Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #420 on: October 17, 2008, 09:50:21 »
χαχα αμαν ρε κινγκ

αυτο εγινε γιατι δεν ηταν ετοιμα,,,αναγνωστης θα ειναι κατι σαν αυτο στα σουπερ μαρκετ που διαβαζει τον γωδικο ρε,,απλα θα ειναι εκει διπλα στο καγκελο ενσωματωμενο. 

Δεν ξέρω τι λετε ρε συ, αλλα εγώ την περασμένη φορα δεν έβαλα πουθενά το ticket μου... Απλά το έδειξα στον τύπο που ήταν μέσα από τα τουρνικέ και μπήκα κύριος.  :P  ;D

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #421 on: October 17, 2008, 16:31:44 »
Μάγκες περιττό να πω ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη. Πρώτον γιατί πρέπει να μείνουμε όσο ψηλότερα στην βαθμολογία γινεται και δεύτερον γιατί πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν μαγκιά και όχι μόνο λεφτά...

Γερά λοιπόν για τον άσσο. Με υπομονή και πίεση θα τους καθαρίσουμε σαν αυγό. Εννοείται ότι το ματς είναι δύσκολο, μην πέσουμε στην λούμπα να το θεωρούμε τελειωμένο γιατί θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Αλλά πιστεύω ότι με σοβαρότητα, πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση και εξυπνάδα θα το πάρουμε το ματς. Συν το γεγονός ότι ο λαός θα μετατρέψει και πάλι την Τούμπα σε κολαστήριο!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!

ΠΑΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟΟΟΟΟ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΛΩΡΟΟΟΟΟΟ
παναθηναϊκοοοοοοοοοο
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #422 on: October 17, 2008, 16:37:34 »
χαχα αμαν ρε κινγκ

αυτο εγινε γιατι δεν ηταν ετοιμα,,,αναγνωστης θα ειναι κατι σαν αυτο στα σουπερ μαρκετ που διαβαζει τον γωδικο ρε,,απλα θα ειναι εκει διπλα στο καγκελο ενσωματωμενο. 

Δεν ξέρω τι λετε ρε συ, αλλα εγώ την περασμένη φορα δεν έβαλα πουθενά το ticket μου... Απλά το έδειξα στον τύπο που ήταν μέσα από τα τουρνικέ και μπήκα κύριος.  :P  ;D

king την προηγουμενη φορα τα έβαλαν απλα για να συνιθισουμε την ολη φαση αλλα δεν λειτουργουσε αυτο που διαβαζει το διαρκειας απλα τα εβαλαν για δοκιμη..αυτο που διαβαζει το εισιτιριο δεν το λειτουργησαν γιατι δεν ηταν ετοιμο το λογισμικο,τςρα με την βαζελα που θα ειναι ετοιμο θα λειτουργει κανονικα η ολα φαση..

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #423 on: October 17, 2008, 16:43:25 »
χαχα αμαν ρε κινγκ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
κινγκ μαλλον σεκιουριτου ηταν και της γυαλισες χοχο.

GeorgT

• Guest
« Reply #424 on: October 17, 2008, 16:48:10 »
Μήπως ο φίλος κινκγ μπήκε από την 4α  :P :P

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #425 on: October 17, 2008, 17:03:36 »
Εχω διαρκειασ στην 4.θελω να παω στην 7.μπορω?πωσ?-εκτοσ βεβαια αν πιασω στο μιλητο κανεναν σεκιουριτα?

GeorgT

• Guest
« Reply #426 on: October 17, 2008, 17:13:47 »
εγω το έκανα στο ματς με το σκουλήκι, τώρα για την κυριακη λενε οτι δεν θα γίνετε λογο τουρνικέ, μονο που εγω δεν βλεπω τουρνικέ στην 7 (σε ολες της θύρες ειναι απο εξω, μήπως εκει μπηκαν μεσα στο γήπεδο) αν γίνει παλι ντου στη 4α παω κ εγω στην 7 σφαίρα.

apaoki13

• Guest
« Reply #427 on: October 17, 2008, 17:32:46 »
Δάσκαλε 2 κάγκελα δρόμος είναι. Το 'χεις.  ;D

Σίγουρα πάντως ούτε σεκιουριτάς δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει απλώς είπαν ότι σε περίπτωση που κάποιο εισιτήριο έχει πρόβλημα ο κάτοχός του να πηγαίνει στην 2 για να τον βοηθήσουν.

mpougatsas

• Guest
« Reply #428 on: October 17, 2008, 17:41:10 »
δάσκαλε σίγουρα θα βρείς καποιον απ'έξω που θέλει το αντίθετο και έχει εισιτίριο για 7..
παρτον, βάλτον στην 4 με το διαρκείας, σου δίνει αυτος το εισιτίριο της 7 και όλα κομπλέ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #429 on: October 17, 2008, 17:46:05 »
Κατι θα κανω.ειστε ομωσ+εσεισ. .πανουργοι!ο ΠΑΟΚτσήσ βρίσκει τρόπο ΚΑΙ κατά των ηλεκτρονικών εισόδων!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #430 on: October 17, 2008, 18:04:48 »
αν ηθελες για την 8 θα μου φτιαχνες τη μερα :)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #431 on: October 17, 2008, 19:10:56 »
Στειλε μου σε πμ το κιν σου,ισωσ αλλαξει κατι.κανενασ αλλοσ που χει στην 7+θελει να παει 4 δν υπαρχει?αντε ρε ΠΑΟκάρα σκιστουσ!στεγνα!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #432 on: October 17, 2008, 21:58:14 »
Σας χαλάει το 3-1 σαν σκορ νίκης για την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ? Αν σας χαλάει, να το συνηθίσετε!!! Το ματσάκι είναι ΑΣΣΟΣ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΚΑΙ 3-1!!!
PAOK is a Social Movement!

makptol

• Guest
« Reply #433 on: October 17, 2008, 21:59:49 »
θα μας βαλουν ενα γκολ ?  ??? :)

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #434 on: October 17, 2008, 22:02:14 »
Ναι ρε γαμώτο! Και εγώ εκεί στράβωσα λίγο... τι να κάνω...
PAOK is a Social Movement!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #435 on: October 17, 2008, 22:20:26 »
http://www.sport24.gr/html/ent/414/ent.257414.asp

Εκτος Τούμπας... ο Σόουζα

Με ένα ξαφνικό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στην Παιανία. Παρόλο που ο Χενκ Τεν Κάτε είχε στην διάθεσή του και τους Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και Μπράις Μουν που επέστρεψαν από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Ολλανδός έχασε μια πολύτιμη μονάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ροντρίγκο Σόουζα αποχώρησε πριν το τέλος της προπόνησης λόγω πόνων στους δεξιούς κοιλιακούς και στον δεξιό προσαγωγό. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Δευτέρα και μετά την ολοκλήρωση τους θα εκτιμηθεί ο χρόνος αποκατάστασης.

έξω αυτά τα γατάκια...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

giannis80

• Guest
« Reply #436 on: October 17, 2008, 22:25:45 »
Νίκος Πατέρας και οπαδοί βρέθηκαν το απόγευμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους παίκτες εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Σας στηρίζουμε» το μήνυμα του κόσμου, «Σας θέλουμε πάντα κοντά μας», η απάντηση του Τεν Κάτε. Νοκ άουτ ο Ροντρίγκο Σόουζα.
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αρχίζουν τα... δύσκολα για τους «πράσινους» αφού μετά το ματς με τον «δικέφαλο» έρχεται το κρίσιμο με τη Βέρντερ Βρέμης που θα κρίνει την μετέπειτα παρουσία του «τριφυλλιού» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ λοιπόν, βρέθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μαζί με τους Αντώνη Αντωνιάδη και Κώστα Αντωνίου, χωρίς ωστόσο να μιλήσει με τους παίκτες.
Αντίθετα, οι οπαδοί και συγκεκριμένα αντιπροσωπεία των οργανωμένων, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να δουν την ομάδα τους από κοντά την Κυριακή, ζητούσαν με συνθήματα το «τρίποντο», με τους παίκτες να απαντούν πως είναι πανέτοιμοι για το διπλό. Μάλιστα, σε κάποιες συνομιλίες με τους «πράσινους» τούς έλεγαν πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πως στεναχωριούνται που δεν θα είναι εκεί να τους υποστηρίξουν.
«Είστε οι καλύτεροι, παίξτε γερά και με πάθος, μην φοβάστε τίποτα, εμείς είμαστε εδώ, σας στηρίζουμε ό,τι και να γίνει», είπαν μεταξύ άλλων για να πάρουν απάντηση από τον Χενκ Τεν Κάτε: «Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση σας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, μας βοηθάτε πολύ και σας θέλουμε πάντα κοντά μας».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&tag=7713&pubid=1426837

Πάρτε το χαμπάρι,γινόμαστε μεγάλη ομάδα και αγωνιστικά.Ποτέ δεν ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ με τον βαζελάκο,αυτοί πήγαν να τους ντοπάρουν ψυχολογικά ενοψει ΤΟΥΜΠΑΣ (πρώτη φορά το διαβάζω οτι το κάνουν βάζελοι πριν την ΤΟΥΜΠΑ).Τα αεκάκια πανηγύριζαν το χ την 2η αγωνιστική,μας υπολογίζουν και αγωνιστικά πλέον.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #437 on: October 17, 2008, 22:27:03 »
http://www.sport24.gr/html/ent/414/ent.257414.asp

Εκτος Τούμπας... ο Σόουζα

Με ένα ξαφνικό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στην Παιανία. Παρόλο που ο Χενκ Τεν Κάτε είχε στην διάθεσή του και τους Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και Μπράις Μουν που επέστρεψαν από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Ολλανδός έχασε μια πολύτιμη μονάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ροντρίγκο Σόουζα αποχώρησε πριν το τέλος της προπόνησης λόγω πόνων στους δεξιούς κοιλιακούς και στον δεξιό προσαγωγό. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Δευτέρα και μετά την ολοκλήρωση τους θα εκτιμηθεί ο χρόνος αποκατάστασης.

έξω αυτά τα γατάκια...

Αυτό είναι μάλλον κακό νέο, γιατί ενώ μεν ο δέκαγάτες τον πιστεύει και τον βάζει διαρκώς εντεκάδα, ο τυπάς είναι ακόμα έξω από τα νερά του. Φοβάμαι περισσότερο τους γρήγορους και τεχνίτες, όπως ο Ρουκάβινα και ο Κλέειτον. Δυστυχώς για μας, τραυματίστηκε το μινγκ από τη Βραζιλία. Αλλά όπως και νά 'χει: ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #438 on: October 17, 2008, 22:32:45 »
στα @@ μας ποιος παιζει και ποιος δεν παιζει
ΠΑΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΛΩΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
και ενα για το 80 περιπου οπως τα υπολογιζω

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ 

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #439 on: October 17, 2008, 22:34:09 »
κύττα όλο το παιχνίδι θα κριθεί στο κέντρο που είναι και (μόνη) δυνατή γραμμή του λαγού. Ελπίζω οι garcia-ivic-veron-conceicao-κων/νιδης να τους δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει. Κρίσιμο και το θέμα του ηγέτη που ΔΕΝ έχει ο λαγός. Διάβασε τι λέει ο δομάζος...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&tag=7713&pubid=1426190

Την εκτίμηση ότι στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές στα δύσκολα παιχνίδια έκανε ο Μίμης Δομάζος, όταν το «Goal» του ζήτησε την εκτίμησή του για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ανεξαρτήτως του εάν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα ή διαθέτει καλύτερη ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τα ματς στην Τούμπα ήταν πάντοτε ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχει φανατισμένο κοινό και ανέκαθεν ήταν πολύ δύσκολο για μία ομάδα να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Για τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει μεγάλη πίεση, πίεση που πηγάζει κυρίως από τη φανατισμένη ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι παίκτες του από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα» ήταν το αρχικό σχόλιο του «στρατηγού».

-Την παρουσία αντιπροσωπείας οπαδών του Παναθηναϊκού στην προπόνηση, την κρίνετε ως θετική, υπό την έννοια ότι θα βοηθήσει να μπουν κάποιοι παίκτες, κυρίως ξένοι, στο κλίμα του ντέρμπι;

«Η γνώμη μου είναι ότι αυτά τα πράγματα δεν μετράνε τόσο και γενικώς ό,τι συμβαίνει πριν από την έναρξη ενός αγώνα, μεγάλου ή μικρού. Αυτό που μετράει είναι το γήπεδο, αυτός είναι ο ''καθρέφτης", όλα τα υπόλοιπα είναι πράγματα δευτερεύοντα. Για τους ξένους παίκτες, που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία, δεν είναι εύκολο ούτως ή άλλως να κατανοήσουν την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο. Και δεν υπάρχει ο άνθρωπος στον Παναθηναϊκό που θα τους το δώσει να το καταλάβουν. Ο Αντωνίου δεν έχει την προσωπικότητα κατ' εμέ. Εάν ήταν ο Αντωνιάδης ή ο Σαραβάκος για παράδειγμα -και αναφέρομαι σε αυτούς επειδή είναι ήδη μέσα στην ομάδα και για να μην παρεξηγηθώ- θα ήταν αλλιώς».

«Πρόβλημα στα δύσκολα»
«Οι προβλέψεις σε τέτοιου είδους αγώνες είναι δύσκολες. Δεν μετράει πολλές φορές το ποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος, σε ένα ντέρμπι μπορεί να νικήσει και ο χειρότερος. Μετράει το πώς θα μπει η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που εμένα με προβληματίζει είναι ότι ο Παναθηναϊκός ως τώρα δεν έχει νικήσει κανένα ντέρμπι, κανένα ματς υψηλής δυσκολίας. Μόνο τον Αρη, παίζοντας καλά μόνο για ένα ημίχρονο. Αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι είναι ίδια με του Αρη. Είναι καλύτερη. Επίσης, συμφωνώ με τον Ζάετς που είπε ότι δόθηκαν τόσα χρήματα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει έναν παίκτη να ξεχωρίζει από τους άλλους. Ο μεγάλος παίκτης για μένα πρέπει από τα 30 ματς να είναι πρώτος παίκτης του αγώνα στα 25. Ο Κλέιτον, για παράδειγμα, τη μία Κυριακή είναι πολύ καλός και την άλλη "χάνεται". Για τον Ζιλμπέρτο είπαν ότι τα πάει περίφημα με την εθνική Βραζιλίας. Ναι, αλλά στη Βραζιλία έχει 8 παιχταράδες δίπλα του. Ας μην παίζουμε με τα λόγια, λοιπόν. Εμένα δεν μπορούν να με κοροϊδέψουν οι εφημερίδες και αυτό είναι το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ