Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melb4

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #200 on: October 07, 2008, 03:13:24 »
να ερθουν οι βαζελοι να βγαλουν και το πανω "Τουρκοι τωρα θα σας διδαξουμε
κερκιδα"...
οπως βγαλανε το "Σκουληκια τωρα θα σας διδαξουμε κερκιδα" .....και βλεπω
σουρωμενους και ξεσουρωτους να πηδανε τα καγκελα για τον υπερ παντων αγωνα

.......ερχεται και ο νομος ιωαννιδη ισως τσαμπα γκρινιαζουμε τωρα...........
εγω θα ξενερωσω αφανταστα μονο οταν το οικονομικο προγραμμα πεσει εξω και οταν αποδειχτει λαμογιο ο Ζαγορακης........μονο τοτε......

+10. Αυτός είναι ο λόγος που σωστά δεν έδωσε εισιτήρια.

peja_4

• Guest
« Reply #201 on: October 07, 2008, 04:24:55 »
Δεν ξερω ρε μαγκες.
Σκεφτειτε να κυνηγαμε πρωτια στο δευτερο γυρο
και να μην μπορουμε να κατεβουμε ΟΑΚΑ....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #202 on: October 07, 2008, 04:30:53 »

δηλαδη στα σκουληκια πως θα διναμε ολο το πεταλο ε?πως ζαγορακη?που θα πηγαινανε τοτε τα διαρκειας?ή θα ειχες εσοδα απο τα σκουληκια ?ή τοτε δεν θα ειχαμε επισοδεια? αρε ζαγορ μας ξενερωσες απιστευτα..σε στηριζουμε..σε πιστευουμε αλλα με αυτη την κινηση εγινες ενα με τον κοκκαλη και τον οδοντιατρο...κριμα...

τι να σου πωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!και ξερεις τι ειναι αυτο που με στεναχωρει πιο πολυ ρε  μεγαλε??οτι δεν εισαι ουτε σκουληκι ουτε γαυρος να πεις κατι τετοιο.μονο απο μας ακουγονται τετοια εμετικα πραγματα.........
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και μπορει να επηρεαστουν με αυτα που λες και να μας καταστρεψεις αυτο που ονειρευομαστε να δουμε στον ΠΑΟΚ.
χαλαλι το κιτρινο σπυρι.μακαρι να το φαω αλλα θα χω το κεφαλι μου ησυχο οτι επραξα το σωστο.

Πάρε το σπυράκι σου και ελπίζω να βάλεις μυαλό, οτι κάποιοι θα σε κιτρινήσουν δεν σημαίνει πως εχεις το δικαίωμα να γραφεις έτσι.
« Last Edit: October 07, 2008, 07:13:15 by tsakalaki »
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

apostolos

• Guest
« Reply #203 on: October 07, 2008, 07:48:28 »
Δεν ξερω ρε μαγκες.

Από χθες θέλω να το γράψω και ξέρω οτι θα συγχιστούν πολλοί αλλά είναι η άποψή μου εδώ και χρόνια και από εμπειρία και παρατήρηση και δεν αντέχω θα σκάσω αν δεν το πω....

Πιστεύετε ρε παιδιά οτι οι εκδρομές στα μεγάλα ματς στην Αθήνα μας έχουν δώσει ποτέ αποτελέσματα?

Πότε? Θα σας πω εγώ: Η μία και μοναδική φορά που έγινε αυτό ήταν πρόπερισι με το αεκάκι στο 0-0 που πήραμε, που το πήρε όντως ο κόσμος μόνος του....Και ένα Χ θυμάμαι με το βάζελο την αποφράδα νύχτα του ατυχήματος των Τεμπών....
ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις φορές που κατεβήκαμε με νταβαντούρι να πάρουμε αποτέλεσμα και κακό μεγάλο σπάσαμε τα μούτρα μας. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΟ ΣΕΦ το 1994.
Η μεγαλύτερη ίσως κατεβασιά που έχει γίνει και η ομάδα πήγαινε για να χάσει ακόμα και με 12 πόντους. Και έχασε με 18. Γιατί? Γιατί δημιουργήθηκε ένταση κάτι που συνέφερε απόλυτα τον γηπεδούχο.
Ό,τι καλό αποτέλεσμα έχουμε φέρει κάτω έχει γίνει στα βουβά, στα μουλωχτά....
Αυτή είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να την δείτε και να την παραδεχτείτε...
Διπλό ριζούπολη χωρίς κόσμο. Διπλό Καραισκάκη με άδειες κερκίδες...Θέλετε να θυμηθούμε εκστρατίες που σπάσαμε τα μούτρα μας? Στο 3-2 με γαυρο στο ΟΑΚΑ σαιζον 2001-02, στο 4-3 Ριζούπολη 2002-03 πάλι με κόσμο μέσα...Στον τελικό στο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ με βάζελο το 1998...
Γενικώς αυτό που λέω είναι οτι δεν συμβαδίζει η παρουσία του κόσμου με ντε και καλά επιτυχή αποτελέσματα...
Η εκδρομή θα ικανοποιήσει πρωτους από όλους τους εκδρομάκηδες, τους Αθηναίους ΠΑΟΚτσηδες κλπ το οποίο είναι κατανοητό και σεβαστό.
Αλλά μη μου λέτε τι θα γίνει αμα πχ χτυπάει η ομάδα πρωτάθλημα και πως θα πάει να παίξει μόνη? Στα μουλωχτά θα πάει η ομάδα και αν μπορεί θα πάρει το αποτέλεσμα...Ίσα ίσα που οι εκστρατείες και τα ερχόμαστε και τα καραβάνια δημιουργούν ένταση που συνήθως δεν σε συμφέρει....

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #204 on: October 07, 2008, 08:12:32 »
όχι ρε συ Απόστολε είναι κρίμα να μην νιώθεις ότι αυτό που κάνεις βοηθά την ομάδα . Αυτό είναι που σε γεμίζει ως οπαδό ότι βοηθάς με τον τρόπο σου (ΚΕΡΚΙΔΑ) την αγαπημένη σου ομάδα είναι κρίμα να μην νιώθεις έτσι όταν πας στο γήπεδο
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

ive4

• Guest
« Reply #205 on: October 07, 2008, 08:28:17 »
καλά δε κατάλαβαίνουν ότι η αστυνομία πολύ απλά δε θέλει να γίνονται μετακινήσεις και γι αυτό βρίσκει απίθανες δικαιολογίες για να τις αποφεύγει και τελικά να τις σταματήσει ;
Ξαφνικά χρειάζονται 4000 θέσεις κενές ; Με ποιο κριτήριο το λέει αυτό η αστυνομία ; Πως σε ένα ντέρμπι χρειάζονται 4000 κενές και σε ένα άλλο πριν 2 βδομάδες 2000;

Η αντισυνταγματική απαγόρευση των μετακινήσεων πρέπει να καταργηθεί στην πράξη και η ΠΑΕ πρέπει να βοηθήσει σε αυτό δίνοντας πάντα την 8 σε όσους αντιπάλους την ζητάνε. Στην τελική ας χωρίσουν τις κερκίδες με ψηλά πλέξι γκλας αφού φοβούνται τους ζουλού.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #206 on: October 07, 2008, 08:34:46 »
να σας πω την αμαρτία μου δεν με πολυενδιαφέρει αν θάρθουν ή όχι και αν μείνουν θέσεις κενές ή όχι, να νικήσουμε τη γαμωομάδα μπορούμε να τελειώνουμε?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #207 on: October 07, 2008, 08:58:59 »
γιατί δεν αλλάζουμε τον τίτλο του topic σε "Οι καθημερινές συνήθειες των γιαπωνέζικων χρυσόψαρων";
μάγκες πέρα από την πλάκα! τη χολή ρε είναι αυτή?

έχουμε χάσει νομίζω το μέτρο! οκ είστε μερικοί στεναχωρημένοι, πνίγεστε αλλά όχι και να κρίνουμε τόσο αβίαστα κάποιους ανθρώπους που αποδεδειγμένα σκίζονται για την ομάδα! και λάθη θα γίνουν και θα γίνουν και άλλα! γιατί μόνο ο άπραγος δε κάνει λάθη και ο ΠΑΟΚ μόνο άπραγος δε μένει τους τελευταίους μήνες!

σε ένα σύστημα που αλλάζει και δεν έχουν κατοχυρωθεί ακόμα οι κανόνες του (βλέπε νέος Νόμος και διατάξεις αυτού) θέλετε να τοποθετηθεί η ΠΑΕ ακόμα και με ρίσκο να πράξει κάτι εναντίον των συμφερόντων της. Αυτό λέγεται έλλειψη επαγγελματισμού και ισορροπίας και απόκλιση από τον όποιο στόχο έχεις θέσει, ασέβεια ώς προς το πλάνο για το οποίο έχει πείσει κόσμο να σε ακολουθήσει προκειμένου να το ικανοποιήσεις (aka λαμογιά).
Αλήθεια για αυτό δεν κατηγορούσαμε όλες τις διοικήσεις μέχρι τώρα? Τώρα τι? Ξεχνάμε εύκολα....στην πυρά λοιπόν ο Ζαγοράκης!

κρίμα περίμενα ποιο συγκρατημένη αντίδραση από όλους!

γνωρίζοντας ότι πολλοί δε θα ήταν τόσο συγκατημένοι μέσα στο γήπεδο όταν ο σαλπιγγίδης, (σαν άλλος κόκε) περπάταγε προκλητικά προς την εκτέλεση του κόρνερ με στήριξη οπαδών λαγών...φαντάζεστε ότι θα καιγόταν το χόρτο από τις ρετσίνες που θα χύνονταν από τα μπουκάλια που έτρωγε...

δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν γίνει καμιά στραβή στην ΤΟΥΜΠΑ με λαγούς...βλέπω τα σχόλια από τώρα για το πόσο "συμφωνημένο" θα είναι το παιχνίδι...
λυπάμαι...μνήμη πρέπει να έχουν όλοι. Στον ΠΑΟΚ έχουμε  επιλεκτική.
Τι να πείς!

ΥΓ...οι βάζελοι ΖΗΤΗΣΑΝ 700 εισιτήρια...
edit: ψάχνω να βρω και το σχετικό Link αλλά δε θυμάμαι που το είδα!

Σκεφτόμουν χθες πως έπρεπε να μετακινηθούν όλα τα ποστ στα διοικητικα, αλλά θα αδειάσει όλο το τόπικ μετά.
Ας μείνουμε λοιπόν στο θέμα μας παρακαλώ
« Last Edit: October 07, 2008, 09:09:34 by rabbitweed »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #208 on: October 07, 2008, 09:10:32 »
Δεν ξερω ρε μαγκες.

1ον)Επειδη παλιοτερα το κανα και γω το λαθος σε συμβουλευω πολυ φιλικα να βγαλεις απο το μυαλο σου αυτην την σκεψη. ΠΑΟΚ εισαι ;)

2ον)Κοιτα που φτασαμε να "μαλωνουμε" για λογαριασμο των βαζελων ρε σεις..Ρε αντε και παρατηστε τους τωρα παμε ολοι μαζι ενωμενοι

Και κατι οσον αφορα καποιον..αν εχω κανει λαθη και παραλειψεις με συγχωρειτε

Σαλπιγγίδη Δημήτρη.
Είσαι προδότης γιατί:
-Πρόδωσες την αγάπη και τη λατρεία και τις ελπίδες που έτρεφαν στο πρόσωπό σου οι αμέτρητοι οπαδοί του μεγάλου αυτού σωματείου που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.
-Πρόδωσες τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή σου και όλο το τεχνικό team εγκαταλείποντάς τους λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποδιοργανώνοντας έτσι τα πλάνα για τη νέα χρονιά.
-Πρόδωσες χιλιάδες μικρούς θαυμαστές σου οι οποίοι κοιμόντουσαν με την αφίσα σου πάνω από το κρεβάτι τους και σε ανέφεραν ως παράδειγμα στις ερωτήσεις των συμμαθητών τους «Και τι καλό έχει ο Π.Α.Ο.Κ;»
-Πρόδωσες μια ολόκληρη πόλη για μια άλλη, η οποία αποτελεί την αιτία για όλα τα δεινά της ελληνικής επαρχίας.
-Πρόδωσες τον ίδιο σου τον εαυτό και όσα υποστήριζε από τότε ακόμα που έπαιζες στις ακαδημίες του Κούδα.
-Πρόδωσες ιστορικές ρίζες του σωματείου που υπηρετούσες, βασικές αρχές και αξίες των Ποντίων όπως η ανεξαρτησία, η λεβεντιά και η ντομπροσύνη και συνάμα την ίδια σου την καταγωγή.
-Με την αποχώρησή σου προσέφερες οικονομική ανάσα συμβάλλοντας έτσι στην παράταση ζωής σε αυτό το καρκίνωμα που τρεφόταν επί σειρά ετών με τα σπλάχνα της ομάδας μας.
-Ποτέ δε γύρισες να κοιτάξεις στα μάτια αυτούς που σε πίστεψαν και ήρθαν στο αεροδρόμιο να τους δώσεις έστω μια εξήγηση.
-Στον αγώνα εναντίον της δήθεν ομάδας που υποστήριζες μικρός ανέλαβες με ένταση να εκτελέσεις το πέναλτι που προκάλεσε την ήττα της. Αμέσως μετά δεν το πανηγύρισες. Και ο Ιούδας κρεμάστηκε αφότου πρόδωσε τον Ιησού. Το κακό όμως είχε γίνει.
-Σκόραρες και συνέβαλες στην ήττα της ομάδος μας μέσα στο Ναό που κάποτε προσκυνούσες.
-Στο φετινό αγώνα του λαγού με τη Λειβαδιά και ενώ όλο το πέταλο παραλλάσσοντας δικό μας σύνθημα, μάς έβριζε εν χορώ εσύ πήδηξες τις πινακίδες και έτρεξες να τους αφιερώσεις το τέρμα που πέτυχες.
-Τόλμησες να τα βάλεις με ανθρώπους στη θύρα 4 που έχουνε δώσει τη ζωή τους για τον Π.Α.Ο.Κ αντί να «σιωπήσεις» κάποιους άλλους.
-Αντί να πολεμήσεις την κατάσταση που οδηγούσε το σύλλογο στην καταστροφή ποτέ δεν έκανες τίποτα.
-Ποτέ δεν είχες το θάρρος, την τόλμη, τη μαγκιά να γίνεις ένας νέος Μεγαλέξανδρος του Π.Α.Ο.Κ. Δεν είχες ούτε τα κότσια να γίνεις Ζαγοράκης. Γιατί ο ΠΑΟΚτσής ποτέ δε γούσταρε τα λεφτά. Μαγκιά και ειλικρίνεια γούσταρε.
Για όλα αυτά δε θα γραφτείς, αλλά πρόλαβες ήδη και ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ ως προδότης. Γιατί πρόδωσες αξίες για λεφτά. Αν δεν σου κάνει το όνομα Εφιάλτης, υπάρχει και άλλο ένα για σένα: Ιούδας.
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #209 on: October 07, 2008, 09:19:08 »
Καλά με αυτά που διαβάζω εδώ έχω χαζέψει τελείως!Δεν περίμενα να υπάρχουν ΤΟΣΕΣ φωνές που θα "λένε" να μην δωθούν εισητήρια σε αντίπαλους οποιαδήποτε ομάδας!Δεν περίμενα ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ να είναι λογιστής και να προτάσει δικαιολογίες του στυλ ότι θα χάσουμε τόσα λεφτά!ΜΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ!!(ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ).Διαβάζω απόψεις για εισητήρια 40αρια κλπ!ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΜΕ!!Δεν περίμενα τόση υποκρισία όταν 2 εβδομάδες πριν ΟΛΟΙ θέλαν να δώσουν στο σκουλίκι 3000 εισητήρια και τώρα να κάνουν κωλοτούμπες!!Δηλαδή που θα πηγαίναν τότε οι 50αρηδες??ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 50αρηδες ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

Αν δεν δώσουμε εισητήρια ΝΑΙ θα είμαστε ΡΟΜΠΕΣ!!!!

ΥΓ:ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ 1-2-3 ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ..........
ΥΓ2:ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΥΓ3:ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ!!!!!!

+1
Niente incontri....Solo scontri

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #210 on: October 07, 2008, 09:34:45 »
ΔΑΣΚΑΛΕ τρομερο το ποστ σου περι σαλπιγκιδη.....

Τωρα γιατι διαβασα ολα τα ποστ περι εισητηριων θα ηθελα να πω οτι ξεφυγα.....εχεχεχεχε....ρε παιδια χαλαρα να πουμε....ηρεμα....

Εγω θα προτεινα στον Ζαγορακη να δωσει στις βαζελες ολη την ΤΟΥΜΠΑ και δωρεαν περιποιηση σε σπα πριν και μετα τον αγωνα και εισητηρια μετ'επιστροφης σε α κλας θεση για να μεινουν ευχαριστημενες με την ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.......

τι ναι αυτα που λετε ωρεεεε.....εδω οι αλλοι για 700 κοματια θελουν να κλεισουνε 7 και 8.....απο την αλλην αν τους βαλουν στα 3 μετρα οπως θα πρεπε σε τυχον ασχημο αποτελεσμα και συνθημα τους θα γινοτανε της κακομοιρας.....τα λεφτα που βγαλαμε απο τις μεταγραφες θα τα διναμε σε προστιμα.....

αν ειμαστε ταξιδιαρης λαος δεν χρειαζεται να το αποδεικνυουμε με μια εκδρομη με το ποκ αλλα το εχουμε αποδειξει και το αποδεικνυουμε σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ειτε με νιονιο ειτε με θρασυβουλα ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.....ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ............!

ακου κει μανουρα που φαγανε μερικοι.....οπα ρε παιδια.....ΟΠΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....εδω υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να μην σου εδινε ο βαζελος στο β γυρο ενω ειχες δωσει εσυ........ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ και θα ΕΒΓΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ (γιατι στανταρτ αυτο θα χρεισημοποιουσαν οι βαζελες τον νομο)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΤΟ ΑΣΣΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ 3 ΑΓΩΝΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ................!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #211 on: October 07, 2008, 09:39:37 »
¼ëïé åóåßò ðïõ ãñÜöåôå üôé  êáëÜ êÜíáìå êáé äåí äþóáìå åéóéôÞñéá óôïõò âáæåëïõò…åßìáé óßãïõñïò üôé äåí Ý÷åôå ðÜåé óå êáíÝíá åêôüò Ýäñáò ìáôò…

Ìçí öáíôáóôåßôå üôé åßìáé êáíÝíáò ðéôóéñéêÜò ,ðïõ ôï ìõáëü ìïõ åßíáé ðÜíù áðü ôï êåöÜëé…35 ÷ñïíþí åßìáé êáé ðñáãìáôéêÜ üëá áõôÜ ÷ñüíéá áðü ôï 1986 Ý÷ù êÜíåé ðïëëÜ ÷ëì ãéá ôçí ÐÁÏÊÁÑÁ ìáò, áëëÜ êáé ôþñá áí ìïõ äïèåß åõêáéñßá ðÜëé èá ôáîéäÝøù ãéá ôïí ÐÁÏÊ

ÈÝëù íá ðù ôï åîÞò   ï ÐÁÏÊ Ýãéíå ìåãÜëç ïìÜäá ãéáôß ï ëáüò ôïõ ðÜíôá ôáîßäåõå ãéáôß ðïëý áðëÜ  ï ÐÁÏÊÔÓÇÓ áðü ôïí êïñõäáëëü áðü ôï ÁéãÜëåù áðü ôá ÷Üíéá áðü ôçí ÐÜôñá áðü ôçí ËÜñéóá åß÷å ðÜíôá ôçí äõíáôüôçôá  íá öïñÝóåé ôï êáóêïëáêé ôïõ êáé íá ðÜåé íá äåé ôçí ÁÃÁÐÇ ÔÏÕ ..

Äåí ìðïñåß êáé äåí Ý÷åé êáíÝíá  äéêáßùìá êáíÝíáò íá óôåñåß ôçí äõíáôüôçôá óå üëá ôá áäÝñöéá ðïõ æïõí óôçí ÷áâïýæá íá äïõí ôçí ÐÁÏÊÁÑÁ ÌÁÓ ,Ýóôù  êáé ìéá äõï öïñÝò ôï ÷ñüíï…

¼ëïé ìáò ï îÝñïõìå åßìáóôå ï ìïíáäéêüò ëáüò ðïõ êÜíåé ïðáäïýò áðü ôïõò ïðáäïýò ôïõ…

¼óï ãéá ôïõ âáæåëïõò ðñÝðåé íá Ýñèïõí óôçí Ôïýìðá.!! Ïðáäéêá Ý÷ïõìå êÜôé áíïé÷ôïýò ëïãáñéáóìïýò áðü ðñïðåñóé  ìå áõôïýò ôïõò öëþñïõò, ìåôÜ  ôá óðáóìÝíá áõôïêßíçôá Ýîù áðü ôï ïáêá.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #212 on: October 07, 2008, 10:27:40 »
akoma den teliose tipota me to thema eisitirion...simera einai i siskepsi gia ta metra stasi kai mporei (makari) i PAE PAOK ksafnika na tin dei allios tin doulia.... ;)
P.A.O.K

kostas4

• Guest
« Reply #213 on: October 07, 2008, 10:34:27 »
το πρωτο μου ποστ χθες...

θα καναμε πολυ καλυτερη κερκιδα αν ερχοταν βαζελοι και θα ειχε και γελιο αλλα απο το να κλεισει ολη η 7...δεν ξερω

το "ξεσπασμα" ηρθε με την επιθεση στην διοικηση επειδη εκανε το εγκλημα να δωσει φθηνα εισιτηρια διαρκειας στην 7.

αποψη μου ειναι οτι θα καναμε καλυτερη κερκιδα αν ερχοταν οι βαζελοι υπαρχει ομως αυτο το μεγαλο αλλα...
που θα μπουν οι υπολοιποι ΠΑΟΚτσηδες?
θα παρουμε σιγουρα εισιτηρια στον Β γυρο?

προσωπικα δεν χαλιεμαι γιατι οποιος ειναι να παει σε εκτος εχει πολλα ακομα να παει.υπαρχουν πολλοι βεβαια που προτιμουν τα εκτος απο τα εντος και τους καταλαβαινω γιατι 1 εκτος ειναι 10 εντος.

εγω θυμαμαι στην λεωφορο τις τελευταιες 2 φορες που παιξαμε πολυ λιγοτερους ΠΑΟΚτσηδες απο τα εισιτηρια που ειχαμε.γιατι τοτε δεν ειχαμε παει κατα χιλιαδες ενω ειχαμε εισιτηρια και 20 μετρα αποσταση απο τους βαζελους?μαλλον επειδη η ομαδα δεν πηγαινε καλα?
ενω τωρα που η ομαδα παει καλα(μεχρι το επομενο χ) ολοι θελουν να ειναι σε ολα τα παιχνιδια μεσα-εξω.

και ρωταω και κατι ακομα που συζητηθηκε πολυ για την αστυνομια.στην αθηνα παιρνει τον αστυνομικο διευθυντη τηλεφωνο το αφεντικο του και του λεει στα @@ μας αν θα παθουν τπτ οι βουλγαροι,βαλτους οπου να 'ναι.
οταν ερθουν αυτοι ομως εδω ξαναπαιρνει τον αστυνομικο διευθυντη θεσσαλονικης το ιδιο αφεντικο και του λεει "ετσι και παθουν τιποτα τα παιδια μας την εκατσες".
το εχει σκεφτει κανεις αυτο το ενδεχομενο?

apostolos

• Guest
« Reply #214 on: October 07, 2008, 10:35:55 »
Όσο για του βαζελους πρέπει να έρθουν στην Τούμπα.!! Οπαδικα έχουμε κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς από προπερσι  με αυτούς τους φλώρους, μετά  τα σπασμένα αυτοκίνητα έξω από το οακα.

A, ωραία για αυτό περιμένουμε τους βάζελους πως και πως? Άλλος ένας λόγος για να μη δωθούν εισιτήρια λοιπόν....

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #215 on: October 07, 2008, 10:43:11 »
εσυ το ερμηνευεις ετσι...εγω λεω οτι η απαντηση θα δωθει οπαδικα μεσα στην κερκιδα....
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #216 on: October 07, 2008, 10:51:35 »
γνώμη μου είναι ότι το αν είσαι εκδρομικός λαός δεν το δείχνεις στα ντέρμπι εκτος αν κατεβάσεις κοντά 10000 όπως τότε με τον γαύρο
δηλαδή να κατεβάσεις 3000 στο οακα δεν δείχνει ότι είσαι "εκδρομιος" λαός αυτό το κάνει και η λάρισα
αυτό που το δείχνει είναι η μαζικότητα σου σε όλα τα γήπεδα τις Ελλάδας όπως πχ ο κόσμος μας στο mats με τον όφη
αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στα εκτος με τους μεγάλους τον αθηνών έρχεται κάθε καρυδιάς καρύδι κάτι σαν αυτό που γίνετε στα ντέρμπι τhς Τούμπας
αντίθετα στα μικρά mats στα εκτος που μαζεύονται αυτοί που πραγματικά γουστάρουν και γίνονται οι καλύτερες κερκίδες

ps. για τον σαλπιγγίδη δεν θα τσακωθούμε φέτος?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #217 on: October 07, 2008, 11:05:37 »
πως το βλεπετε αγωνιστικα το ματσακι????αν το παιζα στο στοιχημα η το προπο πρωτη επιλογη βλεπω το χ μετα τον 1 και μετα το 2.....πολυ δυσκολο παιχνιδι.......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: October 07, 2008, 11:32:05 »
Sabbath να σου πω τι αισθάνομαι εγώ. Οποτε παίζουμε με αεκ44 ή γάβρο είμαι πολυ συγκρατημένος και το φοβάμαι το ματς. Όποτε παίζουμε με το βάζελο δεν φοβαμαι καθόλου, είτε στο τέλος χανουμε είτε κερδίζουμε. Τώρα τι σημαίνει αυτό δεν έχω ιδέα...
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #219 on: October 07, 2008, 11:50:11 »
Τελικα δεν θελει πολυ για να χαθει το μετρο. Καποιες εκφρασεις που γραφτηκαν ειναι απαραδεκτες.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να εξηγησω γιατι και πως ο Ζαγορακης δεν μας βλεπει σαν "χιλιαρικα". Λες και εχει κανενα οικονομικο οφελος ο ιδιος. Ελεος πια με τα χρυσοψαρα..

Δεν εχω τιποτα με τις αντιθετες γνωμες. Δεν εχω τιποτα με τις αντιθετες αποψεις. Τρελλαινομαι ομως οταν διαβαζω αερολογιες, αυθαιρετα συμπερασματα και "επιχειρηματα" να ειχαμε να λεγαμε. Καλο θα ειναι πριν καποιος βγαλει το προσωπικο του συμπερασμα για κραξιμο, να κοιταξει να μαθει ολες τις παραμετρους μιας καταστασης. Χωρις να ξερεις τι ακριβως συμβαινει, τα τι και πως και γιατι, τοτε αυτα που λες ισοδυναμουν με αερια εκ του κλαστηρως που θα ελεγε και ο Ζουραρις. Και το κακο ειναι οτι η παπαρολογια ειναι σαν την χιονοστοιβαδα, παιρνει αμπαριζα οποιον σταθει στο διαβα της.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αν σε 2 βδομαδες σκασει ασσος, δεν θα θυμαται κανενας ολη αυτη τη βαβουρα με τα εισητηρια. Επισης κανεις δεν θα θυμαται οτι δεν μπορεσαν οι "νοτιοι" να πανε στο οακα. Ισως, ξαναλεω ΙΣΩΣ, το μονο που θα νοιαζει καποιους ειναι οτι δεν εβρισαν την μανα του απεναντι βαζελου απο αποσταση 20 μετρων.

Κι εγω Αθηνα ειμαι και ηθελα να ειμαι οακα. Οπως ομως θελω να ειμαι και στην φυλη, και στην τριπολη, και στην ν. σμυρνη και και και. Οι εκδρομες του ταξιδιαρη ΛΑΟΥ δεν εγιναν μονο με ντερμπυ. Εμενα μια απο τις πιο χαρακτηριστικες ιστοριες που εχω ακουσει για τον ΛΑΟ και μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι στην Πατρα με την παναχαικη που ερημωνε η πολη.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΚΟΡΔΑΘ, ΟΥΤΕ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ. Αλλο να κριτικαρετε μια "λανθασμενη" αποφαση ή μια καποια κινηση που δεν συμφωνειτε, κι αλλο να χανετε το μετρο και οποιον παρει ο χαρος.

Πριν αρχισουμε να δινουμε πατηματα σε αλλοθρησκους να λενε το μακρυ και το κοντο τους, πριν βγαλουμε τις ρομπες απο τις ντουλαπες, καλο ειναι να εχουμε σφαιρικη αποψη για ενα θεμα.

ΜΕΤΡΟ το στανιο μου.. Μετρο επιτελους..

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."