσλίμοβιτς, δεν...τα παλικάρια.Επιμένω,τεράστια απώλεια ο Βιερίνια,άποψη μου οτι πρέπει να δοκιμαστεί ο Γεωργίου λόγω φρεσκάδας,σπιρτάδας,ηλικίας,αντοχής κτλ.Δηλαδή,αν το χειμώνα ή το καλοκαίρι (το καλοκαίρι σίγουρα) κάνουμε τις μεταγραφές σε αυτές τις θέσεις,πάμε καθαρά για πρωτάθλημα.Τεράστιες οι απώλειες Γκαρσία-Βερόν σήμερα,ειδικά του Γκαρσία στο πρώτο δεκάλεπτο του Β' ο βάζελος πάτησε 3 φορές μικρή περιοχή,ο Μπιζέρα ψαχνόταν.Επίσης,ο κονσεισάο μερικές φορές κάνει απίστευτα καραγκιοζιλίκια (όπως εκεί που ζητάει πέναλτι στο Β' και όπως πρώτη αγωνιστική που χτύπησε η μπάλα στο χέρι του και αυτός μου έκανε οτι σφάδαζε στο στήθος).Χαλκιάς σήμερα με εντυπωσίασε με την σταθερότητα, μου άρεσε αρκετά ο Μάρκος Αντόνιο και νομίζω αυτός πρέπει να παίζει με κοντρέρας, μετά από μια φάση που είδα σήμερα με μαλεζά και μου γύρισαν τα μυαλά (τον παίρνει κεφαλιά ο κοντός,έλεος).Ίβιτς εκτός τόπου και χρόνου,παντελής θέλει αλλά δεν μπορεί.Επίσης κάποιος πρέπει να πει στον σνάουτσερ να μην πιάνει πολύ φανέλα εντός περιοχής γιατί ήδη οι βάζελοι μας έπρηξαν τα παπάρια για τη διαιτησία σήμερα (ήμαρτον!!).Και τέλος,η διαφορά ενός καλού αγωνιστικά ΠΑΟΚ με τους 3 όσον αφορά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι η φάση του Μουσλίμοβιτς, που στο οακα ή στο καραισκάκι θα φύγει στη βούλα,θα σε βγάλει την κόκκινη και τέλος το παραμυθάκι.
Συλληπητήρια για τον άνθρωπο που έφυγε,αυτό έχει σημασία, τα άλλα όλα είναι ασήμαντα.