Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14154 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #60 on: October 06, 2008, 14:19:46 »
Δυστυχώς κανείς δεν υπολογίζει τη ζημιά από τα -αναμενόμενα- πρόστιμα. Εδώ μόνοι μας και τα κάνουμε μουνί στο γήπεδο, που να έχει και αντιπάλους μέσα...Αν το καλοσκεφτείτε η διοίκηση δεν έχει και τόσο άδικο που είναι ιδιαίτερα σκεπτική στο ζήτημα αυτό.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #61 on: October 06, 2008, 14:23:41 »
Ναι ρε παιδιά να δώσουμε εισιτήρια στους βάζελους αλλα.......
εγώ θυμάμαι όταν είχαμε κατεβει ριζούπολη καθόμασταν και είχαμε τους γαύρους στα 3 μετρα ακόμα και στο καραϊσκάκη
όταν πηγαίναμε λεωφόρο είχαμε τους βάζελους στα 3 μετρα
γιατί δηλαδή αν ανεβούν οι βάζελοι πρέπει να κλείσει το μισό γήπεδο ?????

αυτό δεν το δέχομαι είναι κοροϊδία... ΝΑΙ θέλω να δώσω εισιτήρια αλλα όχι να με πιάνουν μαλακα για να μην χαλάσει στους βάζελους η χωρίστρα

και σε αυτά που λέω δεν με απασχολεί το οικονομικό
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: October 06, 2008, 14:34:24 »
Καλά με αυτά που διαβάζω εδώ έχω χαζέψει τελείως!Δεν περίμενα να υπάρχουν ΤΟΣΕΣ φωνές που θα "λένε" να μην δωθούν εισητήρια σε αντίπαλους οποιαδήποτε ομάδας!Δεν περίμενα ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ να είναι λογιστής και να προτάσει δικαιολογίες του στυλ ότι θα χάσουμε τόσα λεφτά!ΜΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ!!(ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ).Διαβάζω απόψεις για εισητήρια 40αρια κλπ!ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΜΕ!!Δεν περίμενα τόση υποκρισία όταν 2 εβδομάδες πριν ΟΛΟΙ θέλαν να δώσουν στο σκουλίκι 3000 εισητήρια και τώρα να κάνουν κωλοτούμπες!!Δηλαδή που θα πηγαίναν τότε οι 50αρηδες??ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 50αρηδες ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

Αν δεν δώσουμε εισητήρια ΝΑΙ θα είμαστε ΡΟΜΠΕΣ!!!!

ΥΓ:ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ 1-2-3 ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ..........
ΥΓ2:ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΥΓ3:ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ!!!!!!
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

bagos1

• Guest
« Reply #63 on: October 06, 2008, 14:37:04 »
για πιον λόγο να δωσεις εισητηρια και να στερησεις την εισοδο σε αλλους Παοκτσηδες οταν στον δευτερο γυρο δεν προκειται να παρεις εισητηρια?? μαγγες δηλαδη οι βαζελοι που θα μας πιασουνε κοροιδα και στον δευτερο γυρο θα τους βλεπουμε απο την τηλεοραση

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #64 on: October 06, 2008, 14:42:17 »
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ!!!!!!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: October 06, 2008, 14:43:11 »
+1 PAOK GALATSI

p.s.:ας περιμενουμε και την επισημη απαντηση και το αν τελικα ισχυει οτι δε θα παρουμε β' γυρο
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #66 on: October 06, 2008, 14:45:19 »
μην ξαναπει κανεις τπτ για γαυρους και ντεμη...
ειμαστε ρομπες ετσι και δεν δωσουμε.ακομα κι αν δεν παμε στον δευτερο γυρο...
θα μας την λενε εκτος απο τους βαζελους και τα σκουληκια.και θα χουν δικιο....
και δεν την ψαχνω τι και πως θα γινει...
και μην πει κανεις τπτ για το αν πρεπει να τσακωθουμε.για μενα πρεπει.οποιον απαγορευει τις εκδρομες στον πιο ταξιδιαρη λαο
τον βλεπω αλλιως....
υ.γ 4 χρονια να πανε δικοι μας στο χαριλαου.και εμεις λεγαμε οτι καλα κανουμε και ξηγιομαστε ετσι.
καλα καναμε η υπαρχουν καποιοι που δεν θελουν απλα "επικυνδυνες" εκδρομες;για να μην παω και στα γεγονοτα της ξανθης
περσι και αρχιζω να τρελαινομαι...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #67 on: October 06, 2008, 14:54:44 »
καταρχην προσεξε το υφος σου.δευτερον σταματα επιτελους να αφηνεις αυτο το ενοχλητικο κενο αναμεσα στις προτασεις σου

αυτοι που σου λεω ειναι 10 φορες πιο πολυ ΠΑΟΚ απο εσενα και αν θελεις ελα την αλλη κυριακη να τους το πεις μπροστα τους να δεις που θα βρεθεις

κενο και εσυ αφησες βλεπω. αλλα δεν με ενοχλει. ;)

ετσι γραφω κιαν σαρεσει,,αν δεν σαρεσει μην τα διαβαζεις.

απειλεις εσυ για το που θα βρεθω εγω απο 50ρηδες?? τουλαχιστον αστειο. και που ξερεις εσυ ποσο ΠΑΟΚτσης ειμαι εγω και ποσο ο καθενας? με την ηλικια τα μετρας αυτα?
εγω ετσι κιαλιως δεν απειλω μεσω ιντερνετ κανεναν και ακομα περισσοτερο μεσω τριτων και ακομα περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδων. ας σε κρινουν οι υπολοιποι.

οποτε σοβαρα θα ασχοληθω και  θα απαντησω μονο στον λογοθετη

ο 50ρης που εχει προβλημα υγειας και η μαμα με τα παιδια οντως δεν πρεπει να ερθουν τουμπα για το δικο τους καλο σε ντερμπι...δεν εχω καμια δουλεια εγω να τους το απαγορευσω να μπουνε αν θελουν αυτο εννοειται και συγνωμη για οποιον το παρεξηγησε...ειπα ΚΙΕΓΩ ομως οτι μπορουν να πανε σε αλλη θυρα και αν θα τραβηξουν λιγο παραπανω ζορι σιγουρα θα γουσταρουν τρελα και οι ιδιοι αν δουνε 6000 δικους μας στο οακα στον β γυρο.

και το μονο θετικο απο την ολη συζητηση. το σλογκαν της ημερας .

ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #68 on: October 06, 2008, 15:00:18 »
re doste tous isitiria re ti nai ayta pou lete

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #69 on: October 06, 2008, 15:12:26 »
Ρε μάγκες μου εξηγεί και μένα κάποιος, γιατί μάλλον έχω χάσει τεύχη εκεί στην ξενιτιά. Έχει καταργηθεί το 5%; Τι 2.500 στην Τούμπα και 6.000 στο οακα λένε μερικοί; Έχουν αλλάξει πάλι τα κόζια για το ποσοστό των εισιτηρίων που μπορεί να πάρει ο φιλοξενούμενος;Γιατί πέρσυ στη γριά ήταν εκτός αυτού του πλαισίου ο αριθμός που τραβήχτηκε (αρκετοί μπήκαν και νταηλίκι φυσικά), επειδή η γριά το βλέπει σαν ευκαιρία να πιάσει κανά φράγκο. Το ίδιο ισχύει και για κάτι χωριά που θα τους κάνεις και τζίρο όσους περισσότερους φέρεις, και δεν υπάρχει και κίνδυνος-θεωρητικά-επεισοδίων. Αλλά 2.500 είναι αρκετά πάνω από το 5% της Τούμπας. Ας μου εξηγήσει κάποιος αν θέλει.
Επίσης, εγώ δέχομαι να μείνω κι απ'έξω με το κολωνάκι, να μπει άλλος στη θέση μου. Αρκεί να μου δοθούν εγγυήσεις ότι θα πάρουμε εισιτήρια για οακα...

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #70 on: October 06, 2008, 15:17:25 »
ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ.
και μην ψάχνεστε για μανούρα μεταξύ σας.

1ον) Ο βάζελος δικαιούται 28500 χ 5% 1425 ειστήρια θα έρθουν δηλαδή καμιά 700 λαγοί βαριά βαριά
2ον) Η  αστυνομία ΣΤΑΝΤΑΡ θα σε κλείσει την 7 και την 8 .
3ον) Τα διαρκείας της επτά-οκτώ θα μπούνε στην 4 οπότε η 4 τέλος.

Συμπέρασμα ότι για 700 λαγούς θα χάσεις κανα τάληρο και βάλε κόσμο.

Δεδομένα 2
α) Εσύ εγώ ο χ και ψ που σκέφτετε την εκδρομή στο οακα και που καλά κάνει
β) Ο ω και ο ζ που δε μπορούν να πάνε οακα αλλά γουστάρουν τούμπα καμπότζη βιετναμ

Αποτέλεσμα:μια μάνα που την ζητάνε να διαλέξει πιο παιδί της αγαπάει πιό πολύ?
Επειδή αυτό πάει να γίνει χαλαρώστε όλοι και βάλτε λίγο τον εαυτό σας στη θέση της διοίκησης.

« Last Edit: October 06, 2008, 15:39:07 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #71 on: October 06, 2008, 15:19:19 »
Ρε μάγκες μου εξηγεί και μένα κάποιος, γιατί μάλλον έχω χάσει τεύχη εκεί στην ξενιτιά. Έχει καταργηθεί το 5%; Τι 2.500 στην Τούμπα και 6.000 στο οακα λένε μερικοί; Έχουν αλλάξει πάλι τα κόζια για το ποσοστό των εισιτηρίων που μπορεί να πάρει ο φιλοξενούμενος;Γιατί πέρσυ στη γριά ήταν εκτός αυτού του πλαισίου ο αριθμός που τραβήχτηκε (αρκετοί μπήκαν και νταηλίκι φυσικά), επειδή η γριά το βλέπει σαν ευκαιρία να πιάσει κανά φράγκο. Το ίδιο ισχύει και για κάτι χωριά που θα τους κάνεις και τζίρο όσους περισσότερους φέρεις, και δεν υπάρχει και κίνδυνος-θεωρητικά-επεισοδίων. Αλλά 2.500 είναι αρκετά πάνω από το 5% της Τούμπας. Ας μου εξηγήσει κάποιος αν θέλει.
Επίσης, εγώ δέχομαι να μείνω κι απ'έξω με το κολωνάκι, να μπει άλλος στη θέση μου. Αρκεί να μου δοθούν εγγυήσεις ότι θα πάρουμε εισιτήρια για οακα...
το 5% καταργειται αμα υπαρξει συμφωνια μεταξυ των ομαδων.τους δινει το δικαιωμα ο νομος να το κανουν

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #72 on: October 06, 2008, 15:46:45 »

β) Ο ω και ο ζ που δε μπορούν να πάνε οακα αλλά γουστάρουν τούμπα καμπότζη βιετναμ

Toy sorry, αλλά εγώ δεν βλέπω ούτε Ιράν, ούτε Καμπότζη, ούτε Βιετνάμ φέτος. Oι πιο πολλοί ματς πάνε να δουν και να τραβήξουν βίντεο. Και το λέω αυτό άσχετα με το αν πάρουμε εισιτήρια για οακα, γιατί δυστυχώς αυτό ισχύει και για την 4 (που πάντα έχει την πλειοψηφία των εκδρομέων). Δεν θα πω πιο πολλά, γιατί δεν είναι σχετικό με το thread.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #73 on: October 06, 2008, 16:23:47 »
ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ.
και μην ψάχνεστε για μανούρα μεταξύ σας.

1ον) Ο βάζελος δικαιούται 28500 χ 5% 1425 ειστήρια θα έρθουν δηλαδή καμιά 700 λαγοί βαριά βαριά
2ον) Η  αστυνομία ΣΤΑΝΤΑΡ θα σε κλείσει την 7 και την 8 .
3ον) Τα διαρκείας της επτά-οκτώ θα μπούνε στην 4 οπότε η 4 τέλος.

Συμπέρασμα ότι για 700 λαγούς θα χάσεις κανα τάληρο και βάλε κόσμο.

Δεδομένα 2
α) Εσύ εγώ ο χ και ψ που σκέφτετε την εκδρομή στο οακα και που καλά κάνει

Αποτέλεσμα:μια μάνα που την ζητάνε να διαλέξει πιο παιδί της αγαπάει πιό πολύ?
Επειδή αυτό πάει να γίνει χαλαρώστε όλοι και βάλτε λίγο τον εαυτό σας στη θέση της διοίκησης.

Toy διαφωνώ κάθετα φίλε οι εκδρομές ήταν είναι και θα είναι το σήμα κατατεθέν μας είναι στο DNA και όσο και αν αλλάζουν άλλα πράγματα αυτό δεν αλλάζει . Εισητήρια ΤΩΡΑ στους Βάζελους . Αντί να ευχαριστούμε που μας δίνεται η ευκαιρία να πάμε σε ένα εκτός με μεγάλη ομάδα αφού δεν θα πάμε με Γαύρο και ΑΕΚ κάνουμε και δυσκολίες .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: October 06, 2008, 16:25:03 »
παο γαμώ τη λεωφόρο και κάθε πούστη φλώρο παναθηναϊκό

ΔΏΣΤΕ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΤΏΡΑ!!!

BIANCONERO

• Guest
« Reply #75 on: October 06, 2008, 16:45:53 »
Εμενα 2-3 πραγματα συνεχιζουν να με προβληματιζουν σε οτι εχει να κανει με την ανταλλαγη εισητηριων και ακομα απαντηση σε αυτα δεν εχω δει απο αυτους που ειναι φανατικα ΥΠΕΡ!
Και αυτα ΔΕΝ ειναι ουτε που θα πανε τα διαρκειας της 7
(Εννοειται οτι θα πρεπει να μπουν σε αλλες θυρες-και οχι απαραιτητα στην 4 εφοσον δε γουσταρουν)
ουτε ποσα λεφτα θα χασει ο ΠΑΟΚ (που καποια οπως ειπωθηκε μπορει να καλυφθουν απο ενα ακριβοτερο εισητηριο στα βαζελια*)
*  και δεν ειναι το ιδιο με Ξανθη οπως ειπε ενας αδερφος...εδω εχεις απωλεια εσοδων απο κομμενα εισητηρια οποτε εχεις καθε δικαιωμα να θες να μειωσεις αυτη τη χασουρα. Αντιθετα στην Ξανθη καποιος απλα βρηκε την ευκαιρια να κονομησει-και μην ακουω οτι το κανει μονο με μας ...το κανει με ολους τους φιλοξενουμενους οπως και με τους Ξανθιωτες..το εισητηριο στην Ξανθη ειναι ΣΕ ΟΛΟ το γηπεδο 40Ε.

Εμενα τα ερωτηματα μου ειναι ομως ΑΛΛΑ...

Α.  Συμφωνειτε στο να συνεχιζεις να τρως το δουλεμα απο την Ελληνικη Αστυνομια που ΜΟΝΟ στην Τουμπα απαιτει κενα μεταξυ γπεδουχων-φιλοξενουμενων 60 μετρα?
Δε θα ξεχασω οτι καποτε ειχαμε φτασει για να ερχονται φιλοξενουμενοι να κλεινει ολη η 7 κ 8 αλλα και μικρο μερος απο τις 6 και 1!!! Σχεδον το μισο γηπεδο δηλαδη για να κανουν τη σχολικη εκδρομη τους καποιοι οπαδοι...Την ωρα που στα εκτος εδρας ματς οι κενες σειρες ειναι για γελια (οχι οτι ειναι το προβλημα μου αυτο)

Β.  Ειστε ΥΠΕΡ του να δωθουν εισητηρια στα βαζελια ΑΚΟΜΑ και αν υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ (σχεδον απολυτο) ενδεχομενο στο Β' Γυρο να μην παρεις εισητηρια λογω του αθλητικου νομου?
Και μην μου πειτε για συμφωνιες κυριων που θα γινουν...εφοσον ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ τυχον οι μετακινησεις στο Β' Γυρο, καμμια τετοια συμφωνια δε θα εχει οποιαδηποτε αξια ακομα και αν η διοικηση του Βαζελου εχει ολη την καλη διαθεση (λεμε τωρα...) να την τηρησει!! Θα μπει η αστυνομια και οι αρμοδιες αρχες στη μεση και θα μεινει το πραγμα στα λογια!

Γ.  Μπορουμε σαν οπαδοι ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ οτι αν ολα αυτα παρακαμφθουν και ανεβουν βαζελια, δεν θα γινει κανενα σκηνικο στο γηπεδο που θα μας στειλει ενα χρονο πισω? Πιστευετε οτι μπορουμε να προφυλαξουμε το Γηπεδο μας, το Συλλογο, την προσπαθεια που γινεται, η απλα θα ξαναρχισουμε μετα τα αναθεματα? Μπορουμε να συμπεριφερθουμε μεσα στο γηπεδο ωριμα?(Οταν ακομα κ με εργοτελη σε μια περιπτωση ξεφυγαμε...)

Εμενα ΑΥΤΑ με προβληματιζουν...εννοειται οτι κατα τα αλλα ειμαι ΥΠΕΡ τις ανταλλαγης εισητηριων, της ελευθερης μετακινησης οπαδων, εννοειται οτι θελω να εχω κοσμο στο ΟΑΚΑ στο Β' γυρο...
Και πριν προλαβουν καποιοι να με καταταξουν στην ...αλλη πλευρα να πω οτι αν περνουσε απο το χερι μου μια τετοια αποφαση, κατα πασα πιθανοτητα ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ!
Εχω ομως και τους παραπανω προβληματισμους...πιθανον καποια τετοια να περναν και απο το μυαλο των διοικουντων..πιθανων και απο το μυαλο πολλων αλλων αδερφων.
Εγω με αυτους που ειναι 1000% υπερ να δωσουμε εισητηρια απλα θα θελα να συζητησουμε πανω σ' αυτα! Να μου πουν την αποψη τους...

Και οταν λεω να συζητησουμε..εννοω να συζητησουμε!
(Να χεσω και τις συναντησεις μας...και τις προσωπικες σχεσεις και το αλλο υφος που θελουμε να δωσουμε σ' αυτο το γαμοσαιτ οταν καταντουμε να μιλαμε εδω μεσα λες και μαλλωνουν εικοσαχρονοι γαυροβαζελοι σε αθλητικα φορουμ!)

xristos4

• Guest
« Reply #76 on: October 06, 2008, 16:48:05 »
Και γιατι να μν φτιαξουμε ενα ωραιο κλουβι με σηρματοπλεγματα και καγκελα στην 8 και να τους χωσουμε εκει μεσα ωστε να μν χρειαστουν και πολλά κενα. Αλλη λύση δν βλεπω..να κλεισω δλδ ολοκληρο πέταλο για 1000 πουστηδες??

JamaicaN

• Guest
« Reply #77 on: October 06, 2008, 17:01:19 »
2 λεξεις μονο:

ΑΙΝΤΕ ΧΑΙΝΤΕ....

καλα παιζουμε ισως το ποιο σημαντικο ματς του α γυρου και μεις κοιταμε να μανουριασουμε μεταξυ μας....ρε καρντασια δηλαδη πρεπει ντε και καλα να μαλωνουμε για κατι αντι να δουμε τι μπορουμε να κανουμε-κανονισουμε για το ματς ωστε να ειναι κολαση μεσα? ερθουν δεν ερθουν στο τελος οι βαθμοι μετρανε.....Δηλαδη πιστευει κανεις οτι ο Σκυλος δε θα κανει το καλυτερο δυνατον για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας ή δε θελει να παμε κατω? κι αυτος εκει θα ναι στο πεταλο.....

υγ: Σορρυ μοντς αλλα με τα γκρικλις ηταν πολυ ποιο ευκολο!  :-[

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #78 on: October 06, 2008, 17:02:18 »
gia mena den xreiazetai analisi poly..liga logia.

tsakisteite kai doste eisitiria stous zeles.skoulikia den eimaste kai oute tha diamorfonoyme xorous kai klouvia kai oute tha paizoume ton prologo ton diarkeias.

as to skeftotan ayta stin arxi i pae otan evgaze diarkeias stin 7,den evale plafon kai tora stin toympa vlepeis kathe karydias karydi..tora na tous valei sto kefali tis.oute pou me noiazei.

oso gia oikonomiko xasimo?...o PAOK itan xreomenos 40 ek euro kai trexane 1000 atoma stis poreies kathe mera..tora o ponos mazika epiase orismenous?kai pali den me noiazei an "xasei" 50 xilarika..

sovareyteite..kai o vazelos einai opados kai aytos goustarei ekdromes opos kai emeis (esto emeis perissotero)

kaneis den tha thimatai an exeis stin toumpa 23.000 anti gia 28.000
OLOI tha thimountai ta 5 xiliarika sto OAKA.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #79 on: October 06, 2008, 17:09:48 »
To ξαναγράφω , στην 7 η παε έβγαλε λίγα διαρκείας , όχι για όλη την θύρα , για να μπορεί να κλείσει την μισή αν έρθουν οι φιλοξενούμενοι.Το να κλείσει όλη η 7 είναι παράλογο αίτημα της αστυνομίας , παρόλο που η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν χρειαστεί για να δοθούν εισιτήρια να κλείσει , ας γίνει και αυτό.