Author Topic: ΠΑΟΚ - Παρτιζάν Βελιγραδίου 3 - 1 φιλικός αγώνας 7/09/2008 στην Τούμπα ώρα 21:00 PAOK-PARTIZAN Belgrade 3 - 1 Friendly game 7/9/08 Touba 21:00-FOREVER TOGETHER  (Read 9965 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Τις δυο τις θεογκόμενες τις Σέρβες κάτω στην 4β τις είδατε με τα σορτσάκια;
Γουστάρω ''αδελφοποίηση'' με αυτές  8)
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tool4a

• Αλλαγή
Θα γράψω τις ενστάσεις μου.

Α)διαφωνώ με την επιβολή εισιτηρίου.Θα έδινα πολύ πιο εύκολα 20 ευρώ σα δωρεά,άσχετα αν τα έχω ανάγκη,παρά να πληρώσω νταβατζιλίκι εισιτήριο ενώ έχω ήδη διαρκείας.Φάση σκουλικιών θυμίζει.

Β)Δε γουστάρω αλλόθρησκους στη 4,και δε γουστάρω να πανηγυρίζουν τα γκολ στη 4,με τη συμπαράσταση μας.Θεωρώ ότι μια μερίδα κόσμου δε σέβονται κάποιους ενώ οι ίδοι ζητάνε σεβασμό για τη αδερφοποίηση.

Παρ'όλα αυτά το ματς είναι μια γιορτή,βγάζει προς τα έξω ποδοσφαιρικό πολιτισμό(άσχετα αν δεν είμαστε και καλά κάνουμε) και έπρεπε οπωσδήποτε να έχει τηλεοπτική κάλυψη.

άποψη μου.

Και ενώ έλεγα συνέχεια σε όλους πως δεν θα'ρθω για τους 2 αυτούς λόγους,τελικά δε γίνεται να μη δω ΠΑΟΚ.
Θα πάω,θα πληρώσω και θα πάω στη 5-6.

Συμφωνώ σε πολλά με τον αδελφό.Εγω το εισητήριο των 10Ε το βλέπω σαν εκμετάλλευση της τρέλας μας.Μάλιστα εστειλα και mail στην παε γι αυτό.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

DimNaoussa

• Guest
Τις δυο τις θεογκόμενες τις Σέρβες κάτω στην 4β τις είδατε με τα σορτσάκια;
Γουστάρω ''αδελφοποίηση'' με αυτές  8)

ama les aytes pou eida htan apla mounares..genika simera eida polla mounakia eidika ekw apot to ghpedo ..mesa den eixe kai tosa..

Offline petran4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ +ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ LOUD AND PROUD.Πραγματικα μια αξεχαστη κερκιδα η συμερινη.TOGETHER 4EVER ORTHODOX BROTHERS.GROBARA PAOK 4EVER!!
Και να μην ξεχναμε αδερφια οτι αυτη η ημερομηνια ειναι σημαδιακη.Καποτε οι παπουδες και οι πατεραδες μας χτησαν τον ΝΑΟ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.Σημερα η δικη μας γενια εβαλε ενα λυθαρακη για το αθλητικο κεντρο ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΗΣ.ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
k go ithela perissotero kosmo. den einai sosto na eulogoume ta genia mas. simera ithela sold out. to leo k as diabazoun allothriskoi sta tetoia mas. tespa 89 xiliades euro ta prota. as kanei i pae ena tameio-logariasmo k as ta bazoume ola ekei. an k basika xreiazetai na kerdisoume k kana tzoker k na poume nai edosa 2 ek euro apo ta 5 pou kerdisa gia to proponitiko kentro lol
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Στην ΕΤ3 έδειξε τις φάσεις του αγώνα. Καλά ρε, το μαγνητοσκόπησαν το ματς αλλά δε το έδειξαν;
Ότι νά'ναι ..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Mages .....

eseis pou eipate gia to ticket....

re paidia....ksekolate na poume.....ama itan min pigainate.....

egw den tha ksexasw ta sinaisthimata pou mou ksipnisane otan mathaina oti to gipedo to xtisane oi papoudes mas......

DEN GINETE NA DIAFWNEITE ME TO EISITIRIO RE MORTES....OUTE KAI SAN TO 1% tis diafwnias......EGW DLD GIATI NA MIN EXW THN EUKAIRIA NA NIWSW OTI VOITHAW NA XTISTEI TO ATHLITIKO KENTRO.....? NIWTHEIS POLI WRAIA NA VOITHAS KATI POU LATREUEIS.......!

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

midenistis

• Guest
Φιλικοί και οι οπαδοί της Παρτιζάν, φώναζαν μαζί μας ΠΑΟΚ. Το μόνο που με ξενέρωσε ήταν το ότι πολλοί πανηγύρισαν στο γκολ των Σέρβων. Ξεφτίλα...

Φυσικά και πανηγυρίζαμε στο γκολ της Παρτιζάν.
Δηλαδή οι Σέρβοι μλκς ήταν που ούρλιαζαν ενώ η ομάδα τους έτρωγε τα γκολ??

Πάρτε το χαμπάρι... με την Παρτιζάν πλέον, με τους οπαδούς τις δλδ, είμαστε ένα.
Με την Παρτιζάν δν έχουμε μια απλή συμπάθεια όπως με τον ΟΦΗ.
Ξυπνήστε και δείτε την πραγματικότητα.

---

Μπράβο στους Σέρβους που ήρθαν στο γήπεδο.
Μίλησα με αρκετούς απ' αυτούς. Γαμάτα άτομα, με πολύ τρέλα. Δε σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν τα συνθηματά μας. Και όταν κάποια συνθήματα δε μπορούσαν να τα πουν, χοροπηδούσαν και φώναζαν ότι καταλάβαιναν.

Στο 2ο ημίχρονο, το "λαλαλαλα ΠΑΟΚ λαλαλλαλα ΠΑΟΚ σ' αγαπώ".. το ξεκίνησαν οι Παρτιζάνοι.
3 Σέρβοι για την ακρίβεια το ξεκίνησαν, στην είσοδο της 4 που χοροπηδούσαν.
"νανανανα ΠΑΟΚ" λέγαν και ξεσήκωσαν όλη την 4 και 4α.

Ένας Σέρβος με είπε ότι θέλουν όλοι οι Παρτιζάνοι κάθε χρόνο να γίνεται φιλικό μεταξύ μας.
Του είπα αν έχει κάτι της Παρτιζάν για ν' ανταλάξουμε και δεν είχε ούτε ένα κασκόλ μαζί του.. και με λέει έλα στο Βελιγράδι να κάνουμε ανταλλαγή.
Του λέω.. ε πότε να 'ρθω.
Και λέει.. πρέπει να κανονίσουμε φιλικό Παρτιζάν-ΠΑΟΚ του χρόνου.
Φέτος εμείς ήρθαμε. Του χρόνου εσείς. Και έτσι να γίνετε κάθε χρόνο!

PAOK & PARTIZAN.. FOR EVER!!!

soumpasiotis

• Guest
sold out eprepe na eixame simera........me tin aek koufales oloi tha pate.(gi aytous pou den pigan simera anaferomai.).ego den piga alla eisityrio pira gia tin enisxisi.a

Offline corrupt

• Αλλαγή
Πάντως τόσο καλό συντονισμό στην κερκίδα είχαμε πολύ καιρό να δούμε... Μακάρι να πάει έτσι όλη η χρονιά... ;)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Θέλετε ΠΑΟΚ δυνατό; Αν ναί θα ξηλωθείτε. Τέλος.

Τι μαλ@κίες λέτε ρε; Οι Παρτιζάνοι αλλόθρησκοι;;; Καρντάσια απο τη Σερβία έρχονται κάθε χρόνο στο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός και ουρλιάζουν μαζί μου.

:thumbok:

protimw 'allo8rhskous' san tous grobari sthn toumpa, para 'omo8rhskous' san orismenous dikous mas.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Φιλικοί και οι οπαδοί της Παρτιζάν, φώναζαν μαζί μας ΠΑΟΚ. Το μόνο που με ξενέρωσε ήταν το ότι πολλοί πανηγύρισαν στο γκολ των Σέρβων. Ξεφτίλα...

Φυσικά και πανηγυρίζαμε στο γκολ της Παρτιζάν.
Δηλαδή οι Σέρβοι μλκς ήταν που ούρλιαζαν ενώ η ομάδα τους έτρωγε τα γκολ??

Πάρτε το χαμπάρι... με την Παρτιζάν πλέον, με τους οπαδούς τις δλδ, είμαστε ένα.
Με την Παρτιζάν δν έχουμε μια απλή συμπάθεια όπως με τον ΟΦΗ.
Ξυπνήστε και δείτε την πραγματικότητα.

Φίλε αυτή είναι η γνώμη σου και είναι σεβαστή. Εμένα θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου χωρίς να την κρίνεις.
Η δική μου είναι ότι δε γουστάρω κανέναν οπαδό οποιασδήποτε ομάδας στη γη να πανυγηρίζει γκολ της ομάδας του μέσα στο γήπεδο μου.

Καλό είναι να μη γενικεύουμε... Είστε ένα, δεν είμαστε όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Πάρτο και εσύ χαμπάρι. Όσοι δε σκέφτονται σαν εσένα δε σημαίνει πως δε πρέπει να πουν τη γνώμη τους.

Το αν ήταν μαλάκες οι Σέρβοι ή όχι που πανηγύριζαν τα γκολ μας είναι κάτι που δε με αφορά

Offline zouvalos

• Αλλαγή
nai re file wild shark....kai gwde goustarw na poume....alla vale ligo kai tis eidikes sinthikes tou agwna.....de krithike kai tipota....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες φίλε ζούβαλε, πήγα στην Θ4 και εγώ και έκανα αμπαλαέα με τους Παρτιζάνους και φώναξα ΠΑΟΚ μαζί τους! Είπα και στο ποστ μου ότι μου έκανε θετικότατη εντύπωση αυτό!

Το ότι δε μου άρεσε που πανηγύρισαν ΠΑΟΚτσήδες το γκολ της Παρτιζάν γιατί να μη το πω όμως; Είπα κάτι το κακό; Υποτίθεται κάνουμε κουβέντα εδώ. Όσο πιο πολλοί, τόσες περισσότερες γνώμες. Ο πλουραλισμός είναι πάντοντε κάτι που κάνει τις συζητήσεις πιο εποικοδομητικές.

Είναι όμως ενοχλητικό να κατακρίνονται οι απόψεις σου επειδή ορισμένοι δε συμφωνούν...

Τέσπα
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

goudas4

• Guest
Θέλετε ΠΑΟΚ δυνατό; Αν ναί θα ξηλωθείτε. Τέλος.

Τι μαλ@κίες λέτε ρε; Οι Παρτιζάνοι αλλόθρησκοι;;; Καρντάσια απο τη Σερβία έρχονται κάθε χρόνο στο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός και ουρλιάζουν μαζί μου.

:thumbok:

protimw 'allo8rhskous' san tous grobari sthn toumpa, para 'omo8rhskous' san orismenous dikous mas.

Apla tha pw oti symfwnw 1000% mazi sou aderfe...Isws ena apo ta pio swsta post pou exoun graftei edw mesa... ;)

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Oποιος μιλαει για το εισιτηριο κ την παρτιζαν αρνητικα ****** αλλα δεν δεχομαι την αποψη του.Πριν μιλησετε για την παρτιζαν δειτε το βιντεο στο βελιγραδι στο μπασκετ με ερυθρο που μας την πεσανε 5000 ατομα,το γηπεδο ηταν τιγκα,κ 37 ατομα απο εμας-τοσοι ημασταν-κ 250 γκρομπαρι ******τους την ειπαν για μια ζωη.Οποιος μαλαει αρνητικα για αυτα τα παιδια ******

****** εμεις θα χτισουμε το προπονητικο με τα λεφτα μας οπως οι προγονοι μας την τουμπα
Μην μας τρελενετε βραδιατικα - ΠΑΟΚ ΠΑΡΤΙΖΑΝ μια ζωη κ οποιος εχει αλλη αποψη ειπαμε βιντεακι μπασκετ ΠΑΟΚ ερυθρος
 Πρόσεχε με τους χαρακτηρισμούς σου προς τα υπόλοιπα μέλη
« Last Edit: September 08, 2008, 02:44:38 by arwstos »
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Κατσαβίδι χαλάρωσε. Κανείς δε μίλησε αρνητικά για τα παιδιά της Παρτιζάν. Ίσα ίσα τους αξίζουν πάρα πολλά μπράβο που έκαναν σήμερα ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για να έρθουν στην Τούμπα.
Εμένα αλλού ήταν η ένσταση μου, το έχω αναλύσει και βαριέμαι να το ξανακάνω

Και κούλαρε λίγο με τους χαρακτηρισμούς μεγάλε... ΠΑΟΚ είμαστε όλοι.