Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #160 on: October 06, 2008, 23:49:48 »

δηλαδη στα σκουληκια πως θα διναμε ολο το πεταλο ε?πως ζαγορακη?που θα πηγαινανε τοτε τα διαρκειας?ή θα ειχες εσοδα απο τα σκουληκια ?ή τοτε δεν θα ειχαμε επισοδεια? αρε ζαγορ μας ξενερωσες απιστευτα..σε στηριζουμε..σε πιστευουμε αλλα με αυτη την κινηση εγινες ενα με τον κοκκαλη και τον οδοντιατρο...κριμα...
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

makptol

• Guest
« Reply #161 on: October 07, 2008, 00:01:19 »
να ερθουν οι βαζελοι να βγαλουν και το πανω "Τουρκοι τωρα θα σας διδαξουμε
κερκιδα"...
οπως βγαλανε το "Σκουληκια τωρα θα σας διδαξουμε κερκιδα" .....και βλεπω
σουρωμενους και ξεσουρωτους να πηδανε τα καγκελα για τον υπερ παντων αγωνα

.......ερχεται και ο νομος ιωαννιδη ισως τσαμπα γκρινιαζουμε τωρα...........
εγω θα ξενερωσω αφανταστα μονο οταν το οικονομικο προγραμμα πεσει εξω και οταν αποδειχτει λαμογιο ο Ζαγορακης........μονο τοτε......

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #162 on: October 07, 2008, 00:07:34 »
****************  εδώ μέσα από ορισμένους ...

Αχάριστοι ... ε αχάριστοι

Edit Capricorn

Είναι καλύτερο να αφήσουμε στην άκρη του χαρακτηρισμούς
« Last Edit: October 07, 2008, 00:18:20 by Capricorn »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

STINTSITAPANTA

• Guest
« Reply #163 on: October 07, 2008, 00:08:40 »
Σταματήστε επιτέλους να γράφετε για νέο γήπεδο. Επικεντρωθείτε ρε παιδιά στην δημιουργία ικανής ομάδας. Ξεχνάτε ότι υπάρχει χρέος 22.000.000 ευρώ, ότι η διοίκηση είναι πρωτοδικείου, ότι η διοίκηση του ΑΣ είναι ελεγχόμενη και αμφισβητείται γιατί εκλέγεται με μεθόδους Πινοσέτ, ότι ζούμε σε μια πόλη που διαρκώς καταρρέει οικονομικά, ότι αυτό το ακίνητο είναι η πραγματική μας περιουσία, ότι τόσο μεγάλο θέμα δεν πρέπει να το αποφασίζουμε εξ΄αιτίας ύποπτων "πανηγυρικών" πρωτοσέλιδων, οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ΄ΟΥΔΕΝΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ 31 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ με κάτι χωράφια στην γωνία βουνών, περιφερειακού και καρατάσου? Ολόκληρη Λίβερπουλ ανέβαλε για έναν χρόνο τον σχεδιασμό του νέου της γηπέδου λόγω της παγκόσμας ύφεσης. Αντε εγώ δεν ξέρω και γράφω, αυτοί, επίσης δεν ξέρουν. Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και μετά ο ΠΑΟΚτσής ας πάει για ψώνια και για σινεμά κάτω απ΄τις κερκίδες.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #164 on: October 07, 2008, 00:13:36 »
Και επειδή Ζαγοράκη δεν δίνεις εισιτήρια στο βάζελο..........

ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ Ρε!

......Ε ρε τι άλλο θα δούμε!

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #165 on: October 07, 2008, 00:15:28 »
afou den mas theloun sta ektos na mhn trexoume oute toumpa....an theloun ton paoktsi me sporaki kai koka kola,emeis den goustaroume....zagoraki dwse eishthria twra....den mas noiazoun ta 100000eurw....paixtes tous edwses.....eishthria giati oxiiiiiiiiiiiii???????????????

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #166 on: October 07, 2008, 00:17:19 »

ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ Ρε!

ρε αδερφέ αυτό λέμε?αυτό κατάλαβες ειλικρινά?

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #167 on: October 07, 2008, 00:17:43 »
zagoraki dwse eishthria twra....den mas noiazoun ta 100000eurw....paixtes tous edwses.....eishthria giati oxiiiiiiiiiiiii???????????????

XAXAXAXA.... ωραίος...
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

BIANCONERO

• Guest
« Reply #168 on: October 07, 2008, 00:18:23 »
ΔΩΣΕ ΡΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΑ ΓΑΜΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ...
ΒΑΛΕ ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ...(ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ...ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ...) ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ...ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (!!!!)
ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!

Αν ειχα λιγες αμφιβολιες για το αν ηθελα βαζελους στην Τουμπα...τωρα μου εφυγαν ολες!
Με επεισε η ωριμοτητα με την οποια ο κοσμος εντιμετωπισε το ενδεχομενο του να μην ερχονται! Σημερα πειστηκα οτι αλλαξαμε σελιδα  :P...με επεισαν οι ραδιοφωνατζηδες που ξεχεζουν απο το πρωι το Σαντος επειδη σε εχει δευτερο και οι Ιντερνετακιδες το Ζαγορ επειδη προσπαθει (με σωστο η λαθος τροπο) να διασφαλισει το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
(Η μηπως ανακαλυψατε τιποτα αλλο? Γιατι αν τα εδινε τα εισητηρια εχω ικανους ορισμενους να εβριζαν επειδη εκανε τη χαρη στο "αφεντικο βγενοπουλο" και εκλεισε τη μιση Τουμπα για να ερθουν τα βαζελια!)

Φερε ρε ζαγορ ("σκορδοντιατρε.......... κοκκαλη"!!!!)  τους βαζελους για να ξεκαβλωσει ο καθε στερημενος βριζοντας τους! Αυτο θελει ο λαος...ποιος ΠΑΟΚ μωρε τωρα?

Φερ τους ρε Ζαγορ που "μας βλεπεις σαν χιλλιαρικο"...(λες και το χιλλιαρικο παει στην τσεπη σου και οχι για να κλεισει τις πληγες στο χιλλιοτρυπημενο σωμα του ΠΑΟΚ που ακομα ψυχοραγει!)

Φερτους ρε Ζαγορ...αλλωστε σου αποδειξαμε οτι ειμαστε πλεον Ωριμοι για να υποδεχτουμε φιλοξενουμενους οπαδους!!

(ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕ........ΜΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ!!!!!)

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #169 on: October 07, 2008, 00:19:42 »

δηλαδη στα σκουληκια πως θα διναμε ολο το πεταλο ε?πως ζαγορακη?που θα πηγαινανε τοτε τα διαρκειας?ή θα ειχες εσοδα απο τα σκουληκια ?ή τοτε δεν θα ειχαμε επισοδεια? αρε ζαγορ μας ξενερωσες απιστευτα..σε στηριζουμε..σε πιστευουμε αλλα με αυτη την κινηση εγινες ενα με τον κοκκαλη και τον οδοντιατρο...κριμα...

καλα που δε μας ειπες οτι θα φορεσει και πρασινη φανελα να μας βαλει και κανενα γκολ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #170 on: October 07, 2008, 00:20:05 »
Τεραστιο λαθος η αποφαση της παε. Σε τοσο ευαισθητα θεματα πρεπει να εχεις μια παγια πολιτικη. Δεν μπορεις να το συζητας να δωσεις στα σκουλικια και να ξεκοβεις με τη μια το βαζελο. Η δινεις σε ολους, η δε δινεις σε κανενα. Λογοι υπαρχουν σοβαροι και για τις δυο αποψεις, αλλα πρεπει να υιοθετησεις μια σταση και να την κρατας. Οταν εισαι μια ετσι μια γιουβετσι, εκτιθεσαι και διχαζεις τον κοσμο. 
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #171 on: October 07, 2008, 00:21:10 »
Ετσι είναι μπιάνκο........3 νίκες κ 2 ισοπαλίες είναι αρκετές για πολλούς να ξεχάσουν τα πάντα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #172 on: October 07, 2008, 00:21:35 »
****************  εδώ μέσα από ορισμένους ...

Αχάριστοι ... ε αχάριστοι

Edit Capricorn

Είναι καλύτερο να αφήσουμε στην άκρη του χαρακτηρισμούς

τα εσοδα της παε σε καθε εντος σολντ αουτ αγωνα ειναι της ταξεως των 400 χιλιαδων ευρω
αλλες ειναι οι προτεραιοτητες μας και οχι οι εκδρομες
να ερθουν ζελες δλδ, να πεταξουν, να πεταξουμε, να τιμωρηθουμε κτλ κτλ κτλ κτλ
ΟΧΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

παμε να τους λιωσουμε και με τον ΛΑΟ και με την ΟΜΑΔΑΡΑ που εχουμε φετος

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #173 on: October 07, 2008, 00:23:54 »
bianconero παραληρείς άδικα νομίζω.
υπάρχει η πικρα του οπαδού και δικιολογημένα

φιλε καίσαρα όντως το post του ίνκας είναι τραβηγμένο.μπορείς όμως στην τελική να δόσεις μια εξήγηση για το παιχνίδι με το σκουλήκι και πως θα γινόταν?

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #174 on: October 07, 2008, 00:25:21 »

ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ Ρε!

ρε αδερφέ αυτό λέμε? αυτό κατάλαβες ειλικρινά?

....αρε ζαγορ μας ξενερωσες απιστευτα..σε στηριζουμε..σε πιστευουμε αλλα με αυτη την κινηση εγινες ενα με τον κοκκαλη και τον οδοντιατρο...κριμα...

Αδερφέ diegito4, περίμενε λίγο ακόμα και θα δεις! Εκεί πάει.

Ξεχνάμε πολύ εύκολα....Δυστυχώς! Δε γμείς ..όλοι ΠΑΟΚ είμαστε!

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #175 on: October 07, 2008, 00:26:44 »
το ακούσαμε και αυτό... αχάριστοι επειδή θέλουμε να πάμε να δούμε τοΝ ΠΑΟΚ εκτός έδρας... στα αρχίδια μου και αν έρθουν βάζελοι στα αρχίδια μου και αν δεν έρθουν... εισιτήρια γιοα το οακα θα πάρει; αυτό είναι το κόλλημα μου... γιατί ο βάζελος σε δίνει και εσύ δεν τα παίρνεις...
ούτε να τους βρίσω θέλω, ούτε να τους δείρω θέλω, ούτε να τους γαμήσω θέλω...
τον ΠΑΟΚ θέλω να πάω να δω ρε!!!!!!!!

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #176 on: October 07, 2008, 00:28:38 »

Οικονομικη εξυγιανση σου λεει μετα...Ο βαζελος ρε παιδια στα @@ του.θα σου δωσει 3000 εισητηρια.Εχει κανα 25 διαρκειας θα διαθεσει αλλα 40 χιλιαδες εισητηρια.Εμεις ποσα θα διαθεταμε?4000?Και σε ποιον θα τα πρωτοδιναμε?Τι ειναι προτιμοτερο?Να μην βρει καποιο παιδακι εισητηριο για την Τουμπα σε ενα ντερμπι,η να παμε στο εκτος?Για ενα οπαδο ισως ειναι το δευτερο,αλλα για την μεγαλη μαζα το πρωτο.Αλλωστε εκδρομουλες μεχρι τωρα γινανε και στα 3 παιχνιδια και θα γινουνε και σε ολα τα αλλα πλην απο τα ντερμπι.Προσωπικα γουσταρα να ερθουν βαζελοι και για να παμε στο εκτος μετα αλλα το λεω εκ του ασφαλους μιας και εχω διαρκειας.Αν δν ειχα ισως να ελεγα ας μην ερθουν να βρουμε εισητηριακι να γουσταρουμε την Τουμπα.

Οσο για καποιους που λενε για σπορακια και λακαμιες.Τρελα δν πουλας μονο στα εκτος.Τρελα μπορεις να πουλησεις και μεσα στον Ναο.Και αν θελεις να γουσταρεις εκει θα ειναι η Σμυρνη να μας περιμενει,εκει η Τριπολη,εκει και ολα τα εκτος εδρας γηπεδα πλην αυτων των ντερμπι...
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #177 on: October 07, 2008, 00:30:20 »
Mods,μήπως είμαστε τελείως off topic;;;;;

Ζαγόρ δώσε τικετ.Καταλαβαίνω ότι έχουμε οικονομικές ανάγκες.Αλλά αν του χρόνου είσαι καλύτερα οικονομικά και ζητήσεις τικετ επειδή θα σε παίρνει να δώσεις ,θα σε γυρίσουν την πλάτη και καλά θα σε κάνουν.

North_pole

• Guest
« Reply #178 on: October 07, 2008, 00:30:49 »
Καλά ρε σεις, για 100 ψωροχιλιάρικα δεν θα έρθουν οι βάζελοι στην Τούμπα; Ημαρτον ρε σεις, τα βάζω εγώ ρε αν είναι να έρθουν οι βάζελοι να γουστάρουμε, κι επειδή από largia άλλο τίποτε κάνω δώρο και την εκδρομή στο ΟΑΚΑ των 5000 ΠΑΟΚτσήδων και ΠΑΟΚαρχών και όποιων άλλων ΠΑΟΚτάδε...θέλετε. Ακου ρε συ για 100 ψωροχιλιάρικα να χαλάμε τα γούστα του λαού!
Τις καλύτερες εκδρομές τις κάνουν κάθε Κυριακή οι ΠΑΟΚτσήδες που γεμίζουν το ναό και που έρχονται από όλη τη Μακεδονία και από όλη την Ελλάδα και από όπουδήποτε υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες. (για να πούμε και κανένα αστείο, έτσι)
Οσον αφορά τους φιλιξενούμενους στην Τούμπα ελπίζω να αργήσουμε πολύ να τους δούμε, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η Τούμπα θα είναι γεμάτη ΜΟΝΟ από ΠΑΟΚτσήδες. Αν οι κυβερνήσεις, οι διοικήσεις και οι Διευθυντές εταιριών διαπραγματεύονταν όπως ορισμένοι εδώ μέσα, ακόμη το Γούμενο θα είχαμε πρόεδρο.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #179 on: October 07, 2008, 00:33:06 »
φιλε καίσαρα όντως το post του ίνκας είναι τραβηγμένο.μπορείς όμως στην τελική να δόσεις μια εξήγηση για το παιχνίδι με το σκουλήκι και πως θα γινόταν?

θυμιζω τη σταση της διοικησης να παρει ολη την 1 στο χαριλαου και να δωσει την 8....

3/4 του χαριλαλου δικα μας και επιπλεον κενες θεσεις... καλυτερες προυποθεσεις για τον κοσμο του ΠΑΟΚ...

οακα για να μας καταλαβουν οι αντιπαλοι ποδοσφαιριστες πρεπει να παμε 8 χιλιαρικα οπως τοτε με το γαυρο...

και επαναλλαμβανω... αν και δεν μου αρεσει η ιδεα να μη δω ΠΑΟΚ εκτος θεωρω οτι τη δεδομενη στιγμη μας βολευει να παιξουμε μονοι μας το βαζελο εντος...