εγω με τον φαταλ που εβαλε τις δυο(βασικα για την πρωτη μιλαω) ενστασεις εξαρχης θα συμφωνουσα μονο αν η διοικηση ηταν αμφιλεγομενη.
θυμαμαι στα γιαννενα ο κουγιας ειχε κανει κατι παρομοιο με τα διαρκειας στον ημιτελικο με την λαρσα(το μεγαλυτερο ματς στην ιστορια του πας λεγανε πολλοι τοτε...) κι εβαλε
40 και 30 ευρω εισητηρια.το γηπεδο δεν γεμισε φυσιολογικα.
αλλα τωρα να σου λενε οτι τα λεφτα θα πανε στο προπονητικο και το σκεφτεσαι αν ναι η οχι...εγω δεν το δεχομαι.και δεν ακουω τπτ γι'αυτο.αυτο το πραγμα
ειναι το μεγαλυτερο εργο που υποσχεθηκε ο ζαγορακης.ουτε τα χρεη να σβησει δεν ειναι τοσο μεγαλης σημασιας.ρε χτιζεται η καινουρια γενια ΠΑΟΚτσηδων ετσι και δεν μπορειτε να
το καταλαβετε;ανυπομονω για την μερα που θα ακουσω οτι γιαννιωτης ταλεντο παει στις ακαδημιες του ΠΑΟΚ.οχι για λογους τοπικιστικους.αλλα γιατι τοσα χρονια
βαρεθηκα να βλεπω πιτσιρικια να ονειρευονται το ποκ.βαρεθηκα να βγαζει ο ΠΑΟΚ παικτες με μοναδικο στοχο το ποκ.βαρεθηκα να ειναι γεματες ταλεντο ολες οι περιοχες της
μακεδονιας και να τις εκμεταλλευεται το ποκ.βαρεθηκα να βλεπω να χανονται ΠΑΟΚτσακια...ε και μου λετε να μην δωσω 10 ευρω συμβολικα η μη και ταυτοχρονα να δω και ενα
ματς που το περιμενα καιρο;(ξερετε σε καποιους δεν βγαινουν απλως 10ευρω...).
οσο για την παρτιζαν το πιο σωστο ειναι αυτο
Υ.Γ. Όσο για τη φιλία των οπαδών μας με αυτών της Παρτιζάν, νομίζω ότι όταν ο αδερφός σου ο ΠΑΟΚτσής κάνει φιλία με κάποιον, ακόμα και αν εσύ δεν την εγκρίνεις ή αδιαφορείς, θα σεβαστείς τους φίλους του, και θα σεβαστείς και τις ιδιοτροπίες του αδερφού σου όταν είναι μαζί με τους φίλους του. Δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ότι κάνει αυτός, και να μην ντρέπεσαι για αυτόν γιατί η φιλία, όπως και η οικογένεια, είναι ιερό πράμα.
υ.γ οποιος μου πει ας εκανε ερανο η παε και να μην στα ζητησει απο ενα ματς...ειδα ποσο κοσμο ειχε χθες το γηπεδο...φανταζομαι τι θα γινοταν και στον ερανο...
υ.γ2 ηθελα να διαβασω για την κερκιδα.κακη ως το 15 περιπου..μεχρι που ανεβηκαν τα δυο παιδια στην αλλη πλευρα στο καγκελο...αποκτησαμε
τρεις πυρηνες ταυτοχρονα και λεγαμε τα ιδια.παραφωνια ο πυρηνας στην 4α απο πανω.συνεχως οτι ναναι.και αν και μπορει να φαινομαι τζαμπα μαγκας που δεν τους τα λεω γω...
ας τους πει καποιος οτι εκει στο συγκεκριμενο σημειο Α-Π-Α-Γ-Ο-Ρ-Ε-Υ-Ο-Ν-Τ-Α-Ι οι γκομενες...
υγ3 vedder εσυ το βγαλες το πανι για την ποπη;