εγω δεν τα εχω με τον καθε ασχετο η σκουλικι η κομπλεξικο η μπερδεμενο που γραφει το μακρυ του και το κοντο του αλλα τα εχω με τους μοντς.
ειναι η δεν ειναι οφ τοπικ αποψεις για νατο κουμουνισμο σλαβους κλπ?
ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ?
ειναι η δεν ειναι οφ τοπικ γκαλοπ συναισθηματων για τους σερβους?( ειναι αδερφια,ξαδερφια,ανιψια,φιλοι απλα γνωστοι κλπ)
ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ?
η φιλια αυτη εχει ξεκινησει απο πολυ παλια και εχει θεμελιωθει απο ηγετες μαχητες στους δρομους,,,δεν ειναι μοδα ουτε ιντερνετομαγκιες,,καταλαβατε?
http://www.thisispaok.com/mag/0602/pages/2006_02_07_jpg.htmοποιος δεν νοιωθει κατι στα @@ μας,,,οποιος ομως απειλει η δεν τους θελει μεσα στην 4 μπορει ανετα να ερθει να εκφρασει τις αντιρησεις του επιτοπου.
ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα.
πολλοι σερβοι εχουν δωσει μαχες για τον ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ πολυ περισσοτερο απο πολλους απο μας εδω μεσα,, μικρο παραδειγμα οτι ενω περιμεναμε πεσιμο στον πανελληνιο απο βαζελους ηταν οι μονοι που σταθηκαν στον δρομο να τους περιμενουν.
ντρεπομε για την τροπη που πηρε το τοπικ και ελπιζω να μην διαβαζουν σερβοι.
ελπιζω αυτοι που απλα δεν νοιωθουν κατι ιδιαιτερο να σεβαστουν την φαση,,και απο τους μοντς να προσεξουν να μην παρεκτραπει ξανα το τοπικ,,,για τους λοιπους αν υπαρχουν πραγματικα τα ειπαμε,,επιτοπου οι αντιρρησεις.
αν δεν δωθουν εισητηρια δωρεαν θα βρω καποιον γκρομπαρι να δωσω το καρτελακι μου και θα ειμαι πολυ χαρουμενος αν το δεχτει.