Author Topic: ΠΑΟΚ - Παρτιζάν Βελιγραδίου 3 - 1 φιλικός αγώνας 7/09/2008 στην Τούμπα ώρα 21:00 PAOK-PARTIZAN Belgrade 3 - 1 Friendly game 7/9/08 Touba 21:00-FOREVER TOGETHER  (Read 9959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Θα γράψω τις ενστάσεις μου.

Α)διαφωνώ με την επιβολή εισιτηρίου.Θα έδινα πολύ πιο εύκολα 20 ευρώ σα δωρεά,άσχετα αν τα έχω ανάγκη,παρά να πληρώσω νταβατζιλίκι εισιτήριο ενώ έχω ήδη διαρκείας.Φάση σκουλικιών θυμίζει.

Β)Δε γουστάρω αλλόθρησκους στη 4,και δε γουστάρω να πανηγυρίζουν τα γκολ στη 4,με τη συμπαράσταση μας.Θεωρώ ότι μια μερίδα κόσμου δε σέβονται κάποιους ενώ οι ίδοι ζητάνε σεβασμό για τη αδερφοποίηση.

Παρ'όλα αυτά το ματς είναι μια γιορτή,βγάζει προς τα έξω ποδοσφαιρικό πολιτισμό(άσχετα αν δεν είμαστε και καλά κάνουμε) και έπρεπε οπωσδήποτε να έχει τηλεοπτική κάλυψη.

άποψη μου.

Και ενώ έλεγα συνέχεια σε όλους πως δεν θα'ρθω για τους 2 αυτούς λόγους,τελικά δε γίνεται να μη δω ΠΑΟΚ.
Θα πάω,θα πληρώσω και θα πάω στη 5-6.

Offline Geo

• Αλλαγή
έλα να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. καλή μπαλίτσα να δούμε και πολλά γκολ να γουστάρουμε. Θέλω να δω το πουλέν τον αναστασάκο να το καρφώνει προς την μεριά της 4 και να ανέβει κάγκελο.

Offline gagas

• Αλλαγή

Α)διαφωνώ με την επιβολή εισιτηρίου.Θα έδινα πολύ πιο εύκολα 20 ευρώ σα δωρεά,άσχετα αν τα έχω ανάγκη,παρά να πληρώσω νταβατζιλίκι εισιτήριο ενώ έχω ήδη διαρκείας.Φάση σκουλικιών θυμίζει.

Β)Δε γουστάρω αλλόθρησκους στη 4,και δε γουστάρω να πανηγυρίζουν τα γκολ στη 4,με τη συμπαράσταση μας.Θεωρώ ότι μια μερίδα κόσμου δε σέβονται κάποιους ενώ οι ίδοι ζητάνε σεβασμό για τη αδερφοποίηση.

ξεκιναω απο το β
Β)καταρχας οι ανθρωποι δεν ειναι αλλοθρησκοι..δευτερον το οτι ειναι οπαδοι της παρτιζαν δεν σημαινει οτι δεν ειναι και αυτοι οπαδοι του παοκ.στην ελλαδα υποστηριζουν παοκ κ μαλιστα εχουν ερθει σε πολλους αλλους αγωνες..κ εκτος εδρας που αλλοι παοκτσηδες που πανε στην 4 δεν θα πανε ποτε.δηλαδη π.χ. 'απαγορευεται' παοκτσης που υποστηριζει και την μπαρτσελονα να παει στο πεταλο των πιο φανατικων τους??
Α)το διαρκειας που πληρωνεις ειναι το πιο φθηνο στην Α εθνικη απο τις μεγαλες και η ομαδα ειναι η μοναδικη που εχει χρεη..οταν περυσι εγινε φιλικο με την σαχταρ και δεν ισχυαν τα διαρκειας ειπες το ιδιο?δεν νομιζω γιατι σε εκεινον τον αγωνα που η παε ειχε αναγκη και καλεσε τον κοσμο να παει δεν υπηρχε αναλογο ενδιαφερον για παρακολουθηση.και αρα τα '20 ευρω ως δωρεα'(δωρεα θα ηταν η αγορα ενος εισιτηριου χωρις την παρακολουθηση του αγωνα)που λες ελαχιστοτατοι δωσανε τοτε..επιπλεον,ο αγωνας ειναι φιλικος και δεν ανηκει στα φιλικα προετοιμασιας που το διαρκειας καλυπτει.και τελος οι συνδεσμοι στην συναντηση τους με τον ζαγορακη εκαναν την συγκεκριμενη προταση ωστε τα εισιτηρια να δωθουν για εναν σημαντικο σκοπο,κ ταυτοχρονα ως ενα ακομα ευχαριστω του κοσμου για την μεγαλη διαθεση και τις μεγαλες προσπαθειες της διοικησης για δημιουργια αθλητικου κεντρου.οσο για την τακτικη αλλων ομαδων  δεν χωραει καμια μα καμια παρομοιωση κ πιστευω οτι καταλαβες το λαθος αυτης της αναφορας..στην ουσια κ τψρα δωρεα κανεις αλλα με μια ανταποδωση..την παρακολουθηση του αγωνα..
φιλικα επειδη ακουσα κ αλλες τετοιες γνωμες..

manos4

• Guest

Παρ'όλα αυτά το ματς είναι μια γιορτή,βγάζει προς τα έξω ποδοσφαιρικό πολιτισμό(άσχετα αν δεν είμαστε και καλά κάνουμε) και έπρεπε οπωσδήποτε να έχει τηλεοπτική κάλυψη.

άποψη μου.

Και ενώ έλεγα συνέχεια σε όλους πως δεν θα'ρθω για τους 2 αυτούς λόγους,τελικά δε γίνεται να μη δω ΠΑΟΚ.

eisai lathos kai sta dyo apospi moy  fysika nomizw omws kai to 99% den symfwnei me ayta poy les kai gia toys partizanoys kai gia to eisithrio.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

diafono katheta k sta dio

proton: apo tin stigmi pou tha edines 20 san dorea giati na min doseis 10 k na kopseis isitiriaki i na pareis dio isitiria an thes na doseis 20; ta 20 euro pou les san dorea einai perisotero filanthropiko idrima fasi, eno tora sou leei i pae plirose 10 euro k kopse isitiriaki ti pio ntobro k oraio; apo tin stigmi pou apofasisan ta esoda na pane sto proponitiko kentro (k poli kala kanane) ena tetio filiko itan oti kalitero

deuteron: ayto pou les gia allothriskous stin 4 dn einai akrivos etsi, apo tin stigmi pou exeis kanei adelfopioisi prepei na tin deixeis, k to na sai mazi me partizanous dn exei kamia sxesi me to na sai mazi me gauroxanoumovazelia ayto enoeite, exoume paei polles fores s'aytous k mas filoxenisan me ton kalitero tropo to idio prepei na kanoume k meis gia na min miliso gia tis poles ekdromes pou exoun akolouthisei (opos k dikoi mas partizanous) opote to na einai stin 4 mazi mas dn exei kamia ma kamia sxesi apo to na nai oi opioidipote

IDIA XROMATA IDIA THRISKEIA..

trelos sporos

• Guest
Συμφωνώ με τον fatal για το εισητήριο. Οταν σου λένε οτι το διαρκείας ισχύει για τα φιλικά τοτε θα ισχύει και για τα φιλικά . τελος . Εγώ όταν το αγόραζα το έκανα στηριζόμενος σε αυτές τις προσφορές. Δν θυμάμαι να έλεγε τπτ για ειδικές περιπτώσεις και αθλητικά κέντρα.
Μόνο οι σύνδεσμοι πήραν διαρκείας και συννενοήθηκαν με το Ζαγόρ για να μν ισχύουν τα διαρκείας? Εμείς που δεν είμαστε σε σύνδεσμο και πήραμε δεν έχουμε γνώμη δηλαδή?
Εγώ ξέρω ότι με το διαρκείας είχα υπολογίσει να καλύψω όλους τους αγώνες της Παοκαρας που θέλω να παρακολουθήσω , όπως μου υποσχέθηκαν , και τώρα πρέπει να σκάσω ένα 20ευρο επιπλέον για ένα φιλικό.(και ποιος ξέρει αν θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο)

Όσο για τους παρτιζανούς δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάτσουν μαζί μας στην 4 , είμαστε αδελφοποιημένοι μαζί τους, έχουμε δώσει μάχες μαζί, έχουμε κοινούς εχθρούς όποτε επόμενο είναι να καθόμαστε μαζί και στην κερκίδα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
trelespore proton to isitirio einai 10 euro k oxi 20

deuteron to na ginei mia exeresi se ena agona pou dn einai aplo filiko dn simenei oute oti se koroideuan oute oti dn se ipologizei i dioikisi epidi dn eisai se sindesmo, an einai dinaton dld  epidi egine mia exeresi na les oti se koroidepsan k tetoia
sto kato kato ta 10 euro tha piasoun topo dn tha pane xamena, sinisfereis k esi esto me 10 euro se ena ergo pou einai oneiro zois(mazi me to gipedo) tous kathe PAOKTSI oute koroidia einai oute tpt

PAOK_VOLOS

• Guest
Το επιχείρημα ''Ιδια θρησκεία'' το ακούω βερεσε.Και οι οπαδοί του ερυθρού αστέρα χριστιανοί ειναι κι αυτοί,δεν ειδα κανενα οπαδο μας να αδερφοποιείται γι αυτό το λόγο μαζί τους.

Αυτό που δεν μ αρέσει σ αυτή την ιστορία είναι ότι δεν λεγονται καθαρά οι λόγοι ύπαρξης αυτής της 'αδερφοποίησης',η κόντρα με το γαύρο και τα πολιτικά.

*Για να δούμε,πόσες φορές θα ακουστεί ΠΑΟΚ και πόσες παρτιζάν σήμερα  :-[

Offline arwstos

• Αλλαγή
Καταρχην ρε παιδια οταν πηρατε τα διαρκειας δεν ξερατε καν οτι θα υπαρξει
φιλικο παιχνιδι στις 7 Σεπτεμβριου.
Τα στανταρ φιλικα που γινονται καθε χρονο ειναι συνηθως 2 μεσα στην Τουμπα το μηνα Αυγουστο.

Δηλαδη αμα αποφασιζε η διοικηση να κλεισει φιλικο εκτος εδρας για σημερα με τον Ηρακλη
θα γκρινιαζατε γιατι δεν το εκλεισε εντος για να παμε με το διαρκειας δωρεαν;
Στο κατω κατω αν δε θεωρειτε σημαντικο να πατε, δεν πατε.
Και την αλλη Κυριακη παιχνιδι φωτια εχει, δε θα σας λειψει η Τουμπα.

Τοσα χρονια τα διναμε εν γνωσει μας σαν τους μαλακες στους απατεωνες και πηγαιναν κατευθειαν
στην τσεπη τους.  
Και τωρα που βρεθηκε μια Διοικηση εντιμη και παει να βγαλει το καρο απο τη λασπη γκρινιαζετε
για πραγματα που μπορει τυπικα να εχουν βαση (π.χ. τυπικα η Διοικηση ειπε ψεμματα στον κοσμο για
τα δωρεαν φιλικα παιχνιδια) αλλα αν σκεφτουμε το ποσο σημαντικα πραγματα γινονται (Αθλητικο Κεντρο)
και το ποσο κρισιμη ειναι αυτη η χρονια απο οικονομικης αποψης (βλεπε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου
και δυνατοτητα εξοδου στο ΟΥΕΦΑ) αυτα που λετε δεν εχουν καμια ουσια.

Καθε ευρω φετος που παει στην ΠΑΕ ειτε μεσω της αυξησης μετοχικου κεφαλαιου (το καλυτερο) ειτε με αλλους
τροπους ειναι ενα ακομη βημα για την οριστικη λευτερια του ΠΑΟΚ.

Αντε με τη νικη και σημερα, εστω κι αν ειναι φιλικο!
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

trelos sporos

• Guest
trelespore proton to isitirio einai 10 euro k oxi 20

deuteron to na ginei mia exeresi se ena agona pou dn einai aplo filiko dn simenei oute oti se koroideuan oute oti dn se ipologizei i dioikisi epidi dn eisai se sindesmo, an einai dinaton dld  epidi egine mia exeresi na les oti se koroidepsan k tetoia
sto kato kato ta 10 euro tha piasoun topo dn tha pane xamena, sinisfereis k esi esto me 10 euro se ena ergo pou einai oneiro zois(mazi me to gipedo) tous kathe PAOKTSI oute koroidia einai oute tpt

giati aderfe mou me ta 150 pou eskasa gia to diarkeias de sinisfera pouthena? episis den eipa oti me koroideyoun alla oti den tirisan epakrivws oti elegan. ayto pou kserw einai dn piga se ena mats pou ithela poly na paw logw $$, enw kanonika eprepe na mpw me tin karta.

Offline gagas

• Αλλαγή
εγω απλα σου λεω φιλε οτι αν πηγαινες(κ εδειχνες και το διαρκειας) θα εμπαινες μεσα..

shaman4

• Guest
tora to metropolis leei 18 000 kosmo.

Paidia einai asteio na milate gia tin eisodo sto gipedo. Gia proti fora ta lefta kseroume pou pane.
Kai opoios den goustarei H DEN EXEI na dosei (giati kaka ta psemata, 10 gia kapoious den einai anodino, eidika an exoun eidi dosi 150 gia diarkeias) tote den pataei kai paei me aek.

Kalh i antipoliteusi pantou alla min pianomaste me tetoia re aderfia!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
 dn sou eipa ego oti dn sinisferes enoeite pos sinisferes ayto dn xreiazete kan na sto po, alla opos eipe k o arrwstos pio pano itan ena filiko pou dn itan programatismeno k egine katopin pieseos tou kosmou k gia ena vasiko logo na sigentrothei ena poso gia ton proponitiko kentro opote ayto eprepe na ginei, dn tha tirousan ayta pou elegan an itan programatismeno opos px me udineze kai sou lege na pliroseis isitirio to filiko programatistike poli grigora k to kana etsi dn egine tpt

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **

άποψη μου.

filarako,kseris ti simeni diko mas athlitiko kentro?ta lefta pou dini o paok kathe xrono gia na plironi enikio
gia to athlitiko kentro einai mia metagrafi to xrono.kai barbati malista.
kalitera lipon file na min skorpame dixonia,afou proti fora meta apo pola xronia kseroume pou akribos tha pane
ta lefta ayta.
prepi na minoume dinatoi kai enomenoi sti nea ayti arxi pou kanoume oloi mazi.E N O M E N O I.

SLASH-4

• Guest
PAOK-PARTIZAN     2:1      A'Hmixrono
1:0 Anastasakos (Welcome to the Club)
1:1 Peric
2:1 Lakis

Sto 41' o Ivic xanei Penalty

Offline bane

• Αλλαγή
μην τρελλενεστε με τα εισητηρια κλπ.εμεμση γκρινια.οποιος συμφωνει παει οποιος οχι...εχουμε βαλει τοσα και τοσα, οσο αντεχουμε θα βαζουμε και το ξερουμε παντα αυτο για την αρρωστια μας .βαλαμε σε χρονια που δεν ελπιζαμε σε τιποτα .τωρα που αρχιζει η μεγαλη ομαδα να βαζει θα σταματησουμε ?τωρα που εχουμε ελπιδες να δουμε τον νταλκα μας ψηλα θα κολωσουμε ?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Καλά είναι λόγοι αυτοί να γκρινιάζετε........? ? ? ? ?? ? ? 
Αν είναι δυνατόν.........Δηλαδή χωρίς την γκρίνια δε μπορείτε να ζήσετε...... Το ευχαριστώ και τη θετική σκέψη την ξέρετε? ? ? ?
« Last Edit: September 07, 2008, 23:35:40 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »