Εμενα 2-3 πραγματα συνεχιζουν να με προβληματιζουν σε οτι εχει να κανει με την ανταλλαγη εισητηριων και ακομα απαντηση σε αυτα δεν εχω δει απο αυτους που ειναι φανατικα ΥΠΕΡ!
Και αυτα ΔΕΝ ειναι ουτε που θα πανε τα διαρκειας της 7
(Εννοειται οτι θα πρεπει να μπουν σε αλλες θυρες-και οχι απαραιτητα στην 4 εφοσον δε γουσταρουν)
ουτε ποσα λεφτα θα χασει ο ΠΑΟΚ (που καποια οπως ειπωθηκε μπορει να καλυφθουν απο ενα ακριβοτερο εισητηριο στα βαζελια*)
* και δεν ειναι το ιδιο με Ξανθη οπως ειπε ενας αδερφος...εδω εχεις απωλεια εσοδων απο κομμενα εισητηρια οποτε εχεις καθε δικαιωμα να θες να μειωσεις αυτη τη χασουρα. Αντιθετα στην Ξανθη καποιος απλα βρηκε την ευκαιρια να κονομησει-και μην ακουω οτι το κανει μονο με μας ...το κανει με ολους τους φιλοξενουμενους οπως και με τους Ξανθιωτες..το εισητηριο στην Ξανθη ειναι ΣΕ ΟΛΟ το γηπεδο 40Ε.
Εμενα τα ερωτηματα μου ειναι ομως ΑΛΛΑ...
Α. Συμφωνειτε στο να συνεχιζεις να τρως το δουλεμα απο την Ελληνικη Αστυνομια που ΜΟΝΟ στην Τουμπα απαιτει κενα μεταξυ γπεδουχων-φιλοξενουμενων 60 μετρα?
Δε θα ξεχασω οτι καποτε ειχαμε φτασει για να ερχονται φιλοξενουμενοι να κλεινει ολη η 7 κ 8 αλλα και μικρο μερος απο τις 6 και 1!!! Σχεδον το μισο γηπεδο δηλαδη για να κανουν τη σχολικη εκδρομη τους καποιοι οπαδοι...Την ωρα που στα εκτος εδρας ματς οι κενες σειρες ειναι για γελια (οχι οτι ειναι το προβλημα μου αυτο)
Β. Ειστε ΥΠΕΡ του να δωθουν εισητηρια στα βαζελια ΑΚΟΜΑ και αν υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ (σχεδον απολυτο) ενδεχομενο στο Β' Γυρο να μην παρεις εισητηρια λογω του αθλητικου νομου?
Και μην μου πειτε για συμφωνιες κυριων που θα γινουν...εφοσον ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ τυχον οι μετακινησεις στο Β' Γυρο, καμμια τετοια συμφωνια δε θα εχει οποιαδηποτε αξια ακομα και αν η διοικηση του Βαζελου εχει ολη την καλη διαθεση (λεμε τωρα...) να την τηρησει!! Θα μπει η αστυνομια και οι αρμοδιες αρχες στη μεση και θα μεινει το πραγμα στα λογια!
Γ. Μπορουμε σαν οπαδοι ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ οτι αν ολα αυτα παρακαμφθουν και ανεβουν βαζελια, δεν θα γινει κανενα σκηνικο στο γηπεδο που θα μας στειλει ενα χρονο πισω? Πιστευετε οτι μπορουμε να προφυλαξουμε το Γηπεδο μας, το Συλλογο, την προσπαθεια που γινεται, η απλα θα ξαναρχισουμε μετα τα αναθεματα? Μπορουμε να συμπεριφερθουμε μεσα στο γηπεδο ωριμα?(Οταν ακομα κ με εργοτελη σε μια περιπτωση ξεφυγαμε...)
Εμενα ΑΥΤΑ με προβληματιζουν...εννοειται οτι κατα τα αλλα ειμαι ΥΠΕΡ τις ανταλλαγης εισητηριων, της ελευθερης μετακινησης οπαδων, εννοειται οτι θελω να εχω κοσμο στο ΟΑΚΑ στο Β' γυρο...
Και πριν προλαβουν καποιοι να με καταταξουν στην ...αλλη πλευρα να πω οτι αν περνουσε απο το χερι μου μια τετοια αποφαση, κατα πασα πιθανοτητα ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ!
Εχω ομως και τους παραπανω προβληματισμους...πιθανον καποια τετοια να περναν και απο το μυαλο των διοικουντων..πιθανων και απο το μυαλο πολλων αλλων αδερφων.
Εγω με αυτους που ειναι 1000% υπερ να δωσουμε εισητηρια απλα θα θελα να συζητησουμε πανω σ' αυτα! Να μου πουν την αποψη τους...
Και οταν λεω να συζητησουμε..εννοω να συζητησουμε!
(Να χεσω και τις συναντησεις μας...και τις προσωπικες σχεσεις και το αλλο υφος που θελουμε να δωσουμε σ' αυτο το γαμοσαιτ οταν καταντουμε να μιλαμε εδω μεσα λες και μαλλωνουν εικοσαχρονοι γαυροβαζελοι σε αθλητικα φορουμ!)