Για το ματς δε θελω να γράψω πολλά πράγματα, επιγραμματικά κ με δυο λέξεις να σταθώ σε αυτά που μου έκαναν εντύπωση:
Χαλκιάς : Αλάνθαστος, έβγαλε στο β' ένα άπιαστο....πάλι καλά, δεν θα άντεχα να γυρνούσα στην χαμουτζία αμα έμπαινε.
Μαλεζάς : To παιδί με έβγαλε μαλάκα χθες, του έχω χώσει πολλά κ χθες ήταν απο τους καλύτερους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι κ να ανατρέψει την άποψη που έχω για αυτόν, χθές πάντως ήταν σούπερ με μία μόνο παρατήρηση για την οποία όμως δεν ευθύνεται αυτός αλλά το πως ανοίγει η επίθεση μας....Μην γεμίζεις συνέχεια.
M.Antonio: Καλός κ σταθερός , το τσαφ στην αρχή δεν στοίχισε.
Δάρλας : Κακό παιχνίδι ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ απ αυτόν, αμυντικά θετικός, δεν βοήθησε στο λίγο που ανέβαινε.
Snaucner : Ο γνωστός φέτος Σνάουτσνερ, καλός πίσω, όταν ανεβαίνει την γραμμή, τον πιάνει ίλλιγγος.
Pablo Garcia : o PAOKCURE είχε δίκιο....Παραμένει το μεγάλο πουλέν μου, έχασε κιλά, νομίζω οτι όσο παίρνει παιχνίδια θ ανεβαίνει κ άλλο. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. Προς επίρρωση, με το που έγινε αλλαγή στο β' χαθήκαμε στο κέντρο....
Veron : Μπορούσε κ καλύτερα, κλείστηκε καλά, όταν βγήκε αλλαγή κ αυτός, συμπληρώθηκε το καρε στα χαφ, παιδότοπος η μικρή μέλισσα......
Ivic : Μερικοί θα διαφωνήσουν αλλά ο άνθρωπος κ πάλι ήταν για κλάματα.....Δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το μεγάλο του συμβόλαιο....Αργός, εκνευριστικά κακός στα πατήματα, χαρακτηριστικότερο όλων μια φάση στο α' που σπάει η μπάλα αριστερά για σέντρα κ αντί να βγει στο πρώτο δοκάρι, πάει κ κρύβεται πίσω απο το αλάνι.....
Bakayoko : Εντο οι καλές μπανάνες....Κ μη με πει κανείς ρατσιστή, με αυτόν μέχρι που γίνομαι μέλος στην Κου Κλουξ Κλάν. ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ούτε για την β' ομάδα δεν κάνει....
Παντέλος : Πέρασαν τα χρόνια παντέλο....Φιλότιμος αλλά είναι πασιφανές, οτι δεν τον βοηθούν άλλον τα πόδια του....
Κονσεισαο: Ανούσιος, κάτω του μετρίου χθες....Μην πέφτεις ρε αδερφέ κ μας την σπάς, δεν παίζεις στη Λάτσιο, στον ΠΑΟΚ παίζεις κ κουκούτσι δεν θα πάρεις που να χτυπιέσαι.....
Zlatan (Αλάνι γαμα το λιμάνι) : ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χθες με συγκίνησε....Συγκλονιστικό τυπάκι, πολυτέλεια για την ομαδα....Αλήθεια ίσως λίγο καλύτερος απο τον πουρτουκαλάδα που κάποιοι ήθελαν να μας φορτώσουν το καλοκαίρι κ την έλεγαν στον κινγκ οτι είναι χειρότερος.....Το μόνο που φοβάμαι είναι μην τον κάνουμε Glen Salmon....Γυρνούσε στα back η ψυχάρα να μαζέψει μπάλες γιατί με τον καθυστερημένο σέρβο πίσω του είμαστε το πλοίο της αγάπης.....
Bizera : Είναι κρίμα να καίμε έναν παίκτη που δεν ξέρουμε βάζοντας τον σε θέση που δεν μπορεί να ανταποκριθεί κ κατα συνθήκη παίζει.....
Σαντος : Βρίστε με, αλλά την γνώμη μου την είπα, δε θέλω να υποδαυλίζω αδερφούς άλλο κ στηρίζω αυτό που πιστεύει ο Σκύλος κ γω δεν μπορώ να δω. Μόνο κάτι θέλω να πω, εγώ που μεγάλωσα βλέποντας στον πάγκο του ΠΑΟΚ ένταση κ πάθος. ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.....Κ στον Π.ΑΟ.Κ. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ Κ ΠΡΟΣΟΧΗ.....Όχι μέσα στο τετραγωνο, στο κόρνερ έπρεπε να φτάνεις. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 90' σε είδα όρθιο, ήμαρτον!!
ΚΕΡΚΙΔΑ : Στο α΄καλύτερη απ αυτήν με τον ρούλη. Στον β' κ μετά το 60' δεν υπήρχαμε. Αλλά κ εδώ θα πώ κάτι κ ας με κράξουν μερικοί. Η κερκίδα θέλει κ λίγη βοήθεια, ένα σπρώξιμο απ' την ομάδα. Όταν στο 60' λέμε "να πάρουμε το χ", λογικό είναι να μην υπάρχει κερκίδα. Κ ένα μεγάλο παράπονο....ΧΘΕΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ, ΞΕΚΟΛΑΤΕ με τον πουστόγαυρο.....Όταν παίζεις με τον λαγό, για τον λαγό φωνάζεις όχι αλλα αντ αλλα......
ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ.....Μπείτε μπείτε μαλακισμένα στον αγωνιστικό χώρο να πάρετε φανέλες γαμώ το κεφάλι σας το άδειο. Εσείς είστε οπαδοί του Θρασύβουλα, όχι του ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΟΚ......
ΥΓ : ΠΑΛΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ....ΑΦΗΝΙΑΣΕΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ.....ΓΡΑΙΚΥΛΕ Κ ΑΠΛΥΤΟ ΓΑΜΙΔΙ 40 να ναι οι ώρες σου......