Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #600 on: October 20, 2008, 05:01:29 »
Μολις γυρισα στη χαβουζα, να τα πω και γω στα γρηγορα γιατι σε 3 ωρες πρεπει να φυγω για δουλια  >:(

- Το παιχνιδι αγωνιστικα ηταν απαραδεκτο. Και εμεις και ο βαζελος ειμασταν γτπ.

- Φανηκε πεντακαθαρα πως ΠΑΟΚ χωρις Κοντρερας, Γκαρσια, Βερον και Μουσλι ειναι ο περσυνος ΠΑΟΚ. Κατι Ιβιτς, Κονσεισαο, κτλ, κτλ, ειναι για να κερδιζουν τους εργοτελιδες. Χρειαζονται και αυτοι, αλλα για να φας τους αθηναιους χωρις την μαγικη τετραδα δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο.

- Το αποτελεσμα κριθηκε απο το πεναλτυ που επνιξε το κορακι. Δεν παιξαμε μπαλα, αλλα στα ντερμπυ δε χρειαζεται παντα να παιζεις μπαλα για να παρεις τα πονταλακια. Επρεπε να ειναι 1-0 στο 30' και τα κορακια μας φαγανε αλλους 2 ποντους, οπως και με το χανουμι. Γενικα το ποκ μας δειχνει ευθαρσως ποιος κανει κουμαντο ακομα για να μην περνουμε πολυ αερα. Λυπαμαι που καποιοι το θεμα της διαιτησιας το περνουν στα ψιλα. Στο παιχνιδι με το γαυρο ετοιμαστειτε για ομορφα πραγματα.

- Ο Σαντος για αλλη μια φορα φανηκε κατωτερος των περιστασεων. Δε μιλαω για συστηματα και την αγωνιστικη προσεγγιση της ομαδας. Αυτα ειναι επιλογες του, και δε μας πεφτει λογος. Εμενα με ενοχλει το γεγονος πως απο τη στιγμη που κατεβαζει την ομαδα με καποιο πλανο, και βλεπει πως το πλανο του δεν τσουλαει, δεν μπορει να κανει κατι να αλλαξει τα πραγματα. Δεν ξερω αν φταιει απλα το οτι δεν εχουμε παγκο ή και κατι αλλο. Παντως δεν τον εχω δει ακομη με τις κινησεις του να αλλαζει ενα παιχνιδι, και για 800 χιλιαρικα το χρονο, νομιζω πως ειναι σημαντικο μειονεκτημα.

- Τα τουρνικε ειναι της πλακας, αυτος που πουλησε στην ΠΑΕ το 'συστημα' ανιχνευσης εισητηριου πρεπει να ειναι μεγαλος παπατζης. Yunanistan, η χωρα του πιτογυρου και της υψηλης τεχνολογιας.

- Κερκιδα καλη στην 4, αλλα τις εποχες που φωναζε ολο το γηπεδο μαλλον πρεπει να τις ξεχασουμε για παντα. O tempora, o mores
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #601 on: October 20, 2008, 07:42:50 »
Καταρχας,συλληπητηρια στην οικογενεια του αδερφου μας.να ναι καλα εκει που παει.
Κατα δευτερο λογο,η ομαδα σημερα μπορει να μην παρουσιασε φρεσκαδα ελλειψη βασικων παικτων,αλλα το αποτελεσμα μου αφηνει πικρη γευση ελεω της φασης στο 22.
πεναλτι/κοκκινη/1-0 και ελα να σκοραρεις αν μπορεις.
Δυστυχως η διοικηση πρεπει φετος να δουλεψει παρα πολυ και σε αυτον τον τομεα.Δεν γινεται ρε παιδια να μας αντιμετωπιζουν ετσι,δλδ φετος η διαιτησια ειναι εντελως εχθρικη.
Δεν θελω να ριξω τις ευθυνες για το αποτελεσμα στην διαιτησια,ομως απλα σκεφτειτε το "αν εδινε εκεινο το πεναλτι".
Κατα τα αλλα,εκεινο που ηταν πιο φανερο απο ολα σημερα ηταν η ελλειψη του κοντρερας.Ο ανθρωπος καθοδηγει ολοκληρη την αμυνα και δινει πατηματα και σε παικτες που δεν ειναι της ιδιας κλασης.
Βαζελος ελεεινος,σιχαμενος ως συνηθως.αν αυτη η ομαδα παει για πρωταθλημα,ενταξει-ελεος.
Κερκιδα παρα πολυ καλη και μαχιμη.
Παμε τωρα την κυριακη να κανουμε σουβλακια τους λεβαδιωτες.  :)
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #602 on: October 20, 2008, 08:43:31 »
Οντως καταρχην συλληπητήρια στην οικογενεια του ανθρωπου που χαθηκε. Οσο για το ματς με βαση το εναπομεινων εμψυχο δυναμικο που εχουμε το αποτελεσμα κρινεται ανεκτό. Διοτι απλουστατα ο βασικος αξονας μαζι με βιερινια λειπει απελπιστικα. Οσο για το μελλον, πρωτα μετοχες , δευτερον ενα (και σαφως καλυτερα δυο) επιθετικο εξτρεμ για να μην μας πεθανει ο Μουσλι, και γενικοτερα ισχυροποιηση των ακτων που εχουν καισ τις δυο πλευρες μεγαλο προβλημα. Οσο για το Μπιζερα egoist ηταν οντως απιστευτη η ανυπαρξια του αλλα μεχρι στιγμης γενικοτερα δεν εχει δειξει τιποτα.
Υ.Γ. Ρε παιδια ο Μπακαγιοκο δεν ειναι προσβολη για την ομαδα να παιζει στον ΠΑΟΚ?Δεν ειναι το ιδιο η περισσοτερο γελοίος απο τον Φουτσινι? ΕΛΕΟΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #603 on: October 20, 2008, 08:49:37 »
Ψάχνω να βρώ μια λέξη να περιγράψω το χθεσινό ματς, αλλα και γενικά από την αρχή της χρονιάς αυτό που βλέπω.
Μια ομάδα δηλαδή που είναι μεν αήτητη, αλλά κάτι της φταίει.
Σκέφτομαι να κάνω κρητική στο σάντος λέω ρε γαμώτο, γιατί τα κάνει αυτά αλλά απο την άλλη 1 γκολ σε 6 ματς δε το χεις ξαναδεί.
Από το χτεσινό ματς κρατάω την αμυντική λειτουργεία που χωρίς τον κοντρέρας, πήρε άριστα, το Μαλεζά που αμυντικά είναι σχεδόν αλάνθστος, φυσικά στην πρώτη πάσα έκανε λαθάκια αλλά ουδείς τέλειος.
Και ο μάρκος αντώνιος πολύ καλός χτές.
Τον σνάουτσερ που μέχρι τη γραμμή του κέντρου είναι αλλάνθαστος αλλά έτσι και την περάσει παθαίνει τζετ λανκ σα να αλλάζει ημισφαίριο ένα πράγμα.
ο δάρλας εχτές μέτριος του κάνανε φάσεις απο την πλευρά του .
Ο χαλκιάς που αν και έκανε 2 καλές επεμβάσεις το τσαφ το χει στο dna του δυστηχώς.

Θέλω να ξεχάσω τον κονσεισάο που είναι κακός τον κωσταντινίδη που ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να παίζει στον ΠΑΟΚ της περιόδου 2008-2009.
Ο ίβιτς που συνεχίζει μια πολύ κακή χρονιά, τον μπακαγίοκο που εκνευρίζει πολύ τον κόσμο.
Ο μπριζέρα σεντερ μπακ δεν είναι? γιατι ρε γαμώτο τον καις? δηλαδή δεν έχουμε αμυντικά ΧΑΦ αδυνατώ να καταλάβω αυτή τη λογική.

Δώσε λίγο προοπτική και ελπίδα στον πάγκο μας...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ.

Γνώμη μου χειαζόμαστε επιγώντος 2 εξτρεμ , αριστερά και δεξιά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα με αυτούς τους δύο, φυσικά και ένα Δεκάρι η τελος πάντον ενα επιθετικό χαφ θα ταν μια χαρά ή μια έμπνευση του στυλ γκαρσία ηλιάδη και ποιο μπροστά βερόν ...

Φυσικά το κοράκι την έκανε τη δουλεία του και για 3 αγωνηστική τραυματίζεται πάικτης μας σωρίς να τιμωρηθεί αντίπαλός αντε να δω σε αυτό το θέμα τη θα γίνει. στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε 55% κατοχή απο εμάς και τα καθαρά λεπτά παιχνιδιού ήταν ΠΑΟΚ 9 λαγός 6 αυτό και μόνο το στοιχείο κάνει επικίνδυνο το κοράκι αλλά στην ουγκάντα τι περιμένεις ?

Η  κερκίδα στα επίπεδα του ματς μέτρια...

Συλληπητήρια στην οικογένεια του άτυχου ανθρώπου που χάθηκ εχτες .
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #604 on: October 20, 2008, 09:13:51 »
πρωτα απ'ολα συλληπητηρια στην οικογενεια του ατυχου ΠΑΟΚΤΣΗ που αφησε την τελευταια του πνοη στην ΤΟΥΜΠΑ χθες το βραδυ....και οχι αλλα τετοια....
για το ματς οπως ακριβως το περιμενα....ενα κλασσικο 0-0....απο εκει ξεκινουσε το ματς και εκει θα τελειωνε.και προς Θεου δεν υποννοω τιποτα.απλα αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ φετος.ξεκιναμε απο το 0-0 και αν μας βγει καμια φαση και βαλουμε κανενα γκολ τοτε εχει καλως αλλιως μενουμε στο 0.τουλαχιστον μεχρι να βρεθει και  ο παρτενερ του μουσλι στην επιθεση...αλλα ως τοτε ετσι θα παμε μαλλον...και πραγματικα θελω να δω ποσο θα αντεξει ο μουσλι αυτην την κατασταση....δηλαδη τις κλοτσιες και το συνεχομενο κυνηγι της μπαλας απο τις γιομες των συμπαικτων του....απλα θελω να μας δω και με τις μικρες ομαδες στην ΤΟΥΜΠΑ οπως με τον λεβαδειακο το σαββατο που λογικα θα κλειστει στην αμυνα....για να δουμε....
για τα τουρνικε,στην 5 που ημουν μπηκα σε δευτερολεπτα αλλα οπως ακουσα απο αλλους στην 4 εγινε της πουτανας....αναμενομενο για μενα...η λειτουργια των τουρνικε επρεπε να ξεκινησει απο το επομενο ματς με την λειβαδια που τα πραγματα θα ειναι σαφως πιο χαλαρα απο αποψη κοσμου...
και οπως εγραψε κι ενας αδερφος πιο πανω τα ντερμπι και τα πανηγυρια τελειωσαν αντε να δουμε ποσοι θα ερθουν με την λειβαδια το σαββατο....και φτανει με ολους αυτους τους μπερδεμενους που πινουν κανα δυο ποτηρια ρετσινα εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ και την βλεπουν ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ...για καναδυο μαλακισμενα στην 5-6 μιλαω που σκαρφαλωναν στα καγκελα της 6 και πουλουσαν τρελα στους υπολοιπους οτι αντε παμε να μπουκαρουμε μεσα αφου δεν μας εδωσε πεναλτι και αλλα τετοια και τι ειστε εσεις ρε βαζελοι και καθεστε και βλεπετε το ματς και δεν πατε να μπουκαρετε? :tikitaka:
οπως και για καποιον που πηρε εναν πυρσο που ηταν πεσμενος στο εδαφος και τον πεταξε μεσα στο γηπεδο και μετα που πηγαμε καποιοι να του ζητησουμε τον λογο εκανε την παπια....
αλλα εχε χαρη που εγινα 30 χρονων και δεν μαλωσα ποτε με αδερφο ΠΑΟΚΤΣΗ στην ΤΟΥΜΠΑ και δεν θα το κανω ουτε τωρα....παντως ο alamana οπως εγραψε δεν κρατηθηκε και στα 41 του το εκανε αλλα επειδη κι εγω χθες εφτασα πραγματικα ενα βημα απο το να το κανω ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...αντε μαγκες το κανατε το κομματι σας στα φιλαρακια σας στα καφε της γειτονιας σας, αντε τωρα το αλλο σαββατο στις 7 ειναι και δυσκολη ωρα, που να τραβιεσαι στην ΤΟΥΜΠΑ αλλωστε με την λειβαδια παιζουμε δεν θα εχει και ρετσινα, παρτε τις γκομενες και πατε για κανενα καφεδακι....
συγχαρητηρια στα παιδια απο επαρχια που αυτην την βδομαδα εγραψαν ατελειωτα χιλιομετρα για την ΠΑΟΚΑΡΑ ....γιατι καποιοι δεν ηρθαν μονο στην ΤΟΥΜΠΑ χθες....μεσοβδομαδα ειχαμε μπασκετ,βολευ και χαντμπολ....ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #605 on: October 20, 2008, 09:18:48 »
Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά μετά από το match σε όλους τους τομείς.Με μιση ομάδα (χωρίς contreras,garcia,veron) κατάφερες και κράτησες 1 βάζελο των πολλών εκατομμυρίων.Όσο για τον έλεγχο μια χαρά μου φάνηκε.Ήρθε και το παλικάρι της περιφρούρησης μου άνοιξε το μπουκαλάκι το νερό και μετά μπήκα.Είχα να το δω αυτό από τότε που το κάναν οι μπάτσοι πριν (δεν θυμάμαι και εγώ) ποσα χρονια.Και στην τελική ρε αδέρφια ντάξει.Είμαστε και εμείς ινδιάνοι.Από το χάος με ανοιχτές τις πόρτες της 4 θέλουμε την επομενη μέρα να περνάμε από τα τουρνικέ με απόλυτη πειθαρχία.

υγ: έκλασα στα γέλια με ένα παλικάρι που λέει βγαίνοντας από την πόρτα της 4α "ααα αν δεν έχει τουρνικέ εγώ δεν βγαίνω"

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #606 on: October 20, 2008, 11:32:52 »
Για το ματς δε θελω να γράψω πολλά πράγματα, επιγραμματικά κ με δυο λέξεις να σταθώ σε αυτά που μου έκαναν εντύπωση:
Χαλκιάς : Αλάνθαστος, έβγαλε στο β' ένα άπιαστο....πάλι καλά, δεν θα άντεχα να γυρνούσα στην χαμουτζία αμα έμπαινε.
Μαλεζάς : To παιδί με έβγαλε μαλάκα χθες, του έχω χώσει πολλά κ χθες ήταν απο τους καλύτερους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι κ να ανατρέψει την άποψη που έχω για αυτόν, χθές πάντως ήταν σούπερ με μία μόνο παρατήρηση για την οποία όμως δεν ευθύνεται αυτός αλλά το πως ανοίγει η επίθεση μας....Μην γεμίζεις συνέχεια.
M.Antonio: Καλός κ σταθερός , το τσαφ στην αρχή δεν στοίχισε.
Δάρλας : Κακό παιχνίδι ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ απ αυτόν, αμυντικά θετικός, δεν βοήθησε στο λίγο που ανέβαινε.
Snaucner : Ο γνωστός φέτος Σνάουτσνερ, καλός πίσω, όταν ανεβαίνει την γραμμή, τον πιάνει ίλλιγγος.
Pablo Garcia : o PAOKCURE είχε δίκιο....Παραμένει το μεγάλο πουλέν μου, έχασε κιλά, νομίζω οτι όσο παίρνει παιχνίδια θ ανεβαίνει κ άλλο. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. Προς επίρρωση, με το που έγινε αλλαγή στο β' χαθήκαμε στο κέντρο....
Veron : Μπορούσε κ καλύτερα, κλείστηκε καλά, όταν βγήκε αλλαγή κ αυτός, συμπληρώθηκε το καρε στα χαφ, παιδότοπος η μικρή μέλισσα......
Ivic : Μερικοί θα διαφωνήσουν αλλά ο άνθρωπος κ πάλι ήταν για κλάματα.....Δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το μεγάλο του συμβόλαιο....Αργός, εκνευριστικά κακός στα πατήματα, χαρακτηριστικότερο όλων μια φάση στο α' που σπάει η μπάλα αριστερά για σέντρα κ αντί να βγει στο πρώτο δοκάρι, πάει κ κρύβεται πίσω απο το αλάνι.....
Bakayoko : Εντο οι καλές μπανάνες....Κ μη με πει κανείς ρατσιστή, με αυτόν μέχρι που γίνομαι μέλος στην Κου Κλουξ Κλάν. ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ούτε για την β' ομάδα δεν κάνει....
Παντέλος : Πέρασαν τα χρόνια παντέλο....Φιλότιμος αλλά είναι πασιφανές, οτι δεν τον βοηθούν άλλον τα πόδια του....
Κονσεισαο: Ανούσιος, κάτω του μετρίου χθες....Μην πέφτεις ρε αδερφέ κ μας την σπάς, δεν παίζεις στη Λάτσιο, στον ΠΑΟΚ παίζεις κ κουκούτσι δεν θα πάρεις που να χτυπιέσαι.....
Zlatan (Αλάνι γαμα το λιμάνι) : ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χθες με συγκίνησε....Συγκλονιστικό τυπάκι, πολυτέλεια για την ομαδα....Αλήθεια ίσως λίγο καλύτερος απο τον πουρτουκαλάδα που κάποιοι ήθελαν να μας φορτώσουν το καλοκαίρι κ την έλεγαν στον κινγκ οτι είναι χειρότερος.....Το μόνο που φοβάμαι είναι μην τον κάνουμε Glen Salmon....Γυρνούσε στα back η ψυχάρα να μαζέψει μπάλες γιατί με τον καθυστερημένο σέρβο πίσω του είμαστε το πλοίο της αγάπης.....
Bizera : Είναι κρίμα να καίμε έναν παίκτη που δεν ξέρουμε βάζοντας τον σε θέση που δεν μπορεί να ανταποκριθεί κ κατα συνθήκη παίζει.....
Σαντος : Βρίστε με, αλλά την γνώμη μου την είπα, δε θέλω να υποδαυλίζω αδερφούς άλλο κ στηρίζω αυτό που πιστεύει ο Σκύλος κ γω δεν μπορώ να δω. Μόνο κάτι θέλω να πω, εγώ που μεγάλωσα βλέποντας στον πάγκο του ΠΑΟΚ ένταση κ πάθος. ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.....Κ στον Π.ΑΟ.Κ. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ Κ ΠΡΟΣΟΧΗ.....Όχι μέσα στο τετραγωνο, στο κόρνερ έπρεπε να φτάνεις. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 90' σε είδα όρθιο, ήμαρτον!!
ΚΕΡΚΙΔΑ : Στο α΄καλύτερη απ αυτήν με τον ρούλη. Στον β' κ μετά το 60' δεν υπήρχαμε. Αλλά κ εδώ θα πώ κάτι κ ας με κράξουν μερικοί. Η κερκίδα θέλει κ λίγη βοήθεια, ένα σπρώξιμο απ' την ομάδα. Όταν στο 60' λέμε "να πάρουμε το χ", λογικό είναι να μην υπάρχει κερκίδα. Κ ένα μεγάλο παράπονο....ΧΘΕΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ, ΞΕΚΟΛΑΤΕ με τον πουστόγαυρο.....Όταν παίζεις με τον λαγό, για τον λαγό φωνάζεις όχι αλλα αντ αλλα......
ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ.....Μπείτε μπείτε μαλακισμένα στον αγωνιστικό χώρο να πάρετε φανέλες γαμώ το κεφάλι σας το άδειο. Εσείς είστε οπαδοί του Θρασύβουλα, όχι του ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΟΚ......
ΥΓ : ΠΑΛΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ....ΑΦΗΝΙΑΣΕΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ.....ΓΡΑΙΚΥΛΕ Κ ΑΠΛΥΤΟ ΓΑΜΙΔΙ 40 να ναι οι ώρες σου......

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #607 on: October 20, 2008, 11:45:11 »
ok παιδιά , κουβέντα για τα τουρνικέ της Τούμπας , παρακαλώ εδώ:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5794.msg223214.html#new
« Last Edit: October 20, 2008, 11:54:04 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #608 on: October 20, 2008, 12:07:27 »
στα περισσότερα σχολια για τους παιχτες μας θα συμφωνήσω με τον CLUB LARISSA.
ΝΑ προσθέσω μόνο τα εξής:

Κωσταντινίδης: Φιλότιμος και δίνει αυτό που μπορεί. Δε μπορεί κάτι παραπάνω...έχει μεγαλώσει. Απ' αυτό το παίχτη κρατώ τη ψυχή του και το γεγονός πως κάποτε έμεινε να στηρίξει την ομάδα τότε που όλοι φεύγαν. Επειδή υποψιάζομαι πως φέτος ίσως να είναι η τελευταία του χρονιά περιμένω να μας αφιερώσει ένα γκολάκι (είτε με γαυρο είτε με βαζελο είτε με χανούμι) 

Μπακαγίοκο: Θέλω να πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα δωθεί η ευκαιρία να τον αντικαταστήσει ο Αναστασάκος. Το παιδί έδειξε στα φιλικά πως μπορεί κατι να προσφέρει. Επίσης γνωρίζω πολύ καλά πως περιμένει πως και πως να μπει στο γήπεδο. Ας του δωθεί λοιπον η ευκαιρία.

Ιβιτς: Εχουν περάσει 6 αγωνιστικές και δεν έχει δείξει αυτά που θα περιμέναμε. Πιστεύω πως το Δεκεμβρη πρέπει να βρεθεί παιχτης για τη θέση του.

κοντοπουτανος: Επιτέλους αρχισε να συμβένει δειλα δειλά το σωστό και αυτό που προσωπικά περίμενα. Δηλαδή να εκδηλώνεται για την ομάδα που παιζει και τρώει ψωμι. Ας αφήσει τα κλαψοπουτανιστικα γιατι ετσι προσβαλει το λαο του ΠΑΟΚ. Επιτέλους να φερεται ως γνησιος επαγγελματιας ποδοσφαιριστής και να σέβεται το ψωμι που του δίνουν στην ομαδα του και να εκδηλώνεται με τις ενέργειές του... τερμα οι κλαψοπουτανιες  >:(
« Last Edit: October 20, 2008, 12:12:29 by spartiatis »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #609 on: October 20, 2008, 12:10:12 »
παιδιά πιστεύω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο γενικά
ο ΠΑΟΚ σιγά σιγά θα βρει το δρόμο του
ο αγώνας βόλευε  για πολλούς το x το κορακι το πηγε στο χ με το γαντι
αν "ο Σπυροπουλος" έπαιρνε την κίτρινη στο 7 στο τράβηγμα φανέλας και έδινε το κοράκι το πέναλντι και δεύτερη κίτρινη στο Σπυρόπουλο τώρα θα λέγαμε αλλα
πιστευω οτι Σαντος ξερει την Ελλινικη φιλοσοφεια και το παιζει στα σιγουρα
« Last Edit: October 20, 2008, 12:12:52 by Capricorn »

mpougatsas

• Guest
« Reply #610 on: October 20, 2008, 12:13:43 »

καλά έκανα και τραβούσα τα μάλλια μου.. ούτε που την ακούμπησε τη μπάλα.. μόνο πόδι βρίσκει

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #611 on: October 20, 2008, 12:15:59 »
Μπορεί κανένας τσάκαλος να ανεβάσει το "πέναλτι" του Μάντζιου, αντε γιατί θα χάσω τα μ(υ)αλλιά μου σήμερα με αυτά που ακούω γαμώ την αθήνα την πουτάνα......

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #612 on: October 20, 2008, 12:20:35 »
αδελφε αυτά να τα βλεπουν οι μεντορες της ερασπορ...
τους ακουγα καθ΄οδον στο αμαξι να λενε και να ξαναλενε για το τραβηγμα της φανελας και τι κλασικη περιπτωση πεναλτυ ηταν και για τη φαση του μουσλι γαργαρα πως τιποτα δε φαινεται καθαρα. ασε που ειρωνευοντουσαν τη δηλωση του σαντος που ειπε πως αμα ηταν να το σφυριξω εγω θα το εδινα.

τελοσπαντων 6 παιχνίδια και απο τα εξι κατι εχω να λεω για διαιτητές. παντως καλό είναι που δε δίνουμε, όπως αρμόζει σε μεγάλες ομάδες, τόση μεγάλη σημασία. 

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #613 on: October 20, 2008, 12:24:46 »
Έλα ρε Club μην τρελλαινόμαστε. Ήταν τραβηγμα φανέλας καθαρό. Δεν έδωσε από ένα πέναλτι απλά. Και πραγματικά πιστεύω πως ήταν δύσκολες φάσεις και οι δύο. Τώρα το γεγονός πως αν μας το έδινε πρώτα και προηγούμασταν θα άλλαζε το παιχνίδι κλπ, εντάξει παίζει αλλά πάμε σε υποθέσεις. Εάν μία από τις 2 ομάδες δεν ήταν ο ΠΑΟΚ και με ρώταγες θα έλεγα πως το Χ τελικά ήταν δίκαιο.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #614 on: October 20, 2008, 12:26:53 »
CLUB το βιντεακι με τον μαντζιο υπαρχει στο sport.gr στην video gallery στην τριτη σελιδα των βιντεο.να το ανεβασω δεν μπορω αν μπορει κανενας αδερφος ας το κανει...

mpougatsas

• Guest
« Reply #615 on: October 20, 2008, 12:27:26 »
Και του μάντζιου ήτανε, τον τραβάει o Σνάουτσερ απ΄τη φανέλα(φαίνεται στο 1.15) αλλα αν έδινε το πρώτο και κόκκινη θα βλέπαμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι μετά..πιθανότατα να μην πλησιάζαν καν την περιοχή μας..
http://www.youtube.com/watch?v=xf1NOC-CwlM (Embedding disabled, limit reached)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #616 on: October 20, 2008, 12:27:31 »
πέναλτυ και αποβολή στο 22 ........ χαίρετε..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #617 on: October 20, 2008, 12:33:40 »
Έλα ρε Club μην τρελλαινόμαστε. Ήταν τραβηγμα φανέλας καθαρό. Δεν έδωσε από ένα πέναλτι απλά. Και πραγματικά πιστεύω πως ήταν δύσκολες φάσεις και οι δύο. Τώρα το γεγονός πως αν μας το έδινε πρώτα και προηγούμασταν θα άλλαζε το παιχνίδι κλπ, εντάξει παίζει αλλά πάμε σε υποθέσεις. Εάν μία από τις 2 ομάδες δεν ήταν ο ΠΑΟΚ και με ρώταγες θα έλεγα πως το Χ τελικά ήταν δίκαιο.

Βρε δεν τρελαίνομαι, δεν έχω άποψη, απο την 4 που να δω αν κ πόσο κ πού τον τράβηξε...

GeorgT

• Guest
« Reply #618 on: October 20, 2008, 14:15:39 »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #619 on: October 20, 2008, 14:18:31 »
μπαλα δεν ειδα...
καταλαβα μερικα πραγματα ομως
το ενα που καταλαβα ηταν οτι βγηκε ο γκαρσια και τελειωσε η ομαδα στο κεντρο.γυρισαμε πολυ πισω.στο α'ημιχρονο
μετα το 20λεπτο παιζαμε πιεστικα τον βαζελο αλλα καναμε μονο την φαση πεναλτι και ενα η δυο κορνερ.
εσεις λετε καλο τον μαλεζα αρα κατι ειδατε στον αμυντικο μαλεζα.εγω στην στιγμη που ολο το γηπεδο πηρε φωτια
σε ενα κορνερ που κερδισαμε ειδα την εξης φαση ακριβως μπροστα μου.εκτελεση κορνερ πηδανε για κεφαλια ενας βαζελος και ο μαλεζας
κι ο βαζελος απο τον κοσμο και τον πανικο πεφτει μονος του κατω.ο τζορβας φαινεται οτι τα ποδαρακια του λυγιζουν απο το χεσιμο.και ενω ειμαι ετοιμος να φωναξω γκολ ο μαλεζας πηδαει αχαρα παιρνει την κεφαλια και την στελνει στον θεο και αουτ.
λενε καποιοι φιλοι μου για τον σαντος.αδερφια ειστε ακυροι.σοβαρα σας το λεω και χωρις να θελω να το αναλυσω.φταιει
γιατι δεν εβαλε δευτερο φορ στην κομοτηνη με το σκουληκι και με τον τελη(ανεξαρτητως αποτελεσματος).χ8ες δεν φταιει  γι'αυτο με τις συνθηκες που
παρουσιαστηκαν μεσα στον αγωνα.
η ομαδα εχει χαλιναρι.δεν το παλευει το ματς να το παρει.το περιμενει μονο απο τον μουσλιμοβιτς και γι'αυτο νομιζω πως καποια μερα ο βοσνιος
με καποιον θα πλακωθει στις μπατσες...μπορει να ναι αντιπαλος μπορει να ναι και συμπαικτης
τελος γινεται τσαμπουκας απο τον μπαλαφα(ναι απο τον αψυχο αρτινο ξεκιναει τσαμπουκας...) και τρεχει μονο ο μαλεζας.που στε ρε οι υπολοιποι;
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΤΙΑ
με συφυλιασατε χθες...
υ.γ ξυλο μεταξυ μας αβερτα.ετσι ειμαστε εμεις ξυλο και ντου σε οποιον δεν γουσταρουμε ακομη κι αν απο την σουρα μας δεν βλεπουμε μπροστα μας

υ.γ2 συλληπητηρια στην οικογενεια του ΠΑΟΚΤΣΗ που χαθηκε χθες.δεν ξερω αν ειναι το περιστατικο που ειδαμε απο την πλευρα της αγ.βαρβαρας...
αλλα με την γαμημενη την πεζογεφυρα περναει τοσος κοσμος προς τα πανω απο κεινο το στενο.που γινεται πιο στενο απο τις καντινες.
ρε ανθρωποι ειμαστε οχι ζωα...