Author Topic: ΠΑΟΚ - Παρτιζάν Βελιγραδίου 3 - 1 φιλικός αγώνας 7/09/2008 στην Τούμπα ώρα 21:00 PAOK-PARTIZAN Belgrade 3 - 1 Friendly game 7/9/08 Touba 21:00-FOREVER TOGETHER  (Read 10187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Η ομαδα πλεον ειναι παρα πολυ δυνατη και ειδικα στην Τουμπα φαινεται οτι τα περισσοτερα ματσακια θα ''τελειωνουν'' απο το ημιχρονο....Ακομα κι αν ειναι αρχη, καποια πραγματα φαινονται με το καλημερα και ηδη εχουμε αρκετα δειγματα γραφης απο τα φιλικα και το πρωτο διπλο του πρωταθληματος...

Οποιος πηγε στο γηπεδο να πει την γνωμη του για τον Μπιζερα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ved

• Αλλαγή
πηγα στο γηπεδο και σημερα ειναι η πρωτη φορα που δεν μπορω να μιλησω για παικτες

το μονο που μπορεσα να διακρινω ηταν οτι ημασταν γενικα δυνατοι και με δυναμεις για πιεση,

σημερα ηθελα χιλια ματια για να βλεπω την κερκιδα

οι παρτιζανοι πραγματικα εκπληκτικοι!

ενιωσα πολυ περηφανος σημερα για ολα.

μπραβο στα αδερφια που τρεξανε για ολα σημερα!  ;)

LoGotHeTiS

• Guest
Εγώ έχω φιλαράκι που μέχρι πέρσι πήγαινε στα ντέρμπι και αν ,πέρα από ότι φέτος πήρε διαρκείας, επέμενε ότι έπρεπε στην πρώτη προπόνηση να μπεί εισιτήριο..Και εδώ συζητάμε για ένα τέτοιο φιλικό , για έναν τόσο σημαντικό λόγο..

εγω απλα σου λεω φιλε οτι αν πηγαινες(κ εδειχνες και το διαρκειας) θα εμπαινες μεσα..

:thumbok:

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ,ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ωραία κερκίδα παίδες και μου άρεσε και η ομάδα. Είδα αυτοματισμούς, καλές συνεργασίες και τρέξιμο πολύ. Πολύ θετικός ο Μπακαγιόκο, μου έκανε εντύπωση. Ελπίζω να μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό για το αθλητικό κέντρο.

Φιλικοί και οι οπαδοί της Παρτιζάν, φώναζαν μαζί μας ΠΑΟΚ. Το μόνο που με ξενέρωσε ήταν το ότι πολλοί πανηγύρισαν στο γκολ των Σέρβων. Ξεφτίλα...

Υ.Γ. Αυτά τα τεράστια καπνογόνα που έβγαζαν πορτοκαλί καπνό για 20 λεπτά από κανένα αεροπλανοφόρο τα έκλεψαν;
 :D Γαμάτα αλλά έκαιγαν μέχρι το 20ο λεπτό. Ανάσα δε πήραμε

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

senag2

• Guest
Θέλετε ΠΑΟΚ δυνατό; Αν ναί θα ξηλωθείτε. Τέλος. 22.000.000 ευρώ θέλει ο ΠΑΟΚ για να παίξει Ευρώπη. Προπονητικό κέντρο θέλει ο ΠΑΟΚ αν θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα.Δεν επιτρέπεται να έχει η Ξάνθη προπονητικό κέντρο αξιοζήλευτο απο πολλές ομάδες του εσωτερικού και εξωτερικού και να μην έχει ο ΠΑΟΚ.

Τι μαλ@κίες λέτε ρε; Οι Παρτιζάνοι αλλόθρησκοι;;; Καρντάσια απο τη Σερβία έρχονται κάθε χρόνο στο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός και ουρλιάζουν μαζί μου. Και εγώ έχω πάει 1 φορά σε Παρτιζάν- αστέρα. ΦΥΣΙΚΑ και θα χειροκροτήσω το γκόλ της Παρτιζάν και θα τραγουδήσω. Παρτιζάν=ΠΑΟΚ.

Η μόνη ένσταση μου η διαιτησία που μας έδωσε ξεφτίλα φάουλ σε θέατρο του Sergio και μπήκε το γκόλ του Μαλεζά. Ειληκρινά ντράπηκα για την απόλητη ηλιθιότητα του επόπτη, ο οποίος ανόητος είπε και παίζετε σε καθαρό χέρι του Sergio πάλι, ο διαιτητής διαφώνησε και το σφύριξε και ο μαλάκας έκανε νόημα στον καλόπουλο "έλα μωρε τώρα"!! Αυτά να τα κάνουν τα μουνι@ με τους χαμουτζήδες στο πρωτάθλημα, όχι σε φιλικό με Παρτιζάν!

Ο Bizera είναι ξεκάθαρα παίχτης αξίας αλλά φανηκε λιγάκι ανέτοιμος. Στο ΄β τον δοκίμασε στο κέντρο, έτσι δε μπορώ να κρίνω.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ο Μπιζέρα αρκετά θετικός, αλλά η αλήθεια είναι πως δε δέχτηκε καθόλου πίεση κάτι που με χάλασε. 2-3 σοβαρές επιθέσεις έκανε μόνο η Παρτιζάν που εξουδετερώθηκαν από τον Μαλεζά κυρίως. Δε μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα για τον παίκτη.

Αρνητικός κατ'εμέ (για άλλη μια φορά) και ο Αραμπατζής. Οι άλλοι μου άρεσαν.

Γλύκος έκανε μια καταπληκτική απόκρουση, Μπακαγιόκο πολύ τρέξιμο και χωρίς ατομισμούς, Γεωργίου έκανε 2-3 γαμάτες επελάσεις και ο Μαλεζάς σταθερός πίσω αν και στο γκολ που φάγαμε έκανε μαλακία. Οι υπόλοιποι αρκετά έως πολύ καλοί.
Περίμενα πιο δυνατή την Παρτιζάν. Αγγαρεία έκανε.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ο Μπιζέρα πρώτο ημίχρονο έπαιξε πίσω μαζί με τον Μαλεζά,δεν έχασε κεφαλιά,πολύ δυνατός.Στο δεύτερο ημίχρονο τον έβαλε αμυντικό χαφ και ήταν πάρα πολύ καλός και εκεί.Πολύ πιθανό να τον ξεκινήσει εκεί με την άεκ αν είναι ανέτοιμος ο Garcia
Πολύ καλός ο Ίβιτς που έπαιξε μόνο στο πρώτο,
τερματοφύλακα δεύτερο δεν έχουμε νομίζω αφού και οι δύο που έπαιξαν από ένα ημίχρονο ήταν μάπα.
Κερκίδα γαμάτη και ασταμάτητη..ωραία τα πυρσίδια των σέρβων!
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

fatal_invasion

• Guest
filarako,kseris ti simeni diko mas athlitiko kentro?ta lefta pou dini o paok kathe xrono gia na plironi enikio
gia to athlitiko kentro einai mia metagrafi to xrono.kai barbati malista.
kalitera lipon file na min skorpame dixonia,afou proti fora meta apo pola xronia kseroume pou akribos tha pane
ta lefta ayta.
prepi na minoume dinatoi kai enomenoi sti nea ayti arxi pou kanoume oloi mazi.E N O M E N O I.

gaga δε με καλύπτεις πουθενά.
batistuta η ουσία είναι ίδια,ο τρόπος αλλάζει.

μερικοί είστε απαράδεκτοι.
Είπα μια κουβέντα ,μια ένσταση.και κάποιοι αρχίσατε να λέτε για διχόνοιες και γκρινιάρηδες.Οκ,έχετε δίκιο σε όλα,και απαγορεύεται να πούμε κάτι εκτός και αν δεχτούμε να θεωρηθούμε γκρινιάρηδες.
Από δω και πέρα λοιπόν θα απαντάω σε όσους κυρίως καταλαβαίνουν και σέβονται αυτό που γράφω.

Στη τελική πήγα,οκ;Θα αρχίσουμε δηλαδή πάλι να διαπληκτιζόμαστε μέσω ίντερνετ;Συνέχεια αυτή τη δουλειά κάνουμε χωρίς λόγο.

Στα του ματς.δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.Όλα καλά ,αν εξαιρέσουμε πάλι ότι κάποιοι μάλωσαν στη 4β.

ότι θέλετε πμ.
« Last Edit: September 08, 2008, 00:16:22 by fatal_invasion »

senag2

• Guest
Fatal εγω σέβομαι την άποψη σου αλλά συγνώμη κιόλας, συγκρίνεις αυτο που έκανε ο Ζαγώρ με την ομάδα της γειτονιάς; Αυτοί ρε παραλίγο θα κόβανε εισητήριο 5 ευρώ για να δούν την π@υτσα στη γιγαντοθόνη  πέρσι. Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Κανένα βιντεάκι παιδια? ? ? ? ? ? ? ? ?

Έχουν ανέβει μερικά στο youtube αδερφέ, μέχρι αύριο θα τα γεμίσουνε..
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!

τα βίντεο απο τον αγώνα είναι εδώ και παρακαλω να τα βάζετε εκει για να μη τα σκορπάμε εδω και εκει
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8825.0.html
« Last Edit: September 08, 2008, 00:18:28 by tsakalaki »
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ.ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΖΕΡΑ,ΔΥΝΑΤΟΣ,ΜΕ ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΜΙΑ ΦΕΤΟΣ.

4.6 Τα μέλη καλούνται να μη γράφουν με κεφαλαία παρά μόνο εάν θέλουν να τονίσουν κάποια λέξη ή συναίσθημά τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
« Last Edit: September 08, 2008, 00:20:50 by tsakalaki »

rounos

• Guest
Μ'αρεσε η ομαδα.Πιστευω αυτο που λενε πολλοι,οτι οντως ειναι η καλυτερη ομαδα που ειχαμε τα τελευταια χρονια τουλαχιστον -απο αυτα που ειδα μεχρι τωρα,φιλικα και ΟΦΗ-.Εχουμε ποιοτικους παικτες και μου κανει εντυπωση το παθος που βγαζουν μερικοι ακομα και στα φιλικα.Και φυσικα πολυ δουλεμενη ομαδα,ασχετα αν θελουμε δουλεια ακομα σε μερικα σημεια,οπως τα τελειωματα των φασεων.Σε γενικες γραμμες η ομαδα "περπαταει" καλα.

Τωρα για τα εισιτηρια.Και εγω οπως και αλλοι 19.200,εχω διαρκειας.Αλλα δε με χαλασε καθολου που πληρωσα να δω αυτο το ματς.Εκτος του οτι ειδα ΜΠΑΛΑ και ωραια ατμοσφαιρα,τα λεφτα πανε για κατι που ολοι ονειρευομαστε εδω και πολυ καιρο.ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ιδιοκτητο προπονητηριο.Γουσταρω γιατι δε γλυψαμε κανεναν,δε πηραμε "χορηγια" απο κανενα υπουργειο,αλλα αυτο θα γινει με τα λεφτα του λαου μας.Και ειμαι περηφανος γι'αυτο.Ορισμενοι ειχαν καποιες αντιρρησεις,ΟΚ δεκτες,αλλα καλα ειναι να μη μενουμε εκει,ας ασχοληθουμε με τα του παιχνιδιου.

Εγω παντως επαθα ζημια με τον Μπιζερα.Το κατεχει το τοπι,μπορει να παιξει και χαφ,θηριο ειναι και αν τυχει ριχνει και καμια.Λαχειο ο παιχτης.Και μη ξεχναμε οτι ηταν το πρωτο του παιχνιδι.Κατα τα αλλα,ωραιος ο Ιβιτς -βαλε και το πεναλτι να γουσταρουμε-,γενικα καλα τα πηγε η αμυνα,καλος ο Μπακαγιοκο -μπορει να ειναι επιπολαιος,αλλα ειναι σκυλι και τρεχει και πιεζει συνεχεια-,βγαιναμε ωραια απο ακρα,μονο λιγο στο τελειωμα των φασεων κολαμε,αλλα θα λυθει και αυτο με σωστη δουλεια.

Offline cure

• Αλλαγή
Μόλις γύρισα από το ματς... λίγες εντυπώσεις κι ένα video!

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν γέμισε το γήπεδο σήμερα. Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση κι ας ελπίσουμ να μην είναι προάγγελος της συμμετοχής στην ΑΜΚ αυτό. Αντίθετα ήτανε μία καταπληκτική κερκίδα, γεμάτη ενέργεια, παλμό και τραγούδι. Ένα μικρό ζέσταμα για τη ξαδέρφη. Ο κόσμος έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και πολύ πίστη στην ομάδα και αυτό βγαίνει στην κερκίδα τρομαχτικά. Θεωρώ πως η ένταση που θα βγάλει η Τούμπα την άλλη Κυριακή θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο και θα λυγίσει τις 44.

Η ομάδα έπαιξε πολύ συγκροτημένα και αν και ήταν πολύ light το ματς, φάνηκε ότι έχει γίνει πολύ και σωστή δουλειά, για πολλοστή φορά. Εκτός από τα πέναλτι, που είμαστε τραγικοί.  :-\

Γλύκος, Ρίζος δεν χρειάστηκε να φανούν, αλλά ο πρώτος είχε λάθος τοποθετήσεις κι ο δεύτερος ένα κάκιστο διώξιμο. Δυστυχώς δεν ήταν ματς για να τους "μετρήσουμε".
Αραμπατζής: θετικός ο τρόπος που μπαίνει στις φάσεις, δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά πατήματα, αλλά κάτι πρέπει να κάνει με τη σέντρα του, που είναι άθλια.
Δάρλας: Καταπληκτικός για ακόμη μία φορά, επιθετικά και αμυντικά. Μεγάλη προσθήκη
Μαλεζάς: Ίσως ο κορυφαίος του αγώνα. Έχει βελτιώσει και τη τεχνική του
Μπιζέρα: Ο άνθρωπος είναι ντουλάπα καταρχήν. Είναι πολύ δυνατός, με καλή τεχνική και καλές τοποθετήσεις. Εκπληκτική στιγμή όταν κλώτσησε τη μπάλα κάτω από τη κοιλιά του ξαπλωμένου Σέρβου. Εγώ προσωπικά νόμιζα του την έχωσε κι ο καημένος ο Σέρβος χέστηκε πάνω του, αλλά ο δικός μας ατάραχος είχε ένα στυλ "ήξερα τι έκανα και αν ήθελα θα σε σακάτευα". Μεγάλη έκπληξη η χρησιμοποίησή του από τον Σάντος στα χαφ και ακόμα μεγαλύτερη πως πηγε καλά κι εκεί. Την έχει τη θέση και φάνηκε από τις τοποθετήσεις. Εν κατακλείδι. Δυνατός πολύ, με τεχνική και μυαλό για να σκέφτεται το ματς. Συμπληρώνει ένα γκρουπ παιχτών ανασταλτικά, που προκαλούν φόβο στους επιτιθέμενους. Καλώς μας ήρθε!
Αντόνιο: Δεν πρόλαβε να φανεί, αφού στο δεύτερο ο Σέρβοι ήταν χαμένοι.
Βερόν: Ανόρεχτος και με λάθη. Κακό παιχνίδι
Ίβιτς: Προσπάθησε πολύ για ευνόητους λόγους και δεν του βγήκε. Στο γκολ του Λάκη κάνει καταπληκτικά πράγματα, ενώ είχε και κανα δυο πολύ καλές ενέργειες. Κακό πέναλτι
Ηλιάδης: Πολύ τρέξιμο, σουτ μακρινό και έβγαζε την ομάδα μπροστά. Καλή εμφάνιση. Δίνει παρών.
Κωνσταντινίδης, Λάκης: όπως τους ξέρουμε με τα λίγα καλά τους και τα κακά τους με τη διαφορά πως ο Λάκης σκόραρε
Γεωργίου, Αθανασιάδης: δεν τουε βγήκε το παιχνίδι, κυρίως στον Γεωργίου που έπαιξε περισσότερο, αλλά δεν τους πήγε το ματς. Παρόλα αυτά το ταλέντο φωνάζει, ενώ φώναξε και ο τσαμπουκάς σήμερα. Πολύ θετικό κι αυτό
Κονσεϊσάο: Στα 20 λεπτά που έπαιξε έκανε παραπάνω από αισθητή την παρουσία του, θετικά κι αρνητικά. Θετικά γιατί έκανε κανα δυο πολύ καλές ενέργειες (ιδίως η σέντρα σουτ με το φάλτσο που έβαλε για μέσα), αλλά και πολλά καραγκιοζιλίκια, όπως το θέατρο πέσιμο.
Μπακαγίοκο: Είναι παιχταράς αλλά και εκνευριστικός. Κάθε φορά που δεν παίρνει τη μπάλα αντιδρά με στυλ "τι ήρθα να κάνω εδώ με τόσους άμπαλους", αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Δεν έχει ακόμη κώδικα επικοινωνίας μνε την ομάδα, εκτός του Γεωργίου που βρίσκονται με κλειστά μάτια οι δυο τους!! Πολύ θετικό το γεγονός ότι δεν σταματάει να παλεύει στο παιχνίδι και η δίψα του για νίκη που κάνει μπαμ
Αναστασάκος: Μαζί με τον Μαλεζά και τον Δάρλα η τριάδα των κορυφαίων. Γκολ χαρακτηριστικό σεντερ φορ κίλερ και κινήσεις για να βρεθεί σε θέση βολής. Μείον του η έλλειψη καλής επικοινωνίας με το κέντρο σε κάποιες φάσεις και συν του πως είναι καλός και τακτικά. Μπράβο του για την εμφάνισή του που μας δίνει μία ασφάλεια πίσω από το Ζλάταν.

Κι ένα video για επίλογος

sorry τώρα το πρόσεξα και το μεταφέρω στο άλλο topic
« Last Edit: September 08, 2008, 00:38:13 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline makis

• Αποστολή
  • **
*Οι καθαρές εισπράξεις για το προπονητικό κέντρο ήταν 85.948 ευρώ.

http://www.sport24.gr/html/ent/505/ent.251505.asp

petradaki petradaki gia ta sena to ektisa

kales einai kai i anti8etes gnwmes kai min gkriniazete merikoi
allo ti einai swsto kai allo ti ginete
swsto einai na eisai gauros pou exei sarosei (klevontas) ta panta alla emeis eimaste PAOKARA
tetoies logikes mou akougonte emena
kalo to filiko mono pou den to eidame emeis tou eksw

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws to simantikotero einai oti auti i omada apopneei sigouria.tha fevgoume me to xamogelo sta xeili meta apo kathe mats. ;)
me xanoumi protimw mpizera sta half dipla sto veron.ligo pio sigoura apo mpalafa mallon...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω δεν θα κρυφτω και θα πω ευθεως οτι σχεδον απογοητευτηκα απο την προσελευση του κοσμου, περιμενα πολυ περισσοτερο.
Η κερκιδα φοβερη.
Παιχνιδι δεν ειδα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ