Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #540 on: October 19, 2008, 23:10:25 »
σωστότατο αυτό για το ρίσκο και είναι ουσιώδες!
αλλά όχι όμως να έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον να είναι κριτήριο η περσινή πορείας μας...
πρέπει να έχουμε απαιτήσεις όχι επειδή ψηλώσαμε πολύ εμείς αλλά επειδή δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο...μην το ξεχνάμε ποτέ...δεν ανταγωνιζόμαστε την Άρσεναλ αλλά ομάδες σαν το πάο και την κούλα...απλά τα πράγματα!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #541 on: October 19, 2008, 23:11:44 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/216774.html

Ατυχος στάθηκε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο 70χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης και συγκεκριμένα έξω από τη θύρα 6 την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο και παρά την επέμβαση του ΕΚΑΒ, εξέπνευσε λίγο αργότερα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #542 on: October 19, 2008, 23:13:34 »
μην μασάτε ρε...αφού πιστεύεται ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα θα τους κερδίσουμε εκεί μέσα...η ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και το παιχνίδι θα μπορούσε εύκολα να κριθεί στη φάση του moyslimovits(πέναλτι και αποβολή)....πάντως τα μουνιά οι βάζελοι δεν είναι τόσο κακοί όσο νόμιζα...με το μυαλό μου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #543 on: October 19, 2008, 23:14:21 »

Ατυχος στάθηκε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο 70χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης και συγκεκριμένα έξω από τη θύρα 6 την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο και παρά την επέμβαση του ΕΚΑΒ, εξέπνευσε λίγο αργότερα.
  όχι ρε πουστη μου...συλλυπητήρια στην οικογένεια του
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
« Reply #544 on: October 19, 2008, 23:15:59 »
σωστότατο αυτό για το ρίσκο και είναι ουσιώδες!
αλλά όχι όμως να έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον να είναι κριτήριο η περσινή πορείας μας...
πρέπει να έχουμε απαιτήσεις όχι επειδή ψηλώσαμε πολύ εμείς αλλά επειδή δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο...μην το ξεχνάμε ποτέ...δεν ανταγωνιζόμαστε την Άρσεναλ αλλά ομάδες σαν το πάο και την κούλα...απλά τα πράγματα!

kala μερικους δεν μπορω να σας καταλαβω γιατι υποτιματε παο και αεκ ειμαστε
καλλιτεροι ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΝΟΜΠ ΣΤΑΣΗ ?

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #545 on: October 19, 2008, 23:17:44 »
θα πρεπει απ το επομενο παιχνιδι να αρχισουμε να παιζουμε καλυτερο ποδοσφαιρο....τουλαχιστον στα ευκολα μεσα στη τουμπα λιγη μπαλιτσα επιβαλλεται....

καλυτεροι σημερα ο γκαρσια του α ημιχρονου και ο μαλεζας....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #546 on: October 19, 2008, 23:18:39 »
Τα πράγματα δεν είναι όσο ειδυλλιακά τα παρουσιάζουν ορισμένοι. Στην ουσία δεν είμαστε 2οι αλλά 3οι, γιατί εύκολα ή δύσκολα ο βάζελος θα τον πάρει τον εργοτέλη στο εξ αναβολής ματς. Και έχουμε μόλις ένα βαθμό διαφορά από αελ και σκόντα. Και ναι μεν είχαμε 3 ντέρμπυ, αλλά ΟΛΑ στην Τούμπα που σημαίνει ότι στο 2ο γύρο θα τα έχουμε εκτός μαζεμένα.
Η πορεία μέχρι στιγμής κρίνεται μέτρια, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Η εικόνα όμως της ομάδας στα αρχίζει αργά αλλά σταθερά να χαλάει...
Ο βάζελος μας έπαιζε, τι να λέμε τώρα. Στην ομάδα που Τασιόπουλοι και Σιδηρόπουλοι απέκλεισαν ολόκληρη Αρσεναλ αυτή η λιποψυχία δε χωνεύεται με τίποτα, ούτε οι απουσίες δικαολογούν τέτοιο χάλι. Τον Σάντος τον γουστάρω αλλά το ΠΑΡΑΦΟΒΗΘΗΚΕ το ματς. Με επιθέσεις 3-4 ατόμων(στην καλύτερη) είναι δυνατό να σκοράρεις;;; Το 0 στην άμυνα δε θεωρείται επιτυχία όταν κάθονται ολοι πίσω και δε πατάς περιοχή ούτε για πλάκα. Βαθμολογικά, καλύτερα να κάναμε 1 νίκη - 1 ήττα στα δύο τελευταία ματς. Θέλει και λίγο ρίσκο ρε γμτ...
Σήμερα χάσαμε πολύ σε θέμα πρεστίζ...

ΔΕΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΙς ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΣΥ ΜΗΠΩΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΑΝΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ
.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ....ελπιζω
να ειμαστε οικονοκα καλα ωστε να κανουμε κινησεις λιγες αλλα καλες....
ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΗΛΩΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ
ΣΙΓΑ..........

Πρώτον, δε καταλαβαίνω γιατί φωνάζεις (κεφαλαία).
Δεύτερον, πέρυσι ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία μας οπότε δεν αποτελεί κριτήριο. Αυτό έλειπε.
Τρίτον, παρακαλούσαμε να το λήξει στο τέλος το κοράκι, μέσα στην Τούμπα, για να μη χάσουμε από ένα μέτριο βάζελο. Δε νομίζω πως τα "ζητάω όλα", όταν θεωρώ αυτή την εικόνα της ομάδας απαράδεκτη!

Υ.Γ. Κρίμα για τον αδερφό που μας άφησε. Τα συλλυπητήριά μου...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

antongio

• Guest
« Reply #547 on: October 19, 2008, 23:19:34 »
τελεια σημερα !!!!
την επομενη φορα στη τουμπα ομως θελω  επιθεση!!!

ΠΑΟΚ-λουλου: 1-0 καριολη διατητη!!!!!!!!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #548 on: October 19, 2008, 23:20:22 »

Ότι χειρότερο.
Ίσως όμως να είναι ένας θάνατος που τού πέρασε πολλές φορές φορές από μυαλό, έξω από την Τούμπα μαζί με χιλιάδες άλλους ΠΑΟκτσήδες αγωνιστές του δίπλα του.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #549 on: October 19, 2008, 23:21:37 »
θες 2-3 παικταραδες μπουκαδορους που να βοηθανε τον μουσλι.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΕΖΑ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΡΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #550 on: October 19, 2008, 23:22:54 »
ο μαλεζας ο καλυτερος σημερα....εξαφανισε τον σαλπιγγιδη....100% δικαιωτατα του αξιζει θεση βασικου...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #551 on: October 19, 2008, 23:25:13 »
Πρώτον, δε καταλαβαίνω γιατί φωνάζεις (κεφαλαία).
Δεύτερον, πέρυσι ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία μας οπότε δεν αποτελεί κριτήριο. Αυτό έλειπε.
Τρίτον, παρακαλούσαμε να το λήξει στο τέλος το κοράκι, μέσα στην Τούμπα, για να μη χάσουμε από ένα μέτριο βάζελο. Δε νομίζω πως τα "ζητάω όλα", όταν θεωρώ αυτή την εικόνα της ομάδας απαράδεκτη!

οκ τα είπες όλα m8...πραγματικά συμφωνώ.

kala μερικους δεν μπορω να σας καταλαβω γιατι υποτιματε παο και αεκ ειμαστε
καλλιτεροι ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΝΟΜΠ ΣΤΑΣΗ ?
είμαι ΕΝΑΣ και όχι μερικοί, δεν υποτιμώ κανένα αλλά όχι και φόβητρο για τον ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ ο παο και η αεκ και οποιαδήποτε άλλη ομάδα..
Δε διακρίνω κανένα σνομπισμό στα λεγόμενα μου...ΠΑΟΚ είσαι, είμαι ευχαριστημένος γιατί ανεβαίνουμε αλλά όχι και να χαίρομαι γιατί με μια χώμα κούλα, ένα χώμα βάζελο πήρα 2 βαθμούς εντός έδρας...δλδ οκ δε θα πετάξω και από τη χαρά μου!

Maria

• Guest
« Reply #552 on: October 19, 2008, 23:32:58 »
ΧΑΛΚΙΑΣ

πολλη δουλεια σημερα... μπραβο...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #553 on: October 19, 2008, 23:34:15 »
 ρε παιδιά... πρέπει δηλαδή να τα βλέπετε τα πράγματα ίδια...έχετε διαφορετικοί άποψη και όλα καλά...πρέπει να συμφωνείτε...πάντως περίμεναν πως και πως να χάσουμε σήμερα για να μας βγάλουν στημένους...άκουσα ένα μπαγλαμά που κάνει εκπομή στο radio για ένα λεπτό και πίστεψα ότι χάσαμε 0-4-αφού είπε ότι ο ΠΑΟΚ τα παιχνίδια μέσα στην ΤΟΎΜΠΑ πρέπει να τα παλεύει{μπερδεύτηκε και λέει αυτά που είχε προετοιμάσει να πει από χθες)...μούχτη όμως περνάει και το πέναλτι και η αποβολή...βλέπεις δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες...

apostolos

• Guest
« Reply #554 on: October 19, 2008, 23:35:19 »
Καλά είστε τρελοί όσοι λέτε για φόβους και λιποψυχίες....
Δηλαδή παίζει ειδικά στο β ημίχρονο χωρίς τον βασικό του κορμό, με ομάδα που όλοι ξέρουν τι θα επακολουθούσε έτσι και χάναμε και θέλατε εσείς να ρισκάρει? Και να χάσει? Και να έχουμε όλο το συρφετό να λέει ένα κάρο μαλακίες...
Μπράβο που την κράτησε την ομάδα συμμαζεμένη και δεν έχασε με πόσες αλλαγές μέσα ειδικά αυτό το κωλοπαίχνιδο....
Και μάλιστα είχαμε και τη μεγάλη ευκαιρία να το καθαρίσουμε.....

Και για να τελειώνουμε, 6 ματς, ένα γκολ παθητικό, 6 under, αήττητος....
Να δούμε τώρα σε ματς όπως αυτό που έρχεται, θεωρητικά εύκολο και εντός, εδώ θέλουμε τα τριποντάκια κι όλα θα πάνε καλά.....

giannis80

• Guest
« Reply #555 on: October 19, 2008, 23:35:43 »
Λίγα πράματα γενικά.Πρώτον,απαράδεκτα τα τουρνικε, η ΠΑΕ έγινε ρόμπα.Αγωνιστικά.Δεν νομίζω οτι πρέπει να τα θέλουμε όλα.Υπομονή.Είναι φανερό οτι οι 3 πίσω από τον Μουσλίμοβιτς, δεν...τα παλικάρια.Επιμένω,τεράστια απώλεια ο Βιερίνια,άποψη μου οτι πρέπει να δοκιμαστεί ο Γεωργίου λόγω φρεσκάδας,σπιρτάδας,ηλικίας,αντοχής κτλ.Δηλαδή,αν το χειμώνα ή το καλοκαίρι (το καλοκαίρι σίγουρα) κάνουμε τις μεταγραφές σε αυτές τις θέσεις,πάμε καθαρά για πρωτάθλημα.Τεράστιες οι απώλειες Γκαρσία-Βερόν σήμερα,ειδικά του Γκαρσία στο πρώτο δεκάλεπτο του Β' ο βάζελος πάτησε 3 φορές μικρή περιοχή,ο Μπιζέρα ψαχνόταν.Επίσης,ο κονσεισάο μερικές φορές κάνει απίστευτα καραγκιοζιλίκια (όπως εκεί που ζητάει πέναλτι στο Β' και όπως πρώτη αγωνιστική που χτύπησε η μπάλα στο χέρι του και αυτός μου έκανε οτι σφάδαζε στο στήθος).Χαλκιάς σήμερα με εντυπωσίασε με την σταθερότητα, μου άρεσε αρκετά ο Μάρκος Αντόνιο και νομίζω αυτός πρέπει να παίζει με κοντρέρας, μετά από μια φάση που είδα σήμερα με μαλεζά και μου γύρισαν τα μυαλά (τον παίρνει κεφαλιά ο κοντός,έλεος).Ίβιτς  εκτός τόπου και χρόνου,παντελής θέλει αλλά δεν μπορεί.Επίσης κάποιος πρέπει να πει στον σνάουτσερ να μην πιάνει πολύ φανέλα εντός περιοχής γιατί ήδη οι βάζελοι μας έπρηξαν τα παπάρια για τη διαιτησία σήμερα (ήμαρτον!!).Και τέλος,η διαφορά ενός καλού αγωνιστικά ΠΑΟΚ με τους 3 όσον αφορά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι η φάση του Μουσλίμοβιτς, που στο οακα ή στο καραισκάκι θα φύγει στη βούλα,θα σε βγάλει την κόκκινη και τέλος το παραμυθάκι.

Συλληπητήρια για τον άνθρωπο που έφυγε,αυτό έχει σημασία, τα άλλα όλα είναι ασήμαντα.

rounos

• Guest
« Reply #556 on: October 19, 2008, 23:37:11 »
Συλλυπητηρια στην οικογενεια του ΑΔΕΡΦΟΥ μας που πεθανε.Τωρα για συστηματα και χ κλπ. στα παπαρια μου,ενα πραμα μονο θα γραψω,ισως να το διαβιβασουνε και στη ΠΑΕ -λεω εγω τωρα-.....ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΤΟΥΡΝΙΚΕ,ΤΑΦΡΟΥΣ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ,ΣΤΟΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ,ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕΤΑ...

bagos1

• Guest
« Reply #557 on: October 19, 2008, 23:37:26 »
πολλα μπράβο σε μαλεζά και χαλκια καταρχας δευτερο με προβληματιζει ο σχηματισμος μας 4-2-3-1  που πεζουμε με εναν μονο επιθετικο, καλα στα ντερμπι με βαζελο και αεκ να θεωρουνε οτι καλο ειναι και τα χ με τις μικρες ομαδες πχ λεβαδεια πως θα βαλουμε γκολ οταν αυτοι παιζουνε ηδη με 2 φουνταριστους μπροστα.  το μονο θετικο ειναι οτι ματς που περισι χαναμε φετος δεν χανουμε. προχωραμε μπροστα και γεναρη περιμενουμε 2 κινησεις

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #558 on: October 19, 2008, 23:43:11 »

R.I.P
Niente incontri....Solo scontri

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #559 on: October 19, 2008, 23:45:10 »
το αποτελεσμα ειναι θετικο απο πολλες πλευρες τα εχουμε πει να μην τα ξαναπω. μετα την 6η αγων. βγηκαν συμπερασματα πλεον.εχουμε καλη ομαδα οσον αφορα την ενδεκαδα. δεν εχουμε την πολυτελεια να λειψει ουτε ενας απο τους βασικους οπως εχουν οι αθηναιοι. και εκει ειναι η διαφορα για φετος.λογικο γιατι δεν μπορεις να κανεις 25 μεταγραφες. μακαρι να μεινει ενας κορμος και να γινουν προσθηκες το χειμωνα κα ιτο καλοκαιρι.
πλεον το πηρα αποφαση οτι πιο επιθετικο δεν θα δω τον ΠΑΟΚ .γκρινιαξα στο ματς με την αεκ για τον σαντος ,δεν το ξανακανω γιατι δεν βγαζει νοημα. απλα στο συστημα αυτο δεν τραβαει ο ιβιτς εχεις και τους τραυματισμους ,λυπαμαι τον μουσλι. απλως ευχομαι να αντεξει. πολυ πιθανο σε θεωρητικα ευκολα ματς να γινεται αλλαγη.
ο βαζελος εχει καλη ομαδα και πολλες επιλογες. θεωρησαμε οτι ηταν ευκολο ματς κλπ. δεν ειναι ετσι. οπως οτι 1ος στοχος ειναι το πρωταθλημα και οχι τα τσ.λ . επισης να πω οτι το πρωταθλημα για τους αθηναιους θα εσει εκπληξεις .η αεκ γκελαρε σημερα και ο γαβρος καθαρισε με το κορακι .οταν φτανεις σε σημειο να καθαριζεις τον πανθραξ με το κορακι κατι δεν παει καλα. παντως θα εχουν απωλειες και θα ειμαστε κοντα.
κλεινοντας θα πω οτι ειναι πολυ κρισιμα τα 3 επομενα παιχνιδια . ειδιακ της γριας και του νιονιου ειναι παρα πολυ.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ